2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ne yapabilirsin inan fikrim yok ama tek bildiğim bu kesinlikle seninle fiziginle falan ilgili değil. Bu kötü bir alışkanlık ve eşinin çözmesi lazım. Allah kolaylik versin

Merhabalar kızlar bugün annemle öyle bir çıkalım dışarı dedik de neler alayım kızıma ilk olarak ? 8 li bi hastane çıkışı almıştım annem çok küçük dedi. İyi de bunlar zaten prematüre dışında standart değil mi?
3-6 aylık bişeyler mi alsam

hastane cıkısı zaten normal bebekler için evet
0-3 ay alt üst takımlar al..
zıbın al
sonra 3-6 ay al daha fazla
ben öyle yaptm. gelişimi önde olabilir. hızla büyüyor bebekler.
eldiven,mendil bol aldım kusuyorlar diye
corap
havlu seti, emzirme örtüsü, önlük,battaniye aldım penye ve yün.

bizim 2 tarafta kalabalık mevlütte kalabalık olur 80 küsür kişi.
o yüzden diger istediklerimi rafa kaldırdım çünkü bütçemi çok sarscaktı

ben bunu doğum için düşünmüştüm zaten çok gelen giden olmaz diye ama acaba bendemi mevlüte çevirsem taş çatlasın 50 kişi gelir :)

sabunlarda çok güzel duruyor bende kararsız kaldım.

daha çok değişir kararlarımız heralde :)

benim kızım biraz zayıf doğduğu için 0-3 ay bile büyük gelmişti prematüre almam gerekiyormuş ama 2 aydan sonra hızlı büyüdü maşallah

Gunaydin kizlar.. 16. Haftadayiz minnosumla son 1 haftadir hissediyordum ozellikle ctesi hic durmadi ama dunden beri tik yok.. annem uyuyor diyor ama rahim bacak kasilmalarim bi de kanamam var igne kullaniyorum bisey olmamis uyuyordur ins degil mi

Ev
hatunçeler karnımın sol tarafında bir nokta acıyor elimi deyince sertlik var orda bebek mi dayanıyor acep sizinde artık belli noktalarınızda acıma var mı...
Evet canım aynı sorun bendede vardı dr söyledim ultrasonda bakarken tam oraya geldi işte orası çok ağrıyor dedim orda kafası var arada itiyordur dedi :)))

Bunlar sabun mu ay çok güzel çok begendim
evet kokulu sabun :)

Gunaydin kizlar.. 16. Haftadayiz minnosumla son 1 haftadir hissediyordum ozellikle ctesi hic durmadi ama dunden beri tik yok.. annem uyuyor diyor ama rahim bacak kasilmalarim bi de kanamam var igne kullaniyorum bisey olmamis uyuyordur ins degil mi
olmamıştır inşallah korkma sen zaten o kadar sık hissedilmiyorki bütün pazar bende bekledim tık yok gece biraz hareketlendi :) ve 20. haftadayım sen şuan 16 da çok nadir hissedersin kimisi hiç hissetmiyor.

ben 18. haftadayım hala tam net hissetmiyorum bişeyler oluyor ama emin deilim

Tatlim nie uzuluyorsun belli ki esin sana ve bebege zarar vermekten korkuyor cok ince dusunuyor demekki sende bir sorun olmadigi gibi esinde de bi sorun yok bence.. butun erkeklerin yaptigi sey bu ne olmus video izlemisse uzme canini boyle seyler icin...

Sadece ihlamur ictim biraz iyi geldi.midem de ulser oldugu icin sut ve tereyagi tuketmiyorum ama ilik balli su da icmeye calisiyorum sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…