- 14 Temmuz 2014
- 488
- 475
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.441
Yaaaa göbek varda ne sankiii bacaklar incecik maşallah bende buna takıldım herkeste :))) benim baldır bacak basen uçtu valla tutamıyorum yaaa çok kötü hissediyoruuummm
Teşekkür ederim ben de özel göztepe hastanesine gidiyorum. Orada da ücretsiz eğitimlere katıldım. Gitmek isteyenler web sayfasını takip edebilir. Ama doktorum ekstra doğuma hazırlık eğitimine katılmamı önerdi. Zeynep Kamili önerdi ulaşamadım. Göztepe eğitim araştırmayı bilmiyordum teşekkürler..Göztepe Eğitim araştırmaya da giderseniz oradaki baş ebe sağ olsun özel ücretsiz eğitim veriyor. Ben 4 hafta tek eğitim aldım. Özel egzersiz odası var , orada normal doğum için ücretsiz egzersizler de yapıyorsunuz.
İstediğiniz zaman gidip , isim yazdırıp ücretsiz, bilgilendirici eğitim alabilirsiniz.
Ücretsiz numuneler, hediyeler , bilgilendirici notlar da cabası.
Ayrıca önünüze su, ayağınıza yastık, belinize minder, rahatlatıcı müzik gibi nazınızla oynama kısmı da ücretsiz.
Eşinizle giderseniz, ebe daha da mutlu olup iyice coşuyor.
Anadolu yakasında olup, ücretsiz ve kaliteli bir eğitim almak isteyenler varsa tavsiye ederim.
Evet tabi emzirme döneminden sonra normale döndü göğüslerim yine 75 oldum şimdi hamilelikte biraz büyüdü 80-85 falan kullanıyorum.Peki gögüğler sonra normale iniyor mu?
Benimkiler maalesef zaten büyük, mesela şu an sizin ölçünüz kaç oldu?
Ah şu ücretsiz eğitimler bir de haftasonu olsaGöztepe Eğitim araştırmaya da giderseniz oradaki baş ebe sağ olsun özel ücretsiz eğitim veriyor. Ben 4 hafta tek eğitim aldım. Özel egzersiz odası var , orada normal doğum için ücretsiz egzersizler de yapıyorsunuz.
İstediğiniz zaman gidip , isim yazdırıp ücretsiz, bilgilendirici eğitim alabilirsiniz.
Ücretsiz numuneler, hediyeler , bilgilendirici notlar da cabası.
Ayrıca önünüze su, ayağınıza yastık, belinize minder, rahatlatıcı müzik gibi nazınızla oynama kısmı da ücretsiz.
Eşinizle giderseniz, ebe daha da mutlu olup iyice coşuyor.
Anadolu yakasında olup, ücretsiz ve kaliteli bir eğitim almak isteyenler varsa tavsiye ederim.
Ağustos döneminde gittim.Eylül'ün ilk haftası bitti.Eğitimler Cuma hariç 13.00-16.00 arası yapılıyor.Zeynep Kamili aradım ulaşamadım bir türlü ne zaman gittiniz acaba?
Bugün kontroldeydim doktorum banada suyun sınırda ilerki haftalarda sıkıntı olabilir dedi canım sıkıldıKizlar bizden dogym yapan var mi ? Benim dr ekim 15 de sezeryan yapacak bebegimin suyu azalmis sinirda yani ekim annesi olacagim buyuk ihtimal ...
Canım ben de aldım dediğin kısımlara kilo , sen bakma fotoğrafa.Pantolon toparlıyor , aslında gayet uyumsuz bir görüntüm olduYaaaa göbek varda ne sankiii bacaklar incecik maşallah bende buna takıldım herkeste :))) benim baldır bacak basen uçtu valla tutamıyorum yaaa çok kötü hissediyoruuummm
Özel Göztepe'de de mi varmış ? Ben de büyük ihtimal orada doğum yapacağım.Doktor dışarıdan gelecek.İçerik aynı değil mi Zeynep Kamil ve Özel Göztepe'nin ? Bizim eğitim 6 hafta , haftada 1 gün saat 13.00-16.00 arasındaydı.Teşekkür ederim ben de özel göztepe hastanesine gidiyorum. Orada da ücretsiz eğitimlere katıldım. Gitmek isteyenler web sayfasını takip edebilir. Ama doktorum ekstra doğuma hazırlık eğitimine katılmamı önerdi. Zeynep Kamili önerdi ulaşamadım. Göztepe eğitim araştırmayı bilmiyordum teşekkürler..
