2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben gebe eğitimine gittiğimde ramazan bayramına denk gelen gebe vardı o o zaman 33. haftasındaydı.
ebe kesinlikle seyahat etmemelisin demişti.

Haha süper yaa benim Eşimde çok panik. Sancim tutunca sana demicem taksiyle gidicem diyorum.

Dimi ya bende dün diyordum sanki daha dün 9.haftadayim zaman gecmiyor diyordum şimdi 29 çok şükür bu günleri gösterdi Rabbim bizlere

Cok sukur canim valla inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarimiza. Sonrasında da Nazi gazı cisi dişi derken bi bakmisiz kocaman olmuşlar

Ne güzel , benim eşim bakmak bile istemiyor.
Kız arkadaşına göster , annene göster diyor.

Canım bazı hava yolları 34.haftadan sonra, bazısıda 36.haftadan sonra hamile yolcu kabul etmiyor. Bende temmuzda Turkiyedeydim 27.haftamda döndüm evime riske kendimi atmak istemedim 3 saatlik yolculukta bile ayaklarim davul gibi sismisti. Bence doktorunu dinle evinde kal

Ben gebe eğitimine gittiğimde ramazan bayramına denk gelen gebe vardı o o zaman 33. haftasındaydı.
ebe kesinlikle seyahat etmemelisin demişti.
Ayy burda kimsemizde yok kalirsak duygasal olarak cok cokeriz heralde olmadi cok agir bi sekilde yavas yavas mola vererek gideriz

yani bide bayrama kadar 35. Haftaya gircem daha da agirlasmis olurum heralde

Ben aldığım 4 paket bebek bezinden üçünü iade edeceğim mağazaya.
Prima Premium Care 1 ve 2 numaralı bezlerden ayrı ayrı 2 şer paket almıştım,stok yapmayın diyorlar . Iyi bir marka olduğu halde alerji yapabiliyormuş ya elimde patlarsa diye düşündüm.
Onların yerine yastık - yorgan alayım , diye düşündüm ama Sevi Bebenin mikrofiber yastık - yorgan takımı var mağazada . Kaliteli olur mu emin olamıyorum. English Home'dan Pamuk Yastık - Yorgan almak daha mantıklı sanırım.
Patikli alt üst uzun kollu takım mı alsam yerine , polar battaniye ile birlikte ?
Sürekli bebek mağazalarına bakıyorum internetten , takıntı haline mi geldi bilmiyorum ama çok eğleniyorum bu şekilde :) Sürekli bir şeyler alaşım var bebeğe :) En çok da giysi alışverişi hoşuma gidiyor :)

Ne güzel , benim eşim bakmak bile istemiyor.
Kız arkadaşına göster , annene göster diyor.
Canim genelde erkekler öyle zaten bizim kadar hissetmiyorlar hele bir doğsun sana fırsat vermez. Benim ki de bir ara Bebek nasıl diye mesaj atmıştı iki gün gorusmeyince aklına öyle geldi sanki ben tek başıma yapmışım gibi sanki babamın evinden getirmişim de soruyor. Bende çok kızmış tim ama artık alıştım takma sende doğunca gorecez onlari

Bir kızı var 6,5 yaşında , kızına çok düşkün . Tecrübeli yani.
Oğlu da var sayılır ama henüz tanışamadığı için anlamıyor benim eşim.
Oğlunu da doğunca anlayacak artık :) Kucağına alınca .

Kesinlikle katılıyorum, Nilgün'ün yazısına da aynı şekilde.

Kizlar hastanedeyim simdi cok kasilman var dedi doktor nst ye gonderdi suyum da fazlaymiss nst sonucuna gore alttan muayene edeblrm dedi bebek de iri biraz dedi 1543 gram 38 cm mis. Insallah erken dogum riski olmazz off

Kizlar hastanedeyim simdi cok kasilman var dedi doktor nst ye gonderdi suyum da fazlaymiss nst sonucuna gore alttan muayene edeblrm dedi bebek de iri biraz dedi 1543 gram 38 cm mis. Insallah erken dogum riski olmazz off

Canim gecmis olsun ben soylemistim dun sana o kasilmadir diye. Canini sikma birsey olmaz Allahin izniyle bebeginde iri falan degil korkma benim 28 haftada 1400 kg idi bence seninkide gayet normal. İdrar tahlili falan yaptilar mi?

Canim gecmis olsun ben soylemistim dun sana o kasilmadir diye. Canini sikma birsey olmaz Allahin izniyle bebeginde iri falan degil korkma benim 28 haftada 1400 kg idi bence seninkide gayet normal. İdrar tahlili falan yaptilar mi?
Hayir direk nsy ye yolladi. Kilosu normal o zaman 29+3 uz suanda ultrasonda 30 + 31 + gorunuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…