- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.521
Uf aynen zaten o gun napacam nasıl olcak korkusu var bıde .Anladim canim dinlen ozman bol bol hayirlisiyla doğursakta kurtulsak stresten yaw
35 ve 36 dan sonra daha hızlı büyür canım33.cu haftaya girdim 1640 gr 39 cm bu cok dusuk geldi bana cok huzursuz ve mutsuzum
33. haftada degilsin canim... aramizda 5 gun var ve ben bugun 32+0 im... o yuzden moralini bozma bebegin gayet normal sukurler olsun ki...33.cu haftaya girdim 1640 gr 39 cm bu cok dusuk geldi bana cok huzursuz ve mutsuzum
moralim cok bozuk başka dr a gidecek gucum yok artik... cok yiprandim yoruldum... sanki sen mi diyordun canim bebek kalp atisi sesi dinleten cihaz var diye biraz arastirdim zarari var mi acabaCanim kordon dolansin ne olacak drun abartmış.ikinci bir görüş al.hemen seEryana tamam deme.bizimde dolanmisti.açıldı.iki dr rumda sorun değil dedi ve hata 5 kez dolanmis bebek normal doğumla dünya ya geldi gayetf de sağlıklı demisti.uzme kendini
Steteskop ile bebeğin kalp atışlarını duyabileceğimizi okumuştum ben bir yerdemoralim cok bozuk başka dr a gidecek gucum yok artik... cok yiprandim yoruldum... sanki sen mi diyordun canim bebek kalp atisi sesi dinleten cihaz var diye biraz arastirdim zarari var mi acaba
olmadi steteskop alirim o zamanSteteskop ile bebeğin kalp atışlarını duyabileceğimizi okumuştum ben bir yerde
Goztepe egitim arastirma polikliniklerine gidiyorsunuz sol asagida kadin dogum var. iceri girince danismanin karsisi gebe egitim odasi, ben kapiyi calip egitimleriniz ne zaman demistim, ebe de grup olusturamadiklarini ne zaman istersem gelebilecegimi soyledi, ertesi sabah 10 diye anlasmistik , kayit mayit gerekmedi yani.Nasi kayit olunuyor canim. Ben tel.ile aradim ama ulasamadim biturlu. Bigun rasgele cikip gitsem giris yapip varsa egitim katilabilir miyim ki?
Hic takma olcumden olabilir. Bir kez benimde başıma geldi. Bir sonraki ölçümde normal çıktıbugun ulttrasona girdik bebegin kafasi haftasina gore geriymis 2 , 3 hafta gibimoralim cok bozuldu iki hafta sonra tekrar gidicem uzmana bakalim hakkimizda hayilisi
O dr tam benlikmiskizlar yorumlariniz destekleriniz guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler... inşallah hersey yoluna girer benim minik minnosum birakir kordonla oynamayi...bu arada moralim cok bozuk oldugu icin yazamamistim... druma sordum stell tea lactamil pro malt icmekte zarar yok ama onemli olan doğduktan sonraki ilk masaj ve surec sivi alimi dedi... gogus ucu kremini sordum su anda onermiyorum uyarmaya gerek yok dedi ayni seyi niplette icin de ekledi...yalniz benim bu drum vitamin omega vermeyen biri bunu da belirteyim yani ilac disaridan etki gibi seylere cok karsi
Ayrintili ultrason icin gittigimde 22 haftalikken doktor uzun boylu olucak baya uzun demisti 30 haftalikken doktor ay bu cocuk cok kisa standartin bile altinda yahu dedi ve benim kabuslarim basladi
moralim cok bozuk başka dr a gidecek gucum yok artik... cok yiprandim yoruldum... sanki sen mi diyordun canim bebek kalp atisi sesi dinleten cihaz var diye biraz arastirdim zarari var mi acaba
Zeynep Kamil Keyifli Doğum düşünüyordum önce , sonra hastane tadilatta olduğu için kapatmışlar , eledik orayı.Central Hospital olabilir diye düşünmüştüm ; ama şimdi gittiğim doktor 3 Hastane ile çalışıyormuş , ekip doktoru tanıdığından doktorun çalışma tarzını uyguluyorlarmış, benim ebe/doula da dışarıdan gelecek , SGK geçen bir tek Özel Göztepe vardı çalıştığı hastaneler arasında o yüzden orası olacak . Bu kadar çabaya Murphy Kanunu işlemez umarımBen 4 hafta gittim ama tek oldugum icin uzun uzun gecti, bir de ozel spor egzersizlerini falan ben istemedim
Durumumdan dolayi nasilsa normal dogurmayacagim diye.
