- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.721
Türk dili ve edebiyatı öğretmenliği. İnşallah canım. Allah büyük.canım branş nedir senin yinede ümidini kaybetme kısmet bu işler. ben 2008 mezunuyum türkçe. ilk senede 77 sonraki yıl 77 sonra 80 sonra 81 aldım atanamadım malum 150 200 kişi alıyorlardı 2012 de 88 aldım yine atanamadım şubat atamasında 250 kişi aldılar zar zor atandım. beklesem temmuz da 4+4+4 geldi 4500 küsür kişi aldılar ben o puanla gaziantepe atanmıştım kısmet işte beklesem memlekete olurdu hemde çok iyi bir yere. inan bu işler hep kısmet her şey olacağına varıyor inşallah sende en kısa zamanda gönlünden geçen yere atanır öğrencilerine kavuşursun
Tamam canim. Benim yatakta sagdan sola donmelerde ya da yurumem sirasinda oluyor. Cok ilginc ya. Insallah sıkıntılı birsey degildir.Sen yinede sor endiselenmene gerek yok ama ihmalde etmemek lazim canim.
Teşekkürler canımGule gule kullanim canim cok konforlu ve rahat bir bebek arabasi.
Ilk defa duydum bunu canm. Icmem lazim biliyorum da hic aram yok artik zorlicam kendmi yapcak bsey yokBebek alacağı besini su yolu ile alıyormuş. Su içmeniz önemli.
Benimkiler felaket aciyorlarKizlar iyi geceler.Benim göguslerim o ilk zamanlardaki gibi acimiyor.nerdeyse normale dondu.Sizdede oylemi.bak bi suphelendim simdi acimiyo diye
Doktor söylemişti. Mutlaka su için, bebeğiniz ve kendi sağlığınız için.Ilk defa duydum bunu canm. Icmem lazim biliyorum da hic aram yok artik zorlicam kendmi yapcak bsey yok
Arkadaşlar bir sorum olacak. Emzirme sutyeninizin ölçüsünü nasıl belirliyorsunuz? Yani şu anki ölçünüze göre mi aldınız? Yoksa bir iki ay sonrasını düşünerek birkaç ölçü daha büyük mü aldınız? Benim kafam karıştı. Ben normalde 80 b kullanıyordum, hamilelikle birlikte ölçüm arttı ve 80 c kullanmaya başladım. Geçenlerde bir dükkana gittim alma niyetiyle ama kafamı karıştırdı. Siz 100 alın zaten doğumdan sonra göğüsleriniz süt dolar, 100 gayet iyi olur dedi. Önerilerinizi bekliyorum.
80 den 100 mi çıkacak yani ben şu an 90 kullanıyorum taşıyamıyorum artık doğuma doğru kaç olur senceArkadaşlar bir sorum olacak. Emzirme sutyeninizin ölçüsünü nasıl belirliyorsunuz? Yani şu anki ölçünüze göre mi aldınız? Yoksa bir iki ay sonrasını düşünerek birkaç ölçü daha büyük mü aldınız? Benim kafam karıştı. Ben normalde 80 b kullanıyordum, hamilelikle birlikte ölçüm arttı ve 80 c kullanmaya başladım. Geçenlerde bir dükkana gittim alma niyetiyle ama kafamı karıştırdı. Siz 100 alın zaten doğumdan sonra göğüsleriniz süt dolar, 100 gayet iyi olur dedi. Önerilerinizi bekliyorum.
kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz bende bir türlü anlamıyorum.
göbeğimin bir tarafı sertleşiyor ama elimi dokununca bebeğim orda kımıldıyor sanki pozisyon değiştiriyor.,
ay allahım zamanında sağlıklıca doğurmayı nasip et hepimize.
genellikle o şekilde oluyor canım böyle tepecik oluşuyor ama o tepecik hareket ediyor elimi koyuncada başka yere gidiyor.Hareket halinde ise kasilma degil canim birkac saniye hareketsiz kalip sonra cozuluyor gibi oluyor.
genellikle o şekilde oluyor canım böyle tepecik oluşuyor ama o tepecik hareket ediyor elimi koyuncada başka yere gidiyor.
sen tecrübelisin canım bizi ne zaman nstye bağlayacaklar.ordan anlaşılırmı.
haftaya çarşamba gidicem kontrole 32.haftada oluyorum ozaman bağlar inşallahNstde anlasiliyor zaten, 32 haftadan sonra baglanmaya basliyorsun canim 2 haftada bir oluyor muayene. Sonlara dogru her hafta baglaniyorsun.
Benim bebek 28 haftalikken daha donmemisti bu iki hafta icinde donmusmudur bilemem. 36 haftaya kadar yolu var dondu dondu donmedi tersten cikaririm bende kendi bilir
bende denedim bi tane hic rahat olmadi atlet ve o dediginiz gibi baska cesitHic sevmiyorum o sudyenleri hic kullanmadim desem yalan soylemis olmam:) aldim ama bir tek hastanede kullandim. Alti telsiz modal pamuklu sungerli sudyenleri tercih etmistim. Sudyenimin ustunden veriyordum memeyi. Bana sorarsan hic kullanisli degil.
Ayy ne guzel yaaa 70 gunun kalmis.haftaya çarşamba gidicem kontrole 32.haftada oluyorum ozaman bağlar inşallah
70 günümüz kalmış
Ayy öyle deme annesi döner inşallah. Donmezsede doktor amcası teyzesi alsın guzelce ters fln gelmesin
bende denedim bi tane hic rahat olmadi atlet ve o dediginiz gibi baska cesit
sutyenlerden alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?