- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.341
Cok haklisin anestezi ekibinin cok iyi olmasi gerekiyor, ablamda ilk dogumunu normal epudral yapti hic bir aci hissetmedim demisti, aman ikinciyi baska bir hastanede yapti ve sanki hic igne yapilmamis gibiydi herseyi hissettim demisti.Benim hiçbir tecrübem yok, benim de ilk bebeğim olacak inşallah ama görümcem geçen sene epiduralli normal doğum yaptı. Benim doktorumun söylediği şey de epidural verecek doktorun işinde çok iyi olması. Bazen fazla veriyorlarmış, o zaman da anne kolaylıkla ıkınamıyormuş. Görümcem Amerika'da doğum yaptı, sanırım orada epidural çok yaygın. Çok memnundu. Bebeğin geldiğini vs. hissettim dedi. Ikınmayla ilgili bir problemi olmamış. Siz de epidural anestezi verecek uzmanınızı iyi araştırın. İşinde tecrübeli olması önemli.
doğumdan sonra bu çatlaklarla ne yapacağız peki.. beni çok takmaya başladım artık
Doğum ücretleri hakkında konuştunuz muAy kızlar Ali bey benim doktorum.başındanberi ona gidiyorum. Çok ilgilidir saolsun. Sevindim bak şimdi:)
doğumdan sonra bu çatlaklarla ne yapacağız peki.. beni çok takmaya başladım artık
Hassas kuş he miGunaydin hanimlar dun doktor kontrolumuz vardi adet agrisi gibi sancilarim falan vardi nstye baglandim sancim cikmadi. Butun agriyi sanciyi idrar yolu enfeksiyonu yapiyormus. Yemin ederim biktim su iltihaptan bir kurtulamiyorum. Doktora da sordum niye bu kadar sık oluyorum diye bunyenle alakali hassassin dedi. Anlayacaginiz cok hassas bir kuşa sahipmisim basima bela oluyor.
Cok sukur bebegim iyiydi suyumuz esimiz durus pozisyonumuz falan. 33+6 da kilomuz 2.400 kg olmus. Bu haftadan sonra hizli kilo almaya baslayacakmis. 3 kiloyu gecer dedi dogumda. Cokta kilolu olmasin normal doguracaksin zaten dedi:) benim icinde 3200 ideal kolay cikartiliyor bu agirliktaki bebekler tecrubeyle sabit :) ama daha fazla olacak gibi sanki.
Meme uclarim yara olmustu garmestan krem yazdi onu kullanmaya basliycam lansinohu emzirmeye baslarken kullanmaya devam ederim artik.
hic catlamayan varsa dislayalim onuKızlar hiç çatlamayan var mı?
Bundan sonra çatlama olur mu?
ay beni,m göbeğim resmen kırmızı zebra desenli pijamaya döndü..kocaman kocaman kırmızı yarıklar sürüyle kendimden iğrendim.Kızlar hiç çatlamayan var mı?
Canım benim hiç çatlağım olmadı, çok dile getirmek istemiyorum ama. Çok dikkat etmemekle birlikte 2 akşamda bir nemlendirici kullanıyorum. Annem ve ablam da çok çatlak olmuş ama ben şimdiye kadar çatlamadım.Kızlar hiç çatlamayan var mı?
Beni dışlamayınhic catlamayan varsa dislayalim onubenim bicok arkadasim 8 den sonra catlamis canim
O bende de var canim. Idrara cikmayinca oluyor. Gece hafif idrar geldiginde uyanamiyorum ille cok sıkısmam gerek. Uyandigimda da acayip agri oluyor. Alarm kurcam artik ama kalkar miyim bilmem.Ben daha kasılma hissetmedim. Ya da bana mı öyle geliyor acaba? Gece çok sık tuvalete çıkmıyorum. İdrar kesesi de baskı yapıyor, sabah kalktığımda çok rahatsız oluyorum, sanki çatlayacakmışım gibi geliyor. Acaba kasılma buna benzer bir şey mi?
Ben de çok dikkat etmedim aklıma geldikçe yağ sürdüm. Korkuyorum ben de bundan sonra çatlar mıyız acaba?Canım benim hiç çatlağım olmadı, çok dile getirmek istemiyorum ama. Çok dikkat etmemekle birlikte 2 akşamda bir nemlendirici kullanıyorum. Annem ve ablam da çok çatlak olmuş ama ben şimdiye kadar çatlamadım.
Kaçınılmaz sonay beni,m göbeğim resmen kırmızı zebra desenli pijamaya döndü..kocaman kocaman kırmızı yarıklar sürüyle kendimden iğrendim.
Ben çatlamadım.hic catlamayan varsa dislayalim onubenim bicok arkadasim 8 den sonra catlamis canim
Gunduz hic tutmuyorum canim. Ama gece uykuya yenik dusunuyorum.GünaydınnnnBugün kan tahlili verdim kanımdaki trombosit sayısı için bakalım sonucu nasıl çıkacak bu konuda eşim benden daha endişeli Canım bu arada idrarını çok tutarsan idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin o yüzden mümkün olduğunca tutmamaya çalış bence. Zor oluyor sürekli tuvalete gitmek benim için de hele uykudan uyanıp gitmeye sinir oluyorum ama yapcak bişey yok
Ben de çok dikkat etmedim aklıma geldikçe yağ sürdüm. Korkuyorum ben de bundan sonra çatlar mıyız acaba?
Gunduz hic tutmuyorum canim. Ama gece uykuya yenik dusunuyorum.
Bende şukür catlagim yok bundan sonra da olmaz insKızlar hiç çatlamayan var mı?
Hassas kuş he mi
Maşallah tombikoya.
Ben de perşembe gideceğim, göbekleri çarpıştırırız
Benim de sadece göğüs uçlarım kaşınıyor, ben de krem istesem mi ? Her gördüğünü isteyen biri oldum , ıyy kendimden soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?