2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim aynı durumdayım 2 gündür vurduğu yer en dip bölge ve cok ciddi acı veriyor sanki orada ayağa kalkmış ve tüm ağırlığını oraya vermiş gibi .sonra da yirtiliyor gibi oluyor cuma günü randevu var soracağım doktoruma mutlaka..

sorunca bana da haber verir misin ne diyecek?çok sağol bu arada

Ben de anlamadım işte kafama o takılıyor büyür mü büyümez mi?

Hic sevmiyorum o sudyenleri hic kullanmadim desem yalan soylemis olmam:) aldim ama bir tek hastanede kullandim. Alti telsiz modal pamuklu sungerli sudyenleri tercih etmistim. Sudyenimin ustunden veriyordum memeyi. Bana sorarsan hic kullanisli degil.

Teşekkürler cevabın için. Genelde emzirme sutyeni kullanıyorlar ya ondan sordum. Şimdi doğum çantasını hazırlamak lazım artık. Yarın çarşıya çıkayım da halledeyim diyorum.

benimkinin başı aşağıda ama dr doğum pozisyonu almış fln demedi cnm. çok hareketliler ya öyle mi denk geldi yoksa bundan sonra hep mi bu şekilde kalır bilmiyorum.
Benimde bugün kontrolüm vardı bizimkide baş aşagidaydi hatta renkli olarak gördük doktorunun söylediğine göre rahim duvarina dayanmış yavas yavaş doğum şeklini aliyormuş olması gerektiği gibiymiş

Gule gule kullanin canim.

Bende de oldu bu hafta canim baya asagidan hissetim tekmelerini ama sonra yukari cikti.korkulucak bisi yok seninde yukari cikar.

Ayy çok güldüm yaa gözümde canlandı da düşünsene doğum başlıyor biz çekip çıkarıyoruz

Kizlar 3-4 ke oldu bu, karnimin alt bolgesinde damar atar gibi bisi oluyor.
Bu hickirikmi?
Yani tekme degil, damar atar gibi 1sn. arayla atiyor ve 2-5dk suruyor.

Otururken sIkistiriyomuyum acaba diye dusundum ama bilemedim
Aynısı dün gece bana da oldu belli saniyeler arasında nabız gibi bariz atan bisey kalbi mi acaba dedim ama hıçkırık da olabilir mi bide tam kasığımin üstündeydi

Kızlar Merhaba,

Bu hafta tek kasıktan 3-4 saat ağrı çekince zavallı doktorum uzun uzun doğum sancısı anlattı. Karın semsert taş gibi olurmuş, ilk başlarda bu yaklaşık 30-35 sn sürermiş, sonra yumuşar ve yine başlarda 10-12 dk da bir tekrar edermiş. İlerledikçe sertlik süresi uzar, gevşeme süresi kısalırmış. Dinlensen de ne yapsanda bu ağrıyı geçiremezsin ve düzeni değişmez dedi. Belli bir senkronla sürekli tekrar eder dedi. Ağrı eşlik ettiği zaman belden kasığa vururmuş, ilk başlarında ağrı da olmayabilir sadece gevşeme kasılma hissedebilirsin dedi. Bu düzeni farkettiğin an beni arayacaksın dedi. Tek taraflı olan, bacağa vuran ağrılar doğum sancısı değilmiş.

Kızlar tekrar merhaba,

Daha önce bahsetmiştim ilk kızım 27 haftalık doğmuştu (sebebi bulunamadı), bu gebeliğimde perinatolog takip ediyor. Gebeliğin başından beri önce ödem, sonra yüz felci ardından el bileklerinde sinir sıkışması başıma geldi (bileklik takıyorum) en son 27.haftada 75lik şeker yüklemesi yapıldı, ilk saat 190 çıktı, şimdi de endokrin görecek. Doktorum başına gelmedik kalmadı biliyorum ama doğumla herşey geçecek diyor. Walla yarın birinin çıkıp hamile değilsin gaz o gaz demesinden korkuyorum. başka bir şey kalmadı çünkü :)

Hay allah cidden başına gelmeyen kalmamis, allah beterinden korusun. İlk bebeğin yaşıyordur insallah

Hayırlısı ile zamanında kucağıniza alırsınız umarım ne yapalım işte bebisler için katlaniyoruz her şeye. Allah sağlıkla gelmelerini sağlasın en önemlisi o

Selam kizlar ben uzuuuuuun zamandir giremiyorum sayfaya bu hafta 32.haftamiz bitiyo insaallahh..daha once bu konuyu konustunuzmu bilmiyorum ama ben dogum yaklastikca korkmaya basladimm zaten normal dogum hicmi hic dusunmuyorum agridan acidan degil panikli biri oldugum icinn..normal dogumu dusunmeyenler varsa aranizda spinal mi genel anestezimi ne dusunuyorsunuzz acaba

Ben dün bazı kadınların vücutlarının gebeliği kaldiramadigini, zehirlenme gibi vücutta değişik rahatsizliklara neden olduğunu duydum. Hatta bunu anlatan arkadaşa doktoru 2. Cocugu sakın düşünme falan demiş. Aslı var mıdır bilmem.

Reactions: NFZ
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…