- 17 Haziran 2012
- 425
- 520
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.521
Türbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eki Görüntüle 1620019
Elektrikler gitti kusura bakma canim cevap yazamadim lokumlar su sekilde oluyor.
Eki Görüntüle 1620018
Ben gul kokusunu cok severim bu yuzden bunu tercih ettim. İstersen kendinde istedigin kokuyu alip renklendirebilirsin.
himmm harika gorunuyorlarmisafirlere birakmam ki ben bunlari hepsiniz yerim
yerim canim dogum sonrasida kilo almaya devamİnstagramda pembelimembeli diye bakarsan bunlar ordan. Yurtdisinada gonderim yapiyorlar sen ye canim ne olacak:) yarasin
yerim canim dogum sonrasida kilo almaya devam
mevlid icin de olur dimi?
Ben sadece lohusa tacı aldimYa can
Ya canim terlik dedinde aklima geldi.siz lohusa tac yada bantlariyla takim terlikler varya suslu suslu onlardan aldinizmi yada alcakmisiniz.cok mu abarti olur acaba guzelde duruyo yaa
Minel bence :)Bende Gülefşan eski dönem ismi gibi geliyor diyorum ama eşim çok ısrarcı sizin de fikrinizle oylamaya sunuyorum esimle anlaşma yaptık hangisi daha çok begenilcek ona göre :))
peruk takabilirsinizTürbanlı arkadaşlar doğumda başınızı nasıl kapatmayı planlıyorsunuz? İlkinde açık olduğum için bunda araştırmaya girdim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Ya can
Ya canim terlik dedinde aklima geldi.siz lohusa tac yada bantlariyla takim terlikler varya suslu suslu onlardan aldinizmi yada alcakmisiniz.cok mu abarti olur acaba guzelde duruyo yaa
ben yaptiriyorum canim hastane cikisi ile takim fakat foto ekleyemedimYa can
benim de ayni senin gibi dr sordum gayet normal dedi herkes farkli tasirmis hatta gulustuk ben boyle gayet rahatim rahat nefes aliyorum yukarda olanlar zorlaniyo bebek baski yaptigi icin bebis iyise gerisi bosKizlar ben 29. Haftadayim son gunlerde karnimi goren aa ne kadar asagida sen erken dogum yapabilirsin hazirlikli ol, bi de kesin sezeryan diyor.Hic kasiklarimda vs agri yok ama tedirgin olmaya basladim dra gidince sorucam ama benim gibi olan var mi
peruk takabilirsiniz
ben yaptiriyorum canim hastane cikisi ile takim fakat foto ekleyemedim
cnm min arapçada den,dan ekidir(harfi cer)Bende Gülefşan eski dönem ismi gibi geliyor diyorum ama eşim çok ısrarcı sizin de fikrinizle oylamaya sunuyorum esimle anlaşma yaptık hangisi daha çok begenilcek ona göre :))
neden kabul etmiyorlarmis ki ay ben hic sormadim ve benimki de bildigin tasli pullu bi takim... kendim suslu olunca bebisimizi de öyle yapayim dedim... bir de biz evlenirken esim beni evden cikarana kadar gelinligimi gormemisti tabi ben de onun damatligini... simdi de böyle minnosumuzu süslemek istedim o sekilde gorsun ilk diyePeruk taksamda boyun yine acik oluyor en iyisi koridir icin buyukce bir sal almak olacak. Kendimi sararim bu sekilde.
Bu terliklerle takim bende alacaktim bebise ama doktorum hastanede giydiremezsin kabul etmiyorlar dedi bende sadece fotograf cekilirken giydirip cikarticam ustunden.
Ben yaptim.Günaydın... Bir sorum olacak tutumluanne den alışveriş yapan var mı aranızda?
neden kabul etmiyorlarmis ki ay ben hic sormadim ve benimki de bildigin tasli pullu bi takim... kendim suslu olunca bebisimizi de öyle yapayim dedim... bir de biz evlenirken esim beni evden cikarana kadar gelinligimi gormemisti tabi ben de onun damatligini... simdi de böyle minnosumuzu süslemek istedim o sekilde gorsun ilk diye
peruk takabilirsiniz
Çok şeker güzel günlerde giysin inşallahEki Görüntüle 1620030 10lu setimizi krem saten dantelli kelebek işlemeli almıştım, 5lisini de böyle renkli aldım
Ben de ist.dayim eşime aldiririm artık. Sağolasın :) peki rengi bu olan mi güzel kokuyor ben de bu renk mi istemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?