- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.701
Kizlar 3-4 ke oldu bu, karnimin alt bolgesinde damar atar gibi bisi oluyor.
Bu hickirikmi?
Yani tekme degil, damar atar gibi 1sn. arayla atiyor ve 2-5dk suruyor.
Otururken sIkistiriyomuyum acaba diye dusundum ama bilemedim
Bende de o dediginiz sekilde kasilmalar oluyor ama 1dk bile surmeden geciyor. Normal bir surec degil mi bu? Ben dr.a msj attim fazla yuruyus yapma, fazla harket etme, kasildigi zaman dinlen dedi. Rahim kendini doguma hazirliyormus. Bendeki kasilmada da bi yere toplaniyo, sertlesiyor.. nefes darligi vs olmuyor ama hareket kisitliligi yapiyor tabi. Sizlerdeki bu sekilde mi farkli mi?Evet canim doktorumu aradim tahlil yaptir sonuca gore nstye baglariz dedi. Gittim idrar tahlili yaptirdim idrar yolu enfeksiyonuymus bayag yuksek cikti bu seferki deger.bu yuzden ara ara kasilmalarim oluyormus. İlac soyledi doktorum aldim simdi.
Bol su ve gunde iki tane magnezyum ic dedi.
Bende de o dediginiz sekilde kasilmalar oluyor ama 1dk bile surmeden geciyor. Normal bir surec degil mi bu? Ben dr.a msj attim fazla yuruyus yapma, fazla harket etme, kasildigi zaman dinlen dedi. Rahim kendini doguma hazirliyormus. Bendeki kasilmada da bi yere toplaniyo, sertlesiyor.. nefes darligi vs olmuyor ama hareket kisitliligi yapiyor tabi. Sizlerdeki bu sekilde mi farkli mi?
Hickiriktir canim o :)
Muhtemelen bu hıçkırık, düzenli ve kısa aralıklarla atışlar hıçkırığa delalet :) hamile olmanın en güzel yanlarından biride içimizdeki kıpırtılar. Doğuncada ayrı bir tatlı oluyorlar. Allah yavrularımızın ömrünü uzun amellerini güzel etsin inşallah. pırıl pırıl bir dünyaya doğsunlar inşallah. Onların geleceği için çok
endişeleniyorum.
Bu dedigin sekilde oluyor canim. İhmale gelmez kasilmalar. Benim doktorum hassastir bu konularda cok sık olmasi dogal degil muhakkak altinda bir neden vardir.
Benimki.boyle kayiyor gibi,sonra kolunu veya bacagini karnima dayiyor gibi. Elimdle dokununca hissediyorum,sonra yine cekiyo elini kolunu.
Bu kasilmamidirki.
Bazilari kasilma diyo ama ben icerde yeri daraldigi icin oyle yapiyor saniyorum.
Bebek arabamızı aldık kızlar , Quinny Buzz tercih ettik.1300 liraya geldi , piyasa fiyatına göre çok uygun oldu. e-bebek Akasya AVM'den aldık.
İhtiyacı olan varsa kaçırmasın , internet sitesinde görünmeyen bazı ürünler mağazada oldukça inmiş fiyat olarak . Örneğin bizim aldığımız Quinny ile e-bebek anlaşma yapmayacağı için elden çıkarıyormuş.Chicco ürünleri de aynı şekilde .
Teşhirde Siyah Quinny Buzz 1300 lira , Kırmızı Quinny Zapp Xtra 429 lira. Fiyatları takip eden bilir , yarı yarıya.Ben de istediğim arabayı bu fiyatta görünce bırakmadım. :)
Biz kapalı kutuda son Buzz modelini aldık.
Uyumlu Maxi Cosi Anakucağını da arkadaşım verecek , sağolsun.
Eki Görüntüle 1621006 Eki Görüntüle 1621007 Eki Görüntüle 1621008 Eki Görüntüle 1621009
Anladim.kuzum neyseki cok onemli bisey deilms magnezyum bnde gunde 1 kez iciorum.ama su hic icmiorim yaEvet canim doktorumu aradim tahlil yaptir sonuca gore nstye baglariz dedi. Gittim idrar tahlili yaptirdim idrar yolu enfeksiyonuymus bayag yuksek cikti bu seferki deger.bu yuzden ara ara kasilmalarim oluyormus. İlac soyledi doktorum aldim simdi.
Bol su ve gunde iki tane magnezyum ic dedi.
