2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Zaten böyle şeyleri arayan biri değil yani gebelik öncesi de bir kere farketmiştim mantığını anlamaya çalışıyorum neden diye

Doğru ssöylüyorsun cnm bende haram olduğunu düşünüyorum ama söyleyeceğim neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunu merak ediyorum.
Normalde bana yanaşmayıp yorgun olduğunu söyleyip (gerçekten işi yorucu) böyle şeylere yönelmesini mantığım kabul etmiyor. O hayır dediyse olmaz ama istiyorsa mutlaka olur. Gerçekten anlamıyorum.
Bu arada beni çok iyi anlamışsın arkadaşım çok teşekkür ederim:)

Zaten böyle şeyleri arayan biri değil yani gebelik öncesi de bir kere farketmiştim mantığını anlamaya çalışıyorum neden diye
Ne guzel bak bi aliskanligi yok bu konuda bence sevinmelisin cunku aliskanligi olsaydi bu bir hastaliktir derdim...uzme kendini bu konuda...baktin sindiremiyorsun illa ki anlamak istiyorum dersen konus ne hissettigini anlat suclayici olma...opuyorum seni bu aralar ruh hallerimiz bi garip zaten kendine bosuna yuk etme herseyi...

Kizlarr selammm.. Bugün kontrolumuz vardi.. Cinsiyet kesinleşti çok şükür %100 erkek dedi doktorumuz :) Benim size bir sorum olacak .. 20.haftada ayrintili ultrason için ultramed Bakırköye yönlendirdi doktorum.. Aranizda yaptiran varmi? 250 TL fiyat verildi.. Başka yapilan biryer varmi? Tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirimm

Ayrintili ultrason icin izmirdekiler yardimci olabilirmisiniz nereye gideceksiniz nekadar vericeksiniz???

Şöyle bir paylaşım gördüm , hepsi için uygun geldi , 2. el
Ben alamayacağım ama belki ilgilenen olur

Benim de ikk dogumdan sonra hastaneye ziyaretime gelenler eee senin göbeğin olduğu gibi duruyor diye dalga geçmişlerdi. Allahtan sonraki hafta deli gibi ter atmıştım durup dururken ve kendi kendine kilolarin çoğu gitmişti. Insallah bunda da öyle kolay gider.

hatunçeler karnımın sol tarafında bir nokta acıyor elimi deyince sertlik var orda bebek mi dayanıyor acep sizinde artık belli noktalarınızda acıma var mı...

Bana resmen bebeğin kemikleri batıyor. Sağ tarafimda. Onceden keseyi hissediyordum hapsururken falan, şimdi büyüdü iyice yerden bir şey almaya egildigimde falan batıyor, ya da sagima yatmak istedigimde yine batıyor izin vermiyor sipa.

Bende de batma oluyor o bebekmi yan tarafıma eğik oturduğum zamanlarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…