2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Teşekkür ederim canım, onu alayım o zaman :)

valla şu dakkadan sonra buraya bir şey soracaksamda soramam sayende

valla iyi yapmışsın
insanlar uzaktan akıl vermeye bayılıyor. bana da diyen oluyor şimdiden, 4 aylık cocugu nasıl bırakacaksın diye...napalım yani...ya evde oturucaz ya da çocuklarımıza iyi imkanlar sunmak için çalışıcaz...biz de isteriz çalışmamıza gerek kalmayıp çocuğumuzu kendimiz yetiştirmeyi...insanlar çok garip...keşke bir evim olsa ben de çalışmasam çocuğuma baksam çok isterim ama yok işte...

Bizim bir komşumuz vardı. Kendini tereyağı ballarla beslerdi, çocuğuna çaya ekmek doğrar yedirirdi, sonra da hep hastanelerdeydiler. Çocuk aklimla yadırgamıştım kadını. Herkesin mayasında analık olmuyor maalesef

o kadar da değildir ya ,dondurma ne anacım hadi parmağımla çorba tattırdım dese gideri varda tövbe tövbe

ya kızlar hakkatten benim doktorum bebeğin gerçek boyu ölçülemez üç boyutlu bu görüntüler diyip bugüne kadar hiç boy söylemedi açıkçası sizlerden şu cm leri duydukça ben doktoruma bileniyordum ama adam haklıymış ha

Allahım aklımı koru. Ben bu raddede olana denk gelmemiştim. Yazık gerçekten!

Bir de insan zaten kendi içinde bunun sıkıntısını yaşıyor. Ağlaya ağlaya dönmüştüm işe. Ama mecburiyet varsa kimse bayılmıyor konuşmasınlar mümkünse

canım bacak kemiğini ölçerek bebeğin boyu hakkında fikir edinilebilir diye düşünüyorum...
zaten ortalama olarak söylüyorlar ki boyunu, net değil tabii ki ama boyu kısa mı uzun mu orta mı diye fikir verebilirler. ultrason cihazında her türlü ölçüm yapılıyor. tabii ki bu bebek kesin kısa boylu ya da uzun boylu olacak denmesi yanlış olabilir ama fikir veriyor ölçümler. hatta kemik ölçümleri bebeğin mongol olup olmadığını anlamak için ilk aylarda çok fazlaca yapılıyor, benim doktorum her ay ölçerdi o zamanlar (down sendromlu ya da mongol bebeklerde kemik kısalığı olurmuş o yüzden dikkatle inceler ölçerdi)

Bir de insan zaten kendi içinde bunun sıkıntısını yaşıyor. Ağlaya ağlaya dönmüştüm işe. Ama mecburiyet varsa kimse bayılmıyor konuşmasınlar mümkünse

evet kesinlikle katılıyorum ben de istemiyorum bebeğimi bırakmayı, şimdiden düşünüyorum nasıl ayrılcam ondan diye
ağzı büzüşesiceler

valla şu dakkadan sonra buraya bir şey soracaksamda soramam sayende

Ahahaha ne alakası var sen sor yine. Bazı şeyleri örneğin bazı hastalıkları sadece geçirenler bilebilir ya da bazı konularda en iyi çözüm tecrübeyle bulunur. Onlar ayrı ama diger konularda bilinmesi gereken çok temel bir şey sorarsan linç ekibi olarak burdayız :))

Kizlar bizden dogym yapan var mi ? Benim dr ekim 15 de sezeryan yapacak bebegimin suyu azalmis sinirda yani ekim annesi olacagim buyuk ihtimal ...

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Dun cok agrim oldu karnim tas gibi bisey yapamadim hic isten erken geldim eve izin alip.
Yarina kontrolum var bakalim ne cikacak.dun cok korktum ama erken gelecek diye.
Evde halilar yikamaya verildi temizlik olmadi aklimdan hep bunlar gecti.
Bugun temizligim yapiliyo..

Hanimlar benim gecen ayda bir anda ortaya cikmaya baslayan catlaklarim gun gectikce artiyor suan alt karnimda ben bakinca goremiyorum ve malesef asagiya dogru ilerliyor dun aynayla bakarken sok gecirdim oysa hergun duznli mustela kullandim ayrica yillardir nerdeyse hergun nemlendiririm vucudumu ona ragmen boyleyim yani simdi korkum dogurana kadar haritaya donmek......Tavsiyesi olan varmi su son kalan 1 ayimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…