2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
moralim cok bozuk başka dr a gidecek gucum yok artik... cok yiprandim yoruldum... sanki sen mi diyordun canim bebek kalp atisi sesi dinleten cihaz var diye biraz arastirdim zarari var mi acaba

moralim cok bozuk başka dr a gidecek gucum yok artik... cok yiprandim yoruldum... sanki sen mi diyordun canim bebek kalp atisi sesi dinleten cihaz var diye biraz arastirdim zarari var mi acaba
Steteskop ile bebeğin kalp atışlarını duyabileceğimizi okumuştum ben bir yerde

kizlar yorumlariniz destekleriniz guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler... inşallah hersey yoluna girer benim minik minnosum birakir kordonla oynamayi...bu arada moralim cok bozuk oldugu icin yazamamistim... druma sordum stell tea lactamil pro malt icmekte zarar yok ama onemli olan doğduktan sonraki ilk masaj ve surec sivi alimi dedi... gogus ucu kremini sordum su anda onermiyorum uyarmaya gerek yok dedi ayni seyi niplette icin de ekledi...yalniz benim bu drum vitamin omega vermeyen biri bunu da belirteyim yani ilac disaridan etki gibi seylere cok karsi

Nasi kayit olunuyor canim. Ben tel.ile aradim ama ulasamadim biturlu. Bigun rasgele cikip gitsem giris yapip varsa egitim katilabilir miyim ki?
Goztepe egitim arastirma polikliniklerine gidiyorsunuz sol asagida kadin dogum var. iceri girince danismanin karsisi gebe egitim odasi, ben kapiyi calip egitimleriniz ne zaman demistim, ebe de grup olusturamadiklarini ne zaman istersem gelebilecegimi soyledi, ertesi sabah 10 diye anlasmistik , kayit mayit gerekmedi yani.

N NS1607 canim birsey olmaz Allahin izniyle benimde ayrintili ultrasonda boynunda kordon gozukuyordu raporu okuyunca gordum doktorum hic bahsini bile acmadi. Dogum yaklasinca sormayi dusunuyorum.. Boynunda kordonla dogan cok bebek var kordon kesilmeden cigerlerden nefes alinmadigindan hemen cozulup kesiliyor ondan sonra cigerlere ilk hava giriyor endiselenecek birsey yok.

Kizlar bugun evin butun dolaplari dokuldu abladan kalma yataklar yorganlar battaniyeler uyku setleri elbiseler vs vs. Ben birsey yapmadigim halde ortada dolanmaktan mahvoldum. Size tavsiyem bebege cok esya alip evi doldurmayin inanin bugun kendime bol bol kizdim. O kadar cok sey var ki birde ustunede bir suru eklendi. Yarina utulenip yerlestirilecek ve hastane cantasi hazirlanacak.

O dr tam benlikmis

Merhaba güzel anne adayları bende nisan annelerindeyim hayırlısıyla bebişlerinize kucağınıza alırsınız inş evlat bambaşka gerçekten,oğlumun doğumunda duasında diş buğdayında tüm herşeyini kendim hazırladım ilgilenirseniz uygun fiyatlarda hazırlarım.kurabiye yaptırmak isterseniz dilediğiniz modellerde de yaparım diğer ürünlerde de stickerlar istediğiniz konseptte hazırlanır bizim temamız penguendi :) tekrar hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerimBu

Eklentiler

• image.webp
    48 KB · Görüntüleme: 113
  • image.webp
    59 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 90
Ayrintili ultrason icin gittigimde 22 haftalikken doktor uzun boylu olucak baya uzun demisti 30 haftalikken doktor ay bu cocuk cok kisa standartin bile altinda yahu dedi ve benim kabuslarim basladi

Canım benim doktorum net olarak şunu dedi. Bebegin bacak boyu biraz kısa , fakat bu bebeğin boyunun kısa olacağı anlamına gelmez. Bu, genetik bir özellik. Benim de bacak boyum gövdeme kıyasla kısa.
Ben de kafaya taktım, baya bir okudum. Eğer bebek ilk 12 14 hafta arası yani ultrasonda boyu tam olarak sığıp ölçülürken kısa çıkıyorsa önce 1 , sonra 2 3 hafta geriden çıkıyor ve sağlık problemli doğuyor. Ama biz o dönemi çoktan aştık. Kısacası bebeklerde boydan dolayı bir sıkıntı olsaydı bu ilk 3 ayda kendini belli ederdi. Tüm bunlardan dolayı hic canını sıkma.

Canım o aletin adi angels sound sanıyorum. Sağlık ocaklarindaki hemşirelerde oluyor.

Zeynep Kamil Keyifli Doğum düşünüyordum önce , sonra hastane tadilatta olduğu için kapatmışlar , eledik orayı.Central Hospital olabilir diye düşünmüştüm ; ama şimdi gittiğim doktor 3 Hastane ile çalışıyormuş , ekip doktoru tanıdığından doktorun çalışma tarzını uyguluyorlarmış, benim ebe/doula da dışarıdan gelecek , SGK geçen bir tek Özel Göztepe vardı çalıştığı hastaneler arasında o yüzden orası olacak . Bu kadar çabaya Murphy Kanunu işlemez umarım
Gitmeyeyim o zaman, bizim eğitim muhtemelen kapsamlıydı .

Eline sağlık , hepsini çok güzel hazırlamışsın. Ben yaptırdım ; ama kurabiyelerin fiyatını merak ettim genel olarak .

Ayda 1 kontrolum, telefonla herzaman ulasabiliyorum gidemedigimde evimin yakininda bir yere gidiyorum.Bu bakimdan beni cok zorlamiyor ama doktor sabah 8 bucuk ve 10 arasi hastanede ona yetismek cidden bu zorluyor.Sonlara dogru belki annemde kalabilirim evi yakin cunku.Ben de tam atasehirde degilim serifalide oturuyorum.
Senin durumunda bildigim kadariyla sadece sezeryan olabiliyorsun bu yuzden o kisim net.rutin kan testlerin vs. Yapildi bir sorun gorunmesdiyse seninde bir sikayetin yoksa sadece bebegin sagligi ile suan icin ilgilenmesi gayet normal.Ama kafanda soru isareti olab bi durum varsa baskasinada danis kendi doktorunada sor kafan rahat eder

Onceki gittigim doktorda balik hapi gibi birsey vermemisti arastirma gorevlisiydi onlarin icindede civa var sen normal yuzey baligi ye yeter dedi.ama ben almistim hafta 1 falan iciyordum cunku hep balik yiyemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…