2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaaa korkutma beni testlerde bi sorun cikmadi...offffff

Benim yarın 32. Haftam doluyor. Izne ayrilacagim ben canım. Calissamda bir sey fark etmiyor pek, 2 haftasi Şubat tatiline denk geliyor ben de 3 hafta için 5 hafta çalışmak istemedim.
32. hafta 32+0 da dolmuş oluyor değil mi canım? mesela doktor 31+6 da rapor verebilir mi? benim haftaya salı 32+0 oluyor. bu hafta rapor aldım pzt de doktora gidicem umarım verebilir izne ayrılmam için raporumu

32. hafta 32+0 da dolmuş oluyor değil mi canım? mesela doktor 31+6 da rapor verebilir mi? benim haftaya salı 32+0 oluyor. bu hafta rapor aldım pzt de doktora gidicem umarım verebilir izne ayrılmam için raporumu

Benim doktorum 32-0 olan tarihi soyledi bana rapor için. Öncesinde ya da sonrasında oluyor mu bilmiyorum

Bebeklerin kilo ve boylarini gorunce aglamaya basliyorum sanirim ben kk.ya girmicem artik...
Arkadaşım çokta takma ultrason ölçümleri yüzde yüz değil..benim kızıma 38. yada 39 haftamdı 3800 kiloydu.hatta doktora dedimki nasıl doğurcam dedim gülmüştük vee kızım 42.haftada 3200 olarak doğdu.bi örnek daha veriyim en yakın arkaşım ilk doğumda kızdı onunkide doğumdan bir gün önce 3800 dediler ve tam 4,5 kilo doğum yaptı tosun gibiydi fıstığım ki hala öyle

Nasi kayit olunuyor canim. Ben tel.ile aradim ama ulasamadim biturlu. Bigun rasgele cikip gitsem giris yapip varsa egitim katilabilir miyim ki?

Sıkıntı olmuyor o zaman senin için. Kullanirsan dogum sonrasindan kesilmiyor mu yani? Öyleyse çok iyi. Ama yonetmelikleri iyi araştır sen yine de. Emin ol öyle hareket et.
uyarın için sağol, haklısın, ilgilenicem bu konuyla.

Benim yarın 32. Haftam doluyor. Izne ayrilacagim ben canım. Calissamda bir sey fark etmiyor pek, 2 haftasi Şubat tatiline denk geliyor ben de 3 hafta için 5 hafta çalışmak istemedim.
mantıklı. hayırlı olsun o zaman, belki ben de erken bırakırım. tatil dönüşü zorlanıyorum adapte olmakta diyordum ama yok elim ayağım kalkmıyor, enerjim düşmeye başladı artık hissediyorum. peki çalışma izni alıp da devam edersem 37. haftanın sonuna kadar mı çalışıyorum?

şaka mı? ta ordan Uğur bey için mi geliyorsun yani cidden? anadolu yakasında da tavsiyen vardı, neden o değil ki? ilk doğumunu nerede yaptın peki, ethicada mı?

piştiiiiiii

Aslinda ben de evime yakin olsun cok isterdim.hatta ilk gebeligimde central hospitalda devam ediyorum 38. Haftada degistirdim Ugura gectim.
Pendik ile bakirkoyun evime mesafesi ayni ilk dogumumu Ugur bey yine yapti , birde bizim tum akrabalarimiz kardeslerim bahcelievler ve cevresinde en azindan yanimda kalmaya ablalarim rahatca gelebiliyor.

bugun ulttrasona girdik bebegin kafasi haftasina gore geriymis 2 , 3 hafta gibimoralim cok bozuldu iki hafta sonra tekrar gidicem uzmana bakalim hakkimizda hayilisi

33.cu haftaya girdim 1640 gr 39 cm bu cok dusuk geldi bana cok huzursuz ve mutsuzum

acilabilir dedi canim ama 2. yi de dolayabilir dedi herseye hazirladi yani
Canim kordon dolansin ne olacak drun abartmış.ikinci bir görüş al.hemen seEryana tamam deme.bizimde dolanmisti.açıldı.iki dr rumda sorun değil dedi ve hata 5 kez dolanmis bebek normal doğumla dünya ya geldi gayetf de sağlıklı demisti.uzme kendini

tabi boyle bir durum varsa sonucta ikinizinde sagligi onemli olan.Riske atilacak birsey degil hakli o zaman.

Çalışabilir raporu aldıktan sonra illaki 37. Haftaya kadar çalışma şartı yok. Dayanamadigin yerde bırakıp doğum iznini başlatabilirsin.

Bizimki kiz ama aynen sivrildi .ben hamileligimin basinda kilo verdim yoksa simdiye nasil olurdun bilemiyorum ☺
ben de ilk 4,5 ay bulantı kusma ile geçti, 2 kilo vermiştim ve onu 5. ayda geri aldım. sonrası ise bağımsızlığını ilan etti karnım birden

hmm anladım cnm, Allah kolaylık versin. her şey güzel olur inşallah. şanslısın akrabalar kardeşler falan aynı şehirdeyse ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…