- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.821
Sağol cnm ya Allah razi oldlsun.benim nevresimlerim sandıkta bazanin altında kendim de yapamam. Gelin setiminkini hazirlicaz. Dedigin gibi iki tanede hatta eşim yanımda yatamazsa ilk günler 3 tane tek kişilik hazır olmalı ki anneme k.valideme sırayla yatarlar sanirim. Daha odası gelmedi kıyafetleri var. Perde sipariş vermedik halısı yok. Hediyelikler hazır diil. Kapı süsü yok anammm ne yapcaksam
kadın tut sende ne diye bekliyorsun ki :)) valla ben iki gün tutucam bir gün cam kapı duvar diğer gün ev içi temizlik..Of kızlar ya valla artık bu iş beni öldürecek açamıyorum gözümü. 37. haftaya kadar çalışmak hayal olacak sanırım. Hangi işi nasıl yetistireceksem. Annemlere yaşayan dedem var düştü kalcasi kırıldı ameliyat olacak. Ablam in kızı düştü ayağı kırıldı. Diğer ablam ev tadilat ettiriyor. Güya haftasonu gelip benim nevresimlerimi yıkayıp utuleyeceklerdi. Yeri belli olsun acil durumda hazır olsun diye. Of ya hiç bişey planladigim gibi olmuyo ki
Of kızlar ya valla artık bu iş beni öldürecek açamıyorum gözümü. 37. haftaya kadar çalışmak hayal olacak sanırım. Hangi işi nasıl yetistireceksem. Annemlere yaşayan dedem var düştü kalcasi kırıldı ameliyat olacak. Ablam in kızı düştü ayağı kırıldı. Diğer ablam ev tadilat ettiriyor. Güya haftasonu gelip benim nevresimlerimi yıkayıp utuleyeceklerdi. Yeri belli olsun acil durumda hazır olsun diye. Of ya hiç bişey planladigim gibi olmuyo ki
canım benim de sat 11 şubat... beklenen doğum tarihi 18 kasım.. yani senden 3 gün önceyim..Kızlar size birsey danışmak istiyorum benim sat 14 Şubat dogum kismetse 21 kasim demisti. yanlış hesap mi yapıyorum ben 32. Haftada izne ayrılmak istiyorum yani 28 eylül pazartesi izin alsam oluyor değil mi beynim döndü vallahi
aynı şekilde bugün az hareket ediyor benim oğluşumda.. ama hareket varsa bence endişe etme.. belki yorulmuşsundur ne bilim ekstra bişey yapmışsındır. sol tarafına yat istersen biraz dinlen.. ikinize de iyi gelecektir.Ya kızlar bebeğinin hareketleri azaldi. Atıyor ama çok az normalde inanılmaz hareketliydi
ay ne güzel.. sen bizden öncesin ayın başında olduğun için.. umarım sağlıklı bir şekilde doğar canım..Kizlar doktordan geliyorum 31+5 olmusuz 1 kilo 850 gr olmus kizim artik donmus basi asagi asagidaymis elim ortalarin da sancilar baslar sonuna dogruda olur bi sikinti olmazsa dedi ilk defa nst ye girdim
Kizlar doktordan geliyorum 31+5 olmusuz 1 kilo 850 gr olmus kizim artik donmus basi asagi asagidaymis elim ortalarin da sancilar baslar sonuna dogruda olur bi sikinti olmazsa dedi ilk defa nst ye girdim
Gelin setimi hazırlıcaktım ben de ama o saten vazgeçtim. Zaten ateş basmaları olacak bir de saten de kayar giderim artık
benim odası geldi de sor naptın diyesadece sildim .3 hafta olacak öyle duruyor. haftaya artık hızlanmam lazım.
kadın tut sende ne diye bekliyorsun ki :)) valla ben iki gün tutucam bir gün cam kapı duvar diğer gün ev içi temizlik..
Canim bu is guc hep problem. Benim evde kucuk kizim var birde annem uzakta kizkardesim calisiyor esimin bana bir faydasi yok. Gecen kizin eskilerini bir ayiklayalim dedim kvalideyi cagirdim once gelirim dedi iki gun oyaladi beni sonra binbir turlu bahaneyle gelmedi. İs boyle olunca haftalik yardimci bayan ayarladim her isimi yapiyor sagolsun. Bir tek yemek yapip kizimla ilgileniyorum. Sende cok zorlaniyorsan 15 gunde bir yardimci birini bul canim inan kimseye minnetin olmuyor.
Bugün yine kaç durak ayakta geldim , kimse yer vermiyor.Artık karnımız da iyice belirgin . İnenler olunca yer boşalırsa oturabiliyorum ancak , çok zor oluyor.Dayanıp bir yere durmaya çalışıyorum.şimdi kadınlar erkeklerden daha duyarsız olmuş. sinir oluyorum artık. 3 4 yaşındaki çocukları yanlarındaki koltuğa oturtuyorlar. görüyorlar da halimi umurlarında değil. kendileri hamilelik yaşamadı hiç sanki.
geçen çocuğun tekini kaldırdım o biraz büyüktü 10 yaşında falan. annesi de arkada oturuyormuş. demediğini bırakmadı. Niye kalktın niye yer verdin diye. atlayacaktım üstüne.
Ben o kadar sert deilim ama erkek doktorlarin daha ilgili oldugunu dusunenlerdenimDı
Bayan doktorlardan kendimi bildim bileli nefret etmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?