- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.781
Hayırlısı olsunbende 37 ye kadar işe devam edebileceğimi sanmıyorum sanırım 32 ile ayrılacağım.
peki uzattık diyelim dayanamayacak duruma geldik iptal edebiliyor muyuz uzatmayı sonuçta beş hafta boru değil her geçen gün daha ağırlaşıyoruz.Hayırlısı olsun
benim raporumu pazartesi uzatacak ama bu hafta işte ciddi verim düşüklüğü yaşıyorum şuan bile dökülüyor her yerimgözlerimi zor açıyorum. dayanabildiğim yere dek dayanmaya çalışacağım.
Selam kizlar ben uzuuuuuun zamandir giremiyorum sayfaya bu hafta 32.haftamiz bitiyo insaallahh..daha once bu konuyu konustunuzmu bilmiyorum ama ben dogum yaklastikca korkmaya basladimm zaten normal dogum hicmi hic dusunmuyorum agridan acidan degil panikli biri oldugum icinn..normal dogumu dusunmeyenler varsa aranizda spinal mi genel anestezimi ne dusunuyorsunuzz acaba
Selam kizlar ben uzuuuuuun zamandir giremiyorum sayfaya bu hafta 32.haftamiz bitiyo insaallahh..daha once bu konuyu konustunuzmu bilmiyorum ama ben dogum yaklastikca korkmaya basladimm zaten normal dogum hicmi hic dusunmuyorum agridan acidan degil panikli biri oldugum icinn..normal dogumu dusunmeyenler varsa aranizda spinal mi genel anestezimi ne dusunuyorsunuzz acaba
arkadaşlar hangi ilaç ya da takviyeleri alıyorsunuz paylaşabilir misiniz?ben;
*günde iki kez kalsiyum tablet (caltius-d)
*günde iki kez (maltofer solüsyon)
*ayda bir b12 iğne (dodex) kullanıyorum.
Ayrıca son aylarda Omega 3 takviyesi ve probiyotik destekli multivitamin takviyesi de bebek gelişimi için önemliymiş sanırım, bu konuda bilgisi olan ya da takviye alan var mı?
Günaydın anneler ,
Aralıksız çalışan anne adaylarını tebrik ediyorum , gerçekten işe gitmek gelmek bu sıcakta zorluyor. Havalar da ısınıyormuş yeniden.
Metrobüs'te hiçbir şey değişmemiş.Giderken ilk duraktan bindiğim için oturabiliyorum da , dönerken artık yer veren olursa...Dün gelirken birkaç durak ayakta geldim,kimse yer vermeye yanaşmıyor,ayakta duran bir kadın ileride yer boşalınca bana ' Hanım efendi siz oturun " dedi de öyle oturabildim.İstanbul genel olarak duyarsız bu konuda.
Günaydın kızlar. Sancı ve kasılmalardan dolayı doğru düzgün uyuyamadım. Bebeklerimize bişey olmasında biz biraz daha uykusuz ve hasta olalım. Sayılı günler nasıl olsa geçip biter. Belki de bugünleri özleriz
evet düzenlenebiliyor o rapor .peki uzattık diyelim dayanamayacak duruma geldik iptal edebiliyor muyuz uzatmayı sonuçta beş hafta boru değil her geçen gün daha ağırlaşıyoruz.
32+0 olunca başlıyor diye biliyorum canımkızlar bende 29+5 günlüğüm. 32. hafta dolunca mı çalışabilir raporu almam gerekiyor girince mifarkediyor mu yani
ben ayı söylemiyom işin içinden çıkamadığımdan mütevellitkızlar ya bide bişey sorcam soranlara kaç aylık diyosunuz.. şu hesabı bi tutturamadım gitti yavv..:)
aynen ya bende işin içinden çıkamıyorum.. arada haftamı söylüyorum.. bazen de doğumum kasımda işte sen hesapla diyorumben ayı söylemiyom işin içinden çıkamadığımdan mütevellit30 haftalığım diyip geçiyorum onlarda ayı söyle diyolar..onuda siz hesaplayın diyorum
dolunca doktorum bana öyle dedi suan 32 içindeyim pazartesi raporu verecek.kızlar bende 29+5 günlüğüm. 32. hafta dolunca mı çalışabilir raporu almam gerekiyor girince mifarkediyor mu yani
sen 7 .ayın içindesin canım..aynen ya bende işin içinden çıkamıyorum.. arada haftamı söylüyorum.. bazen de doğumum kasımda işte sen hesapla diyorum
evet düzenlenebiliyor o rapor .
aynen ya artık hele bugün tak dedi canımaevde olup uyumak dinlenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?