2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği. İnşallah canım. Allah büyük.

Bizde kontrolden geldik, benim bebişte kafayı aşağı çevirmiş, erken mi dedim ama gayet normal bu haftalarda dedi ebemiz. Ama hiç erken doğum falan demedi yanı stres yapmaya gerek yokmuş

Arkadaşlar bir sorum olacak. Emzirme sutyeninizin ölçüsünü nasıl belirliyorsunuz? Yani şu anki ölçünüze göre mi aldınız? Yoksa bir iki ay sonrasını düşünerek birkaç ölçü daha büyük mü aldınız? Benim kafam karıştı. Ben normalde 80 b kullanıyordum, hamilelikle birlikte ölçüm arttı ve 80 c kullanmaya başladım. Geçenlerde bir dükkana gittim alma niyetiyle ama kafamı karıştırdı. Siz 100 alın zaten doğumdan sonra göğüsleriniz süt dolar, 100 gayet iyi olur dedi. Önerilerinizi bekliyorum.

Hic sevmiyorum o sudyenleri hic kullanmadim desem yalan soylemis olmam:) aldim ama bir tek hastanede kullandim. Alti telsiz modal pamuklu sungerli sudyenleri tercih etmistim. Sudyenimin ustunden veriyordum memeyi. Bana sorarsan hic kullanisli degil.

80 den 100 mi çıkacak yani ben şu an 90 kullanıyorum taşıyamıyorum artık doğuma doğru kaç olur sence tatlım ben de almak istedim ama bu nokta kafamı karıştırıyor çok büyür mü acaba daha bu arada aralık annesiyim

kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz bende bir türlü anlamıyorum.
göbeğimin bir tarafı sertleşiyor ama elimi dokununca bebeğim orda kımıldıyor sanki pozisyon değiştiriyor.,
ay allahım zamanında sağlıklıca doğurmayı nasip et hepimize.

Hareket halinde ise kasilma degil canim birkac saniye hareketsiz kalip sonra cozuluyor gibi oluyor.

Hareket halinde ise kasilma degil canim birkac saniye hareketsiz kalip sonra cozuluyor gibi oluyor.
genellikle o şekilde oluyor canım böyle tepecik oluşuyor ama o tepecik hareket ediyor elimi koyuncada başka yere gidiyor.
sen tecrübelisin canım bizi ne zaman nstye bağlayacaklar.ordan anlaşılırmı.

genellikle o şekilde oluyor canım böyle tepecik oluşuyor ama o tepecik hareket ediyor elimi koyuncada başka yere gidiyor.
sen tecrübelisin canım bizi ne zaman nstye bağlayacaklar.ordan anlaşılırmı.

Nstde anlasiliyor zaten, 32 haftadan sonra baglanmaya basliyorsun canim 2 haftada bir oluyor muayene. Sonlara dogru her hafta baglaniyorsun.

Benim bebek 28 haftalikken daha donmemisti bu iki hafta icinde donmusmudur bilemem. 36 haftaya kadar yolu var dondu dondu donmedi tersten cikaririm bende kendi bilir

Ayy öyle deme annesi döner inşallah. Donmezsede doktor amcası teyzesi alsın guzelce ters fln gelmesin

Hic sevmiyorum o sudyenleri hic kullanmadim desem yalan soylemis olmam:) aldim ama bir tek hastanede kullandim. Alti telsiz modal pamuklu sungerli sudyenleri tercih etmistim. Sudyenimin ustunden veriyordum memeyi. Bana sorarsan hic kullanisli degil.
bende denedim bi tane hic rahat olmadi atlet ve o dediginiz gibi baska cesit
sutyenlerden alicam

Ayy öyle deme annesi döner inşallah. Donmezsede doktor amcası teyzesi alsın guzelce ters fln gelmesin

Doktorum donmemis deyince donmesin bizde tersten dogurturuz ne olacak dedi. Doktorumun yasli biri eskiden cerrahpasada hergun onlarca kadin dogurtuyorduk sezeryan falan yoktu dedi. Tersten gelince ona gore dogurtuyorduk dedi. Hatta bir anisini anlatti bir hastasi varmis ikiz bebeklere hamileymis. Haftasi erken olmasina ragmen suyu gelmis kadinin hastaneye gitmis. Bizim doktor evde hastaneye bir gelmis kadinin dogum baslamis, bir baktim alttan iki ayak sallaniyodu diyo cekip cikarmis ikisinide

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…