- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.761
Hay allah cidden başına gelmeyen kalmamis, allah beterinden korusun. İlk bebeğin yaşıyordur insallah
Canim Allah kolaylik versin insaallahh hepimiz hayirlisiyla bebeklerimizi kucaklarimiza alir sag salim buyuturuzKızlar tekrar merhaba,
Daha önce bahsetmiştim ilk kızım 27 haftalık doğmuştu (sebebi bulunamadı), bu gebeliğimde perinatolog takip ediyor. Gebeliğin başından beri önce ödem, sonra yüz felci ardından el bileklerinde sinir sıkışması başıma geldi (bileklik takıyorum) en son 27.haftada 75lik şeker yüklemesi yapıldı, ilk saat 190 çıktı, şimdi de endokrin görecek. Doktorum başına gelmedik kalmadı biliyorum ama doğumla herşey geçecek diyor. Walla yarın birinin çıkıp hamile değilsin gaz o gaz demesinden korkuyorum. başka bir şey kalmadı çünkü :)
Canim kasilma su sekilde oluyor bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor ya da sanki ayagini dirsegini yaslamis gibi oluyor bir sure sonra iniyor karindaki yukselti. Bebek hareketiyle ayirt edilmesi ilk gebeliklerde daha zor oluyor.
Hay allah cidden başına gelmeyen kalmamis, allah beterinden korusun. İlk bebeğin yaşıyordur insallah
Selam kizlar ben uzuuuuuun zamandir giremiyorum sayfaya bu hafta 32.haftamiz bitiyo insaallahh..daha once bu konuyu konustunuzmu bilmiyorum ama ben dogum yaklastikca korkmaya basladimm zaten normal dogum hicmi hic dusunmuyorum agridan acidan degil panikli biri oldugum icinn..normal dogumu dusunmeyenler varsa aranizda spinal mi genel anestezimi ne dusunuyorsunuzz acaba
Ben dün bazı kadınların vücutlarının gebeliği kaldiramadigini, zehirlenme gibi vücutta değişik rahatsizliklara neden olduğunu duydum. Hatta bunu anlatan arkadaşa doktoru 2. Cocugu sakın düşünme falan demiş. Aslı var mıdır bilmem.
Hıckırıo :) bnada cok oluoAynısı dün gece bana da oldu belli saniyeler arasında nabız gibi bariz atan bisey kalbi mi acaba dedim ama hıçkırık da olabilir mi bide tam kasığımin üstündeydi
Valla bi kere sabahın 4.30 umuydu 5.30 umuydu aradım doktorumu sancım var falan dedim. uykudan kaldırdım adamı resmen ama direk gel dedi bakalım dedi. Allah razı olsun bi ara haftada bir arıyordum. Hep ilgilendi. Can taşıyorum sonuçta.Kizlarr cok sinirliyimmm dokturmla tartistimm dün. Gece 12 ye geliodu saat sancim olduu resmen cocugun eli koluu başi belli oluodu karnmda suyu mi azaldi diye endiselendm rahatsiz olmasin diye aramadim doktoru ama whatsapp tan mesaj attim onemli bisey mi diye bana demedgni birakmadi bu saatte cok korktuysan doktora git bana niye yaziosn fln .yani cevap vermek istemiosan yada gec oldugunu dusunuosan hic yazma sabah cevapla ne tuhaf bi insan ki bebegimin sagligi soz konusuysa ve doktorum oysa eger musaitse ilglilenmesi gerekirdi. Ben zaten doktora gtcek bi duruummu diye yazdim gerizekali kadina cok sinir oldumm bende saydim bi dolu degistircem doktorumu insallah bu kezz insan turunden bi doktorla karsilasrm
Evvett cok haklisin zaten can tasidigmz icin boyle hassas olmalari gerekir.eşime yeni anlattim cok sinirlendi gidicem o hastaneye gerekeni yapcam diyo izin vermedm bn sikayet etcem diye bu sekildee olmamasi gerekirdi.Valla bi kere sabahın 4.30 umuydu 5.30 umuydu aradım doktorumu sancım var falan dedim. uykudan kaldırdım adamı resmen ama direk gel dedi bakalım dedi. Allah razı olsun bi ara haftada bir arıyordum. Hep ilgilendi. Can taşıyorum sonuçta.
:) gece tekmeleri mi uyutmadı seni de. Yarın da iş var uykusuz uykusuz gidiyorum artık.Evvett cok haklisin zaten can tasidigmz icin boyle hassas olmalari gerekir.eşime yeni anlattim cok sinirlendi gidicem o hastaneye gerekeni yapcam diyo izin vermedm bn sikayet etcem diye bu sekildee olmamasi gerekirdi.
Canim benim ta ilk testimte antikor goruldu amti m olani gecen ay yapilan kan testimte antikorlar negatif cikti kanda antikor yoktu sukur dogum yapinca igne vurulcaksin diye biliyorum buarada benimkan a pozitif antikor seviyen 1.1 olmasi iyi enkotusu 1.36 ama benim antikor seviyem yukselseydi asi olcaktim nasil olmaz baskadr danis
Canim benim ta ilk testimte antikor goruldu amti m olani gecen ay yapilan kan testimte antikorlar negatif cikti kanda antikor yoktu sukur dogum yapinca igne vurulcaksin diye biliyorum buarada benimkan a pozitif antikor seviyen 1.1 olmasi iyi enkotusu 1.36 ama benim antikor seviyem yukselseydi asi olcaktim nasil olmaz baskadr danis
bende 37 ye kadar işe devam edebileceğimi sanmıyorum sanırım 32 ile ayrılacağım.günaydın kızlar hayırlı sabahlar
gece bende uyuyamadım.
uykuya doyamıyorum resmen...
dün epey hareketliydi. daha 5 hafta işe gelecek takaat yok gibi Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?