2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hay allah cidden başına gelmeyen kalmamis, allah beterinden korusun. İlk bebeğin yaşıyordur insallah
Canim Allah kolaylik versin insaallahh hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucaklarimiza alir sag salim buyuturuz

Canim kasilma su sekilde oluyor bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor ya da sanki ayagini dirsegini yaslamis gibi oluyor bir sure sonra iniyor karindaki yukselti. Bebek hareketiyle ayirt edilmesi ilk gebeliklerde daha zor oluyor.

Birkez tamam.hissettim kasilmayim,bir yere acayip.bir sekilde toplandi ve karin agrim vardi ..sonea gecti cok sukur tekrarlamadi
Ama bu dedigin karinda yukselti,disardan belli olmasi, bu hergun defalarca oluyor :/ cok sukur agrisi fean yok,cok sertlesme yok
Kasilma degildir diyodum ama ben en iyisi sorayim.doktoruma. Endiselendim simdi.
Evet canim malesef ilk olunca ayirt etmek cok zor.

Acikcasi ben sezeryan istiyorum en basindan beri.cunku normal dogumun cok tehlikesi var gibi geliyo.bebegin havasiz kalmasi annenin bayilmasi bebegin yanlis cekilme nedeniyle kolunun incinmesi sakat olmasi falan.tabi ki bunlar en en kotu durumlar.sadece olasiliklar.ama bunlar kafami cok kurcaladigindan normali hic dusunmedim.sezeryan dada geneli tercih edicem.cunku dis cektirirken bile doktorum iki doz morfin yapiyor.yani vucudum uyusmuyo..bu nedenle komple bayiltilmak istiyorum.Ah keske korkularim olmasada normal dogum yapsam.adi ustunde dogamizda var.normal dogum demisler yani.

Bende öyle düşünüyorum artık :) Tüpleri bağlatıcam zaten, kesin kararlıyım. Allah bunlara uzun ömür versin

arkadaşlar hangi ilaç ya da takviyeleri alıyorsunuz paylaşabilir misiniz?ben;

*günde iki kez kalsiyum tablet (caltius-d)
*günde iki kez (maltofer solüsyon)
*ayda bir b12 iğne (dodex) kullanıyorum.

Ayrıca son aylarda Omega 3 takviyesi ve probiyotik destekli multivitamin takviyesi de bebek gelişimi için önemliymiş sanırım, bu konuda bilgisi olan ya da takviye alan var mı?

OTE="cinarbebek, post: 42427279, member: 695191"]Acikcasi ben sezeryan istiyorum en basindan beri.cunku normal dogumun cok tehlikesi var gibi geliyo.bebegin havasiz kalmasi annenin bayilmasi bebegin yanlis cekilme nedeniyle kolunun incinmesi sakat olmasi falan.tabi ki bunlar en en kotu durumlar.sadece olasiliklar.ama bunlar kafami cok kurcaladigindan normali hic dusunmedim.sezeryan dada geneli tercih edicem.cunku dis cektirirken bile doktorum iki doz morfin yapiyor.yani vucudum uyusmuyo..bu nedenle komple bayiltilmak istiyorum.Ah keske korkularim olmasada normal dogum yapsam.adi ustunde dogamizda var.normal dogum demisler yani.[/QUOTE]
Kesinlikle katiliyorum keske cesaretimiz olsa normal doguma ama iste kendimi biliyorum hic cesaretim yok maalesef ve doktorumlada hic dogumdan konusmadik acaba sezaryen de karar kilarsak kacinci haftada olur pazartesi kontrolum var nstye giricekmiyim acaba onuda bilmiyorum ufff korku heyecan ne varsa var bendede

Valla bi kere sabahın 4.30 umuydu 5.30 umuydu aradım doktorumu sancım var falan dedim. uykudan kaldırdım adamı resmen ama direk gel dedi bakalım dedi. Allah razı olsun bi ara haftada bir arıyordum. Hep ilgilendi. Can taşıyorum sonuçta.

Evvett cok haklisin zaten can tasidigmz icin boyle hassas olmalari gerekir.eşime yeni anlattim cok sinirlendi gidicem o hastaneye gerekeni yapcam diyo izin vermedm bn sikayet etcem diye bu sekildee olmamasi gerekirdi.

Evvett cok haklisin zaten can tasidigmz icin boyle hassas olmalari gerekir.eşime yeni anlattim cok sinirlendi gidicem o hastaneye gerekeni yapcam diyo izin vermedm bn sikayet etcem diye bu sekildee olmamasi gerekirdi.
:) gece tekmeleri mi uyutmadı seni de. Yarın da iş var uykusuz uykusuz gidiyorum artık.

Günaydın anneler ,

Aralıksız çalışan anne adaylarını tebrik ediyorum , gerçekten işe gitmek gelmek bu sıcakta zorluyor. Havalar da ısınıyormuş yeniden.
Metrobüs'te hiçbir şey değişmemiş.Giderken ilk duraktan bindiğim için oturabiliyorum da , dönerken artık yer veren olursa...Dün gelirken birkaç durak ayakta geldim,kimse yer vermeye yanaşmıyor,ayakta duran bir kadın ileride yer boşalınca bana ' Hanım efendi siz oturun " dedi de öyle oturabildim.İstanbul genel olarak duyarsız bu konuda.

Günaydın herkese bağlatmayı düşünen arkadaşlar ben spiralle hamile kaldım ve dr ilk söylediğim doğumdan sonra bağlatmak istediğimdi kendisi doğru bulmadığını bir piyanistin parmaklarını kesmek gibi dedi onun yerine gynefix ria tavsiye etti kayma olmuyormuş. açıkçası beni ikna etti güvendiğim bir dr.

8.haftada yapılan testte negatifti. Dünkü yapılan 1/130bin gibi düşük bi rakam çıktı. Başka doktora da danışmayı düşünüyorum. Ama galiba benimki igm çünkü önceki negatif. Yani yeni gelişmiş sayılır. Aşı vurulmayı düşünüyorum yine de. Dr faydaaı da olmaz zararaı da dedi ama bakalım. Sen doğumdan sonra mı vurulacaksın?
Doğumdan sonra direct coombs testi de yaptırmanı tavsiye ederim bebeğin kan grubu tayini açısından

Günaydın kızlar. Sancı ve kasılmalardan dolayı doğru düzgün uyuyamadım. Bebeklerimize bişey olmasında biz biraz daha uykusuz ve hasta olalım. Sayılı günler nasıl olsa geçip biter. Belki de bugünleri özleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…