- 6 Kasım 2012
- 592
- 102
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.861
bende sürekli acıkıyorummm =(hep acıkıyorum ya
Tatlim nie uzuluyorsun belli ki esin sana ve bebege zarar vermekten korkuyor cok ince dusunuyor demekki sende bir sorun olmadigi gibi esinde de bi sorun yok bence.. butun erkeklerin yaptigi sey bu ne olmus video izlemisse uzme canini boyle seyler icin...
böyle şeylerde mantık arama canımZaten böyle şeyleri arayan biri değil yani gebelik öncesi de bir kere farketmiştim mantığını anlamaya çalışıyorum neden diye
bence eşinle açık açık konuşmalısın.
cinsellik de evliliğin bir parçası. her ne kadar evlenmeden önce bunu asla kabul etmiyor olsam da şimdi anlıyorum ki
evlilikte cinsellik gerçekten önemli bir bağ.duygusal olarak çok bağlıyor birbirine.
açık açık utanmadan konuşun.beklentilerinizi anlatın. onun beklentileri ne yöndeymiş onu sorun.
film olayına gelince eleştirel yada suçlayıcı yaklaşarak konuşmayın derim. neden böyle birşeye ihtiyaç duydun diye öğrenmeye çalışın. siz teklif edin beraber izleyelim madem diye. sonuçta haram diye düşünüyorum ben ama herkesin bu özel konuda tutumu farklı olabiliyor. bu da eşinizle sizin aranızda sonuçta. yakınlaşmanın zamanı olmaz diye düşünüyorum. haftada da olur günde de. sırası gelir canın sıkkındır konsantre olamazsın ayda bir de olur ama sarılıp uyursun işte. araya soğukluk girince kötü olur der büyükler. onun beklentileri olduğu kadar sizin de olacak normal bir durum. hep ben yaklaşıyorum diye düşünmeyin.ama istemiyorsa da ısrarcı olmayın.
bebeğinizi düşünün şimdi öncelikle. yarısı geçti inşallah gebeliğinizin :) bebeklerimizi kucağımıza alınca kimbilir ne kadar güzel olacak
olmadı hazır hissederseniz şimdi değilse doğum sonrası psikiyatriye gidip bi konuşabilirsiniz eşiniz kabul ederse. Allah yardımcınız olsun.
Ne guzel bak bi aliskanligi yok bu konuda bence sevinmelisin cunku aliskanligi olsaydi bu bir hastaliktir derdim...uzme kendini bu konuda...baktin sindiremiyorsun illa ki anlamak istiyorum dersen konus ne hissettigini anlat suclayici olma...opuyorum seni bu aralar ruh hallerimiz bi garip zaten kendine bosuna yuk etme herseyi...Zaten böyle şeyleri arayan biri değil yani gebelik öncesi de bir kere farketmiştim mantığını anlamaya çalışıyorum neden diye
bence sen takip et canım.
ben gittiğimde diğer tarihleri yazdı biz çok yoğun! oluyoruz sen aramasak da gel dedi.
bugun gittim bende sağlık ocağına 19. haftadasınız temmuzun 10 gibi gelin dedi aşı için halbuki doktorum 20 de yaptır demişti.
hayrlısı olsun. bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu?Bugün 3 te aşı yapacaklar ebe aradı
Evet prensesim geliyor inşallah :)hayrlısı olsun. bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu?
Bugün 3 te aşı yapacaklar ebe aradı
Şu an acı yok :) Inşallah sonrada olmazyapıldımı aşın acı varmı :)
Ben doğumdan sonra ilk ayağa kalkınca ilk iş tartılmıştım ve hiç kilo gitmediğini görünce şok olmuştum ee hani bebek çıktıya diye ama bir hafta sonra şişlikler ve odem gidince hamilelikte aldığım on kilo gitmişti. Tabi sonra senin gibi sut olsun diye diye beş kilo geri geldi ve sadece altı ay emzirebildim malesef.
inşallah :)Şu an acı yok :) Inşallah sonrada olmaz
hatunçeler karnımın sol tarafında bir nokta acıyor elimi deyince sertlik var orda bebek mi dayanıyor acep sizinde artık belli noktalarınızda acıma var mı...
Bana resmen bebeğin kemikleri batıyor. Sağ tarafimda. Onceden keseyi hissediyordum hapsururken falan, şimdi büyüdü iyice yerden bir şey almaya egildigimde falan batıyor, ya da sagima yatmak istedigimde yine batıyor izin vermiyor sipa.
Bende de batma oluyor o bebekmi yan tarafıma eğik oturduğum zamanlarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?