2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Senin baktigin sozluk linklerini bizimle paylasir misin biz de yararlanalim..

ben hala anlayamıyorum bizimde kan uyuşmazlığımız var a negatif benim kanım eşiminde a pozitif madem böyle bir durum var bize neden bu testlerden yapmadılar..bu işte ya bir iş var ya da ben Allaha emanet hamilelik yaşıyorum

Senin baktigin sozluk linklerini bizimle paylasir misin biz de yararlanalim..

canım linkleri yok maalesef sildim. ama şöyle söyliyim: TDK sözlüğü, etimoloji sözlüğü, Osmanlı Türkçesi sözlüğü diye aratırsanız sözlükler çıkar...bir de böyle araştırın bakalım beğendiğiniz isimleri, nasıl sonuç elde edecekseniz...
ama bence bebeğinize verdiğiniz isim, size göre hangi anlamı taşıyorsa o anlamdadır. örneğin, Melis-Melisa kimi dilde bal arısı demek; Osmanlıca'da şişman, tembel kişi demek...yani bir anne-baba bebeğine bal arısı anlamını bulup koymuştur değil mi

İlk gebelikte kan uyusmazliginin bi sakıncası olmaz.bence sen yanlış anlamışsin.bebek pozitifse vucudun antikor üretir ve 2.bebek de pozitifse sorun olur..

kan uyuşmazlığı durumlarında ilk bebek doğduktan sonra anneye bildiğim kadarıyla 24 ya da 48 saat gibi bir zaman içinde bir iğne atılması gerekiyor. aksi takdirde ikinci bebek engelli olabiliyor. ama her kan grubu uyuşmazlığında yapılmıyor bu iğne olayı, nedenini bilmiyorum bir doktora danışmak gerek aslında en iyisini her zamanki gibi onlar biliyor
annemle babam arasında da kan uyuşmazlığı olduğundan her doğumdan sonra diğer çocukların engeli olmaması için bu iğneden atılmış

geçmiş olsun cnm konu hakkında bilgim yok ama çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum arkadaşımdada vardı kan uyuşmazlığı hiç bişey olmadı 2 doğum yaptı maşallah ikiside çok sağlıklı

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Seninle sorunlarımız aynı gidiyor. Rahim ağzı kısalığı, kan uyuşmazlığı. Aynı durum bizde de var. Bana 11. Haftada iğne yapıldı. O tarihten sonra da periyodik olarak indire coombs testi tekrarlandı. En son 28. Haftada yapıldı. Negatif çıktı. Eğer pozitif çıksaydı tekrar iğne yapılacaktı. Şu an öyle bir durum olmadığı için takip ediliyor. Doğumdan sonra bebeğin kanına bakılacak. Benim kanımdansa sorun yok zaten. Eğer babasının kanındansa ozaman iğne yapılacak bana. Yalnız doktorun bunu atlaması, üzerinde durmaması affedilir şey değil.

İlk gebelikte kan uyusmazliginin bi sakıncası olmaz.bence sen yanlış anlamışsin.bebek pozitifse vucudun antikor üretir ve 2.bebek de pozitifse sorun olur..

Antikor üretmiş zaten aşının artık bir faydası olmayacak. Aşı önlemek içindi. Ben negatifim evet. Test sonucu pozitif ki bebek de pozitif. doktpr da şaşırdı zaten ilk bebekte testin pozitif çıkmasına. Erken uyanmış vücudun dedi. Testi tekrarladık inş temiz gelir

Ne güzel siz zamanında aşı olup önlemini almışsınız. Test pozitif çıksa dahi aşı olamk fayda etmez dedi doçent. Sizin doktora da sorar mısınoz indirect coombs testi pozitif verse bile aşı olmak fayda eder mi

Gebeyken aşı oldu mu acaba arkadaşınız

Neredeyse bebis dogacak daha hiç birşey almadım bugünlerde üstümde acayip halsizlik uyudugum halde uykusuzluk yorgunluk ne ararsaniz var napıcam bilmiyorum siz nasılsınız

Bende hiç birşey almadım ve panik halindeyim ya erken doğarsa diye.işten çıkınca alıcam büyük ihtimalle oda 15 ekimde inşallah yetiştirebilirim.

Sen küryajdan sonra aşı olmuşsun cnm o yüzden gerek görmemiş olabilir

Sen küryajdan sonra aşı olmuşsun cnm o yüzden gerek görmemiş olabilir
haaaaaa doğru ben geçen yıl kürtajdan sonra oldum ..eğer ilk gebeliğim devam olsaydı banada mı yapacaklardı ki...
ama bir şey diyeyim mi annemle babamda da kan uyuşmazlığı var ikimizde de iğne olmamış annem..ama kardeşime vurmuşlar sanırım..ikimizde 9 ay 10 günlük doğmuşuz erken olmamışız yani.içini ferah tut sen.

İnşallah temiz çıkar canım içini ferah tut rabbim meleklerimizi korusun.
Artık az kaldı sağ salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…