- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.601
Ben olmadım geç kaldı doktorum
Günaydın hamişler ve bebişleri kan uyuşmazlığı bizdede var ilk doğumdan sonra oğlumun kanına bakıldı pozitif olduğu için bana kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldu okadar neden erken doğum yapıcak doktorunuz anlayamadım
ilk bebek mi?Evet cnm ben negatif eşim pozitif. Ve kan uyuşmazlığı testine gçre kan uyuşmazlığından etkilenmiş görünüyoruz. Testi tekrarladık. Umarım temiz gelir.
hamileligimin basinda acaip agriyordu sisti suan indi agrisida gecti enteresan gwliyor bana bu durumumBenim göğüsler kaynar su dökülmûş gibi acıyor napıcam bilmiyorum valla sıvı falan yok ama
suyunun miktarini soyledimi ? Benin suyum sinirdaymisAramızda bir gün var sanırım ben bir gün gerideyim perşembe günü gittim kontrole 1kg 95 gr ve 35cm bebiş, doktor herşey Normal dedi, haftasına uyumlu dedi
Benim baya oldu acısı geçeli. şimdi sadece damarlar daha belirgin ve daha dolgun oldu.Kizlar iyi geceler.Benim göguslerim o ilk zamanlardaki gibi acimiyor.nerdeyse normale dondu.Sizdede oylemi.bak bi suphelendim simdi acimiyo diye
Kızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet mi uygun olur yoksa eşofman takımı mı?
Kan uyuşmazlığı testi pozitif çıktı. Yani kan uyuşmazlığından etkilenmiş gözüküyoruz. Aşı için geç kalınmış. Bebek etkilenmesin diye kordondan kan değişimi yada erken doğurtmaktan bahsetti 35. Haftada. İlk çocuk diye önemsemediler. Napıcağımı bilmiyorum
2. Çocuğu yapamayabilirsin dedi bide
Herkese gunaydinlarr selamlarr. Canim bu lokumlari nerden aldin kaca aldin ?? Daha once gormemistim cok guzeller.
Ne güzel siz zamanında aşı olup önlemini almışsınız. Test pozitif çıksa dahi aşı olamk fayda etmez dedi doçent. Sizin doktora da sorar mısınoz indirect coombs testi pozitif verse bile aşı olmak fayda eder mi
bence ağırlığı kaldırılamayacak en güçlü isim muhammed...onun dışında sorun olmaz ..miraç ege isminde çok tatlı bir bebiş biliyorum :)Yaa arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben oğluma miraç ismini koymayı düşünüyorum fakat çevremdeki çocu kişi çocuğa ağır gelir diyorlar sizce ağır gelirmi
Ay çok saol ya içim rahatladıbence ağırlığı kaldırılamayacak en güçlü isim muhammed...onun dışında sorun olmaz ..miraç ege isminde çok tatlı bir bebiş biliyorum :)
Bencede en mantıklısı elbise ama kış olucak işte üşürüm belki diye düşündüm bendeAkasya canim ilk dogumda bol bir elbise almistim onu giyip cikmistim cok rahat oluyor. Tavsiye ederim. Ben normal dogum yaptim ama dikis oluyor dar bisey giymek istememistim altima. Sezeryanda olsam elbise daha kullanisli olurdu. Dikislere degmemesi icin.
Benim negatif eşimin pozitif cnm. Antikor çıktı test pozitif çünkü. Vücut o antikoru ürettikten sonra aşı fayda etmiyormuş. Şu an aklım durdu. Her kontrolde hatırlatmama rağmen es geçtiler. İnş bugünkü temiz gelir nıgün testi tekrarladık.
Bencede en mantıklısı elbise ama kış olucak işte üşürüm belki diye düşündüm bende
Bu arada normal doğumda olan dikiş sezeryana göre daha çabuk ve kolay mı iyileşiyor? Daha az mı acıyor nasıl oluyoooor
Kizlarr cok sinirliyimmm dokturmla tartistimm dün. Gece 12 ye geliodu saat sancim olduu resmen cocugun eli koluu başi belli oluodu karnmda suyu mi azaldi diye endiselendm rahatsiz olmasin diye aramadim doktoru ama whatsapp tan mesaj attim onemli bisey mi diye bana demedgni birakmadi bu saatte cok korktuysan doktora git bana niye yaziosn fln .yani cevap vermek istemiosan yada gec oldugunu dusunuosan hic yazma sabah cevapla ne tuhaf bi insan ki bebegimin sagligi soz konusuysa ve doktorum oysa eger musaitse ilglilenmesi gerekirdi. Ben zaten doktora gtcek bi duruummu diye yazdim gerizekali kadina cok sinir oldumm bende saydim bi dolu degistircem doktorumu insallah bu kezz insan turunden bi doktorla karsilasrm
Kizlarr cok sinirliyimmm dokturmla tartistimm dün. Gece 12 ye geliodu saat sancim olduu resmen cocugun eli koluu başi belli oluodu karnmda suyu mi azaldi diye endiselendm rahatsiz olmasin diye aramadim doktoru ama whatsapp tan mesaj attim onemli bisey mi diye bana demedgni birakmadi bu saatte cok korktuysan doktora git bana niye yaziosn fln .yani cevap vermek istemiosan yada gec oldugunu dusunuosan hic yazma sabah cevapla ne tuhaf bi insan ki bebegimin sagligi soz konusuysa ve doktorum oysa eger musaitse ilglilenmesi gerekirdi. Ben zaten doktora gtcek bi duruummu diye yazdim gerizekali kadina cok sinir oldumm bende saydim bi dolu degistircem doktorumu insallah bu kezz insan turunden bi doktorla karsilasrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?