2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aldığımız yerden bunu boyamak için boya mı istiyoruz yani

aldığımız yerden bunu boyamak için boya mı istiyoruz yani
Orda soruyorlar ne renk istersiniz diye ben pembe dedim biraz karıştırdı açık pembe oldu sonra biraz daha karıştırdı toz pembe oldu sonra satan abi ben sana boya vereyim küçük bir şişede sen evde istediğin kadar ilave et dedi, mavi, yeşil, sarı fln vardı sen nasıl istersen

Neredeyse bebis dogacak daha hiç birşey almadım bugünlerde üstümde acayip halsizlik uyudugum halde uykusuzluk yorgunluk ne ararsaniz var napıcam bilmiyorum siz nasılsınız

Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.

Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.

sağolasın cnm :)

Mercan yokuşu camkoza mı koloyayı aldığın yer

OTE="tutkku, post: 42403896, member: 381091"]nasılsın zeynebim. nasıl gidiyor hamilelik
maşallah paşaya büyümüş :)

kısalmışmı rahim ağzın bu ay benımde ölçmedi, bende unuttum soylemeyi ölc diye.
inşallah bir sorun yoktur
[/QUOTE]
2.7 cme düşmüş cnm. Şimdi ondan ziyade kan uyuşmazlığı sorunumuz çıktı. Bir önceki msja yazdım. Dualarını bekliyorum tutkku

2.7 cme düşmüş cnm. Şimdi ondan ziyade kan uyuşmazlığı sorunumuz çıktı. Bir önceki msja yazdım. Dualarını bekliyorum tutkku [/QUOTE]
Zeynep inşallah hayırlı haberler alırsın. Üzme kendini Allah düzene sokar inşallah.

2.7 cme düşmüş cnm. Şimdi ondan ziyade kan uyuşmazlığı sorunumuz çıktı. Bir önceki msja yazdım. Dualarını bekliyorum tutkku [/QUOTE] inşallah bir sorun çıkmaz rahat ol içini sıkma bol bol ayetel kürsü oku allahın izniyle hersey yolunda gidecektir biz neler neler duyuyoruz sonrasında hiç birşey çıkmıyor rahat ol

Canım geçmiş olsun inşallah yanlıştır test sonucun. Bir yerde okumuştum annenin kan grubu negatifse, babanın ki pozitifse kan uyuşmazlığı olasılığı vardır diyordu, yanı senin kan grubun negatifmi oluyor?

Kizlar iyi geceler.Benim göguslerim o ilk zamanlardaki gibi acimiyor.nerdeyse normale dondu.Sizdede oylemi.bak bi suphelendim simdi acimiyo diye

Kizlar iyi geceler.Benim göguslerim o ilk zamanlardaki gibi acimiyor.nerdeyse normale dondu.Sizdede oylemi.bak bi suphelendim simdi acimiyo diye
Benim ne acıyor ne şişti ne sıvı geliyor.
Neredeyse aynı, bir tek kahverengi alan genişleyip koyulaştı başka değişim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…