2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
umarim hersey bu kadar basittir gerçekten canim hareketlerini takip etmen gerekmeseydi soylemeyecektim aslinda dedi cok evhamli oldugumu bildiginden

insallah canim sagol

Biz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmis var mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
Canım hiç üzülme bebeklerin büyük bit çoğunluğu kordonu dolanmış bir şekilde doğuyormuş. Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde doğar. Ben takip ettiğim bir doktorun paylaştığı fotoğrafı gördükten sonra hiç endişe etmemeye başladım bu konuda. Bebek kordonu düğümlenmiş bir şekilde doğmuştu. Hatta ekleyeyim buraya da resmi. Bebeğin baş parmağı hizasında düğüm.

Eklentiler

• Adsız.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 117
darisi bizim kizimiza insallah canim... zaten demiştim esime bunun k.ci basi ayri oynuyor diye sanirim o arada oldu

Rica ederim canım. Eger dogum iznin bittikten sonra kullanabiliyosan öyle yapman daha mantıklı olur. Ben olsam öyle yapardım :)
cnm bugün hemen sordum bu konuyu idareye, "çalışabilir raporu alıp işe devam ederken hastalık raporu almak mantıksız olur tabi ama yıllık izin senin yasal hakkın, bunu kullanmanda bir sakınca yok" dediler.

mucize resmen... tek korkum boynunu sıkıp nefessiz kalması Allah korusun

Valla benimde kızım öyle bir hareket ediyor ki daha dün topuklarını sol tarafımda hissediyordum şimdi yine sağ tarafageçti bi de boyu uzadı sanki iyice ilerilere doğru tekme atıyo bıcırık Bende bugün ufak tefek birkaç eksiğini aldım miniğimin eve geldiğimde karnımda yine feci bi acı oldu 20 dk yerimden kalkamadım kas yırtılması gibi sağ tarafımda. Tam o bölgede plasenta varmış daha önce doktora sormuştum bi de o acı esnasında kasılmam olunca daha beter oluyor yaa

cnm bugün hemen sordum bu konuyu idareye, "çalışabilir raporu alıp işe devam ederken hastalık raporu almak mantıksız olur tabi ama yıllık izin senin yasal hakkın, bunu kullanmanda bir sakınca yok" dediler.

Sıkıntı olmuyor o zaman senin için. Kullanirsan dogum sonrasindan kesilmiyor mu yani? Öyleyse çok iyi. Ama yonetmelikleri iyi araştır sen yine de. Emin ol öyle hareket et.

Güneş Gündüz'ü duydum canım.Doğal doğum ve normal doğum taraftarı bir doktor.Sayfasını da biliyorum.Annem buradayken tesadüfen annesi ile tanışmış , arayıp fiyat almıştı.Öyle duydum :) Fiyatları da uygun aslında ; ama benim özel hastanelerdeki doktorlara genel olarak bir güvensizliğim var ve takıntılı olduğum bir doktor vardı , Gülnihal Bülbül.Şu an ona gidiyorum.

mucize resmen... tek korkum boynunu sıkıp nefessiz kalması Allah korusun
Amin.. Rabbim hepimizin bebişlerinin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşaAllah. Minik melek ne yapsın içeride sıkıldıkça kordonuyla oynuyor demek ki

acilabilir dedi canim ama 2. yi de dolayabilir dedi herseye hazirladi yani
Bende gecen gun tum cesaretimi toplayip internetten normal dogum videolarini izlerken gordum hemde 2 kez dolanmisti ve normal dogumdu. Canim icini ferah tut lutfen hepimizin yavrulari allaha emanet o ne derse o, dua etmekten baska yapabilecegimiz bisey yok. Sagsaglim kucaklarimiza alalim insallah

şaka mı? ta ordan Uğur bey için mi geliyorsun yani cidden? anadolu yakasında da tavsiyen vardı, neden o değil ki? ilk doğumunu nerede yaptın peki, ethicada mı?

Ay kızlar Ali bey benim doktorum.başındanberi ona gidiyorum. Çok ilgilidir saolsun. Sevindim bak şimdi:)
piştiiiiiii

Valla ben de facebookta doğal doğum destekleyen ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) grubundan buldum doktorumu :) kendisine güveniyorum bakalım doğumum nasıl olacak

Bir de arkadaşlar benim bu 33. Haftaya girdiğimden beri vücudum bi tuhaflaştı. Şişiyorum, kasılmalarım karında toplanmalarım ve kasıklarımda gerginlik var ve göğüs uçlarım acıyor var mı aranızda bu belirtileri yaşayanlar?

Aynı eğitimler zeynep kamil hastanesinde ücretsiz veriliyor. Ben gittim ve cok memnun kaldım bilginize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…