2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
idrar tahlili yaptırdın mı canım

Ya ben bisey sormak istiyorum tecrubeli anneler su dogum sancisi nasil birsey benim sancim oluyor arada dogum sancisini anlayamAm diye korkuyorum ilk basladiginda cok siddetlimi oluyor yoksa hafif baslayip siddetleniyormu

Ben de çok dikkat etmedim aklıma geldikçe yağ sürdüm. Korkuyorum ben de bundan sonra çatlar mıyız acaba?
Bende de catlak yok. Gunde 1 kez bonal catlak kremi suruyorum. Genetik olarak bakarsam bizimkilerin hepsi catlak. Suana kadar bende yok ama 8 bitince gorucez yada dogumda catlayan da oluyomus. Ins olmaz tabi.

Bu geceki uyuyamama sebeplerinden biri dis ağrım.
Senindemi dişin ağrıdı benimde dün gece dişim ağrıdı ve hala dahada ağrı var.20 lik dişimin çekilmesi lazımız ama şuan çekim yapılamıyormuş.erken doğumu tetiklediği için.napıcaz böyle bilmem.

idrar tahlili yaptırdın mı canım

3. ayımda yaptırmıştım canım idrar yollarımda enfeksiyon çıktı bol bol su iç dedi doktor ilaç kullanmana gerek yok dedi. Ama cumartesi günü gittiğimde tekrarlatayım. Neden sordun ki canım ne alakası olabilir?

35 haftada gerçekten çok aci çektim ama hic bu kadar ağlamak istememiştim. Aglayamiuorum da garip yani.
Çok ağrın varsa 1 gr lık ağrı kesiciler varmış onu veriyolar cnm bi sor doktoruna ben dayanmaya çalışıcam dayanabildiğim kadarıyla.

bende de aynı şikayetler vardı doktorum idrar yolu enfeksiyonun var ilaç kullanman şart bebeğe geçebilir enfeksiyon dedi 1 hafta antibiyotik kullandım bacak ağrısı kalmadı yürüyemiyordum bile

bende de aynı şikayetler vardı doktorum idrar yolu enfeksiyonun var ilaç kullanman şart bebeğe geçebilir enfeksiyon dedi 1 hafta antibiyotik kullandım bacak ağrısı kalmadı yürüyemiyordum bile
Canım benim uyardığın çok iyi oldu cumartesi mutlaka idrar tahlili yaptırıp doktoruma göstereceğim ben de bir daha tekrar söylemedim doktora bol su içiyorum diye tekrar da yaptırmadım.

Canım benim uyardığın çok iyi oldu cumartesi mutlaka idrar tahlili yaptırıp doktoruma göstereceğim ben de bir daha tekrar söylemedim doktora bol su içiyorum diye tekrar da yaptırmadım.
başta bende kullanmadım gerek görmedi ilacı bol su iç dedi ama şikayetlerim artınca baktırdım sende ihmal etme geçmiş olsun canım

Ya ben bisey sormak istiyorum tecrubeli anneler su dogum sancisi nasil birsey benim sancim oluyor arada dogum sancisini anlayamAm diye korkuyorum ilk basladiginda cok siddetlimi oluyor yoksa hafif baslayip siddetleniyormu

basta adet agrisi gibi baslar zamanla siddeti artar yani anlamaman imkansiz gibi birsey :)

selam herkese :)

Kızlar epidural normal düşünüyorum tecrübesi olanlar var mı memnun musunuz,?

benim için mükemmel bir şeydi epidural normal. 4-6 cm açıklıkta vuruyorlar, bu da tam sancıların şiddetlendiği zamanlara denk geliyor. problem olarak niteleyebileceğim tek şey doğum esnasında normalde 2-3 ıkınmada doğacakken bebek epiduralde daha uzun oluyor bu süre. bir aksilik olmazsa ben yine epidural normal istiyorum.

Ben eskiden yiyip yatınca midem ağzıma geliyordu ama gayretli ve ısrarcı bir yiyiciydim.
Şu 10 gündür yiyip yürüsem bile midem ağzıma geliyor diye az az yiyorum.
Benim tombiko süzülmüş olabilir.
Ben 4.600, kardeşim 5,600 doğmuşuz hemi de normal doğumla.
O yüzden kendimden de biraz tombikosal beklentim yok değil
Sağlıklı olsunlar da daha ne isteriz.

ilk çocuğumu 4 aylıkken bırakıp işe döndüğümde doğru düzgün tanımadığım kızın bir tanesi aaa nasıl bıraktın ufacık bebek vs diye bir sürü konuşmuştu. ben de oturup makul makul açıklama yapmıştım. baktım kafası basmıyor, en sonunda ben kötü anneyim, çocuğu zevk için bırakıp işe döndüm, bu durumdan çok hoşlanıyorum diye bir azarlamıştım. sonrasında selamı dahi kesti hadsiz sanki herkesin derdi kendine yetmiyor gibi bol bol akıl veriyorlar kuru sıkı.

Kizlar demir oranim 9.9 ciktidiye kan ignesi verdi dr.um. serum seklinde damardan aliyorum. Yarim saat surcekmis. Var mi benim gibi alan?
Yarim saat nst yarim saat de kan ignesi bugun burdayim anlasilan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…