2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cok haklisin anestezi ekibinin cok iyi olmasi gerekiyor, ablamda ilk dogumunu normal epudral yapti hic bir aci hissetmedim demisti, aman ikinciyi baska bir hastanede yapti ve sanki hic igne yapilmamis gibiydi herseyi hissettim demisti.
Bana gelirsek ben yurtdisindayim burda da istersen epudral yada eline birsey takiyorlarmis her agri hissettiginde basiyormussun ordanda morfin veriliyormus, bende buranin anestezi ekibine guvenmiyorum nedense o yuzden morfini tercih edicem. Gecenlerde bir arkadasim dogum yapmisti, hafif kafa yapiyor sarhos gibi hissettim kendimi dedi

Gunaydin kizlar bugun saģlik ocagina kan ve idrar tahlili verdim yarin sonuçlari almaya gidicem ins bisi cikmaz ah bu uykusuzluk nolucak yaa bide hep tuvalete kalktiģimda kıtlıktan çikmis gibi ac oluyorum bazen tutuyorum kendimi ama bazen maleseff saldiriyorum buzdolabina

Hassas kuş he mi
Maşallah tombikoya.
Ben de perşembe gideceğim, göbekleri çarpıştırırız
Benim de sadece göğüs uçlarım kaşınıyor, ben de krem istesem mi ? Her gördüğünü isteyen biri oldum , ıyy kendimden soğudum

O b
O bende de var canim. Idrara cikmayinca oluyor. Gece hafif idrar geldiginde uyanamiyorum ille cok sıkısmam gerek. Uyandigimda da acayip agri oluyor. Alarm kurcam artik ama kalkar miyim bilmem.

Ben de çok dikkat etmedim aklıma geldikçe yağ sürdüm. Korkuyorum ben de bundan sonra çatlar mıyız acaba?

ay beni,m göbeğim resmen kırmızı zebra desenli pijamaya döndü..kocaman kocaman kırmızı yarıklar sürüyle kendimden iğrendim.
Kaçınılmaz son
Benim göbeğim bana küçük geliyor zaten bakalım ilerleyen günlerde ne olacak

Gunduz hic tutmuyorum canim. Ama gece uykuya yenik dusunuyorum.

Ben de çok dikkat etmedim aklıma geldikçe yağ sürdüm. Korkuyorum ben de bundan sonra çatlar mıyız acaba?

İnşallah çatlamayız artık bundan sonra. Şimdiye kadar 7,5 kilo aldım belki de kilo alımıyla da alakalı olabilir.

Ya bu arada kışın hamile olmak ne zormuş. Giyecek kıyafet bulamıyorum. Yazın elbise, terlik, sandalet giyip çıkıyordum. Havalar iki gündür felaket kapalı ayakkabı giymek zorunda olmak ve ceket giymek bunaltıyor beni.

Gunduz hic tutmuyorum canim. Ama gece uykuya yenik dusunuyorum.

Ben de gündüz tutuyorum iş yerinde bayanlar tuvaleti üst katta çıkmak zor geliyor. Gece en az 2 kez kalkıyorum ama uyandığımda zor kalkıyorum yerimden bacaklarımın arası çok ağrıyor. Ben 2. aydan beri bacak arası ağrısı yaşıyorum. O kadar magnezyum calsiyum kullanıyorum ama anlamadım ki. Yürürken bir şey yok gece ağrı oluyor.

Haha yani hassasin dedi hemen kapiyomus herseyi benim tombiko bu hafta az almis kiloyu gecen sefer 2 hafta onde gozukuyordu ultrasonda bu gittigimde 1 hafta ondeydi

İste kremi o kasinmalar yaraya donusebiliyor sonra :) isteyenin bir vermeyenin iki yuzu kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…