2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
YUhh artik ya bu haftalarda karin iyice belirgin olur nasill yer vermiolar anlamam zorlaa kaldircaksin aslindaa biriniii ne sacma ozelllikle genc kadinlar oturunca iyice deliriyorum hadi erkekler okuz sen kadinsin ya sen anla bari halden de kaldir bi taraflarini bi zahmett ulkenin karpuz kitligini sen mi giderceksin

İkinci bebek de öyle oluyor sanırım , ilk çocuk olunca insan ne var ne yok almak istiyor.
Şimdi düşünüyorum da ikinci çocuk da birçok şey hazır olmuş olacak alındığı için , giysi alınır biraz sadece :)

32+0 olduğun gün resmi doğum iznin başlıyor.
Senin 32+0 Cumartesiye denk geliyor sanırım , evet 28 Eylül'de 32+2 oluyorsun sanırım , izne ayrılabilirsin.

İstanbul'da Metrobüs böyle , herkes kendi keyfinde , oturacak yerler çok değerli ; çünkü çok kalabalık oluyor ama mazeret değil.Minibüs , otobüs olsa bence yer verirler ama Metrobüs'te vermiyorlar işte...

anlayış kalmamış kimsede artık canım. ağırlaşmışız iyice ayakta durunca hemen bacaklarım ağrımaya başlıyor. zor duruyorum.

İstanbul'da Metrobüs böyle , herkes kendi keyfinde , oturacak yerler çok değerli ; çünkü çok kalabalık oluyor ama mazeret değil.Minibüs , otobüs olsa bence yer verirler ama Metrobüs'te vermiyorlar işte...
otobüste de vermiyorlar canım. görüp görmezden geliyorlar resmen. bide trafik olunca tadından yenmiyor.

Ay canim cok gecmis olsun hep ust uste geliyo zaten geldimi

Reactions: GCA

Çocuğunu böyle yetistiriyorsa 20 sene sonra oğlum ayda bir bari yanima ugra, oglum hastaneye gitmem lazim nolur yardim et diye yalvarır. Çocukta herhangi bir iyi davranışın oluşmasına izin vermiyor baksana. Gün gelip bu yetiştirme tarzı kendini vurur.

örtü vs yapmayacağım.
neden yapmıyorum mobilya kokusu anca geçer gibi oldu
ve bu aralar işten eve gelmem 8i geçiyor. o saatten sonra yemek ye ,yat tek yapabildiğim şey.

Aynen öyle. çocukların suçu yok onların yetiştirenlere bakmak lazım. en son bizim zamanlarımızdan kalmış o yaşlıya hamileye saygı. gün geçtikçe daha kötü olacak durum.

Kesinlikle size katılıyorum. Seminer dönemi çok sıkıcı geçiyor.saat 1 e kadar oturmaktan okadar rahatsız oldum ki.....evde çok rahatmisim ben diyorum.Hiç tereddüt etmeden 32. Haftada doğum iznimë Ayrılacağım. ...

otobüste de vermiyorlar canım. görüp görmezden geliyorlar resmen. bide trafik olunca tadından yenmiyor.
Bana hep iyi insanlar denk geliyor sanırım nezaman metroya binsem birisi yer veriyor her oturuşumda içimden insanlık ölmemiş diyorum ama şu da bir gerçek 20 yaş altı hiç yer vermiyor utanmadan sıkılmadan oturuyorlar bunu hamile olmadan öncede farkediyordum yakınlarında bir sürü yaşlı insan var ama onların umru degil hatta geçenlerde 45 civarlarında bir bey yer verdi yanında da 16-17 anca bir çocuk adam kalkınca utandı sen otur amca ben kalkarım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…