2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Izledim canm benimki boyle deil iste kibirdamioo sadece bi yerde kucuk bi sislik gibi oluoo cok sert ve oyle oldugundaa nefesm kesilioo daraliorum
Canım o bendede oluyor aniden bir tarafim inanilmaz sertlesiyor elimi uzerinde gezdirince geciyor. Aynı şeyi ultrason esnasında da yaşayınca ayaklarını oraya dayandığını gördük o yüzden icim rahat.

doğru söyluyorsun ben de farkettim. stresli üzgün oldugum günlerde gercekten hareketleri belirgin sekilde azalıyor.
mutluysam o da kımıl kımıl.
bu ara üzgün yorgun zamanlar gecirdim. arada dürtüyorum vallahi napim sesi çıkmayınca.
merak ediyorum çünkü iyimi diye.
dürtükleyince biraz konusunca elimi karnıma koyunca vurmaya başlıyor :)

Reactions: GCA

Kesinlikle konuştukça tepki veriyolar artık. Eşin gelince oda konuşsun hem kendi de rahatlar sonuçta annesini kaybetti hem de bebeğin babasına alışır. hepiniz için terapi gibi olur :)

Benim kasilma o sekilde oluyordu canim sanki kolunu bacagini biyere dayamis gibi oluyordu karnimdan gorebiliyordum sonra cozuluyordu. İnsallah bisey cikmaz ne diyelim. Ben simdi idrar tahlili yaptirmaya gidicem.
Sen de kasilmalar icinmi gidiosn suan

Başın sağolsun canım, Allah sabır versin kalanlara..

Merhaba arkadaslar.bisi merak ediyorum ya sizin bebekler bas asagi dondumu.bide kac haftaya kadar donmemesi normal bilginiz var mi???
Canım bugün kontrolüm vardı benim. Bebeğimin başı aşağıdaydı muayene esnasında, Dr normal Olduğunu söyledi, geri dönermiş yani merak etme..

Kesinlikle konuştukça tepki veriyolar artık. Eşin gelince oda konuşsun hem kendi de rahatlar sonuçta annesini kaybetti hem de bebeğin babasına alışır. hepiniz için terapi gibi olur :)

evet. işin garip tarafı eşim elini koydugu an sesini kesiyo kımıldamıyo bile hiç.
tam tekmeliyo gel bak diyorum. o koyunca elini duruyo kuzu :)
aynı anda ben de koyarsam elimi o zaman başlıyo yeniden vurmaya.
bakalım inşallah bundan sonraki süreçte daha sağlıklı bir ilişkimiz olur.
bebişim de babasına alışır artık , belki biraz daha iyi vakit geçiririz yürüyüş falan yaparız sesine alışır yazık hep annane dede sessi duyuyor son haftalarda yavrum.bi de patlamaya hazır bomba gibi bi anne :)

benimkinin başı aşağıda ama dr doğum pozisyonu almış fln demedi cnm. çok hareketliler ya öyle mi denk geldi yoksa bundan sonra hep mi bu şekilde kalır bilmiyorum.

Çok hareketliler ama baş aşağı doğru pozisyona geldiklerinde kolay kolay bir daha değiştirmiyorlarmış yerlerini. Olması gereken yerde olduğunu o da hissediyor çünkü. Yani bu haftalarda kafası yukarıda ters duran bir bebeğin doğru pozisyona gelmesi dönmesi kolay ama tekrar kafasını yukarı çıkarması değiştirmesi zor. Çok enterasan di mi her şey ilahi bir sistemde ayarlanmış.

Başınız sağ olsun.

benim eşim çok konuşur ama yinede elini koyunca duruyo kızımız. bende diyorum yarın doğunca baba-kız beni dışlarsınız şimdi biz seni dışlayalım diye :) Allah her anımızın sağlıkla keyfini çıkarmayı nasip etsin inşallah. çok güzel zamanlar yaşıyoruz ama çevresel şartlar fln kıymetini bilemiyoruz. inşallah her şey daha güzel olur

Gerçekten çok enteresan cnm. ben normal doğumdan korkan biriyim. daha önce gittiğim dr vajinal muayene yaptı die soğuk terler döküp kendimi normal doğum yapamam die inandırdım. şimdiki doktorumda herşey yolunda giderse hiç sezeryan düşünmem diyo. kendimi hazırlamaya çalışıyorum. ama bebeğim normal gelmek isterse ona engel olmıcam. Allah hepimize yardım etsin korktuklarımızı başımıza vermesin inşallah

Bende diyorum bak eşime gel çok hareketli o geliyor elini koyuyor hareket duruyor. sanki biraz önce o kadar hareketli olan o değilmiş gibi

Kizlar 3-4 ke oldu bu, karnimin alt bolgesinde damar atar gibi bisi oluyor.
Bu hickirikmi?
Yani tekme degil, damar atar gibi 1sn. arayla atiyor ve 2-5dk suruyor.

Otururken sIkistiriyomuyum acaba diye dusundum ama bilemedim

Kizlar 3-4 ke oldu bu, karnimin alt bolgesinde damar atar gibi bisi oluyor.
Bu hickirikmi?
Yani tekme degil, damar atar gibi 1sn. arayla atiyor ve 2-5dk suruyor.

Otururken sIkistiriyomuyum acaba diye dusundum ama bilemedim
Muhtemelen bu hıçkırık, düzenli ve kısa aralıklarla atışlar hıçkırığa delalet :) hamile olmanın en güzel yanlarından biride içimizdeki kıpırtılar. Doğuncada ayrı bir tatlı oluyorlar. Allah yavrularımızın ömrünü uzun amellerini güzel etsin inşallah. pırıl pırıl bir dünyaya doğsunlar inşallah. Onların geleceği için çok endişeleniyorum.

Canim benim ta ilk testimte antikor goruldu amti m olani gecen ay yapilan kan testimte antikorlar negatif cikti kanda antikor yoktu sukur dogum yapinca igne vurulcaksin diye biliyorum buarada benimkan a pozitif antikor seviyen 1.1 olmasi iyi enkotusu 1.36 ama benim antikor seviyem yukselseydi asi olcaktim nasil olmaz baskadr danis

başınız sağolsun canım...
bebişine de sana da sağlıklı haftalar diliyorum...

Bende diyorum bak eşime gel çok hareketli o geliyor elini koyuyor hareket duruyor. sanki biraz önce o kadar hareketli olan o değilmiş gibi
Bizim bebişlerin hepsi öyle galiba. :)
hayır naz mı yapıyorlar babalarına yoksa tekme atmaya mı kıyamıyorlar anlamadım :)

Reactions: GCA
Sen de kasilmalar icinmi gidiosn suan

Evet canim doktorumu aradim tahlil yaptir sonuca gore nstye baglariz dedi. Gittim idrar tahlili yaptirdim idrar yolu enfeksiyonuymus bayag yuksek cikti bu seferki deger.bu yuzden ara ara kasilmalarim oluyormus. İlac soyledi doktorum aldim simdi.
Bol su ve gunde iki tane magnezyum ic dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…