2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    534
Bende de o dediginiz sekilde kasilmalar oluyor ama 1dk bile surmeden geciyor. Normal bir surec degil mi bu? Ben dr.a msj attim fazla yuruyus yapma, fazla harket etme, kasildigi zaman dinlen dedi. Rahim kendini doguma hazirliyormus. Bendeki kasilmada da bi yere toplaniyo, sertlesiyor.. nefes darligi vs olmuyor ama hareket kisitliligi yapiyor tabi. Sizlerdeki bu sekilde mi farkli mi?
 

Bu dedigin sekilde oluyor canim. İhmale gelmez kasilmalar. Benim doktorum hassastir bu konularda cok sık olmasi dogal degil muhakkak altinda bir neden vardir.
 
Hickiriktir canim o :)

He insallah oyledir kizlar.
Gercekten cok ilginc birsey, Rabbim.tum.isteyenlere nasip eder insallah bebis :)

Amin canim.insallah, hayat sartlari zorlasti malesef, insan ister istemez korkuyor canim ama Rabbim buyuk,yavrularimizi korur insallah
 
Bebek arabamızı aldık kızlar , Quinny Buzz tercih ettik.1300 liraya geldi , piyasa fiyatına göre çok uygun oldu. e-bebek Akasya AVM'den aldık.
İhtiyacı olan varsa kaçırmasın , internet sitesinde görünmeyen bazı ürünler mağazada oldukça inmiş fiyat olarak . Örneğin bizim aldığımız Quinny ile e-bebek anlaşma yapmayacağı için elden çıkarıyormuş.Chicco ürünleri de aynı şekilde .
Teşhirde Siyah Quinny Buzz 1300 lira , Kırmızı Quinny Zapp Xtra 429 lira. Fiyatları takip eden bilir , yarı yarıya.Ben de istediğim arabayı bu fiyatta görünce bırakmadım. :)
Biz kapalı kutuda son Buzz modelini aldık.
Uyumlu Maxi Cosi Anakucağını da arkadaşım verecek , sağolsun.
 
Bu dedigin sekilde oluyor canim. İhmale gelmez kasilmalar. Benim doktorum hassastir bu konularda cok sık olmasi dogal degil muhakkak altinda bir neden vardir.

Benimki.boyle kayiyor gibi,sonra kolunu veya bacagini karnima dayiyor gibi. Elimdle dokununca hissediyorum,sonra yine cekiyo elini kolunu.
Bu kasilmamidirki.
Bazilari kasilma diyo ama ben icerde yeri daraldigi icin oyle yapiyor saniyorum.
 
Benimki.boyle kayiyor gibi,sonra kolunu veya bacagini karnima dayiyor gibi. Elimdle dokununca hissediyorum,sonra yine cekiyo elini kolunu.
Bu kasilmamidirki.
Bazilari kasilma diyo ama ben icerde yeri daraldigi icin oyle yapiyor saniyorum.

Canim kasilma su sekilde oluyor bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor ya da sanki ayagini dirsegini yaslamis gibi oluyor bir sure sonra iniyor karindaki yukselti. Bebek hareketiyle ayirt edilmesi ilk gebeliklerde daha zor oluyor.
 

Gule gule kullanim canim cok konforlu ve rahat bir bebek arabasi.
 
Anladim.kuzum neyseki cok onemli bisey deilms magnezyum bnde gunde 1 kez iciorum.ama su hic icmiorim ya
 
Selam arkadaşlar nasılsınız? acil bi sorum olacak sizlere.2 3 gündür bebeğin tekmelerini bayağı aşağıda hissediyordum.bugün de 3 saat önce falan o aşağıda öyle bi acı oldu ki sanki bıçakla yırtıyor gibi.2 saniye sürüp geçti.yarım saat önce yine olduvar mı böyle bişey yaşayan?dr.umu aramalı mıyım?yok olağan bişeyse boşuna aramak istemiyorum
 
Gecen hafta ayni seyler oldu bana da, toplam 3 gün sürdü sonra normale dondu, yukari cikti yani. İnsallah kötü bir sey yoktur, bence yoktur yani.
 
Gecen hafta ayni seyler oldu bana da, toplam 3 gün sürdü sonra normale dondu, yukari cikti yani. İnsallah kötü bir sey yoktur, bence yoktur yani.
Bebek aşağıda oluyor diye midir yani?niye böyle can yakıyor ki anlamadım acaba rahim ağzı uzunluğuyla alakalı bi durum olabilir mi?nedense aklıma o geldi.kısa olanların böyle acı gibi belirtileri var mıydı arkadaşlar
 
Normal. Ben de yaşıyorum sanki iğne batıyor gibi bir sızı ama derinden. Eliyle çıkmak istiyor gibi. Benim bebeğin kafası aşağıda eller orada. Bir problem olduğunu düşünmüyrum pozisyon değiştirince geçiyor.
 
Biraz moralim bozuk kızlar ya. Umudum kalmadı. Meb öğretmen kontrnjanlarını açıkladı. Bizim bölüme 1.077 kontrnjan açmışlar. Üstelik açık öğretimde türk dili edebiyatı bölümü açtılar ki 43000 kişi girdi bu sene sınava. Yine tabiki en fazla atama Din kültürü mezunlarına. Günde bir saat derse giren bölüme 4000e yakın kontenjan verdiler. Güya adaletli bir dağılım yapcaklardı. 80le nice güzel arkadaşım açıkta kalıyor.
 
canım bende aynı şikayetle hafta sonu gittim doktora benimki daha dönmemiş tekmeleri malum yerlerimizde hissetmemiz doğalmış. hatta ben bacağını falan çıkaracak sanıyordum o denli sert geliyordu
 
canım branş nedir senin yinede ümidini kaybetme kısmet bu işler. ben 2008 mezunuyum türkçe. ilk senede 77 sonraki yıl 77 sonra 80 sonra 81 aldım atanamadım malum 150 200 kişi alıyorlardı 2012 de 88 aldım yine atanamadım şubat atamasında 250 kişi aldılar zar zor atandım. beklesem temmuz da 4+4+4 geldi 4500 küsür kişi aldılar ben o puanla gaziantepe atanmıştım kısmet işte beklesem memlekete olurdu hemde çok iyi bir yere. inan bu işler hep kısmet her şey olacağına varıyor inşallah sende en kısa zamanda gönlünden geçen yere atanır öğrencilerine kavuşursun
 
Bu dedigin sekilde oluyor canim. İhmale gelmez kasilmalar. Benim doktorum hassastir bu konularda cok sık olmasi dogal degil muhakkak altinda bir neden vardir.
Bir saat icinde 4 kezden fazla olmuyorsa normal bir surec diye okumustum. Bak simdi endiselendim. Yarin dr.mu arayip soracagim. Tsk.ler cnm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…