2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    534
Türbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

Dogumhanede tektim ben ilkinde. Hiç başımı örtmeyi falan düşünmedim. Zaten o an pek umrunda bile olmuyor insanin. Deli gibi terlerken başımda olsaydı firlatir atardım muhtemelen Ama dogumhaneye inene kadar uzun bir salla hem basimi hem kollarımı iyice örtmüştüm.
 
Ya can


Ya canim terlik dedinde aklima geldi.siz lohusa tac yada bantlariyla takim terlikler varya suslu suslu onlardan aldinizmi yada alcakmisiniz.cok mu abarti olur acaba guzelde duruyo yaa


Ben henüz almadım, açıkçası o süslü terlikleri bilmiyordum, arkadaş yüklemiş fotoğrafını, yeni gördüm. Güzel bayağı süslü. Ben Marks&Spencer da rahat peluş gibi yumuşak terliklerden görmüştüm. Ondan alırım diye düşünüyordum. Saç bandı konusunda da önceden klasik kırmızı kurdele takıyorlarmış ya anneler. Ben de öyle takarım diye düşündüm. Nostaljik klasik olan şeyler hoşuma gidiyor. Bir de içimde kalmasını istemiyorum. Biliyorsunuız baby shower yapıyorlar ya o partilerde pelur kağıttan yapılmış güllü taçlar takıyorlar. Ben baby shower yapmayacağım ama o taçlar hoşuma gidiyor. Sırf içimde kalmasın diye öyle bir şey yapıp takabilirim. :)
 
Kizlar ben 29. Haftadayim son gunlerde karnimi goren aa ne kadar asagida sen erken dogum yapabilirsin hazirlikli ol, bi de kesin sezeryan diyor.Hic kasiklarimda vs agri yok ama tedirgin olmaya basladim dra gidince sorucam ama benim gibi olan var mi
benim de ayni senin gibi dr sordum gayet normal dedi herkes farkli tasirmis hatta gulustuk ben boyle gayet rahatim rahat nefes aliyorum yukarda olanlar zorlaniyo bebek baski yaptigi icin bebis iyise gerisi bos
 
peruk takabilirsiniz

ben yaptiriyorum canim hastane cikisi ile takim fakat foto ekleyemedim

Peruk taksamda boyun yine acik oluyor en iyisi koridir icin buyukce bir sal almak olacak. Kendimi sararim bu sekilde.

Bu terliklerle takim bende alacaktim bebise ama doktorum hastanede giydiremezsin kabul etmiyorlar dedi bende sadece fotograf cekilirken giydirip cikarticam ustunden.
 
Bende Gülefşan eski dönem ismi gibi geliyor diyorum ama eşim çok ısrarcı sizin de fikrinizle oylamaya sunuyorum esimle anlaşma yaptık hangisi daha çok begenilcek ona göre :))
cnm min arapçada den,dan ekidir(harfi cer)
el ise ingilizcedeki the gibi belirlilik takısıdır.bu ismin anlamı yok yani.bilgin olsun
 
neden kabul etmiyorlarmis ki ay ben hic sormadim ve benimki de bildigin tasli pullu bi takim... kendim suslu olunca bebisimizi de öyle yapayim dedim... bir de biz evlenirken esim beni evden cikarana kadar gelinligimi gormemisti tabi ben de onun damatligini... simdi de böyle minnosumuzu süslemek istedim o sekilde gorsun ilk diye
 

Tasli pullu rahatsiz eder agzina burnuna kacabilme ihtimali olabilir diye boyun kismindaki danteller eger varsa tahrise sebep olabilecegi icin kabul etmiyorlar. Ben fotograflarini cektirip cikarticam ustunden.
 
Canım tüm kolonyaların rengi krem sen istediğin renge çevirtiyorsun ben kız olduğu için pembe yaptırdım eve de bir şişe boya verdiler koyulaştırmak için rengini, ayrıca kozacam dan aldım mercan yokuşunda
Ben de ist.dayim eşime aldiririm artık. Sağolasın :) peki rengi bu olan mi güzel kokuyor ben de bu renk mi istemedim ki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…