- 29 Haziran 2015
- 1.282
- 1.546
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.641
ozge_ilkheyecan aman deyin zamanında gelsin riskli gebeliğim var. Dr 35. Haftada doğurtmaktan bahsediyor kan uyuşmazlığından dolayı. Siz de söylemeyin böyle şeyler
Derya hanım için bayağı şikayet var. Nagehan hanıma gelsene sen de. Çok tatlı biri. Bundediğin olayı ben çok sık yaşıyorum. Birden çok fazla bir kabarıklı oluyor. Hiç suyumla ilgili olumsuz konuşmadı Nagehan hanım. Önemli bir şey yoktur sen içini ferah tut.Hayir hareketleri iyi ama bazen karnimin herhangi bi yerindee cok belirgin bi sertlik oluoo kolu dizi veya dirsegi oldugunu anlayabiliorum bi yerden okumustum su azaldiginda olmus oyle o yuzden korktum yalanci sancilarmda varr. Bidaa gitmem derya yasar a betul yorgunlar ile degistircem doktorumu ama o da egitim icin yurttdisina gtmis bi sure icin yarin duygu ışıl gencer e randevu aldim nasil biri hic bilmiorm bidaaki ay gelirse betul hanim onla devam ederim kizimdada ona gidiodm
Kizlar iyi geceler.Benim göguslerim o ilk zamanlardaki gibi acimiyor.nerdeyse normale dondu.Sizdede oylemi.bak bi suphelendim simdi acimiyo diye
Kızlar hastane çıkışında giymek için kıyafet mi uygun olur yoksa eşofman takımı mı?
canım linkleri yok maalesef sildim. ama şöyle söyliyim: TDK sözlüğü, etimoloji sözlüğü, Osmanlı Türkçesi sözlüğü diye aratırsanız sözlükler çıkar...bir de böyle araştırın bakalım beğendiğiniz isimleri, nasıl sonuç elde edecekseniz...
ama bence bebeğinize verdiğiniz isim, size göre hangi anlamı taşıyorsa o anlamdadır. örneğin, Melis-Melisa kimi dilde bal arısı demek; Osmanlıca'da şişman, tembel kişi demek...yani bir anne-baba bebeğine bal arısı anlamını bulup koymuştur değil mi
Karnimin hertarafi normal ortada sadece bi yuvarlaklik oluo cok sert belli biseyini oraya dayadigi sanci da yapio o dmi .bilmemki nagehan hanimi hic duymadm bile orda basindsn beri ona mi gidiyorsunDerya hanım için bayağı şikayet var. Nagehan hanıma gelsene sen de. Çok tatlı biri. Bundediğin olayı ben çok sık yaşıyorum. Birden çok fazla bir kabarıklı oluyor. Hiç suyumla ilgili olumsuz konuşmadı Nagehan hanım. Önemli bir şey yoktur sen içini ferah tut.
Derya yaşarr ismii ya yine oluyor randevumda yarin sizdede oluyomu oyle resmen cocugun her tarafi belli oluyorr nefesim daralio
Derya yaşarr ismii ya yine oluyor randevumda yarin sizdede oluyomu oyle resmen cocugun her tarafi belli oluyorr nefesim daralio
bende su azaldığında hareketleri de azalırmış diye okumuştum canım.Hayir hareketleri iyi ama bazen karnimin herhangi bi yerindee cok belirgin bi sertlik oluoo kolu dizi veya dirsegi oldugunu anlayabiliorum bi yerden okumustum su azaldiginda olmus oyle o yuzden korktum yalanci sancilarmda varr. Bidaa gitmem derya yasar a betul yorgunlar ile degistircem doktorumu ama o da egitim icin yurttdisina gtmis bi sure icin yarin duygu ışıl gencer e randevu aldim nasil biri hic bilmiorm bidaaki ay gelirse betul hanim onla devam ederim kizimdada ona gidiodm
Canim başınız sağolsunmerhaba annişler uzun zaman oldu yıllık izinlere basladım dayanamayıp. 3 haftadır evdeyim. karnım kocaman oluyor geriliyordu evde hiç olmuyor diyebilirim strestenmiş demek.
