2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende 37 ye kadar işe devam edebileceğimi sanmıyorum sanırım 32 ile ayrılacağım.
Hayırlısı olsun
benim raporumu pazartesi uzatacak ama bu hafta işte ciddi verim düşüklüğü yaşıyorum şuan bile dökülüyor her yerim gözlerimi zor açıyorum. dayanabildiğim yere dek dayanmaya çalışacağım.

peki uzattık diyelim dayanamayacak duruma geldik iptal edebiliyor muyuz uzatmayı sonuçta beş hafta boru değil her geçen gün daha ağırlaşıyoruz.

İnsan bilmediği şeyden korkuyor gerçekten, ama rahat olmaya çalışın. Benim de ilk bebeğim olacak, benim de arada aklıma takılıyor nasıl olacak, ne hissedeceğim diye ama sonuçta düşününce normal bir süreç. Aslında biz kendimizi rahat bıraksak belki bebek ve vücut işin büyük kısmını halledecek. Ben kendi adıma normal doğumla ilgili yazılar okumaya çalışıyorum, pozitif doğum hikayeleri var, sizde okuyun onları. Bu korku biraz da adet döngüsüne, ya da ilk gece hikayelerine benziyor. Hiçbirini yaşamadan bilmiyorduk ve çevremizdeki çoğu kimse bizi korkutuyordu bunlar hakkında. Doğum da bence böyle bir şey. Tamam kolay değildir mutlaka ama dayanacak sabrı da Allah verir diye düşünüyorum. İnanın rahat olursak her şey çok daha kolay olacak. Olumlu düşünelim :)

Bu arada okuduklarıma göre sezaryen olsa dahi artık genel anestezi çok tercih edilmiyormuş. Genel anestezi anneyi olduğu kadar bebeği de uyuşturabiliyormuş. Bir de genel anestezide vücut tamamıyla uyuştuğu için anne bebeğin ilk anlarını kaçırıyor, sanırım artık spinal ve epidural daha yaygın.

günaydınlar...
herkesin bu aralar aynı sorunu uykusuzluk ve kasılmalar..
ne kadar uyursam uyuyayım sanki hiç uyumamış gibiyim.. yataktan beni vinçle kaldırsalar yeridir..
böyle giderse 32. haftamda izne çıkarım galiba...

Ben gyneferon diye bir kan ilacı ve imom omega diye vitamin desteği alıyorum.

Sadece İstanbul değil Ankara da öyle. Benim gördüğüm orta yaşlı erkekler ve kadınlar yer veriyorlar. Sanırım bizim tecrübemizi eşleri ve kendileri yaşadıkları için.

Kendimize iyi bakalım ki onlar da iyi olsun. Bebeklerden önce biz varız arkadaşlar. Bizim sağlımız moralimiz düzgün olursa ancak o zaman onlara iyi bakabiliriz. Kendini ihmal etme :)

kızlar ya bide bişey sorcam soranlara kaç aylık diyosunuz.. şu hesabı bi tutturamadım gitti yavv..:)
ben ayı söylemiyom işin içinden çıkamadığımdan mütevellit 30 haftalığım diyip geçiyorum onlarda ayı söyle diyolar..onuda siz hesaplayın diyorum

ben ayı söylemiyom işin içinden çıkamadığımdan mütevellit 30 haftalığım diyip geçiyorum onlarda ayı söyle diyolar..onuda siz hesaplayın diyorum
aynen ya bende işin içinden çıkamıyorum.. arada haftamı söylüyorum.. bazen de doğumum kasımda işte sen hesapla diyorum

evet düzenlenebiliyor o rapor .
aynen ya artık hele bugün tak dedi canıma evde olup uyumak dinlenmek istiyorum

Çok zor uyanıyorum bende Allahtan bir hafta bayram tatili giriyor en azından o haftayı atlatırız bayramdan sonrada 3 gün geleceğim 30 ekimde ben işten ayrılıyorum inşallah dayanabilirsem.. İştahım da azaldı benim akşam eve gidiyorum 19 dan 20 ya da 20:30 a kadar uyuyorum ama izmir çok sıcak ter içinde uyanıyorum...Eşimde çalışamazsan bırak diyor Allah korusun hastalık olmadığı sürece çalışacağım dayanmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…