2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

canım kakao yağı ve badem yağı öneririm. kakao yağı margarin gibi katı olanlardan...

Canım ne yapılırsa yapılsın yapı meselesi, tüm doktorlar söylüyor , üzülme.
Annen de çatlamıştır muhtemelen. Genelde anne ile aynı gidiyor.
Ben de kullandım krem, yağ, nemlendirici, bol su içtim.
Ame kaderde varsa çatlamak neye yarar paklanmak

Ya ben bisey sormak istiyorum tecrubeli anneler su dogum sancisi nasil birsey benim sancim oluyor arada dogum sancisini anlayamAm diye korkuyorum ilk basladiginda cok siddetlimi oluyor yoksa hafif baslayip siddetleniyormu
Ben 27. Haftamda dogum sancim baslamis acilmam oldu senin dedgn gbi dogum sancim oldugunu bilemedim gece 3 ten sbha kadar cektm artk sabh gttm ve yatism yapildi bn gaz sancisi sandm yada kabizim dedm herkste farklmi bilmiorum ama bnm gogus kafesmin altindaki bosluktan yayilan ara ara giren kramp seklnde geldi git gide artti birde agri grdigi zaman batma gbi olmustu ama inan yasamama ragmen suan bdaha olursa blemem die korkuorm sanki her agri dogum sancsi :)

Bende ondan korkuyorum anlayamam diye adet sancisina benzer sanci cok oluyor gecen bendede gece baslayip sabah 6 ya kadar sancim oldu uyumusum sonra gecti peki sancin ve acilman olmus ne yaptilar

Bende ondan korkuyorum anlayamam diye adet sancisina benzer sanci cok oluyor gecen bendede gece baslayip sabah 6 ya kadar sancim oldu uyumusum sonra gecti peki sancin ve acilman olmus ne yaptilar
O gun yatis werildi acilma 1 cm dedi bi parmak aclman war dedi serum igne hap ve surekli nts girdim sanciyi durdurmaya calstilar cok sukur sabha sancm azalmisti daha sonra yatak istrati werdler bu haftaya kadar yormadm kendmi ama heran bekliorum belki aranzda en erken ben dogururum .d .d

mrb kızlar bende 60 kilodan 70 gördum ben zaten standart 75 le girdim 2 doğuma da. 3 kuzuma da öyle gıdeceğim. galiba.. evde işler bitmedi hala çocukların odası değişecek dolap vs. halı alınacak... kızım 4.sınıfa başladı oğlum da anasınıfına tatlı telaşlarımız var bazen gebe olduğumu unutuyorum ve aynada koca göbeğimi görürünce korkuyorum nasıl doğum yapacağım diye inşallah sağlıklı rahat bir doğum geçiririz hep birlikte... bu arada göğüs ucu çatlaması için kremden ziyade zeytin yağı kullananlarçok memnun bu kez krem almadım zeytiyağını bir deniyeceğim bez de almadım benim iki kuzu alerjikti bu da öyle olur diye bir paket alırım kıyafetlerini yıkadım yanlız ütülenmedi doğuma yakın uyu yaparım şimdilik bende böyle fazla girip yazamıyoorum takipteyim öpüldünüz

Bn
Ha bide bnm sancm aniden basladi hcbir belirtisi yoktu . Ama suan da da kaslmam oluo surekli baski war gbi adet agrmda son bi kac gundur var mesela bugun cok yorgunum ve adet agrisi gbi agrm var.

canım kakao yağı ve badem yağı öneririm. kakao yağı margarin gibi katı olanlardan...
tesekkur ederim canim sagol denicem bakalim son ayda insallah ise yarar.

son cumlene bayildim

Zeynep Kamil Hastanesi'nde ücretsiz bu eğitimler.Eşli de katılabiliyorsunuz.Ben ZeYnep Kamil'dekine gittim.Ortam da çok güzel.

Kızlar çok yorgunum. Akşama çaya misafirler var. Zaten üşütmüş hastayım. Ayağa kalkmak bile artık beni yoruyor. Dışarda da yağmur başladı. Böyle günlerde annemi yanımda İstiyorum ve özlüyorum. Hamile kaldığımdan beri annemin değerini daha çok anladım. Doğsam nasıl olurum bilemem artık

Göztepe Eğitim araştırmaya da giderseniz oradaki baş ebe sağ olsun özel ücretsiz eğitim veriyor. Ben 4 hafta tek eğitim aldım. Özel egzersiz odası var , orada normal doğum için ücretsiz egzersizler de yapıyorsunuz.
İstediğiniz zaman gidip , isim yazdırıp ücretsiz, bilgilendirici eğitim alabilirsiniz.
Ücretsiz numuneler, hediyeler , bilgilendirici notlar da cabası.
Ayrıca önünüze su, ayağınıza yastık, belinize minder, rahatlatıcı müzik gibi nazınızla oynama kısmı da ücretsiz.
Eşinizle giderseniz, ebe daha da mutlu olup iyice coşuyor.
Anadolu yakasında olup, ücretsiz ve kaliteli bir eğitim almak isteyenler varsa tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…