- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.361
idrar tahlili yaptırdın mı canımBen de gündüz tutuyorum iş yerinde bayanlar tuvaleti üst katta çıkmak zor geliyor. Gece en az 2 kez kalkıyorum ama uyandığımda zor kalkıyorum yerimden bacaklarımın arası çok ağrıyor. Ben 2. aydan beri bacak arası ağrısı yaşıyorum. O kadar magnezyum calsiyum kullanıyorum ama anlamadım ki. Yürürken bir şey yok gece ağrı oluyor.
Ins catlamayiz yawwwwCatlaklar genelde 36. Haftadan sonra oluyorhavvaku
Bende de catlak yok. Gunde 1 kez bonal catlak kremi suruyorum. Genetik olarak bakarsam bizimkilerin hepsi catlak. Suana kadar bende yok ama 8 bitince gorucez yada dogumda catlayan da oluyomus. Ins olmaz tabi.Ben de çok dikkat etmedim aklıma geldikçe yağ sürdüm. Korkuyorum ben de bundan sonra çatlar mıyız acaba?
Senindemi dişin ağrıdı benimde dün gece dişim ağrıdı ve hala dahada ağrı var.20 lik dişimin çekilmesi lazımız ama şuan çekim yapılamıyormuş.erken doğumu tetiklediği için.napıcaz böyle bilmem.Bu geceki uyuyamama sebeplerinden biri dis ağrım.
idrar tahlili yaptırdın mı canım
Benim ablam iki kizinida atasehir kadikoy sifa hastanesinde dogurdu. Dr dan cok memnundu. Dr.emel hanimda sezeryan oldu.[/QUOT
Ben gittim Emel hanima hiç tavsiye etmiyorum bu kadar demotive bir dr daha görmedim 4. Randevu dan sonra anadolu saglik merkezine gitmeye başladım.
Çok ağrın varsa 1 gr lık ağrı kesiciler varmış onu veriyolar cnm bi sor doktoruna ben dayanmaya çalışıcam dayanabildiğim kadarıyla.35 haftada gerçekten çok aci çektim ama hic bu kadar ağlamak istememiştim. Aglayamiuorum da garip yani.
bende de aynı şikayetler vardı doktorum idrar yolu enfeksiyonun var ilaç kullanman şart bebeğe geçebilir enfeksiyon dedi 1 hafta antibiyotik kullandım bacak ağrısı kalmadı yürüyemiyordum bile3. ayımda yaptırmıştım canım idrar yollarımda enfeksiyon çıktı bol bol su iç dedi doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi. Ama cumartesi günü gittiğimde tekrarlatayım. Neden sordun ki canım ne alakası olabilir?
Canım benim uyardığın çok iyi oldu cumartesi mutlaka idrar tahlili yaptırıp doktoruma göstereceğim ben de bir daha tekrar söylemedim doktora bol su içiyorum diye tekrar da yaptırmadım.bende de aynı şikayetler vardı doktorum idrar yolu enfeksiyonun var ilaç kullanman şart bebeğe geçebilir enfeksiyon dedi 1 hafta antibiyotik kullandım bacak ağrısı kalmadı yürüyemiyordum bile
başta bende kullanmadım gerek görmedi ilacı bol su iç dedi ama şikayetlerim artınca baktırdım sende ihmal etme geçmiş olsun canımCanım benim uyardığın çok iyi oldu cumartesi mutlaka idrar tahlili yaptırıp doktoruma göstereceğim ben de bir daha tekrar söylemedim doktora bol su içiyorum diye tekrar da yaptırmadım.
Ya ben bisey sormak istiyorum tecrubeli anneler su dogum sancisi nasil birsey benim sancim oluyor arada dogum sancisini anlayamAm diye korkuyorum ilk basladiginda cok siddetlimi oluyor yoksa hafif baslayip siddetleniyormu
Kızlar epidural normal düşünüyorum tecrübesi olanlar var mı memnun musunuz,?
Haha yani hassasin dedi hemen kapiyomus herseyibenim tombiko bu hafta az almis kiloyu gecen sefer 2 hafta onde gozukuyordu ultrasonda bu gittigimde 1 hafta ondeydi
İste kremi o kasinmalar yaraya donusebiliyor sonra :) isteyenin bir vermeyenin iki yuzu kara
Çok saol canımmbasta adet agrisi gibi baslar zamanla siddeti artar yani anlamaman imkansiz gibi birsey :)
selam herkese :)
ha bi de bebeğe annem bakıcak dediğimde densizin biri ''yurt dışında öyle annem bakacak falan yok, herkes kendi sorumluluğunu kendisi alıyor'' demesin mi...sanane yaaa...ne saçmalıyosun o anneannesi ve kızı çalıştığı için yardım etmek istiyorsa bu sorumluluk almadığım anlamına mı geliyor? illa işten mi çıkmam lazım ya da bakıcı mı tutayım napayım yani?
ağzı olan herkes konuşuyor insanlar çok hadsiz...
Kızlar hiç çatlamayan var mı?
Bundan sonra çatlama olur mu?
Ben daha catlamadim şükür insallah bundan sonra da olmaz diye dua ediyorumKızlar hiç çatlamayan var mı?
Bundan sonra çatlama olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?