2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Teşekkür ederim ben de özel göztepe hastanesine gidiyorum. Orada da ücretsiz eğitimlere katıldım. Gitmek isteyenler web sayfasını takip edebilir. Ama doktorum ekstra doğuma hazırlık eğitimine katılmamı önerdi. Zeynep Kamili önerdi ulaşamadım. Göztepe eğitim araştırmayı bilmiyordum teşekkürler..

Kontrolden geldik biz deyzeler.. 2 kilo 22 gram olmuş benim erkek, 44 cmde boyumuz, işin ennn acı kısmıdaaa benim şu ana kadar 13 kilo almış olmam.. Gıcık oldum kendime en azından bundan sonra daha dikkatli olmalıyım diye karar aldım, bakalım, şeytan işini gücünü bırakıp benle uğraşmazsa başarıcam.. Bide benim cildim aşırı bozuldu ya var mı böyle olan? Varsa yok mudur bi çözüm önerisi banadaaa, daha fazla çirkinleşmesem hıı

Selam kızlar
Son derece keyıflı gecen hamılelıgım ıdrar ve kan sonuçlarından sonra tedırgın geçmeye başladı maalesef
İdrar yolu enfeksıyonum vardı ama bol su ıle atlatabılecegımı soylemıstı hem kendı dr mu hem asm de ki...ama ıdrar kültürümde bakterı çıkmış yanma acıma çok sık wc sıkayetım yok dıye antıbıyotık vermedı ama verebılır yarın kntrl var
Asm de yapılan rutın kan sonucumda serbest t4 aralıgı 0.60-1,25 olması gerekırken 0.58 çıkmış mınıcık bır düşüşte olsa Internet'ten okuduklarım yüzünden stres oldum
Nolur dua edın bıze de
sunun şurasında bısey kalmadı hayırlısı ıle alalım ınsallah evladlarımızı kucağımıza zaten Zaman yaklaştıkça tedırgınlıkler Nasıl olucak demeler başladı ...
Rabbimin izniyle hiç şikayetlenmeden geldim bugüne her seye razıyım tüm Ağrı uykusuzluklar geçer yeter ki evladım sağlıklı olsun

Ah şu ücretsiz eğitimler bir de haftasonu olsa

Slm kızlar bende kontrolden geldim bugün 31+3üz bebis 1800 grm boyuda 40 cm mmis doktor tombis uzun boylu olacak dedi haftasiyla uyumluymus bel fıtığı var bende normal dogum önermem dedi zaten bende kendime güvenmiyorum dedim bir sorun olmazsa 40 haftasını doldursun sonra sezeryan yaparız dedi tmm dedim 3 haftadan 2 haftaya düşürdü kontrolleri bu kadar

Zeynep Kamili aradım ulaşamadım bir türlü ne zaman gittiniz acaba?
Ağustos döneminde gittim.Eylül'ün ilk haftası bitti.Eğitimler Cuma hariç 13.00-16.00 arası yapılıyor.
Bu saatler arasında ararsanız telefona cevap verilme ihtimali daha yüksek olur ya da direkt saat 13.00 de gidip derse katılın :) Onlar sizi hangi gruba katılmanız gerektiği ile ilgili yönlendirirler.

Biz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmis var mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz

Kizlar bizden dogym yapan var mi ? Benim dr ekim 15 de sezeryan yapacak bebegimin suyu azalmis sinirda yani ekim annesi olacagim buyuk ihtimal ...
Bugün kontroldeydim doktorum banada suyun sınırda ilerki haftalarda sıkıntı olabilir dedi canım sıkıldı 3 litre içiyorum daha napıyım yaa demekki yetmiyo.benimde sezeryan olacak, su çok önemli dedi.hareketleri takip et dedi

Yaaaa göbek varda ne sankiii bacaklar incecik maşallah bende buna takıldım herkeste :))) benim baldır bacak basen uçtu valla tutamıyorum yaaa çok kötü hissediyoruuummm
Canım ben de aldım dediğin kısımlara kilo , sen bakma fotoğrafa.Pantolon toparlıyor , aslında gayet uyumsuz bir görüntüm oldu
Özel Göztepe'de de mi varmış ? Ben de büyük ihtimal orada doğum yapacağım.Doktor dışarıdan gelecek.İçerik aynı değil mi Zeynep Kamil ve Özel Göztepe'nin ? Bizim eğitim 6 hafta , haftada 1 gün saat 13.00-16.00 arasındaydı.

