- 29 Haziran 2015
- 1.282
- 1.546
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.661
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey çıkmaz.sağol canım. evet ben ağrıları tarif edince doktorda derin ven trombozundan şüphelendi.
ultrason yapan doktorda dogumdan 3 ay sonra tekrar gel yine daha ayrıntılı bakalım dedi.
ıkınarak bakılıyormuş ayrıntılı ama şu an risli olabilir yapmayalım dedi.
dediğin gibi pıhtı rıskı oluyormuş.
benim babamdada damar tıkanıklığı var. inşallah cıkmaz öyle birşey.
Cnm basınız sağolsun. Bende seni düşünmüştüm dün nerelerde diye. Zor zamanlar gecirmissin. Cenaze işleri fln bitti mi başka şehirdelerdi sanırım. K.pederin ne olacak peki. İzin aldığın iyi olmuş yat dinlen evde kizinla ilgilen annesi
Donmeyecek diye korktum bian.en son gecen hafta muayene oldum donmemisti.haftaya tekrar kontrol var bakalim
Banada haber ver canmCanim o yasadigin sey kasilma. Bende de oluyor. Doktorumu arayip sorucam simdi. Bakalim ne diyecek.
Izledim canm benimki boyle deil iste kibirdamioo sadece bi yerde kucuk bi sislik gibi oluoo cok sert ve oyle oldugundaa nefesm kesilioo daraliorum
canım endişelenecek bişey yok bence. bak videoyu izle ondada çok belli. derin inceyse falan ondan belli oluyordur bu kadar. herkesin yapısı bir değil.
Yarin icin derya hanimaydi randevum degistirp duygu hanimdan aldim smdi tekrar degistirmym oyun oynar gibi bidaaki randevuya beraber alrz nagehan hanimdanEvet hep ona gittim. Hiç bir dönemimi atlatmıyor. Bilgilendiriyor. Üst kat komşum riskli bir gebelikte başka doktordayken ona gönderildi onun tavsiyesiyle gittim. Mutluyum onunla. Senin dediğin olayo ben çok yaşıyorım bnce sorun yoktur üzme kendini. Nagehan hanıma da bir şans ver umarım memnun kalırsın gideceğin doktordan tatlım.
o zaman tatlım doktora görünmekte fayda var.Izledim canm benimki boyle deil iste kibirdamioo sadece bi yerde kucuk bi sislik gibi oluoo cok sert ve oyle oldugundaa nefesm kesilioo daraliorum
Merhaba arkadaşlar , ben çok korkuyorum erken doğum olayından, nasıl belirtiler verir acep? Bi de ben kan sulandırıcı kullanıyorum ve ilki sezeryandı, buda öyle olacak mecbur ama ani başlarsa, kan sulandırıcıyı kesmemiş oluyorum.
Benmde ikinci gebeligim kuzum ilkinde kasilma dedigim boyle olmuodu o yuzden korktum zaten bu kadar belirgin deildi bebek yani yarin gidicem iste bakalimm insallah bisey cikmazalera o yasadigin kasilma canim ben kendin ilk hamileligimde yasadigim icin biliyorum. Simdi doktorumla konustum idrar tahlili yaptir konusalim olmazsa gel nstye baglayalim dedi. Sende git goster kendini.
Yarin 17.45 randevum canm bakalm ne diceko zaman tatlım doktora görünmekte fayda var.
Evet farklı anlamları oluyor. Örneğin ben de Levent ismine bakmıştım. Deniz askeri demek. Fakat başka anlamları da var, boylu poslu yakışıklı ya da tam tersi hırsız uğursuz tembel ayyaş gibi. Sanıyorum bu son anlamları kelime anlamı değil de daha çok Osmanlı zamanındaki deniz askerlerinin halkta yarattığı intiba ile ilgili.
