2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar bende dün gece aynaya baktım göbeğimde altta bir çatlak başlamış canım sıkıldı o da üçüncü dördüncü aydan beri lierac kullanıyordum sin bir hatlftadirda strivectin é geçtim umarım o ise yararda daha derinleşmez çünkü canım çok sıkıldı. Şu erkekler ne rahat vallahi her şeyi biz çekiyoruz birde şikayet ederler canından can çıkaran Biz hayatını yeniden revize eden biz vücudu deforme olan biz kilo ile uğraşan biz hep biz hep biz sinirliyim anlayacağınız bugün birde üstüne seminere git orada da okul donusmus okulu değişen de biz. Her şey üstüme üstüme geliyor sanki ya sabır ya sabır

Slm oncelikle gecmis olsun insallah bebis zamanini bekler sag salim kucagina alirsin kan grubunuz negatif mi pozitifmi? Kaninizda antikor tespit edildimi?

Günaydın ,
Seminerler başlıyor , bizim 10.00 da mini toplantımız varmış bir de , misafir olarak katılacağım ben de :) Bu yıl yokum okulda.
Gece 3 kez genelde uyanıyorum , sonra gün içerisinde hep uykusuz kalıyorum,şu an uyku düşüncesi o kadar tatlı geliyor ki

Günaydın hamişler ve bebişleri kan uyuşmazlığı bizdede var ilk doğumdan sonra oğlumun kanına bakıldı pozitif olduğu için bana kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu okadar neden erken doğum yapıcak doktorunuz anlayamadım

Günaydınnn kızlar.. Hamileliğimin ilk dönemlerine giriyorum sanırım uyusam hep uyusamm ama rahat rahat uyuyamıyorum gece 3 kez uyandım hem sıcaktan hem göbüşten Sizde durumlar nasıl ?

Benim kanım negatif eşimin pozitif. Bebek de pozitif ki testte kan uyuşmazlığından etkilenmiş gözüküyor. Vücut antikor üretöiş arrık aşı için geç artık. Ama testi bu sabah yeniledik inş temiz gelir

Slm oncelikle gecmis olsun insallah bebis zamanini bekler sag salim kucagina alirsin kan grubunuz negatif mi pozitifmi? Kaninizda antikor tespit edildimi?

Benim negatif eşimin pozitif cnm. Antikor çıktı test pozitif çünkü. Vücut o antikoru ürettikten sonra aşı fayda etmiyormuş. Şu an aklım durdu. Her kontrolde hatırlatmama rağmen es geçtiler. İnş bugünkü temiz gelir nıgün testi tekrarladık.

Size ilk gebeliğinizde test yapıldı mı indirect coombs testi. bende doğumdan sonra aşı vurulsam fayda eder mi dedim. Artık vücut o antikoru üretmiş fayda etmez dedi. Bilmiyorum ne yapıcam. Aşı için geç kalınmış

Evet cnm ben negatif eşim pozitif. Ve kan uyuşmazlığı testine gçre kan uyuşmazlığından etkilenmiş görünüyoruz. Testi tekrarladık. Umarım temiz gelir.

olayı anlamadım bizde de kan uyuşmazlığı var ve doktoruma sorduğumda doğumdan sonra bebeğin kanına göre vurucam iğneyi dedi...sizdeki olay ne ben anlamadım

Aaa valla çok tesekkur ederim benim için ismin anlamı da çok önemli mineli eledim o zaman

edebiyatta ''Minel aşk'' diye bir kullanım var, ama hangi anlamda ne için kullanılır bu iki sözcük bilemiyorum. yani Minel Arapça'da bir anlama gelmeyebilir ama Arapça dışında bir sürü dil var, Osmanlıca var Farsça var bence beğendiğiniz isimleri araştırın...ben isimler konusunda lisedeki edebiyat hocama danıştım çok çok bilgili, görmüş, çok okumuş biridir...beni o kadar aydınlattı ki...sözlük linkleri vermişti beğendiğim isimleri, köklerini öyle araştırmıştım ve beğendiğim saçma sapan isimle dolu koca bir liste kız ismini attım
sonunda Türkçe ve anlamını kesin olarak bildiğim isimler tercih ettim.
öyle bilgili birinden yardım alabilirsiniz...

mesela bir ara Tuana adına takmıştım, onu da araştırdım Farsça bir kelime güçlü kuvvetli demek, internete kimi yerde saçma sapan anlamlar yazıyor kimi yerde guclu, kuvvetlı anlamını taşıdığı yazıyor, kimi yerde daha saçma bir sey yazıyor vs...velhasıl isimleri kendiniz araştırın derim...

Kızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet mi uygun olur yoksa eşofman takımı mı?

olayı anlamadım bizde de kan uyuşmazlığı var ve doktoruma sorduğumda doğumdan sonra bebeğin kanına göre vurucam iğneyi dedi...sizdeki olay ne ben anlamadım

Kan uyuşmazlığı testi pozitif çıktı. Yani kan uyuşmazlığından etkilenmiş gözüküyoruz. Aşı için geç kalınmış. Bebek etkilenmesin diye kordondan kan değişimi yada erken doğurtmaktan bahsetti 35. Haftada. İlk çocuk diye önemsemediler. Napıcağımı bilmiyorum
2. Çocuğu yapamayabilirsin dedi bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…