Moralini bozma canım benim tanıdıklarımda var hatta doğumda öğrenmişler. İnşallah sağlıkla doğar bebişinBiz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmisvar mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
Hiç moralini bozma Canım bırıcık yegenım için aynısı denıldı sezeryan ile doğdu son derece sağlıklı gectıgımız hafta ıse bıraz zorda olsa normal dogum ıle bi tanıdığım dogum yaptı dogum anında görünmüş kordon dolandığı o yüzden zor gecmıs dogumu en azından erkenden farkedılmıs durum ilerdeki haftalarda açılır inşallah dr un ne dedi bilmiyorum daBiz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmisvar mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
Var var. Daha 2 ay evvel arkadaşım hem de normal doğum yaptı. Kordon dolanik olduğu halde. Bebeklerin hepsi Allaha emanet.Biz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmisvar mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
Bize eğitimde her bebeğin boynuna kordon dolanmış şekildedir,denilmişti.Çok normalmiş , sıkıntılı bir durum yok.Hatta doğum sırasında kordonu bebeğin boynunda görüp baş çıktıktan sonra çekip yana alıyorlarmış.Boş yere endişe ediyorsun :) Moral bozacak bir durum yok , çoğu doktor görürmüş ultrasonda ama önemsiz olduğundan söylemezmiş gebeye.Biz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmisvar mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
Canım benim ilk hamileliğimde kordon boyu uzundu yani her hamile bayana göre bir kat daha uzundu.kontrole gittiğimde doktor kordon dolanmış diyordu eşimle çok panik yapıyoduk ertesi gün gittiğimizde açılıyodu.doktor bi takla atar dolanır,bi takla atar açılır,hatta biz kordonlu şekilde 2,3kat dolanmış şekilde bile doğurtuyoruz demişti.belki şu an bile bir hareketiyle dönmesiyle dolanması gitmiştir,dicem oki sakın stres yapma sadece hareketleri takip et..Ankarada gitmedik kadın doğumcu kalmamıştı çok şükür kızım sağlıkla doğdu.Biz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmisvar mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
Benim doktorum Güneş Gündüz. Eğitimleri diyetisyen, psikolog, ebe ve kendisi veriyor. Aslında birçok şeyi anlattılar ama anladığım kadarıyla bu önerdiği ekstra paralı eğitimlerde daha detaylı ve kapsamlı anlatılıyor. Gerek görmeseydi ücretsizlere gittim önermezdi diye düşünüyorum. Söylediği normal doğum ihtimalin %60 ise eğitim alırsan bu oran %90 a kadar çıkabilir dedi. Özel göztepenin sitesinden yada facebookta mutlu gebeler yada göztepe gebe okulunda içerikleri inceleyebilirsiniz :)Canım ben de aldım dediğin kısımlara kilo , sen bakma fotoğrafa.Pantolon toparlıyor , aslında gayet uyumsuz bir görüntüm oldu
Özel Göztepe'de de mi varmış ? Ben de büyük ihtimal orada doğum yapacağım.Doktor dışarıdan gelecek.İçerik aynı değil mi Zeynep Kamil ve Özel Göztepe'nin ? Bizim eğitim 6 hafta , haftada 1 gün saat 13.00-16.00 arasındaydı.
@Ayaklarim3kilo
Göztepe'ye de mi gitsem acaba ? :) Bizim eğitimle aynı mı içerik merak ettim.Kaç hafta sürdü ?
sagol canim inşallah dedigin gibi saglikli jir şekilde dogar... moral yerlerde canim... ilk bebegimi kaybettim bu tedavi ile oldu plesantam asagidaydi mayistan beri yatiyorum vs vs simdi de kordonMoralini bozma canım benim tanıdıklarımda var hatta doğumda öğrenmişler. İnşallah sağlıkla doğar bebişin
Sen hiç kafanı takma ben video sunu bile izledim youtube tan. 2 kere dolanmıştı kordon bebeğe valla hiç de bişey olmadı. Sapasağlam doğdu çocuk. Zaten kordon öyle minnak bişey değilmiş. Bazen o kordonu kendi çözermiş boynundan. Suyun az değilse hiç de bişey olacağını sanmıyorum.Biz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmisvar mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
acilabilir dedi canim ama 2. yi de dolayabilir dedi herseye hazirladi yaniHiç moralini bozma Canım bırıcık yegenım için aynısı denıldı sezeryan ile doğdu son derece sağlıklı gectıgımız hafta ıse bıraz zorda olsa normal dogum ıle bi tanıdığım dogum yaptı dogum anında görünmüş kordon dolandığı o yüzden zor gecmıs dogumu en azından erkenden farkedılmıs durum ilerdeki haftalarda açılır inşallah dr un ne dedi bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?