2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Düşündükçe bende stres yapıyorum ama şuanda temizlği yapsam bayramdan sonra tekrar bir temizlik isteyecek o yüzden biraz daha bekliyorum ki odasını daha rahat yerleştireyim.. Kıyafetleri için acele etmiyorum hava sıcak çabuk kurur sonra annemle ikimiz ütüleyeceğiz nasipse ya da oturarak yapacağım..

Reactions: GCA
ya kızlar bişey sorucam..

kalsiyum için bana doktorum Cals-D3 Efervesan Tablet verdi.. ama bugün internette araştırırken yüksek miktarda D vitamini içerdiği iiçin hamilelikte kullanılmaz yazıyor. kafam karıştı.. bu ilacı kullanan var mı başka..

kadın tut sende ne diye bekliyorsun ki :)) valla ben iki gün tutucam bir gün cam kapı duvar diğer gün ev içi temizlik..

Herkese agrisiz sizisiz bir gun diliyorum:)) aramizda en tembel benim herhalde daha hic bir sey yok gerci 2.oldugu icin olsa gerek...alışveriş olarak gecelik bebise hastane cikisi sutyen falan alacam ojun disinda gorumcem kiznin kiyaferlerini getirmisti onlar baya bi isimi gorur ihtiyac duydugum birseyler olursa alirim zaten ablasindanda var baya birseyler bayramdan sonra hazir ederim insallah dogum 1 kasim anca olur

Canim bu is guc hep problem. Benim evde kucuk kizim var birde annem uzakta kizkardesim calisiyor esimin bana bir faydasi yok. Gecen kizin eskilerini bir ayiklayalim dedim kvalideyi cagirdim once gelirim dedi iki gun oyaladi beni sonra binbir turlu bahaneyle gelmedi. İs boyle olunca haftalik yardimci bayan ayarladim her isimi yapiyor sagolsun. Bir tek yemek yapip kizimla ilgileniyorum. Sende cok zorlaniyorsan 15 gunde bir yardimci birini bul canim inan kimseye minnetin olmuyor.

Kızlar size birsey danışmak istiyorum benim sat 14 Şubat dogum kismetse 21 kasim demisti. yanlış hesap mi yapıyorum ben 32. Haftada izne ayrılmak istiyorum yani 28 eylül pazartesi izin alsam oluyor değil mi beynim döndü vallahi

temizlik işi iyice sıkntı olmaya başladı eskisi gibi değiliz ki ağrıyor her tarafımız yürürken yatarken Allah kolaylık versin hepimize.

canım benim de sat 11 şubat... beklenen doğum tarihi 18 kasım.. yani senden 3 gün önceyim..
bu durumda benim hesaplamama göre 32+6 olduğum gün 28 eylüle denk geliyor. seninki 3 gün sonra olmalı yani 1 ekim oluyo sanırım

Ya kızlar bebeğinin hareketleri azaldi. Atıyor ama çok az normalde inanılmaz hareketliydi
aynı şekilde bugün az hareket ediyor benim oğluşumda.. ama hareket varsa bence endişe etme.. belki yorulmuşsundur ne bilim ekstra bişey yapmışsındır. sol tarafına yat istersen biraz dinlen.. ikinize de iyi gelecektir.

sen iyi düşün ki o da iyi olsun..

Kizlar doktordan geliyorum 31+5 olmusuz 1 kilo 850 gr olmus kizim artik donmus basi asagi asagidaymis elim ortalarin da sancilar baslar sonuna dogruda olur bi sikinti olmazsa dedi ilk defa nst ye girdim
ay ne güzel.. sen bizden öncesin ayın başında olduğun için.. umarım sağlıklı bir şekilde doğar canım..

sen normal doğum mu düşünüyodun..

Kizlar doktordan geliyorum 31+5 olmusuz 1 kilo 850 gr olmus kizim artik donmus basi asagi asagidaymis elim ortalarin da sancilar baslar sonuna dogruda olur bi sikinti olmazsa dedi ilk defa nst ye girdim

Maşallah bebeğinize.
Nst ne kadar sürdü , ne sıklıkla nst istendi ve kontrollerinin daha sıklaştı mı 30dan sonra acaba ?

Benimkinin dışı saten. Çarşafı ve nevresimin içi pamuktu öyle olunca kullancam. Sıkıntı olmaz inşallah. yaa nie yapmıon dolabın içine örtü fln diktirdin mi. yavaştan yıka ütüle as neyi beklion arkadaşım :)

kadın tut sende ne diye bekliyorsun ki :)) valla ben iki gün tutucam bir gün cam kapı duvar diğer gün ev içi temizlik..

cnm benim zaten var haftada bir yarım yada 15 te bir tam gün alıyorum ama kadınla sandığımı fln açacak halim yok ya o normal cam kapı vs işleri yapıo. bunlar benim annemle yapmam gerekenler :)

benimde var kadınım canım ben işteyken gelio zaten. yoksa temizliği bu kadar işte yorulurken yapmam mümkün değil. yalnız yapacağım iş biraz ayrıntı sandık sepet açılcak onu da kadınla yapmak istemem açıkçası hatta k.validemi bile istemem.annem ablam olması benim için daha iyi artık bu hafta mecbur dururuz da diğer haftaya Allah kerim

Bugün yine kaç durak ayakta geldim , kimse yer vermiyor.Artık karnımız da iyice belirgin . İnenler olunca yer boşalırsa oturabiliyorum ancak , çok zor oluyor.Dayanıp bir yere durmaya çalışıyorum.
Metrobüsten inince de spor olsun diye eve yarım saat yürüyorum yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…