2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey çıkmaz.

çok sağol.bitti işlemler evet.ayrı ayrı zor oldu yanında olamadıgım için üzüldüm eşimin.
eşim götürmedi beni stresli olur diye.
babam kaldı başımda onlarda gidemedi annem de rahatsız.
akşam yada yarın dönecek inşallah.
k pederim evleri var orada annesi falan da var evinde kalacak sanırım. çok yaşlı değil ve çok bakımlı bi ınsandır.
görümcem burada aynı sehirdeyiz ama onlarla da evden kovulmaya benzer bişeyler yaşamışlardı. sanmıyorum ona gelmez. benimde durum malum eşim zaten calışıyor aynı evde kalamayacağımız için bize de gelmez.
hoş zaten ben bakımını üstlenmem söylemiştim. ben beyin tümörü şüphesiyle gecen yıl hastane hastane gezerken arayıp iş olacagına varır takılma dedi :) babam annem arkamdan napacaklar yaşlılar bendenbaska kimseleri yok dediğimde acımasızca = bi bakan bulunur herkese = diyip beni şok etmişti. içimden hiç çıkmıyor hala.
Allah yerinde dinlendirsin ama k.validemin hastalığı süresince neler cektim anladılar. hastane kapılarında kalakalmak geceleri uyuyamamak ölürmüyüm kalırmıyım ardımda kalanlara ne olur diye azap çekmek çok zordur. Rabbim yaşatmasın. geride gözün kalacaksa ölmek daha zordur
bakacak kimsesi olmayan yaşlı hasta anne baba daha anne olamadan anneliğin telaşını tattırır insana.herkese sıralı ölüm versin Rabbim evlat acısı yaşatmasın. sağ gözümüzü sol gözümüze muhtaç etmesin inşallah.

canım endişelenecek bişey yok bence. bak videoyu izle ondada çok belli. derin inceyse falan ondan belli oluyordur bu kadar. herkesin yapısı bir değil.
Izledim canm benimki boyle deil iste kibirdamioo sadece bi yerde kucuk bi sislik gibi oluoo cok sert ve oyle oldugundaa nefesm kesilioo daraliorum

Yarin icin derya hanimaydi randevum degistirp duygu hanimdan aldim smdi tekrar degistirmym oyun oynar gibi bidaaki randevuya beraber alrz nagehan hanimdan

Ben de kullanıyorum ama rahatım, iğnesini 1 saat önce yapıp erkek doğumla doğuma giden arkadaşım var gayet de sağlıklı.
Zaten iğne ve hap yaklaşık 6-12 saatlik bir değişim yaratıyor vücutta, yani öğlen vursanız akşam doğuma gitseniz etkisi azalıyor zaten. Bir de sezeryanda sulandırılmış kan fazlası hortum gibi bir alette çekilip fazlalık alınıyor bu yüzden risk olmuyor ama normal doğumda kan akışı kontrolü zor olduğundan bizim gibi durumlarda normal önerilmiyor.
İyi düşünelim iyi olsun

alera o yasadigin kasilma canim ben kendin ilk hamileligimde yasadigim icin biliyorum. Simdi doktorumla konustum idrar tahlili yaptir konusalim olmazsa gel nstye baglayalim dedi. Sende git goster kendini.
Benmde ikinci gebeligim kuzum ilkinde kasilma dedigim boyle olmuodu o yuzden korktum zaten bu kadar belirgin deildi bebek yani yarin gidicem iste bakalimm insallah bisey cikmaz

evet olabilir.
insan bebeğinin isminin mükemmel olmasını istiyor üzerinde çok düşünüyor, söylenişi güzel olsun anlamı güzel olsun istiyor, isim seçmek gerçekten cok zormuş. inşallah herkes hem içine sinen hem bebeğine yakışan isimler bulmayı başarır...

Merhaba arkadaslar.bisi merak ediyorum ya sizin bebekler bas asagi dondumu.bide kac haftaya kadar donmemesi normal bilginiz var mi

Benim bebeğim başından beri ters duruyordu. 29. Haftada kontrole gittiğimizde döndüğünü gördük. Dinledi annesini, babasını, doktor teyzesini:)

Benmde ikinci gebeligim kuzum ilkinde kasilma dedigim boyle olmuodu o yuzden korktum zaten bu kadar belirgin deildi bebek yani yarin gidicem iste bakalimm insallah bisey cikmaz

Benim kasilma o sekilde oluyordu canim sanki kolunu bacagini biyere dayamis gibi oluyordu karnimdan gorebiliyordum sonra cozuluyordu. İnsallah bisey cikmaz ne diyelim. Ben simdi idrar tahlili yaptirmaya gidicem.

Neyse cnm geçmiş olumsuz şeyleri düşünüp kendini de bebeğini de mutsuz etme. zaten yetrince zor zamanlar yaşamışsın. ben şunu farkettim ne zman huzurluysam mutlutysam bebeğim kıpır kıpır ama ne zaman aklımı bişeye takıp üzüldüysem bebeğimde oynamıyor. bu sefer buna üzülüyorum. eşin gelince artık sizde önünüzdeki güzel günlere bakın. Rabbim zamansız sırasız ölüm vermesin inşallah. sağlıkla kızınızı kucağınıza alırsınız inşallah. eminimki her şey yoluna girecektir.

Başın sağolsun canım.

Benim bebeğim başından beri ters duruyordu. 29. Haftada kontrole gittiğimizde döndüğünü gördük. Dinledi annesini, babasını, doktor teyzesini:)

benimkinin başı aşağıda ama dr doğum pozisyonu almış fln demedi cnm. çok hareketliler ya öyle mi denk geldi yoksa bundan sonra hep mi bu şekilde kalır bilmiyorum.

benimkinin başı aşağıda ama dr doğum pozisyonu almış fln demedi cnm. çok hareketliler ya öyle mi denk geldi yoksa bundan sonra hep mi bu şekilde kalır bilmiyorum.

Benim bebek 28 haftalikken daha donmemisti bu iki hafta icinde donmusmudur bilemem. 36 haftaya kadar yolu var dondu dondu donmedi tersten cikaririm bende kendi bilir

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…