2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sıkıntı olmuyor o zaman senin için. Kullanirsan dogum sonrasindan kesilmiyor mu yani? Öyleyse çok iyi. Ama yonetmelikleri iyi araştır sen yine de. Emin ol öyle hareket et.
Benim bildigim yasaya göre yillik izne ciktiginda dogum sonrasina o izinde oldugun donemi eklemiyorlar ama bircok sirket bunu uygulamıyor

Emzirme Sanatı kitabını alacaktım.
Nadir Kitap'ta bir tane vardı , satılmış Kitabın yeni basımı da yok , e-kitap şeklinde satın almak gerek ki kesinlikle benim okuyabileceğim formatta değil . Bu kadar önemli bir kitabın neden yeni basımı yok , garip...

kızlar inanmıyorum, maşallah tu tu ben 29. haftadayım ama sanırım karnım sizinkinden büyük ben minyon bi tipim, bebek de oğlan olunca sanırım sivrilip gidiyor o önde ben arkada
Bizimki kiz ama aynen sivrildi .ben hamileligimin basinda kilo verdim yoksa simdiye nasil olurdun bilemiyorum ☺

Anladim canim dinlen ozman bol bol hayirlisiyla doğursakta kurtulsak stresten yaw

Bn

Ha bide bnm sancm aniden basladi hcbir belirtisi yoktu . Ama suan da da kaslmam oluo surekli baski war gbi adet agrmda son bi kac gundur var mesela bugun cok yorgunum ve adet agrisi gbi agrm var.
Bidaha doktara gorun canim bende de azcik azcik gelip gidio 5 inde randevum war bakalim

Biz de bugun kontrolden geldik moralimiz bozuk vaziyette...bebegimin boynuna kordon dolanmis var mi hic bu sekilde saglikli dunyaya gelen bebek bildiginiz
Ben zeynep kamil deki egitimlerde kordon dolanmasinin doguma engel olmadığını zaten bazı bebeklerin böyle doğduğunu ogrenmistim. Sıkıntı olmaz sanırım. Dr.unuz bilgi vermedi mi. Riskli olsa soylerdi sanirim

Benim bildigim yasaya göre yillik izne ciktiginda dogum sonrasina o izinde oldugun donemi eklemiyorlar ama bircok sirket bunu uygulamıyor

Ben de öyle biliyorum. Kafam karıştı benim de. Sanırım yönetmelik bilmiyor herkes o yüzden bu farklılık oluyor.

Kiz bende 4500 kg dogmusum abimde 6 kilo bakalim benim ilk kiz 3.200 dogmustu babasina benziyo ama. Bu bana benzerse durum vahim

Ben 4 hafta gittim ama tek oldugum icin uzun uzun gecti, bir de ozel spor egzersizlerini falan ben istemedim
Durumumdan dolayi nasilsa normal dogurmayacagim diye.
Ben de ona zeynep kamili sordum, sertifika egitimlerinin ayni icerikte oldugunu ama orada kolayca grup acilabildigini burada az kisinin oldugunu bu sebeple ozel ders verdiklerini soyledi. Yazdigin her mesaj asagi yukari egitimde duydugum ayni cumleler
Bence gerek yok ama sen bilirsin.

Ben ozel goztepenin sokaginda oturuyorum.
Sanki sen baska hastane diyordun ya da benim aklimda oyle kalmis.

Kiz bende 4500 kg dogmusum abimde 6 kilo bakalim benim ilk kiz 3.200 dogmustu babasina benziyo ama. Bu bana benzerse durum vahim
Incirli metrobus koprusunde bulusuruz, sen bi yandan ben karsidan salariz tombikolari, ortada gobek tokustururlar

Kendime guvendigim kadar sana da guveniyorum

Tombiklere selam, bulgura devam

Bugün doktora dedim hocam beklemekten çok sıkıldım alın artık bebişi adam ciddiye aldı saçmalama daha zamanı var dedi

Kızlar bu arada Markafonide Primanın kampanyası var bana uygun geldi 2 gün kalmış kampanyanın bitmesine bez almayan varsa duyrulur

Ya ben bisey sormak istiyorum tecrubeli anneler su dogum sancisi nasil birsey benim sancim oluyor arada dogum sancisini anlayamAm diye korkuyorum ilk basladiginda cok siddetlimi oluyor yoksa hafif baslayip siddetleniyormu
Doğum sancısının en önemli özelliği dinlenme ile geçmemesi. Düzenli belden kasığa doğru ağrı, önce seyrek aralıklı daha sonra sık ama hep düzenli. Örneğin 35 saniye ağrı, 5 dakika yok, sonra tekrar 36 saniye ağrı diye devam eder ve şiddeti ve sıklığı artar. Bir önceki doğumumda yaşamıştım, 6 yıl geçince insan unutuyor, doktorum tarif edince hatırladım :)

Merhaba kızlar bizde de durum bu
Artık sonlara yaklaşıyoruz ekim annelerinin çoğu Eylül de dogurdu sıra yavaş yavaş bize geliyor. Ben bu cmt babyshower partisi yapacağım artık gerçekten çok zaman kaldı heycan dorukta
Hepimize çok kolay doğumlar olsun

Eklentiler

• 20150921_111010.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 133
Saol canim artik sanci gelince bi sekilde anlicazz artikk

Meyve, yumurta yiyorum dondurma yemeyi sevmiyorum gaviscon kullaniyorum artik...her gece her yanmaya basladiginda bir yudum aliyorum...gecen gece bogularak uyandim o sivi bogazimda kalmis nefesimi kesmisti...buaksam et suyuna bulgur pilavi ve yogurt yedim...parmaklarim uyusuyordu bugun doktor ödem sinirlere baski yaptigi icin olur dedi el isi yapiosan birak dedi...ki ben bebegime battaniye oruyordum birakicaksin ilerlerse cocugun dogunca tasiyamazsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…