- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.841
Yok yawrum ya tuvalet uyutmadi :))))) cok kalkiyorum tuvalete bide kizim var o da arada aglio emzigini istio onun icin uyaniyorum:) gece tekmeleri mi uyutmadı seni de. Yarın da iş var uykusuz uykusuz gidiyorum artık.
sezeryan mı olcak senin canım birde ilk bebeğin mi?Merhaba Arkadaşlar
Benimde doğum tarihim 11 kasım görünüyor ama doktorum en geç 30 ekimde alacaz dedi
YUhh artik ya bu haftalarda karin iyice belirgin olur nasill yer vermiolar anlamam zorlaa kaldircaksin aslindaa biriniii ne sacma ozelllikle genc kadinlar oturunca iyice deliriyorum hadi erkekler okuz sen kadinsin ya sen anla bari halden de kaldir bi taraflarini bi zahmett ulkenin karpuz kitligini sen mi giderceksinBugün yine kaç durak ayakta geldim , kimse yer vermiyor.Artık karnımız da iyice belirgin . İnenler olunca yer boşalırsa oturabiliyorum ancak , çok zor oluyor.Dayanıp bir yere durmaya çalışıyorum.
Metrobüsten inince de spor olsun diye eve yarım saat yürüyorum yavaş yavaş.
İkinci bebek de öyle oluyor sanırım , ilk çocuk olunca insan ne var ne yok almak istiyor.Herkese agrisiz sizisiz bir gun diliyorum:)) aramizda en tembel benim herhalde daha hic bir sey yok gerci 2.oldugu icin olsa gerek...alışveriş olarak gecelik bebise hastane cikisi sutyen falan alacam ojun disinda gorumcem kiznin kiyaferlerini getirmisti onlar baya bi isimi gorur ihtiyac duydugum birseyler olursa alirim zaten ablasindanda var baya birseyler bayramdan sonra hazir ederim insallah dogum 1 kasim anca olur
Benim bildigim 28. Hafta 7. Ayi doldurmus 8. Ayin icinde bulunuo oluosun canmBen 28. haftanın içindeyim. 6.ay bitti. O yüzden 7. ayın içindeyim diyorum. Hafta olarak söyleyince kimse bir şey anlamıyor.
32+0 olduğun gün resmi doğum iznin başlıyor.Kızlar size birsey danışmak istiyorum benim sat 14 Şubat dogum kismetse 21 kasim demisti. yanlış hesap mi yapıyorum ben 32. Haftada izne ayrılmak istiyorum yani 28 eylül pazartesi izin alsam oluyor değil mi beynim döndü vallahi
Cok erken deilmi canm 2 hafta nerdeyse bnm 6 gun fark olcakMerhaba Arkadaşlar
Benimde doğum tarihim 11 kasım görünüyor ama doktorum en geç 30 ekimde alacaz dedi
İstanbul'da Metrobüs böyle , herkes kendi keyfinde , oturacak yerler çok değerli ; çünkü çok kalabalık oluyor ama mazeret değil.Minibüs , otobüs olsa bence yer verirler ama Metrobüs'te vermiyorlar işte...YUhh artik ya bu haftalarda karin iyice belirgin olur nasill yer vermiolar anlamam zorlaa kaldircaksin aslindaa biriniii ne sacma ozelllikle genc kadinlar oturunca iyice deliriyorum hadi erkekler okuz sen kadinsin ya sen anla bari halden de kaldir bi taraflarini bi zahmett ulkenin karpuz kitligini sen mi giderceksin
anlayış kalmamış kimsede artık canım. ağırlaşmışız iyice ayakta durunca hemen bacaklarım ağrımaya başlıyor. zor duruyorum.Bugün yine kaç durak ayakta geldim , kimse yer vermiyor.Artık karnımız da iyice belirgin . İnenler olunca yer boşalırsa oturabiliyorum ancak , çok zor oluyor.Dayanıp bir yere durmaya çalışıyorum.
