- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.941
Oyle olcak galiba canim mecburrCanim o haftalarda hava yolu tehlikeli asil bence.
Ne aalaka hava yolunu kullan demis anlamadim.
Bence gitme , kac saat var bilmiyorum ama belliki uzak,buyuk cesaret olur.
Nasipse dogumdan sonra gidersiniz, riske girmene gerek yok bence Allah korusun
ben 1 nodan 7 paket aldim... annem surekki değiştirirsen pisik olmaz dedi... arkadaslarima bakıyorum 5 saat degistirmeden duruyor bebekleri tabi pişik olur... kendimden pay biciyirum nasil pedimi 2 saatte bir degistirdiysem o da en fazla bebegim daha hassas olacak sonuçtaBen aldığım 4 paket bebek bezinden üçünü iade edeceğim mağazaya.
Prima Premium Care 1 ve 2 numaralı bezlerden ayrı ayrı 2 şer paket almıştım,stok yapmayın diyorlar . Iyi bir marka olduğu halde alerji yapabiliyormuş ya elimde patlarsa diye düşündüm.
Onların yerine yastık - yorgan alayım , diye düşündüm ama Sevi Bebenin mikrofiber yastık - yorgan takımı var mağazada . Kaliteli olur mu emin olamıyorum. English Home'dan Pamuk Yastık - Yorgan almak daha mantıklı sanırım.
Patikli alt üst uzun kollu takım mı alsam yerine , polar battaniye ile birlikte ?
Sürekli bebek mağazalarına bakıyorum internetten , takıntı haline mi geldi bilmiyorum ama çok eğleniyorum bu şekilde :) Sürekli bir şeyler alaşım var bebeğe :) En çok da giysi alışverişi hoşuma gidiyor :)
Allah yardımcın olsun canım korkma dualarımız seninle her şey yoluna girecek inşallahKizlar hastanedeyim simdi cok kasilman var dedi doktor nst ye gonderdi suyum da fazlaymissnst sonucuna gore alttan muayene edeblrm dedi bebek de iri biraz dedi 1543 gram 38 cm mis. Insallah erken dogum riski olmazz off
bana da magnezyum vermedi, alınması mı gerekli acaba cuma kontrole gideceğim ben bir sorayım doktorakızlar bende gynoferro sanol ve decavit kullanıyorum magnezyum vermedi hiç ekstra ne durumda veriyorlar ki acaba
75 lik 2 saatlik aclik sekeri 9 olmasi gerekirken 9.5 kanada kucuk rakam kullaniyolar olcumlerde yuksek ciktigindan beri hic seker tuketmedim meyve suyu icmedim bugun olcum yaptim su ana kadar normal sukurKaç çıkmıştı şekerin? Benim 75 lik yükleme 1.saatte 190 çıktı, endokrine gidicem cuma günü.
