- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.541
aldığımız yerden bunu boyamak için boya mı istiyoruz yaniCanım tüm kolonyaların rengi krem sen istediğin renge çevirtiyorsun ben kız olduğu için pembe yaptırdım eve de bir şişe boya verdiler koyulaştırmak için rengini, ayrıca kozacam dan aldım mercan yokuşunda
Orda soruyorlar ne renk istersiniz diye ben pembe dedim biraz karıştırdı açık pembe oldu sonra biraz daha karıştırdı toz pembe oldu sonra satan abi ben sana boya vereyim küçük bir şişede sen evde istediğin kadar ilave et dedi, mavi, yeşil, sarı fln vardı sen nasıl istersenaldığımız yerden bunu boyamak için boya mı istiyoruz yani
sağolasın cnm :)Orda soruyorlar ne renk istersiniz diye ben pembe dedim biraz karıştırdı açık pembe oldu sonra biraz daha karıştırdı toz pembe oldu sonra satan abi ben sana boya vereyim küçük bir şişede sen evde istediğin kadar ilave et dedi, mavi, yeşil, sarı fln vardı sen nasıl istersen
Mercan yokuşu camkoza mı koloyayı aldığın yerCanım tüm kolonyaların rengi krem sen istediğin renge çevirtiyorsun ben kız olduğu için pembe yaptırdım eve de bir şişe boya verdiler koyulaştırmak için rengini, ayrıca kozacam dan aldım mercan yokuşunda
Benim oyum minelden yana :)Bende Gülefşan eski dönem ismi gibi geliyor diyorum ama eşim çok ısrarcı sizin de fikrinizle oylamaya sunuyorum esimle anlaşma yaptık hangisi daha çok begenilcek ona göre :))
Minel'in anlamı yokmuş bacım yaa Vazgeçtim ondanBenim oyum minelden yana :)
2.7 cme düşmüş cnm. Şimdi ondan ziyade kan uyuşmazlığı sorunumuz çıktı. Bir önceki msja yazdım. Dualarını bekliyorumOTE="tutkku, post: 42403896, member: 381091"]nasılsın zeynebim. nasıl gidiyor hamilelik
maşallah paşaya büyümüş :)
kısalmışmı rahim ağzınbu ay benımde ölçmedi, bende unuttum soylemeyi ölc diye.
inşallah bir sorun yoktur
Benim de rahim ağzı kısalığı problemim var. İlaç kullanıyor musun?
Minele yakin mina varMinel'in anlamı yokmuş bacım yaa Vazgeçtim ondanGülefşan da hoşuma gitmiyor ay ben nerelere gidemmm
2.7 cme düşmüş cnm. Şimdi ondan ziyade kan uyuşmazlığı sorunumuz çıktı. Bir önceki msja yazdım. Dualarını bekliyorumOTE="tutkku, post: 42403896, member: 381091"]nasılsın zeynebim. nasıl gidiyor hamilelik
maşallah paşaya büyümüş :)
kısalmışmı rahim ağzınbu ay benımde ölçmedi, bende unuttum soylemeyi ölc diye.
inşallah bir sorun yoktur
Evet camkoza canım şişeleri de ordan almıştımMercan yokuşu camkoza mı koloyayı aldığın yer
Canım geçmiş olsun inşallah yanlıştır test sonucun. Bir yerde okumuştum annenin kan grubu negatifse, babanın ki pozitifse kan uyuşmazlığı olasılığı vardır diyordu, yanı senin kan grubun negatifmi oluyor?Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.
Hahaha benim hiç acımadi şimdi bende endişe mi etmeliyim :))Kizlar iyi geceler.Benim göguslerim o ilk zamanlardaki gibi acimiyor.nerdeyse normale dondu.Sizdede oylemi.bak bi suphelendim simdi acimiyo diye
Benim ne acıyor ne şişti ne sıvı geliyor.Kizlar iyi geceler.Benim göguslerim o ilk zamanlardaki gibi acimiyor.nerdeyse normale dondu.Sizdede oylemi.bak bi suphelendim simdi acimiyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?