- 14 Temmuz 2014
- 488
- 475
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.621
Aynen bende o isimde bi bebek biliyorum :) onlarda duymuş hatta böyle bişey ağır gelir vs diye, genelde ege'yi kullanıyolar ama neden ağır gelsin ki, zaten zar zor isim kararı vericez bide böyle yorumlarla karşılaşıyoruz.. Valla yakın olmasaydık miraç ismini bende düsünebilirdim çok hoş isim bence..bence ağırlığı kaldırılamayacak en güçlü isim muhammed...onun dışında sorun olmaz ..miraç ege isminde çok tatlı bir bebiş biliyorum :)
Bende hiç birşey almadım ve panik halindeyim ya erken doğarsa diye.işten çıkınca alıcam büyük ihtimalle oda 15 ekimde inşallah yetiştirebilirim.
yuh artık telefon doktora ait değil mi neden beni arıyosun doktora git deyince acaba sekreterinde mi telefon diye düşündüm..senin yerinde olsam bugün gider şikayet ederim ve doktorumu değiştiririm.Kizlarr cok sinirliyimmm dokturmla tartistimm dün. Gece 12 ye geliodu saat sancim olduu resmen cocugun eli koluu başi belli oluodu karnmda suyu mi azaldi diye endiselendm rahatsiz olmasin diye aramadim doktoru ama whatsapp tan mesaj attim onemli bisey mi diye bana demedgni birakmadi bu saatte cok korktuysan doktora git bana niye yaziosn fln .yani cevap vermek istemiosan yada gec oldugunu dusunuosan hic yazma sabah cevapla ne tuhaf bi insan ki bebegimin sagligi soz konusuysa ve doktorum oysa eger musaitse ilglilenmesi gerekirdi. Ben zaten doktora gtcek bi duruummu diye yazdim gerizekali kadina cok sinir oldumm bende saydim bi dolu degistircem doktorumu insallah bu kezz insan turunden bi doktorla karsilasrm
Kizlarr cok sinirliyimmm dokturmla tartistimm dün. Gece 12 ye geliodu saat sancim olduu resmen cocugun eli koluu başi belli oluodu karnmda suyu mi azaldi diye endiselendm rahatsiz olmasin diye aramadim doktoru ama whatsapp tan mesaj attim onemli bisey mi diye bana demedgni birakmadi bu saatte cok korktuysan doktora git bana niye yaziosn fln .yani cevap vermek istemiosan yada gec oldugunu dusunuosan hic yazma sabah cevapla ne tuhaf bi insan ki bebegimin sagligi soz konusuysa ve doktorum oysa eger musaitse ilglilenmesi gerekirdi. Ben zaten doktora gtcek bi duruummu diye yazdim gerizekali kadina cok sinir oldumm bende saydim bi dolu degistircem doktorumu insallah bu kezz insan turunden bi doktorla karsilasrm
canım inşallah sonuçların iyi çıkar.Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.
bu doktorları anlayamıyorum bazen hepsini demeyim ama çoğu kaprisli oluyolar bencede değiştirKizlarr cok sinirliyimmm dokturmla tartistimm dün. Gece 12 ye geliodu saat sancim olduu resmen cocugun eli koluu başi belli oluodu karnmda suyu mi azaldi diye endiselendm rahatsiz olmasin diye aramadim doktoru ama whatsapp tan mesaj attim onemli bisey mi diye bana demedgni birakmadi bu saatte cok korktuysan doktora git bana niye yaziosn fln .yani cevap vermek istemiosan yada gec oldugunu dusunuosan hic yazma sabah cevapla ne tuhaf bi insan ki bebegimin sagligi soz konusuysa ve doktorum oysa eger musaitse ilglilenmesi gerekirdi. Ben zaten doktora gtcek bi duruummu diye yazdim gerizekali kadina cok sinir oldumm bende saydim bi dolu degistircem doktorumu insallah bu kezz insan turunden bi doktorla karsilasrm
Aa çok şaşırdım. İyi misin şuan ve doktorunun ismi neydi?Kizlarr cok sinirliyimmm dokturmla tartistimm dün. Gece 12 ye geliodu saat sancim olduu resmen cocugun eli koluu başi belli oluodu karnmda suyu mi azaldi diye endiselendm rahatsiz olmasin diye aramadim doktoru ama whatsapp tan mesaj attim onemli bisey mi diye bana demedgni birakmadi bu saatte cok korktuysan doktora git bana niye yaziosn fln .yani cevap vermek istemiosan yada gec oldugunu dusunuosan hic yazma sabah cevapla ne tuhaf bi insan ki bebegimin sagligi soz konusuysa ve doktorum oysa eger musaitse ilglilenmesi gerekirdi. Ben zaten doktora gtcek bi duruummu diye yazdim gerizekali kadina cok sinir oldumm bende saydim bi dolu degistircem doktorumu insallah bu kezz insan turunden bi doktorla karsilasrm
Hayır yapılmadı test bir sonraki bebek için vuruluyorsun zaten doğum sonrasıda açıkçası ben bir sıkıntı yaşamadımSize ilk gebeliğinizde test yapıldı mı indirect coombs testi. bende doğumdan sonra aşı vurulsam fayda eder mi dedim. Artık vücut o antikoru üretmiş fayda etmez dedi. Bilmiyorum ne yapıcam. Aşı için geç kalınmış
sen hamilesin ve dunyanin en guzel kadinlari arasindasin canim... bugunler bir daha gelmeyecek ne olursa olsun her aninin kiymetini bilip durumun neyi elveriyorsa onu yaptir canimkızlar bu sefer ben de bir akıl isteyeceğim sizlerden.. bir konuda çok kararsız kaldım. doğum fotoğrafçımı buldum içime de çok sindi çok tatlı biri. doğumun olduğu gün için fiyatı dvd teslim 550 tl. eğer yeni doğan foto paketi de alırsam ( hani şu bant mant takıp sepete koyup çekiyorlar ya yeni doğduğunda) ona da 550 tl. eğer bu iki paketi alırsam dış mekan hamilelik çekimini ücretsiz yapıyor. şimdi ben hamileliğimi bence biraz çirkin geçiriyorum. kullandığım iğneler yüzünden göbeğim delik deşik ve çok kilo aldım toplamda 19 ühühühüü... 10 haftalıkken sıcak su ile karnımı da yakmıştım. siz olsanız ne yapardınız? sadece doğum paketi mi yoksa 3 paket birden mi?