Girdi zaten canim benm cok saol ciktim hastaneden alttan muayene etti acilma yokmus progestan kullancam sadece 1 hafta yatcamAllah yardımcın olsun canım korkma dualarımız seninle her şey yoluna girecek inşallah
Aa vermedimi smdiye kadar evet o zaman arttirmaz sadece verir :))Belki hiç vermediği magnezyumu verir evet güzel noktaya parmak bastın
Sorunca beni de bilgilendirir sen çok iyi olur canım :bana da magnezyum vermedi, alınması mı gerekli acaba cuma kontrole gideceğim ben bir sorayım doktora
Girdi zaten canim benm cok saol ciktim hastaneden alttan muayene etti acilma yokmus progestan kullancam sadece 1 hafta yatcam
tamam canım tabi bilgilendiririm hatta başka sorusu olan varsa not alayım ben :)Sorunca beni de bilgilendirir sen çok iyi olur canım :
çok çok geçmiş olsun, dinlen güzelce bebişimiz zamanında gelecek inşallah annesi :)Girdi zaten canim benm cok saol ciktim hastaneden alttan muayene etti acilma yokmus progestan kullancam sadece 1 hafta yatcam
Bizim ki 1.5 saat uzaklıkta eşim bu halde ne işimiz var dio benim canıma miKizlar 31+5 deyim demistim simdi ben inegolde oturuyorum memleket samsunda kurbanda gitcez arabamizla bugun doktora sordum zorun ne bu halde ne cesaret gideceksin artik senin icin cok tehlikeli hava yolunu kullanabilirsen kullan kara yolu cok tehlikeli bide samsun senin icin cok uzak dedi mesuliyet kabul etmem sen bilirsin dedi gozum korktu biraz benim gibi yola cikacak varmi
Bizim ki 1.5 saat uzaklıkta eşim bu halde ne işimiz var dio benim canıma minnet vallaKizlar 31+5 deyim demistim simdi ben inegolde oturuyorum memleket samsunda kurbanda gitcez arabamizla bugun doktora sordum zorun ne bu halde ne cesaret gideceksin artik senin icin cok tehlikeli hava yolunu kullanabilirsen kullan kara yolu cok tehlikeli bide samsun senin icin cok uzak dedi mesuliyet kabul etmem sen bilirsin dedi gozum korktu biraz benim gibi yola cikacak varmi
Aynen bende ikisini kullanıyorum bide coraspin ama gittim de sormam herkes magnezyum iciyo ne için diekızlar bende gynoferro sanol ve decavit kullanıyorum magnezyum vermedi hiç ekstra ne durumda veriyorlar ki acaba
7paket mi? 50lik mi 94lük mü?ben 1 nodan 7 paket aldim... annem surekki değiştirirsen pisik olmaz dedi... arkadaslarima bakıyorum 5 saat degistirmeden duruyor bebekleri tabi pişik olur... kendimden pay biciyirum nasil pedimi 2 saatte bir degistirdiysem o da en fazla bebegim daha hassas olacak sonuçta
Pişik değil de alerji yapabiliyormuş , benim de bildiğim bir konu değil canım.ben 1 nodan 7 paket aldim... annem surekki değiştirirsen pisik olmaz dedi... arkadaslarima bakıyorum 5 saat degistirmeden duruyor bebekleri tabi pişik olur... kendimden pay biciyirum nasil pedimi 2 saatte bir degistirdiysem o da en fazla bebegim daha hassas olacak sonuçta
Bana da vermedi , kan değerlerim de normal çıkıyor , gerek görmüyor.bana da magnezyum vermedi, alınması mı gerekli acaba cuma kontrole gideceğim ben bir sorayım doktora
Benimde tüm değerlerim normal kramp kasılma yok sadece bu ara varis başlangıcı var onada yapacak bisey yok ilaçlarımiz aynıBana da vermedi , kan değerlerim de normal çıkıyor , gerek görmüyor.
Benim gittiğim doktor yalnız , pek faydası olduğuna inanmıyor bu ilaçların , o yüzden de vermiyor.
Gynoferro Sanol kullanıyorum ( başka bir doktor vermişti ) , Decavit vermişti sadece.( düzenli göründüğüm doktor )
İkisini kullanıyorum sadece , bacaklarımda hiç kramp olmuyor benim.
Herkese hayirli geceler..benimde dun inanilmaz kasilmam vardi oyle ki doguracam zannedim kizimin kiyaferleeini hazirladim:)) aksam ustu doktora gittik direk alttan muayene hemsire biraz kasilman var gibi bi de doktor baksin dedi o da nstye baglayalim dedi 20dk falan surdu ama sanci cikmadi sonuclara hemsire yorulmussun demekki dedi esimde hic durmuyo hemsire hanim hergune bi isler cikariyodedi o da kendini cok yorma dedi neyse doktoe bakti o da sanci çıkmamış dedi idrar istedi okadar su icmeme ragmen enfeksiyon cikti antibiyotik verdi şikayetlerin devam ederse gel dedi erken dogum olr falan diye cok korkmustum ama neyseki degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?