@Ayaklarim3kilo
Göztepe'ye de mi gitsem acaba ? :) Bizim eğitimle aynı mı içerik merak ettim.Kaç hafta sürdü ?

Biz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmis var mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
Moralini bozma canım benim tanıdıklarımda var hatta doğumda öğrenmişler. İnşallah sağlıkla doğar bebişin

Hiç moralini bozma Canım bırıcık yegenım için aynısı denıldı sezeryan ile doğdu son derece sağlıklı gectıgımız hafta ıse bıraz zorda olsa normal dogum ıle bi tanıdığım dogum yaptı dogum anında görünmüş kordon dolandığı o yüzden zor gecmıs dogumu en azından erkenden farkedılmıs durum ilerdeki haftalarda açılır inşallah dr un ne dedi bilmiyorum da

Var var. Daha 2 ay evvel arkadaşım hem de normal doğum yaptı. Kordon dolanik olduğu halde. Bebeklerin hepsi Allaha emanet.

Bize eğitimde her bebeğin boynuna kordon dolanmış şekildedir,denilmişti.Çok normalmiş , sıkıntılı bir durum yok.Hatta doğum sırasında kordonu bebeğin boynunda görüp baş çıktıktan sonra çekip yana alıyorlarmış.Boş yere endişe ediyorsun :) Moral bozacak bir durum yok , çoğu doktor görürmüş ultrasonda ama önemsiz olduğundan söylemezmiş gebeye.

Canım benim ilk hamileliğimde kordon boyu uzundu yani her hamile bayana göre bir kat daha uzundu.kontrole gittiğimde doktor kordon dolanmış diyordu eşimle çok panik yapıyoduk ertesi gün gittiğimizde açılıyodu.doktor bi takla atar dolanır,bi takla atar açılır,hatta biz kordonlu şekilde 2,3kat dolanmış şekilde bile doğurtuyoruz demişti.belki şu an bile bir hareketiyle dönmesiyle dolanması gitmiştir,dicem oki sakın stres yapma sadece hareketleri takip et..Ankarada gitmedik kadın doğumcu kalmamıştı çok şükür kızım sağlıkla doğdu.

Benim doktorum Güneş Gündüz. Eğitimleri diyetisyen, psikolog, ebe ve kendisi veriyor. Aslında birçok şeyi anlattılar ama anladığım kadarıyla bu önerdiği ekstra paralı eğitimlerde daha detaylı ve kapsamlı anlatılıyor. Gerek görmeseydi ücretsizlere gittim önermezdi diye düşünüyorum. Söylediği normal doğum ihtimalin %60 ise eğitim alırsan bu oran %90 a kadar çıkabilir dedi. Özel göztepenin sitesinden yada facebookta mutlu gebeler yada göztepe gebe okulunda içerikleri inceleyebilirsiniz :)

Moralini bozma canım benim tanıdıklarımda var hatta doğumda öğrenmişler. İnşallah sağlıkla doğar bebişin
sagol canim inşallah dedigin gibi saglikli jir şekilde dogar... moral yerlerde canim... ilk bebegimi kaybettim bu tedavi ile oldu plesantam asagidaydi mayistan beri yatiyorum vs vs simdi de kordon

Sen hiç kafanı takma ben video sunu bile izledim youtube tan. 2 kere dolanmıştı kordon bebeğe valla hiç de bişey olmadı. Sapasağlam doğdu çocuk. Zaten kordon öyle minnak bişey değilmiş. Bazen o kordonu kendi çözermiş boynundan. Suyun az değilse hiç de bişey olacağını sanmıyorum.

acilabilir dedi canim ama 2. yi de dolayabilir dedi herseye hazirladi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…