- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.741
Canim aynı durumdayım 2 gündür vurduğu yer en dip bölge ve cok ciddi acı veriyor sanki orada ayağa kalkmış ve tüm ağırlığını oraya vermiş gibi .sonra da yirtiliyor gibi oluyor cuma günü randevu var soracağım doktoruma mutlaka..Selam arkadaşlar nasılsınız? acil bi sorum olacak sizlere.2 3 gündür bebeğin tekmelerini bayağı aşağıda hissediyordum.bugün de 3 saat önce falan o aşağıda öyle bi acı oldu ki sanki bıçakla yırtıyor gibi.2 saniye sürüp geçti.yarım saat önce yine olduvar mı böyle bişey yaşayan?dr.umu aramalı mıyım?yok olağan bişeyse boşuna aramak istemiyorum
sorunca bana da haber verir misin ne diyecek?çok sağol bu aradaCanim aynı durumdayım 2 gündür vurduğu yer en dip bölge ve cok ciddi acı veriyor sanki orada ayağa kalkmış ve tüm ağırlığını oraya vermiş gibi .sonra da yirtiliyor gibi oluyor cuma günü randevu var soracağım doktoruma mutlaka..
80 den 100 mi çıkacak yani ben şu an 90 kullanıyorum taşıyamıyorum artık doğuma doğru kaç olur sencetatlım ben de almak istedim ama bu nokta kafamı karıştırıyor çok büyür mü acaba daha bu arada aralık annesiyim
Hic sevmiyorum o sudyenleri hic kullanmadim desem yalan soylemis olmam:) aldim ama bir tek hastanede kullandim. Alti telsiz modal pamuklu sungerli sudyenleri tercih etmistim. Sudyenimin ustunden veriyordum memeyi. Bana sorarsan hic kullanisli degil.
Evet atlet evde giymek icin iyi oluyor.
Benimde bugün kontrolüm vardı bizimkide baş aşagidaydi hatta renkli olarak gördük doktorunun söylediğine göre rahim duvarina dayanmış yavas yavaş doğum şeklini aliyormuş olması gerektiği gibiymişbenimkinin başı aşağıda ama dr doğum pozisyonu almış fln demedi cnm. çok hareketliler ya öyle mi denk geldi yoksa bundan sonra hep mi bu şekilde kalır bilmiyorum.
Gule gule kullanin canim.Bebek arabamızı aldık kızlar , Quinny Buzz tercih ettik.1300 liraya geldi , piyasa fiyatına göre çok uygun oldu. e-bebek Akasya AVM'den aldık.
İhtiyacı olan varsa kaçırmasın , internet sitesinde görünmeyen bazı ürünler mağazada oldukça inmiş fiyat olarak . Örneğin bizim aldığımız Quinny ile e-bebek anlaşma yapmayacağı için elden çıkarıyormuş.Chicco ürünleri de aynı şekilde .
Teşhirde Siyah Quinny Buzz 1300 lira , Kırmızı Quinny Zapp Xtra 429 lira. Fiyatları takip eden bilir , yarı yarıya.Ben de istediğim arabayı bu fiyatta görünce bırakmadım. :)
Biz kapalı kutuda son Buzz modelini aldık.
Uyumlu Maxi Cosi Anakucağını da arkadaşım verecek , sağolsun.
Eki Görüntüle 1621006 Eki Görüntüle 1621007 Eki Görüntüle 1621008 Eki Görüntüle 1621009
Bende de oldu bu hafta canim baya asagidan hissetim tekmelerini ama sonra yukari cikti.korkulucak bisi yok seninde yukari cikar.Selam arkadaşlar nasılsınız? acil bi sorum olacak sizlere.2 3 gündür bebeğin tekmelerini bayağı aşağıda hissediyordum.bugün de 3 saat önce falan o aşağıda öyle bi acı oldu ki sanki bıçakla yırtıyor gibi.2 saniye sürüp geçti.yarım saat önce yine olduvar mı böyle bişey yaşayan?dr.umu aramalı mıyım?yok olağan bişeyse boşuna aramak istemiyorum
Ayy çok güldüm yaa gözümde canlandı daDoktorum donmemis deyince donmesin bizde tersten dogurturuz ne olacak dedi. Doktorumun yasli biri eskiden cerrahpasada hergun onlarca kadin dogurtuyorduk sezeryan falan yoktu dedi. Tersten gelince ona gore dogurtuyorduk dedi. Hatta bir anisini anlatti bir hastasi varmis ikiz bebeklere hamileymis. Haftasi erken olmasina ragmen suyu gelmis kadinin hastaneye gitmis. Bizim doktor evde hastaneye bir gelmis kadinin dogum baslamis, bir baktim alttan iki ayak sallaniyodu diyo cekip cikarmis ikisinide
Atlet derken normal atlet mi yoksa emzirme atleti diye bir şey var mı?:)
Keşke oyle kolay olsa:)Ayy çok güldüm yaa gözümde canlandı dadüşünsene doğum başlıyor biz çekip çıkarıyoruz
Aynısı dün gece bana da oldu belli saniyeler arasında nabız gibi bariz atan bisey kalbi mi acaba dedim ama hıçkırık da olabilir mi bide tam kasığımin üstündeydiKizlar 3-4 ke oldu bu, karnimin alt bolgesinde damar atar gibi bisi oluyor.
Bu hickirikmi?
Yani tekme degil, damar atar gibi 1sn. arayla atiyor ve 2-5dk suruyor.
Otururken sIkistiriyomuyum acaba diye dusundum ama bilemedim
Hay allah cidden başına gelmeyen kalmamis, allah beterinden korusun. İlk bebeğin yaşıyordur insallahKızlar tekrar merhaba,
Daha önce bahsetmiştim ilk kızım 27 haftalık doğmuştu (sebebi bulunamadı), bu gebeliğimde perinatolog takip ediyor. Gebeliğin başından beri önce ödem, sonra yüz felci ardından el bileklerinde sinir sıkışması başıma geldi (bileklik takıyorum) en son 27.haftada 75lik şeker yüklemesi yapıldı, ilk saat 190 çıktı, şimdi de endokrin görecek. Doktorum başına gelmedik kalmadı biliyorum ama doğumla herşey geçecek diyor. Walla yarın birinin çıkıp hamile değilsin gaz o gaz demesinden korkuyorum. başka bir şey kalmadı çünkü :)
Hayırlısı ile zamanında kucağıniza alırsınız umarım ne yapalım işte bebisler için katlaniyoruz her şeye. Allah sağlıkla gelmelerini sağlasın en önemlisi oKızlar tekrar merhaba,
Daha önce bahsetmiştim ilk kızım 27 haftalık doğmuştu (sebebi bulunamadı), bu gebeliğimde perinatolog takip ediyor. Gebeliğin başından beri önce ödem, sonra yüz felci ardından el bileklerinde sinir sıkışması başıma geldi (bileklik takıyorum) en son 27.haftada 75lik şeker yüklemesi yapıldı, ilk saat 190 çıktı, şimdi de endokrin görecek. Doktorum başına gelmedik kalmadı biliyorum ama doğumla herşey geçecek diyor. Walla yarın birinin çıkıp hamile değilsin gaz o gaz demesinden korkuyorum. başka bir şey kalmadı çünkü :)
Tabiki veririm inşallah normaldir. Çok dusunmemeye çalış ben öyle yapıyorum stres daha çok rahatsızlık veriyor :/sorunca bana da haber verir misin ne diyecek?çok sağol bu arada
Kızlar tekrar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?