2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Doğru tatlım

Kizlar hastanedeyim simdi cok kasilman var dedi doktor nst ye gonderdi suyum da fazlaymiss nst sonucuna gore alttan muayene edeblrm dedi bebek de iri biraz dedi 1543 gram 38 cm mis. Insallah erken dogum riski olmazz off
Canım geçmiş olsun allahın izniyle zamanında gelecek seninde bebisin korkma, panik yapma iyimi. Bizide haberdar et

Bende istanbuldan esimin memleketi afyona gitmeyi dusunuyodum ama 3 gundur bel ve kuruk sokumumda agri var geceleride uyuyamiyorum.sanirim gidemicem o yolu cekemem 2 gun icin.

alera benimde suyum fazla.kasilmalarini nasil hissettin.Insallah erken dogum olmaz canim cikarsin hastaneden.

Nst sonucuna gore mi kasilman var dedi ultrasonda bakarak mi? Tedavi icin bisey dedi mi?
Ultrasonda gordu o yuzden nst ye yolladi ciktim simdi kuzum ic karnin.cok darmis bebekte haftasndan buyuk o yuzdenn ona dar geldigi icin kasilma yaratiomus alttan muayene etti acilman fln yok dedi 1 hafta yat progestan sok alttan geceleri ve magnezyumda gunde 2 defaya cikart dedi . 2 hafta sonrada muayeneye gelcem tekrar erken dogumluk bisey yok yani cok sukur

alera benimde suyum fazla.kasilmalarini nasil hissettin.Insallah erken dogum olmaz canim cikarsin hastaneden.
Yok canim cok sukur ciktimm karnin tas gibi oluodu gun icinde cok kez ve rahatsiz bi his verio bu nefesn kesilio gibi. Yani bnde oyle oluodu en azindan

Ay Allah korusun canim

Canim o haftalarda hava yolu tehlikeli asil bence.
Ne aalaka hava yolunu kullan demis anlamadim.
Bence gitme , kac saat var bilmiyorum ama belliki uzak,buyuk cesaret olur.
Nasipse dogumdan sonra gidersiniz, riske girmene gerek yok bence Allah korusun

Yok canim cok sukur ciktimm karnin tas gibi oluodu gun icinde cok kez ve rahatsiz bi his verio bu nefesn kesilio gibi. Yani bnde oyle oluodu en azindan
Gecmis olsun.
Tirstim simdi, bende de 2 gun once tas gibi olma, bebegin bir yere toplanmasi oldu 1 saat falan surdu sonra gecti.
Benimki de iri acaba gercek kasikma miydi yalanci mi ?
Ben duba gibiyim sanmam ic karnim dar olsun ama tirstim simdi.
Cumartesiye tekrarlarlamazsa doktora gittigimde sorarim.

Kizlar hastanedeyim simdi cok kasilman var dedi doktor nst ye gonderdi suyum da fazlaymiss nst sonucuna gore alttan muayene edeblrm dedi bebek de iri biraz dedi 1543 gram 38 cm mis. Insallah erken dogum riski olmazz off
Geçmiş olsun canım. İnşaallah tam vaktinde gelir

slm benim bide igg idi su an negatif antikor simdilik igne olmiyacam senin iyimis igm plasentadan gecmiyo senin durumun da olan cok kisi var endiselenme bisiy olmaz
sadece takip et ben baya arastirdim yabanci sitelerden cok kisi normal dogum yapmis bebisleri iyi durumda

bugun diabetic klinigine gittim sekerimi olcmem icin alet aldim gnde 4 defa olcem diet listemzi aldik pilav makarna patates misir yiye biliyoruz meyve suyu yasak 3 ana yemek 3 ara yemek yememiz lazim butun meyveler serbest mesala muz yarim porsiyon olmali yumrugunuz kadar olcumu meyvelerin sut icemeyen ler alternetif olarak soya sutu icebirsiniz sekeri 9 olmasi gerekirken 9.5 (burda kucuk rakamlar kullaniliyo)aclik ikinci saat cok yuksek degil yine kontol altinda olmamiz lazim

Sor canm nst ye sokar sancina ve acilman varmi yokmu ona bakar . Yoksa sknti olmaz magnezyumu arttirir sadece

kızlar bende gynoferro sanol ve decavit kullanıyorum magnezyum vermedi hiç ekstra ne durumda veriyorlar ki acaba

Ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullandığım için kan hapı ya da demir kullanmıyorum extra.
Bir tek decavit var.
Magnezyum sanırım kasılma ve kramplar için veriliyor ve bu ara özellikle baldırlarımda sabah uyandığımda taş gibi kasılmışlıklar, hafif ağrılar hissediyorum, sanırım bunu söylesem bana da verir. Özel bir test yapılıyor mu bilmiyorum.

Kaç çıkmıştı şekerin? Benim 75 lik yükleme 1.saatte 190 çıktı, endokrine gidicem cuma günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…