- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.561
Gunaydin canim aynisi bende de oluyor wala ve gece boyuncada hic durmada sabaha kadar kaburhama vurup durdu sabaha kadar uyutmadiGünaydın :) dün gece kaşıntı tuttu beni bu 3. Oldu kriz gibi. Ne yapmak lazım böyle durumlarda?
Bu arada bebeğim ayaklarını kaburgama dayayıp kendini aşağı itiyor. Canım yanıyor içerden çıkacakmış gibi hissediyorum. Böyle bişey yaşayan var mı?
Takvime göre 9 Ekim gibi 37 haftalık olursunuz.
Okurken gozlerim faltasi gibi acildi cidden 6 kilo mu?Nasil dogdu peki, sezeryanla mi?Annende seker vardi heralde 6 kilo yeni dogani hayal edemedim bildigin 6 aylik cocuk
Soyak yenisehirin oralar oluyor galiba yakinmisizCamlik mah cnm
Kizlar bugun evin butun dolaplari dokuldu abladan kalma yataklar yorganlar battaniyeler uyku setleri elbiseler vs vs. Ben birsey yapmadigim halde ortada dolanmaktan mahvoldum. Size tavsiyem bebege cok esya alip evi doldurmayin inanin bugun kendime bol bol kizdim. O kadar cok sey var ki birde ustunede bir suru eklendi. Yarina utulenip yerlestirilecek ve hastane cantasi hazirlanacak.
Canim kasintindan doktora bahset gebeligin sonlarina dogru bi rahatsizlik var o olabiliyor, safra degerlerine bakarlar.Günaydın :) dün gece kaşıntı tuttu beni bu 3. Oldu kriz gibi. Ne yapmak lazım böyle durumlarda?
Bu arada bebeğim ayaklarını kaburgama dayayıp kendini aşağı itiyor. Canım yanıyor içerden çıkacakmış gibi hissediyorum. Böyle bişey yaşayan var mı?
Evet karaciger emzimleri icin alt ast ye bakiliyor.Ama bu kasinti hamileligin son aylarinda bazilarinda oluyor safradan kaynaklaniyormus, korkulacak birsey degil tabi cok rahatsiz edici gece daha cok oluyormus.Doktorunla mutlaka paylas tam emin degilim bazen cok ilerlediginde bebegi biraz daha erken alabiliyorlar diye duymustum yanlis biliyorda olabilirimGünaydın kızlar
Yine bu gece kaşıntı başıma bela oldu.
Karaciğer enzimleri icin alt ast bakılıyor dimi.
kac cm ölctu cnm ?Bugün kontroldeydim doktorum banada suyun sınırda ilerki haftalarda sıkıntı olabilir dedi canım sıkıldı3 litre içiyorum daha napıyım yaa demekki yetmiyo.benimde sezeryan olacak, su çok önemli dedi.hareketleri takip et dedi
Aa bnde olcam ama 39+2 ye denk gelio38de sezo olacağım, 39u görenler düşünsün
Yaaa korkutma beni testlerde bi sorun cikmadi...offffff
Evet karaciger emzimleri icin alt ast ye bakiliyor.Ama bu kasinti hamileligin son aylarinda bazilarinda oluyor safradan kaynaklaniyormus, korkulacak birsey degil tabi cok rahatsiz edici gece daha cok oluyormus.Doktorunla mutlaka paylas tam emin degilim bazen cok ilerlediginde bebegi biraz daha erken alabiliyorlar diye duymustum yanlis biliyorda olabilirim
Evet fazla bir şey almamak lazım. Ben çok fazla alışveriş yapmamıştım, yetecek kadar kıyafet almıştım bebeğime ama sağolsun görümcem bebeğinin kıyafetlerinden getirdi bir sürü. Şimdi düşündüğümden çok fazla tulum vs oldu...Hepsini yıkayıp, ütüledim, üstü pamuk toplanmışların da üzerini makineyle aldım. Yeni gibi oldu. :)
Gece yine acile gittim...Aşırı derecede karın ağrısı var...gaz sancısı gibi ama değil gibide13 yaşımdayım apandisit ameliyatı olmuştum dikişler ağrıyor sanki içinden dışarı çıkacak gibi göbek deliğine etrafına ağrılar giriyor...geçen hafta acile gittik bu yüzden idrar yolları enfeksiyonu dediler yine başladı gece yine gittim birsey yok...hastaneden çıktım yolda acaip bir şekilde istifra ettim bu arada burnu kanadı. ..Şimdi tahlil sonucu almaya gidiyoruz...hastanede ise başlasam diye dusunuyorum
çok geçmiş olsun...doktorunuz başka bir şey demiyor mu yani enfeksiyon bu denli sıkıntı yaşatır mı?
Cok gecmis olsun canimGece yine acile gittim...Aşırı derecede karın ağrısı var...gaz sancısı gibi ama değil gibide13 yaşımdayım apandisit ameliyatı olmuştum dikişler ağrıyor sanki içinden dışarı çıkacak gibi göbek deliğine etrafına ağrılar giriyor...geçen hafta acile gittik bu yüzden idrar yolları enfeksiyonu dediler yine başladı gece yine gittim birsey yok...hastaneden çıktım yolda acaip bir şekilde istifra ettim bu arada burnu kanadı. ..Şimdi tahlil sonucu almaya gidiyoruz...hastanede ise başlasam diye dusunuyorum
canım peki doğumun toplamda ne kadar tutacak..doula özel doktor falan...Zeynep Kamil Keyifli Doğum düşünüyordum önce , sonra hastane tadilatta olduğu için kapatmışlar , eledik orayı.Central Hospital olabilir diye düşünmüştüm ; ama şimdi gittiğim doktor 3 Hastane ile çalışıyormuş , ekip doktoru tanıdığından doktorun çalışma tarzını uyguluyorlarmış, benim ebe/doula da dışarıdan gelecek , SGK geçen bir tek Özel Göztepe vardı çalıştığı hastaneler arasında o yüzden orası olacak . Bu kadar çabaya Murphy Kanunu işlemez umarım
Gitmeyeyim o zaman, bizim eğitim muhtemelen kapsamlıydı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?