2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Günaydın,

Bizde de ilk doğumdan sonra iğne yapıldı. şimdi bu hafta doktorum tekrar iğne yapacak, bebeğin kanı anneye karışırsa sorun olmasın diye, bir de doğumda yapılacakmış. bu hafta yapacağı iğne ortalama 3 ay korurmuş. ben de arkadaştaki sorunu anlayamadım.

Benim göğüsler kaynar su dökülmûş gibi acıyor napıcam bilmiyorum valla sıvı falan yok ama
hamileligimin basinda acaip agriyordu sisti suan indi agrisida gecti enteresan gwliyor bana bu durumum

Aramızda bir gün var sanırım ben bir gün gerideyim perşembe günü gittim kontrole 1kg 95 gr ve 35cm bebiş, doktor herşey Normal dedi, haftasına uyumlu dedi
suyunun miktarini soyledimi ? Benin suyum sinirdaymis

28.hafta da iğne vurmadılar mı? gerçi ilk çocukta sadece doğum sonrası vuruluyor, 28.hafta önlem amaçlı ikinci gebeliklerde vuruluyor. testte yanlışlık vardır.

Akasya canim ilk dogumda bol bir elbise almistim onu giyip cikmistim cok rahat oluyor. Tavsiye ederim. Ben normal dogum yaptim ama dikis oluyor dar bisey giymek istememistim altima. Sezeryanda olsam elbise daha kullanisli olurdu. Dikislere degmemesi icin.

Bu hafta randevum yok haftaya gidicem ama mutlaka sorarım. İnan çok üzüldüm. Doktora da çok sinirlendim.

Yaa arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben oğluma miraç ismini koymayı düşünüyorum fakat çevremdeki çocu kişi çocuğa ağır gelir diyorlar sizce ağır gelirmi

Yaa arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben oğluma miraç ismini koymayı düşünüyorum fakat çevremdeki çocu kişi çocuğa ağır gelir diyorlar sizce ağır gelirmi
bence ağırlığı kaldırılamayacak en güçlü isim muhammed...onun dışında sorun olmaz ..miraç ege isminde çok tatlı bir bebiş biliyorum :)

kızlar bu sefer ben de bir akıl isteyeceğim sizlerden.. bir konuda çok kararsız kaldım. doğum fotoğrafçımı buldum içime de çok sindi çok tatlı biri. doğumun olduğu gün için fiyatı dvd teslim 550 tl. eğer yeni doğan foto paketi de alırsam ( hani şu bant mant takıp sepete koyup çekiyorlar ya yeni doğduğunda) ona da 550 tl. eğer bu iki paketi alırsam dış mekan hamilelik çekimini ücretsiz yapıyor. şimdi ben hamileliğimi bence biraz çirkin geçiriyorum. kullandığım iğneler yüzünden göbeğim delik deşik ve çok kilo aldım toplamda 19 ühühühüü... 10 haftalıkken sıcak su ile karnımı da yakmıştım. siz olsanız ne yapardınız? sadece doğum paketi mi yoksa 3 paket birden mi?

Bencede en mantıklısı elbise ama kış olucak işte üşürüm belki diye düşündüm bende
Bu arada normal doğumda olan dikiş sezeryana göre daha çabuk ve kolay mı iyileşiyor? Daha az mı acıyor nasıl oluyoooor

Kizlarr cok sinirliyimmm dokturmla tartistimm dün. Gece 12 ye geliodu saat sancim olduu resmen cocugun eli koluu başi belli oluodu karnmda suyu mi azaldi diye endiselendm rahatsiz olmasin diye aramadim doktoru ama whatsapp tan mesaj attim onemli bisey mi diye bana demedgni birakmadi bu saatte cok korktuysan doktora git bana niye yaziosn fln .yani cevap vermek istemiosan yada gec oldugunu dusunuosan hic yazma sabah cevapla ne tuhaf bi insan ki bebegimin sagligi soz konusuysa ve doktorum oysa eger musaitse ilglilenmesi gerekirdi. Ben zaten doktora gtcek bi duruummu diye yazdim gerizekali kadina cok sinir oldumm bende saydim bi dolu degistircem doktorumu insallah bu kezz insan turunden bi doktorla karsilasrm

böyle bir şeyi nasıl es geçebiliyorlar. kan uyuşmazlığının tam olarak ne kadar büyük bir problem olduğunu bilmiyorum ama erken doğuma neden olabilecek olan herşeyi elemeye çalışmaları gerekmez mi? inşallah sıkıntısız sağlıkla kucaklarsın bebeğini.

Cok cabuk iyilesiyor canim acimiyor zaten, 3 tane dikisim vardi benim. Batikon suruyosun her tuvaletten sonra ve her tuvalette bir jel veriyor doktor onunla yikiyorsun.

a a manyak mı ne o da be? doktora git diyor da kendisi bostan korkuluğu mu? çok şaşırdım.. zaten biz çoğu zaman doktoru aramaya çekinen rahatsız etmek istemeyen insanlarız ama ramazan zamanı valla ben sahurda aradım doktorumu. adam yine gık demedi beni sakinleştirdi insan gibi kapattı

Terbiyesiz insan iyiki kurtulmussun bu doktordan kendine ilgili isinin egli bir doktor bul canim zaten son zamanlar daha onemli doktor olayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…