- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.561
Slm oncelikle gecmis olsun insallah bebis zamanini bekler sag salim kucagina alirsin kan grubunuz negatif mi pozitifmi? Kaninizda antikor tespit edildimi?Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.
Canim nerdesin ki senBuarada size gunaydinlar burda daha saat 1 gece :)
saol cnm amin inş.eymen çok güzel bir isim ama o kadar fazla eymen ismi verilmekte ki son yıllarda, adıyla sağlıklı huzurlu mutlu yaşasın inşallah
Günaydın hamişler ve bebişleri kan uyuşmazlığı bizdede var ilk doğumdan sonra oğlumun kanına bakıldı pozitif olduğu için bana kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu okadar neden erken doğum yapıcak doktorunuz anlayamadım
Slm oncelikle gecmis olsun insallah bebis zamanini bekler sag salim kucagina alirsin kan grubunuz negatif mi pozitifmi? Kaninizda antikor tespit edildimi?
Günaydın hamişler ve bebişleri kan uyuşmazlığı bizdede var ilk doğumdan sonra oğlumun kanına bakıldı pozitif olduğu için bana kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu okadar neden erken doğum yapıcak doktorunuz anlayamadım
Canım geçmiş olsun inşallah yanlıştır test sonucun. Bir yerde okumuştum annenin kan grubu negatifse, babanın ki pozitifse kan uyuşmazlığı olasılığı vardır diyordu, yanı senin kan grubun negatifmi oluyor?
olayı anlamadım bizde de kan uyuşmazlığı var ve doktoruma sorduğumda doğumdan sonra bebeğin kanına göre vurucam iğneyi dedi...sizdeki olay ne ben anlamadımSize ilk gebeliğinizde test yapıldı mı indirect coombs testi. bende doğumdan sonra aşı vurulsam fayda eder mi dedim. Artık vücut o antikoru üretmiş fayda etmez dedi. Bilmiyorum ne yapıcam. Aşı için geç kalınmış
Aaa valla çok tesekkur ederim benim için ismin anlamı da çok önemli mineli eledim o zaman
olayı anlamadım bizde de kan uyuşmazlığı var ve doktoruma sorduğumda doğumdan sonra bebeğin kanına göre vurucam iğneyi dedi...sizdeki olay ne ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?