2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kiz bende 4500 kg dogmusum abimde 6 kilo bakalim benim ilk kiz 3.200 dogmustu babasina benziyo ama. Bu bana benzerse durum vahim
Okurken gozlerim faltasi gibi acildi cidden 6 kilo mu?Nasil dogdu peki, sezeryanla mi?Annende seker vardi heralde 6 kilo yeni dogani hayal edemedim bildigin 6 aylik cocuk

Doğduktan sonraki ilk masaj nasıl oluyor ki acaba? :/ bilen var mı?

Aa desene cok yakiniz ben de serifali tarafindayim :)

Doğduktan sonraki ilk masaj nasıl oluyor ki acaba? :/ bilen var mı?
YouTube 'a Bebek masajı yaz çıkar.Birçok video var,bebekler masajı çok seviyorlarmış.İzlediğim videolarda da hiçbirinin gıkı çıkmıyordu.Mutlu mutlu ellerini ayaklarını oynatıyorlardı :)

Günaydın kızlar , hava buz , kış geldi.

moralim cok bozuk başka dr a gidecek gucum yok artik... cok yiprandim yoruldum... sanki sen mi diyordun canim bebek kalp atisi sesi dinleten cihaz var diye biraz arastirdim zarari var mi acaba
Canim benim moralinin bozulacağı bişey yok bak vallahi.dedimya bizimd e öyleydi açıldı.ki acilmasada Allah a emAnet zaten kordon dolanmasi bişey için risk değil.Rabbim hayirlisağlıklı ömür nasip etsin.nasipleri varsa b izinle olacaklar insallah.uzme kendini.ben hareket azalinca dinliyordum.angel sound.bi zararı yok nst gibi iste.Ama tabi bebek ses d algasindan tedirgin olabilir.Çok sık olmamakla beraber kullanabiliriz.

Günaydın kızlar
Yine bu gece kaşıntı başıma bela oldu.
Karaciğer enzimleri icin alt ast bakılıyor dimi.

Günaydın :) dün gece kaşıntı tuttu beni bu 3. Oldu kriz gibi. Ne yapmak lazım böyle durumlarda?
Bu arada bebeğim ayaklarını kaburgama dayayıp kendini aşağı itiyor. Canım yanıyor içerden çıkacakmış gibi hissediyorum. Böyle bişey yaşayan var mı?

Günaydın kızlaaar. Dün gece rüyamda @Ayaklarim3kilo seni gördüm. Dışarda karşılaşmışız sana ne desem beğenirsin ''ben seni böyle hayal etmemiştim '' ay ama cidden dün foto koydun ya ben seni daha tombik fısır fısır biri olarak düşünmüştüm. Bildiğin kemiklerin iriymiş hayallerimle oynadın @Ayaklarim3kilo

Gece uyandım aklıma gelip gelip gülüyorum. Sonra başka bi rüyada doğum yaptım ama sezaryen olmuşum hemde spinal iyice baktım kesme biçmeye. Doktorum başka bi doktor hastanem farklı üstelik ikiz doğurdum kestikleri yer bi yukarda bu nasıl iş fln diorum. kızlar doğuma kadar bizim devreler tamamen yanmaz inşallah

Ben 4 moms Mamaroo arıyorum 2. El. Doğumum da yaklaştı. Satmak isteyen varsa ulaşabilir mi İzmirdeyimm
Yanlış yere yazmışsın.
Tulumluanne.com , sahibinden.com , gittigidiyor.com gibi adreslerde ararsan bulabilirsin.

Kızlar bu arada mesajı cevaplarken , İstanbul'da yaşayan anneler için Çamlıca'daki E-Bebek mağazasında 2.el Bebek eşyası satışı başlamış,Hiç gidip görmedim , bilmiyorum ne var ne yok ; ama 2.eli görerek almak için avantajlı olabilir.

Günaydın hanımlar :) İstanbul serinledi de bir parça rahatladık ..Ayakta duramıyorum çok fazla karnım taş kesiliyor yürüyemiyorum. Zorlanarak da olsa işe gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…