- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.421
Hanimlar benim gecen ayda bir anda ortaya cikmaya baslayan catlaklarim gun gectikce artiyor suan alt karnimda ben bakinca goremiyorum ve malesef asagiya dogru ilerliyor dun aynayla bakarken sok gecirdim oysa hergun duznli mustela kullandim ayrica yillardir nerdeyse hergun nemlendiririm vucudumu ona ragmen boyleyim yani simdi korkum dogurana kadar haritaya donmek......Tavsiyesi olan varmi su son kalan 1 ayimiz icin
Benim bebegm erkek gobegmde catlama yk ama kalcm ve bacgmda oldu ne hkmetse 12 kilo aldm 48 le hamile kaldm suan 60 kiloyum. Bnm kalcam ve basenim gensldiKızlar hiç çatlamayan var mı?
Bundan sonra çatlama olur mu?
Hanimlar benim gecen ayda bir anda ortaya cikmaya baslayan catlaklarim gun gectikce artiyor suan alt karnimda ben bakinca goremiyorum ve malesef asagiya dogru ilerliyor dun aynayla bakarken sok gecirdim oysa hergun duznli mustela kullandim ayrica yillardir nerdeyse hergun nemlendiririm vucudumu ona ragmen boyleyim yani simdi korkum dogurana kadar haritaya donmek......Tavsiyesi olan varmi su son kalan 1 ayimiz icin
Ben 27. Haftamda dogum sancim baslamis acilmam oldu senin dedgn gbi dogum sancim oldugunu bilemedim gece 3 ten sbha kadar cektm artk sabh gttm ve yatism yapildi bn gaz sancisi sandm yada kabizim dedm herkste farklmi bilmiorum ama bnm gogus kafesmin altindaki bosluktan yayilan ara ara giren kramp seklnde geldi git gide artti birde agri grdigi zaman batma gbi olmustu ama inan yasamama ragmen suan bdaha olursa blemem die korkuorm sanki her agri dogum sancsi :)Ya ben bisey sormak istiyorum tecrubeli anneler su dogum sancisi nasil birsey benim sancim oluyor arada dogum sancisini anlayamAm diye korkuyorum ilk basladiginda cok siddetlimi oluyor yoksa hafif baslayip siddetleniyormu
aynen benimki de öleay beni,m göbeğim resmen kırmızı zebra desenli pijamaya döndü..kocaman kocaman kırmızı yarıklar sürüyle kendimden iğrendim.
Ben 27. Haftamda dogum sancim baslamis acilmam oldu senin dedgn gbi dogum sancim oldugunu bilemedim gece 3 ten sbha kadar cektm artk sabh gttm ve yatism yapildi bn gaz sancisi sandm yada kabizim dedm herkste farklmi bilmiorum ama bnm gogus kafesmin altindaki bosluktan yayilan ara ara giren kramp seklnde geldi git gide artti birde agri grdigi zaman batma gbi olmustu ama inan yasamama ragmen suan bdaha olursa blemem die korkuorm sanki her agri dogum sancsi :)
O gun yatis werildi acilma 1 cm dedi bi parmak aclman war dedi serum igne hap ve surekli nts girdim sanciyi durdurmaya calstilar cok sukur sabha sancm azalmisti daha sonra yatak istrati werdler bu haftaya kadar yormadm kendmi ama heran bekliorum belki aranzda en erken ben dogururum .d .dBende ondan korkuyorum anlayamam diye adet sancisina benzer sanci cok oluyor gecen bendede gece baslayip sabah 6 ya kadar sancim oldu uyumusum sonra gecti peki sancin ve acilman olmus ne yaptilar
Çok heycanli çok az kalmış zaten Ekim annelerinin çoğu da eylülde dogurduKizlar bizden dogym yapan var mi ? Benim dr ekim 15 de sezeryan yapacak bebegimin suyu azalmis sinirda yani ekim annesi olacagim buyuk ihtimal ...
Ha bide bnm sancm aniden basladi hcbir belirtisi yoktu . Ama suan da da kaslmam oluo surekli baski war gbi adet agrmda son bi kac gundur var mesela bugun cok yorgunum ve adet agrisi gbi agrm var.Bende ondan korkuyorum anlayamam diye adet sancisina benzer sanci cok oluyor gecen bendede gece baslayip sabah 6 ya kadar sancim oldu uyumusum sonra gecti peki sancin ve acilman olmus ne yaptilar
tesekkur ederim canim sagol denicem bakalim son ayda insallah ise yarar.canım kakao yağı ve badem yağı öneririm. kakao yağı margarin gibi katı olanlardan...
son cumlene bayildimCanım ne yapılırsa yapılsın yapı meselesi, tüm doktorlar söylüyor , üzülme.
Annen de çatlamıştır muhtemelen. Genelde anne ile aynı gidiyor.
Ben de kullandım krem, yağ, nemlendirici, bol su içtim.
Ame kaderde varsa çatlamak neye yarar paklanmak
bol bakteri görüldü diye yazıyodu idrar sonucumdageçmiş olsun değerlerin kaç cıkmıştı?
Zeynep Kamil Hastanesi'nde ücretsiz bu eğitimler.Eşli de katılabiliyorsunuz.Ben ZeYnep Kamil'dekine gittim.Ortam da çok güzel.Merhaba arkadaşlar ben de dün itibariyle 32. Haftadan sonraki iznime çıktım. Allah herkese kolaylık versin şu son zamanlarda. Dün doktor kontrolüm de vardı. Doktorum normal doğum ihtimalini daha da arttırdığı için doğuma hazırlık eğitimi önerdi. Ben de biraz araştırdım. Bu işi özellikle yapan yerler çok pahalı 1000tl ye kadar çıktı fiyat aradım konuştum. Ekim ayında eşli katılabileceğiniz iki eğitim var. Ekliyorum ilgilenenler için fiyatları daha makul. Biri 150 diğeri 250 tl. İstanbul anadolu yakasında bu arada. Arayıp bilgi alabilirsiniz...Eki Görüntüle 1642434 Eki Görüntüle 1642436
Sende bahsettiğin kadar kilo almamışsın ki canım..
Göztepe Eğitim araştırmaya da giderseniz oradaki baş ebe sağ olsun özel ücretsiz eğitim veriyor. Ben 4 hafta tek eğitim aldım. Özel egzersiz odası var , orada normal doğum için ücretsiz egzersizler de yapıyorsunuz.Merhaba arkadaşlar ben de dün itibariyle 32. Haftadan sonraki iznime çıktım. Allah herkese kolaylık versin şu son zamanlarda. Dün doktor kontrolüm de vardı. Doktorum normal doğum ihtimalini daha da arttırdığı için doğuma hazırlık eğitimi önerdi. Ben de biraz araştırdım. Bu işi özellikle yapan yerler çok pahalı 1000tl ye kadar çıktı fiyat aradım konuştum. Ekim ayında eşli katılabileceğiniz iki eğitim var. Ekliyorum ilgilenenler için fiyatları daha makul. Biri 150 diğeri 250 tl. İstanbul anadolu yakasında bu arada. Arayıp bilgi alabilirsiniz...Eki Görüntüle 1642434 Eki Görüntüle 1642436
Zeynep Kamili aradım ulaşamadım bir türlü ne zaman gittiniz acaba?Zeynep Kamil Hastanesi'nde ücretsiz bu eğitimler.Eşli de katılabiliyorsunuz.Ben ZeYnep Kamil'dekine gittim.Ortam da çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?