Metrobüsten inince de spor olsun diye eve yarım saat yürüyorum yavaş yavaş.
otobüste de vermiyorlar canım. görüp görmezden geliyorlar resmen. bide trafik olunca tadından yenmiyor.İstanbul'da Metrobüs böyle , herkes kendi keyfinde , oturacak yerler çok değerli ; çünkü çok kalabalık oluyor ama mazeret değil.Minibüs , otobüs olsa bence yer verirler ama Metrobüs'te vermiyorlar işte...
Of kızlar ya valla artık bu iş beni öldürecek açamıyorum gözümü. 37. haftaya kadar çalışmak hayal olacak sanırım. Hangi işi nasıl yetistireceksem. Annemlere yaşayan dedem var düştü kalcasi kırıldı ameliyat olacak. Ablam in kızı düştü ayağı kırıldı. Diğer ablam ev tadilat
şimdi kadınlar erkeklerden daha duyarsız olmuş. sinir oluyorum artık. 3 4 yaşındaki çocukları yanlarındaki koltuğa oturtuyorlar. görüyorlar da halimi umurlarında değil. kendileri hamilelik yaşamadı hiç sanki.
geçen çocuğun tekini kaldırdım o biraz büyüktü 10 yaşında falan. annesi de arkada oturuyormuş. demediğini bırakmadı. Niye kalktın niye yer verdin diye. atlayacaktım üstüne.
Benimkinin dışı saten. Çarşafı ve nevresimin içi pamuktu öyle olunca kullancam. Sıkıntı olmaz inşallah. yaa nie yapmıon dolabın içine örtü fln diktirdin mi. yavaştan yıka ütüle as neyi beklion arkadaşım :)
Ay canim cok gecmis olsun hep ust uste geliyo zaten geldimi
Aynen öyle. çocukların suçu yok onların yetiştirenlere bakmak lazım. en son bizim zamanlarımızdan kalmış o yaşlıya hamileye saygı. gün geçtikçe daha kötü olacak durum.Çocuğunu böyle yetistiriyorsa 20 sene sonra oğlum ayda bir bari yanima ugra, oglum hastaneye gitmem lazim nolur yardim et diye yalvarır. Çocukta herhangi bir iyi davranışın oluşmasına izin vermiyor baksana. Gün gelip bu yetiştirme tarzı kendini vurur.
Benim bildigim 28. Hafta 7. Ayi doldurmus 8. Ayin icinde bulunuo oluosun canm
iyi akşamlar herkese, seminer başladı okul boyanıyor iki saat kapalı ortamda hareketsiz oturunca nevrim döndü başım çok ağrıyoryarın nasıl geçecek bilmiyorum. bence hamile kadınlara hamilelik süresince istirahat
Kesinlikle size katılıyorum. Seminer dönemi çok sıkıcı geçiyor.saat 1 e kadar oturmaktan okadar rahatsız oldum ki.....evde çok rahatmisim ben diyorum.Hiç tereddüt etmeden 32. Haftada doğum iznimë Ayrılacağım. ...iyi akşamlar herkese, seminer başladı okul boyanıyor iki saat kapalı ortamda hareketsiz oturunca nevrim döndü başım çok ağrıyoryarın nasıl geçecek bilmiyorum. bence hamile kadınlara hamilelik süresince istirahat verilmeli, eminim bana katılan olacaktır :)
Bana hep iyi insanlar denk geliyor sanırım nezaman metroya binsem birisi yer veriyor her oturuşumda içimden insanlık ölmemiş diyorum ama şu da bir gerçek 20 yaş altı hiç yer vermiyor utanmadan sıkılmadan oturuyorlar bunu hamile olmadan öncede farkediyordum yakınlarında bir sürü yaşlı insan var ama onların umru degil hatta geçenlerde 45 civarlarında bir bey yer verdi yanında da 16-17 anca bir çocuk adam kalkınca utandı sen otur amca ben kalkarım dediotobüste de vermiyorlar canım. görüp görmezden geliyorlar resmen. bide trafik olunca tadından yenmiyor.
Oyle canim biraz karisik ama 28. De tam 7 yo doldurmus 8. Ayin icine girmis bulunuoruz . 32. Haftadan sonrada 8 bitip 9. Ay baslio :)))Kafam karıştı iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?