- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.581
Senin baktigin sozluk linklerini bizimle paylasir misin biz de yararlanalim..edebiyatta ''Minel aşk'' diye bir kullanım var, ama hangi anlamda ne için kullanılır bu iki sözcük bilemiyorum. yani Minel Arapça'da bir anlama gelmeyebilir ama Arapça dışında bir sürü dil var, Osmanlıca var Farsça var bence beğendiğiniz isimleri araştırın...ben isimler konusunda lisedeki edebiyat hocama danıştım çok çok bilgili, görmüş, çok okumuş biridir...beni o kadar aydınlattı ki...sözlük linkleri vermişti beğendiğim isimleri, köklerini öyle araştırmıştım ve beğendiğim saçma sapan isimle dolu koca bir liste kız ismini attım
sonunda Türkçe ve anlamını kesin olarak bildiğim isimler tercih ettim.
öyle bilgili birinden yardım alabilirsiniz...
mesela bir ara Tuana adına takmıştım, onu da araştırdım Farsça bir kelime güçlü kuvvetli demek, internete kimi yerde saçma sapan anlamlar yazıyor kimi yerde guclu, kuvvetlı anlamını taşıdığı yazıyor, kimi yerde daha saçma bir sey yazıyor vs...velhasıl isimleri kendiniz araştırın derim...
Kızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet mi uygun olur yoksa eşofman takımı mı?
ben hala anlayamıyorum bizimde kan uyuşmazlığımız var a negatif benim kanım eşiminde a pozitif madem böyle bir durum var bize neden bu testlerden yapmadılar..bu işte ya bir iş var ya da ben Allaha emanet hamilelik yaşıyorumKan uyuşmazlığı testi pozitif çıktı. Yani kan uyuşmazlığından etkilenmiş gözüküyoruz. Aşı için geç kalınmış. Bebek etkilenmesin diye kordondan kan değişimi yada erken doğurtmaktan bahsetti 35. Haftada. İlk çocuk diye önemsemediler. Napıcağımı bilmiyorum
bide beynel minel vardı uluslar arası demekti sanırım filmden aklımda kalmış..Senin baktigin sozluk linklerini bizimle paylasir misin biz de yararlanalim..
Senin baktigin sozluk linklerini bizimle paylasir misin biz de yararlanalim..
Kan uyuşmazlığı testi pozitif çıktı. Yani kan uyuşmazlığından etkilenmiş gözüküyoruz. Aşı için geç kalınmış. Bebek etkilenmesin diye kordondan kan değişimi yada erken doğurtmaktan bahsetti 35. Haftada. İlk çocuk diye önemsemediler. Napıcağımı bilmiyorum
2. Çocuğu yapamayabilirsin dedi bide
ben kızımda hamile pantolonumla gömlek giymiştim ama nasıl rahat edersen eşofmanda olabilirKızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet mi uygun olur yoksa eşofman takımı mı?
geçmiş olsun cnm konu hakkında bilgim yok ama çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum arkadaşımdada vardı kan uyuşmazlığı hiç bişey olmadı 2 doğum yaptı maşallah ikiside çok sağlıklıKan uyuşmazlığı testi pozitif çıktı. Yani kan uyuşmazlığından etkilenmiş gözüküyoruz. Aşı için geç kalınmış. Bebek etkilenmesin diye kordondan kan değişimi yada erken doğurtmaktan bahsetti 35. Haftada. İlk çocuk diye önemsemediler. Napıcağımı bilmiyorum
Kan uyuşmazlığı testi pozitif çıktı. Yani kan uyuşmazlığından etkilenmiş gözüküyoruz. Aşı için geç kalınmış. Bebek etkilenmesin diye kordondan kan değişimi yada erken doğurtmaktan bahsetti 35. Haftada. İlk çocuk diye önemsemediler. Napıcağımı bilmiyorum
İlk gebelikte kan uyusmazliginin bi sakıncası olmaz.bence sen yanlış anlamışsin.bebek pozitifse vucudun antikor üretir ve 2.bebek de pozitifse sorun olur..
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Seninle sorunlarımız aynı gidiyor. Rahim ağzı kısalığı, kan uyuşmazlığı. Aynı durum bizde de var. Bana 11. Haftada iğne yapıldı. O tarihten sonra da periyodik olarak indire coombs testi tekrarlandı. En son 28. Haftada yapıldı. Negatif çıktı. Eğer pozitif çıksaydı tekrar iğne yapılacaktı. Şu an öyle bir durum olmadığı için takip ediliyor. Doğumdan sonra bebeğin kanına bakılacak. Benim kanımdansa sorun yok zaten. Eğer babasının kanındansa ozaman iğne yapılacak bana. Yalnız doktorun bunu atlaması, üzerinde durmaması affedilir şey değil.
geçmiş olsun cnm konu hakkında bilgim yok ama çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum arkadaşımdada vardı kan uyuşmazlığı hiç bişey olmadı 2 doğum yaptı maşallah ikiside çok sağlıklı
Neredeyse bebis dogacak daha hiç birşey almadım bugünlerde üstümde acayip halsizlik uyudugum halde uykusuzluk yorgunluk ne ararsaniz var napıcam bilmiyorum siz nasılsınız
oldu diye hatırlıyorumGebeyken aşı oldu mu acaba arkadaşınız
Eki Görüntüle 1620019
Elektrikler gitti kusura bakma canim cevap yazamadim lokumlar su sekilde oluyor.
Eki Görüntüle 1620018
Ben gul kokusunu cok severim bu yuzden bunu tercih ettim. İstersen kendinde istedigin kokuyu alip renklendirebilirsin.
ben hala anlayamıyorum bizimde kan uyuşmazlığımız var a negatif benim kanım eşiminde a pozitif madem böyle bir durum var bize neden bu testlerden yapmadılar..bu işte ya bir iş var ya da ben Allaha emanet hamilelik yaşıyorum
haaaaaa doğru ben geçen yıl kürtajdan sonra oldum ..eğer ilk gebeliğim devam olsaydı banada mı yapacaklardı ki...Sen küryajdan sonra aşı olmuşsun cnm o yüzden gerek görmemiş olabilir
İnşallah temiz çıkar canım içini ferah tut rabbim meleklerimizi korusun.Benim kanım negatif eşimin pozitif. Bebek de pozitif ki testte kan uyuşmazlığından etkilenmiş gözüküyor. Vücut antikor üretöiş arrık aşı için geç artık. Ama testi bu sabah yeniledik inş temiz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?