- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.541
Aa ilk krz benim kadar kilo alani duyfumBen çatlamadım.
Ama 20 kilo aldım. Beni dışlarsanız ben de az kilo alan sıska hamileleri dışlarım haberiniz olsun
Okurken gozlerim faltasi gibi acildi cidden 6 kilo mu?Nasil dogdu peki, sezeryanla mi?Annende seker vardi heralde 6 kilo yeni dogani hayal edemedim bildigin 6 aylik cocukKiz bende 4500 kg dogmusum abimde 6 kilobakalim benim ilk kiz 3.200 dogmustu babasina benziyo ama. Bu bana benzerse durum vahim
kizlar yorumlariniz destekleriniz guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler... inşallah hersey yoluna girer benim minik minnosum birakir kordonla oynamayi...bu arada moralim cok bozuk oldugu icin yazamamistim... druma sordum stell tea lactamil pro malt icmekte zarar yok ama onemli olan doğduktan sonraki ilk masaj ve surec sivi alimi dedi... gogus ucu kremini sordum su anda onermiyorum uyarmaya gerek yok dedi ayni seyi niplette icin de ekledi...yalniz benim bu drum vitamin omega vermeyen biri bunu da belirteyim yani ilac disaridan etki gibi seylere cok karsi
Sakin ol bn 39 da catlamistim henuz sansin var umudunu kaybetmeBen çatlamadım.
Ama 20 kilo aldım. Beni dışlarsanız ben de az kilo alan sıska hamileleri dışlarım haberiniz olsun
Merhaba tşkler özel mesaj yolladım.Eline sağlık , hepsini çok güzel hazırlamışsın. Ben yaptırdım ; ama kurabiyelerin fiyatını merak ettim genel olarak .
38de sezo olacağım, 39u görenler düşünsünSakin ol bn 39 da catlamistim henuz sansin var umudunu kaybetme
Aa desene cok yakiniz ben de serifali tarafindayim :)Ayda 1 kontrolum, telefonla herzaman ulasabiliyorum gidemedigimde evimin yakininda bir yere gidiyorum.Bu bakimdan beni cok zorlamiyor ama doktor sabah 8 bucuk ve 10 arasi hastanede ona yetismek cidden bu zorluyor.Sonlara dogru belki annemde kalabilirim evi yakin cunku.Ben de tam atasehirde degilim serifalide oturuyorum.
Senin durumunda bildigim kadariyla sadece sezeryan olabiliyorsun bu yuzden o kisim net.rutin kan testlerin vs. Yapildi bir sorun gorunmesdiyse seninde bir sikayetin yoksa sadece bebegin sagligi ile suan icin ilgilenmesi gayet normal.Ama kafanda soru isareti olab bi durum varsa baskasinada danis kendi doktorunada sor kafan rahat eder
Bende varim hala ....Tuvalet molasindan sonra uykuya gecemiyorum kiiiiDükkanı kapatıyorum.
Sabah ilk gelen çayı koysun, ortalığı süpürsün bir zahmet
Aa desene cok yakiniz ben de serifali tarafindayim :)
YouTube 'a Bebek masajı yaz çıkar.Birçok video var,bebekler masajı çok seviyorlarmış.İzlediğim videolarda da hiçbirinin gıkı çıkmıyordu.Mutlu mutlu ellerini ayaklarını oynatıyorlardı :)Doğduktan sonraki ilk masaj nasıl oluyor ki acaba? :/ bilen var mı?
Camlik mah cnmTatlisu mahallesindeyiz sen nerdesin
Canim benim moralinin bozulacağı bişey yok bak vallahi.dedimya bizimd e öyleydi açıldı.ki acilmasada Allah a emAnet zaten kordon dolanmasi bişey için risk değil.Rabbim hayirlisağlıklı ömür nasip etsin.nasipleri varsa b izinle olacaklar insallah.uzme kendini.ben hareket azalinca dinliyordum.angel sound.bi zararı yok nst gibi iste.Ama tabi bebek ses d algasindan tedirgin olabilir.Çok sık olmamakla beraber kullanabiliriz.moralim cok bozuk başka dr a gidecek gucum yok artik... cok yiprandim yoruldum... sanki sen mi diyordun canim bebek kalp atisi sesi dinleten cihaz var diye biraz arastirdim zarari var mi acaba
Yanlış yere yazmışsın.Ben 4 moms Mamaroo arıyorum 2. El. Doğumum da yaklaştı. Satmak isteyen varsa ulaşabilir mi İzmirdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?