Ben de ona zeynep kamili sordum, sertifika egitimlerinin ayni icerikte oldugunu ama orada kolayca grup acilabildigini burada az kisinin oldugunu bu sebeple ozel ders verdiklerini soyledi. Yazdigin her mesaj asagi yukari egitimde duydugum ayni cumleler
Bence gerek yok ama sen bilirsin.
Ben ozel goztepenin sokaginda oturuyorum.
Sanki sen baska hastane diyordun ya da benim aklimda oyle kalmis.
Kitabın satışı yok kitap şeklinde canım ,nette çok baktım , neden yeni basım yapmıyorlar anlamadım.Alıcısı çok olur aslında.E-kitap şeklinde var, o da fazla göz yorar diye kitabına bakmıştım ama kaçırdım. İstanbul Akmar'a soracağım , varsa belki orada vardır ya da şansıma küseceğim
Eline sağlık , hepsini çok güzel hazırlamışsın. Ben yaptırdım ; ama kurabiyelerin fiyatını merak ettim genel olarak .Merhaba güzel anne adayları bende nisan annelerindeyim hayırlısıyla bebişlerinize kucağınıza alırsınız inş evlat bambaşka gerçekten,oğlumun doğumunda duasında diş buğdayında tüm herşeyini kendim hazırladım ilgilenirseniz uygun fiyatlarda hazırlarım.kurabiye yaptırmak isterseniz dilediğiniz modellerde de yaparım diğer ürünlerde de stickerlar istediğiniz konseptte hazırlanır bizim temamız penguendi :) tekrar hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerimBu
Ayda 1 kontrolum, telefonla herzaman ulasabiliyorum gidemedigimde evimin yakininda bir yere gidiyorum.Bu bakimdan beni cok zorlamiyor ama doktor sabah 8 bucuk ve 10 arasi hastanede ona yetismek cidden bu zorluyor.Sonlara dogru belki annemde kalabilirim evi yakin cunku.Ben de tam atasehirde degilim serifalide oturuyorum.Canim atasehirden bakirkoye gitmek herdefasinda zor olmuyor mu? Ben goztepeye bile gitmedim cok sarsiyor yol diye atasehir memoriala gidiyorum.
Ben de atasehire cok yakin biyerde oturuyorum da sasirdim acikcasi karsiya gitmene..
Aslinda bebegin esi onde dediginden beri bir dr.a daha gitsem diyorum da kime gideyim bilmiyorum. Her gittigimde detayli muayene eden bi dr olsun istiyordum fakat benimki de sadece bebegin durumu iyi mi boy-kiloya bakiyor. Yalnis mi sectim yaptim acaba?
Onceki gittigim doktorda balik hapi gibi birsey vermemisti arastirma gorevlisiydi onlarin icindede civa var sen normal yuzey baligi ye yeter dedi.ama ben almistim hafta 1 falan iciyordum cunku hep balik yiyemiyordumkizlar yorumlariniz destekleriniz guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler... inşallah hersey yoluna girer benim minik minnosum birakir kordonla oynamayi...bu arada moralim cok bozuk oldugu icin yazamamistim... druma sordum stell tea lactamil pro malt icmekte zarar yok ama onemli olan doğduktan sonraki ilk masaj ve surec sivi alimi dedi... gogus ucu kremini sordum su anda onermiyorum uyarmaya gerek yok dedi ayni seyi niplette icin de ekledi...yalniz benim bu drum vitamin omega vermeyen biri bunu da belirteyim yani ilac disaridan etki gibi seylere cok karsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?