2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bence ağırlığı kaldırılamayacak en güçlü isim muhammed...onun dışında sorun olmaz ..miraç ege isminde çok tatlı bir bebiş biliyorum :)
Aynen bende o isimde bi bebek biliyorum :) onlarda duymuş hatta böyle bişey ağır gelir vs diye, genelde ege'yi kullanıyolar ama neden ağır gelsin ki, zaten zar zor isim kararı vericez bide böyle yorumlarla karşılaşıyoruz.. Valla yakın olmasaydık miraç ismini bende düsünebilirdim çok hoş isim bence..

Bende hiç birşey almadım ve panik halindeyim ya erken doğarsa diye.işten çıkınca alıcam büyük ihtimalle oda 15 ekimde inşallah yetiştirebilirim.

ben de bu hafta hepsini aldım, yıkadım ütüledim. inanılmaz bir yük kalktı üstümden. kafamda o kadar yer tutuyormuş ki halledince anladım. havalar serinlemiyor bari ben ağırlaşmadan gideyim dedim ama yine bile zorlandım. zaten 2 dk da bir tuvalete gitmem gerekiyor, tuvaletler pislik içinde. eğer imkan bulabiliyorsan tam sırası artık daha da geciktirmemek lazım. ya da internet ve eşine bırakacaksın en sonunda gözün kesmezse.

yuh artık telefon doktora ait değil mi neden beni arıyosun doktora git deyince acaba sekreterinde mi telefon diye düşündüm..senin yerinde olsam bugün gider şikayet ederim ve doktorumu değiştiririm.

merak ettim doğumun gece başlayınca da sana aynı tepkiyi mi verecekti. nasıl doğurursan doğur beni niye arıyorsun mu diyecekti.

Merhaba arkadaşlar , ben çok korkuyorum erken doğum olayından, nasıl belirtiler verir acep? Bi de ben kan sulandırıcı kullanıyorum ve ilki sezeryandı, buda öyle olacak mecbur ama ani başlarsa, kan sulandırıcıyı kesmemiş oluyorum.

canım inşallah sonuçların iyi çıkar.

bu doktorları anlayamıyorum bazen hepsini demeyim ama çoğu kaprisli oluyolar bencede değiştir

Aa çok şaşırdım. İyi misin şuan ve doktorunun ismi neydi?

Hayır yapılmadı test bir sonraki bebek için vuruluyorsun zaten doğum sonrasıda açıkçası ben bir sıkıntı yaşamadım

sen hamilesin ve dunyanin en guzel kadinlari arasindasin canim... bugunler bir daha gelmeyecek ne olursa olsun her aninin kiymetini bilip durumun neyi elveriyorsa onu yaptir canim

merak ettim doğumun gece başlayınca da sana aynı tepkiyi mi verecekti. nasıl doğurursan doğur beni niye arıyorsun mu diyecekti.
Aa olurmu o zaman kendisinin alacagi ek bi para soz konusu mutlaka gelirdi yani bu kadar sabirsiz anlayissizsan hic doktor olma otur evinde örgü ör dedikodu yap ne isin var orda delirttti bni aksam aksam eşime hic soylemedm bile cok kizar oyle seylere mutlaka giderdi onun yanina

Derya yaşarr ismii ya yine oluyor randevumda yarin sizdede oluyomu oyle resmen cocugun her tarafi belli oluyorr nefesim daralio
Benimki de çok hareketli ama nasıl belli oluyor bilmiyorum ama elimi koyuyorum ayağı olduğunu anlıyorum mesela. Bol su iç. Yine derya hanıma mı gideceksin. Üzme kendini lütfen. Hareketleri az gelirse sana hemen doktora git bence.

yuh artık telefon doktora ait değil mi neden beni arıyosun doktora git deyince acaba sekreterinde mi telefon diye düşündüm..senin yerinde olsam bugün gider şikayet ederim ve doktorumu değiştiririm.
Tabiki degistircem asla suratini gormek istemiorm sikayette edicem zaten hastaneye yarin baska bi doktordan randevu aldm. Kendisi verdi telefonunu istedigin zaman ara merak ettigin bisey varsa sor mesaj at yada ben gordugumde yanitlarim diye sonuctaa korktugum bi durum varr hal hatır sormaya mesaj atmadim ki kendisi demisti erken dogum riskin var diye herseyden telaslanio insan anlayamiorm cidden bu doktorlaro

Hayir hareketleri iyi ama bazen karnimin herhangi bi yerindee cok belirgin bi sertlik oluoo kolu dizi veya dirsegi oldugunu anlayabiliorum bi yerden okumustum su azaldiginda olmus oyle o yuzden korktum yalanci sancilarmda varr. Bidaa gitmem derya yasar a betul yorgunlar ile degistircem doktorumu ama o da egitim icin yurttdisina gtmis bi sure icin yarin duygu ışıl gencer e randevu aldim nasil biri hic bilmiorm bidaaki ay gelirse betul hanim onla devam ederim kizimdada ona gidiodm

Merhaba arkadaslar.bisi merak ediyorum ya sizin bebekler bas asagi dondumu.bide kac haftaya kadar donmemesi normal bilginiz var mi

Çok geçmiş olsun. Moralini bozma, belki de hatalıdır sonuç. Değilse bile yapılacak şeyler vardır mutlaka. Kan uyuşmazlığı görülen bir durum diye biliyorum.

Evet insan zaten oyle bisey bekliyor. Ya korkulcak bisey yok olur de yada ben bu sekilde bisey diyemem sen gitt nobetci doktor baksin dee verdigin tepkide neyin nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…