kötü bişey çıkmaz inşallah balım sen içini ferah tut.Yarin 17.45 randevum canm bakalm ne dicek
Merhaba arkadaslar.bisi merak ediyorum ya sizin bebekler bas asagi dondumu.bide kac haftaya kadar donmemesi normal bilginiz var mi
Benmde ikinci gebeligim kuzum ilkinde kasilma dedigim boyle olmuodu o yuzden korktum zaten bu kadar belirgin deildi bebek yani yarin gidicem iste bakalimm insallah bisey cikmaz
çok sağol.bitti işlemler evet.ayrı ayrı zor oldu yanında olamadıgım için üzüldüm eşimin.
eşim götürmedi beni stresli olur diye.
babam kaldı başımda onlarda gidemedi annem de rahatsız.
akşam yada yarın dönecek inşallah.
k pederim evleri var orada annesi falan da var evinde kalacak sanırım. çok yaşlı değil ve çok bakımlı bi ınsandır.
görümcem burada aynı sehirdeyiz ama onlarla da evden kovulmaya benzer bişeyler yaşamışlardı. sanmıyorum ona gelmez. benimde durum malum eşim zaten calışıyor aynı evde kalamayacağımız için bize de gelmez.
hoş zaten ben bakımını üstlenmem söylemiştim. ben beyin tümörü şüphesiyle gecen yıl hastane hastane gezerken arayıp iş olacagına varır takılma dedi :) babam annem arkamdan napacaklar yaşlılar bendenbaska kimseleri yok dediğimde acımasızca = bi bakan bulunur herkese = diyip beni şok etmişti. içimden hiç çıkmıyor hala.
Allah yerinde dinlendirsin ama k.validemin hastalığı süresince neler cektim anladılar. hastane kapılarında kalakalmak geceleri uyuyamamak ölürmüyüm kalırmıyım ardımda kalanlara ne olur diye azap çekmek çok zordur. Rabbim yaşatmasın. geride gözün kalacaksa ölmek daha zordur
bakacak kimsesi olmayan yaşlı hasta anne baba daha anne olamadan anneliğin telaşını tattırır insana.herkese sıralı ölüm versin Rabbim evlat acısı yaşatmasın. sağ gözümüzü sol gözümüze muhtaç etmesin inşallah.
Başın sağolsun canım.çok sağol.bitti işlemler evet.ayrı ayrı zor oldu yanında olamadıgım için üzüldüm eşimin.
eşim götürmedi beni stresli olur diye.
babam kaldı başımda onlarda gidemedi annem de rahatsız.
akşam yada yarın dönecek inşallah.
k pederim evleri var orada annesi falan da var evinde kalacak sanırım. çok yaşlı değil ve çok bakımlı bi ınsandır.
görümcem burada aynı sehirdeyiz ama onlarla da evden kovulmaya benzer bişeyler yaşamışlardı. sanmıyorum ona gelmez. benimde durum malum eşim zaten calışıyor aynı evde kalamayacağımız için bize de gelmez.
hoş zaten ben bakımını üstlenmem söylemiştim. ben beyin tümörü şüphesiyle gecen yıl hastane hastane gezerken arayıp iş olacagına varır takılma dedi :) babam annem arkamdan napacaklar yaşlılar bendenbaska kimseleri yok dediğimde acımasızca = bi bakan bulunur herkese = diyip beni şok etmişti. içimden hiç çıkmıyor hala.
Allah yerinde dinlendirsin ama k.validemin hastalığı süresince neler cektim anladılar. hastane kapılarında kalakalmak geceleri uyuyamamak ölürmüyüm kalırmıyım ardımda kalanlara ne olur diye azap çekmek çok zordur. Rabbim yaşatmasın. geride gözün kalacaksa ölmek daha zordur
bakacak kimsesi olmayan yaşlı hasta anne baba daha anne olamadan anneliğin telaşını tattırır insana.herkese sıralı ölüm versin Rabbim evlat acısı yaşatmasın. sağ gözümüzü sol gözümüze muhtaç etmesin inşallah.
Benim bebeğim başından beri ters duruyordu. 29. Haftada kontrole gittiğimizde döndüğünü gördük. Dinledi annesini, babasını, doktor teyzesini:)
benimkinin başı aşağıda ama dr doğum pozisyonu almış fln demedi cnm. çok hareketliler ya öyle mi denk geldi yoksa bundan sonra hep mi bu şekilde kalır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?