bu arada kayınvalidem vefat etti. o gün yine kasılmam oldu uyuyamadım gece.
onun dısında bebeğimin karnı 2hafta geriden geliyormuş. 2. bir doktora görünmüştüm.
hadi gitmişken tsh bakıverin dedim. 4.4 cıktı
levatron diye bi ilaç başladı endokrinoloji.
bacaklarımda cok agrı oluyordu. ultrasaund yaptı kalp damar cerrahisi. ödem oldugu için tam degerlendirmek zor ama şimdilik sorun gorunmuyor dediler.
varis corabı onerdi doktor. ama cok rahatsız edici. giyemedim. evdeyim nasılsa uzatıyorum hep bacaklarımı.
işte böyle böyle gecti bizim son haftalarımız.
Allah yardımcı olsun hepimize.hayat işte sevinç keder yanlızlık vs vs karmakarışık akıp gidiyor.
inşalllah sağlıkla kavusalım bebişlerimize.
merhaba annişler uzun zaman oldu yıllık izinlere basladım dayanamayıp. 3 haftadır evdeyim. karnım kocaman oluyor geriliyordu evde hiç olmuyor diyebilirim strestenmiş demek.
bu arada kayınvalidem vefat etti. o gün yine kasılmam oldu uyuyamadım gece.
onun dısında bebeğimin karnı 2hafta geriden geliyormuş. 2. bir doktora görünmüştüm.
hadi gitmişken tsh bakıverin dedim. 4.4 cıktı
levatron diye bi ilaç başladı endokrinoloji.
bacaklarımda cok agrı oluyordu. ultrasaund yaptı kalp damar cerrahisi. ödem oldugu için tam degerlendirmek zor ama şimdilik sorun gorunmuyor dediler.
varis corabı onerdi doktor. ama cok rahatsız edici. giyemedim. evdeyim nasılsa uzatıyorum hep bacaklarımı.
işte böyle böyle gecti bizim son haftalarımız.
Allah yardımcı olsun hepimize.hayat işte sevinç keder yanlızlık vs vs karmakarışık akıp gidiyor.
inşalllah sağlıkla kavusalım bebişlerimize.
Merhaba arkadaslar.bisi merak ediyorum ya sizin bebekler bas asagi dondumu.bide kac haftaya kadar donmemesi normal bilginiz var mi???
dyt.ebru Allah sabır versin. Çok hasta olduğundan bahsetmiştin zaten.
Anladığım kadarıyla sende varis yok ama yine de o çoraplar hayat kurtarıcı diyebilirim. Ben evde de giymeye gayret ediyorum, özellikle iş yapacaksam. Ağrıyı azaltıyor gerçekten.
Bir de konu bacaktan açılmışken yazayım buradan. Doğum öncesi veya sonrasında bacağımızda aşırı derecede şişme, kızartı ağrı, yangı varsa acilen doktora gitmemiz gerekiyor, bebekle uğraşacağım vs demeyip. Çünkü bu durumda pıhtı atabiliyormuş ve geri döndürülemez yani ölümle sonuçlanabiliyormuş. Eğitimlerde bahsetmişlerdi.
Son haftalarda bile bebekler baş konumuna gelebiliyor diye biliyorum. Şu an istedikleri gibi dönüyorlar. Merak etme.
Evet hep ona gittim. Hiç bir dönemimi atlatmıyor. Bilgilendiriyor. Üst kat komşum riskli bir gebelikte başka doktordayken ona gönderildi onun tavsiyesiyle gittim. Mutluyum onunla. Senin dediğin olayo ben çok yaşıyorım bnce sorun yoktur üzme kendini. Nagehan hanıma da bir şans ver umarım memnun kalırsın gideceğin doktordan tatlım.Karnimin hertarafi normal ortada sadece bi yuvarlaklik oluo cok sert belli biseyini oraya dayadigi sanci da yapio o dmi .bilmemki nagehan hanimi hic duymadm bile orda basindsn beri ona mi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?