Derya yaşarr ismii ya yine oluyor randevumda yarin sizdede oluyomu oyle resmen cocugun her tarafi belli oluyorr nefesim daralioAa çok şaşırdım. İyi misin şuan ve doktorunun ismi neydi?
Evet cok sasirdim bende zaten oyle bi cevap alincabu doktorları anlayamıyorum bazen hepsini demeyim ama çoğu kaprisli oluyolar bencede değiştir
Aa olurmu o zaman kendisinin alacagi ek bi para soz konusu mutlaka gelirdi yani bu kadar sabirsiz anlayissizsan hic doktor olma otur evinde örgü ör dedikodu yap ne isin var orda delirttti bni aksam aksam eşime hic soylemedm bile cok kizar oyle seylere mutlaka giderdi onun yaninamerak ettim doğumun gece başlayınca da sana aynı tepkiyi mi verecekti. nasıl doğurursan doğur beni niye arıyorsun mu diyecekti.
Benimki de çok hareketli ama nasıl belli oluyor bilmiyorum ama elimi koyuyorum ayağı olduğunu anlıyorum mesela. Bol su iç. Yine derya hanıma mı gideceksin. Üzme kendini lütfen. Hareketleri az gelirse sana hemen doktora git bence.Derya yaşarr ismii ya yine oluyor randevumda yarin sizdede oluyomu oyle resmen cocugun her tarafi belli oluyorr nefesim daralio
Tabiki degistircem asla suratini gormek istemiorm sikayette edicem zaten hastaneye yarin baska bi doktordan randevu aldm. Kendisi verdi telefonunu istedigin zaman ara merak ettigin bisey varsa sor mesaj at yada ben gordugumde yanitlarim diye sonuctaa korktugum bi durum varr hal hatır sormaya mesaj atmadim ki kendisi demisti erken dogum riskin var diye herseyden telaslanio insan anlayamiorm cidden bu doktorlaroyuh artık telefon doktora ait değil mi neden beni arıyosun doktora git deyince acaba sekreterinde mi telefon diye düşündüm..senin yerinde olsam bugün gider şikayet ederim ve doktorumu değiştiririm.
Hayir hareketleri iyi ama bazen karnimin herhangi bi yerindee cok belirgin bi sertlik oluoo kolu dizi veya dirsegi oldugunu anlayabiliorum bi yerden okumustum su azaldiginda olmus oyle o yuzden korktum yalanci sancilarmda varr. Bidaa gitmem derya yasar a betul yorgunlar ile degistircem doktorumu ama o da egitim icin yurttdisina gtmis bi sure icin yarin duygu ışıl gencer e randevu aldim nasil biri hic bilmiorm bidaaki ay gelirse betul hanim onla devam ederim kizimdada ona gidiodmBenimki de çok hareketli ama nasıl belli oluyor bilmiyorum ama elimi koyuyorum ayağı olduğunu anlıyorum mesela. Bol su iç. Yine derya hanıma mı gideceksin. Üzme kendini lütfen. Hareketleri az gelirse sana hemen doktora git bence.
Kızlar kan uyuşmazlığı testimiz pozitif çıktı. Doktoruma 20. Haftadan itibaren hatırlatmama rağmen indirect coombs testini yapmamıştı. izinde olduğu için başka doçent bir doktora gittim. Test pozitif çıktı ve bebeğin kanını kordondan değiştirmekten yada 35. Haftada bebek zarar görmesin diye erken doğurtmaktan bahsetti. Çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum. Yarın testi tekrarliycaz inş negatif çıkar ve bugünkü hatalıdır.
Evet insan zaten oyle bisey bekliyor. Ya korkulcak bisey yok olur de yada ben bu sekilde bisey diyemem sen gitt nobetci doktor baksin dee verdigin tepkide neyin nesia a manyak mı ne o da be? doktora git diyor da kendisi bostan korkuluğu mu? çok şaşırdım.. zaten biz çoğu zaman doktoru aramaya çekinen rahatsız etmek istemeyen insanlarız ama ramazan zamanı valla ben sahurda aradım doktorumu. adam yine gık demedi beni sakinleştirdi insan gibi kapattı
Artik 2 haftada 1 sonra haftada bir olcak o yuzden dedigin gibi son zamanlar daha onemlii kendime daha ilgli bi doktor bulmam lazmTerbiyesiz insan iyiki kurtulmussun bu doktordan kendine ilgili isinin egli bir doktor bul canim zaten son zamanlar daha onemli doktor olayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?