Selam arkadaşlar nasılsınız? acil bi sorum olacak sizlere.2 3 gündür bebeğin tekmelerini bayağı aşağıda hissediyordum.bugün de 3 saat önce falan o aşağıda öyle bi acı oldu ki sanki bıçakla yırtıyor gibi.2 saniye sürüp geçti.yarım saat önce yine olduvar mı böyle bişey yaşayan?dr.umu aramalı mıyım?yok olağan bişeyse boşuna aramak istemiyorum
Bebek aşağıda oluyor diye midir yani?niye böyle can yakıyor ki anlamadımGecen hafta ayni seyler oldu bana da, toplam 3 gün sürdü sonra normale dondu, yukari cikti yani. İnsallah kötü bir sey yoktur, bence yoktur yani.
Anladim.kuzum neyseki cok onemli bisey deilms magnezyum bnde gunde 1 kez iciorum.ama su hic icmiorim ya
Anladim.kuzum neyseki cok onemli bisey deilms magnezyum bnde gunde 1 kez iciorum.ama su hic icmiorim ya
Normal. Ben de yaşıyorum sanki iğne batıyor gibi bir sızı ama derinden. Eliyle çıkmak istiyor gibi. Benim bebeğin kafası aşağıda eller orada. Bir problem olduğunu düşünmüyrum pozisyon değiştirince geçiyor.Selam arkadaşlar nasılsınız? acil bi sorum olacak sizlere.2 3 gündür bebeğin tekmelerini bayağı aşağıda hissediyordum.bugün de 3 saat önce falan o aşağıda öyle bi acı oldu ki sanki bıçakla yırtıyor gibi.2 saniye sürüp geçti.yarım saat önce yine olduvar mı böyle bişey yaşayan?dr.umu aramalı mıyım?yok olağan bişeyse boşuna aramak istemiyorum
canım bende aynı şikayetle hafta sonu gittim doktora benimki daha dönmemiş tekmeleri malum yerlerimizde hissetmemiz doğalmış. hatta ben bacağını falan çıkaracak sanıyordum o denli sert geliyorduSelam arkadaşlar nasılsınız? acil bi sorum olacak sizlere.2 3 gündür bebeğin tekmelerini bayağı aşağıda hissediyordum.bugün de 3 saat önce falan o aşağıda öyle bi acı oldu ki sanki bıçakla yırtıyor gibi.2 saniye sürüp geçti.yarım saat önce yine olduvar mı böyle bişey yaşayan?dr.umu aramalı mıyım?yok olağan bişeyse boşuna aramak istemiyorum
canım branş nedir senin yinede ümidini kaybetme kısmet bu işler. ben 2008 mezunuyum türkçe. ilk senede 77 sonraki yıl 77 sonra 80 sonra 81 aldım atanamadım malum 150 200 kişi alıyorlardı 2012 de 88 aldım yine atanamadım şubat atamasında 250 kişi aldılar zar zor atandım. beklesem temmuz da 4+4+4 geldi 4500 küsür kişi aldılar ben o puanla gaziantepe atanmıştım kısmet işte beklesem memlekete olurdu hemde çok iyi bir yere. inan bu işler hep kısmet her şey olacağına varıyor inşallah sende en kısa zamanda gönlünden geçen yere atanır öğrencilerine kavuşursunBiraz moralim bozuk kızlar ya. Umudum kalmadı. Meb öğretmen kontrnjanlarını açıkladı. Bizim bölüme 1.077 kontrnjan açmışlar. Üstelik açık öğretimde türk dili edebiyatı bölümü açtılar ki 43000 kişi girdi bu sene sınava. Yine tabiki en fazla atama Din kültürü mezunlarına. Günde bir saat derse giren bölüme 4000e yakın kontenjan verdiler. Güya adaletli bir dağılım yapcaklardı. 80le nice güzel arkadaşım açıkta kalıyor.
Bir saat icinde 4 kezden fazla olmuyorsa normal bir surec diye okumustum. Bak simdi endiselendim. Yarin dr.mu arayip soracagim. Tsk.ler cnm.Bu dedigin sekilde oluyor canim. İhmale gelmez kasilmalar. Benim doktorum hassastir bu konularda cok sık olmasi dogal degil muhakkak altinda bir neden vardir.
Bir saat icinde 4 kezden fazla olmuyorsa normal bir surec diye okumustum. Bak simdi endiselendim. Yarin dr.mu arayip soracagim. Tsk.ler cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?