2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin canim aynisi bende de oluyor wala ve gece boyuncada hic durmada sabaha kadar kaburhama vurup durdu sabaha kadar uyutmadi

Okurken gozlerim faltasi gibi acildi cidden 6 kilo mu?Nasil dogdu peki, sezeryanla mi?Annende seker vardi heralde 6 kilo yeni dogani hayal edemedim bildigin 6 aylik cocuk

Evet seker vardi, ama bizler saglikliyiz cok sukur. Normal dogumla dogurmus oluyormus hatta nefes falan gitmis oyle boyle cikartmislar dikisi cok olmus. Abim 40 gunlukken emekliyormus bir hurafeye gore herkes aynisini soyluyor ama nedense inanmak istemiyorum.

Evet fazla bir şey almamak lazım. Ben çok fazla alışveriş yapmamıştım, yetecek kadar kıyafet almıştım bebeğime ama sağolsun görümcem bebeğinin kıyafetlerinden getirdi bir sürü. Şimdi düşündüğümden çok fazla tulum vs oldu...Hepsini yıkayıp, ütüledim, üstü pamuk toplanmışların da üzerini makineyle aldım. Yeni gibi oldu. :)

Canim kasintindan doktora bahset gebeligin sonlarina dogru bi rahatsizlik var o olabiliyor, safra degerlerine bakarlar.

Günaydın kızlar
Yine bu gece kaşıntı başıma bela oldu.
Karaciğer enzimleri icin alt ast bakılıyor dimi.
Evet karaciger emzimleri icin alt ast ye bakiliyor.Ama bu kasinti hamileligin son aylarinda bazilarinda oluyor safradan kaynaklaniyormus, korkulacak birsey degil tabi cok rahatsiz edici gece daha cok oluyormus.Doktorunla mutlaka paylas tam emin degilim bazen cok ilerlediginde bebegi biraz daha erken alabiliyorlar diye duymustum yanlis biliyorda olabilirim

Yaaa korkutma beni testlerde bi sorun cikmadi...offffff

neden korktun ki anlamadım:))
tamam işte ne güzel sorun çıkmadıysa sıkıntı yok:)
belki de bende sorun olduğu şüphesiyle bakıyordu doktorum...ense kalınlığı down sendromu belirtisi idi...kaç ay bebeğim sağlıklı mı yoksa hasta mı diye kendimi yemiştim...

günaydın kızlar...
bugün hastaneye gittim çalışabilir raporu almak için...doktor bir sıkıntı görmedi...nst'ye soktular 20 dk sürüyor...sancı çıkmadı. doktor çalışabilir raporumu verdi. doktora da oradaki bir kaç görevliye de sordum tekrar, 37. haftanda çalışmayacaksın dediler. zaten verdikleri çalışabilir raporunda tarih yazıyor şu tarihe kadar çalışabilir diye, o tarih benim 37. haftanın başına denk geliyor. yani 37. haftada çalışmayacağım bu durumda.

bebişim 1800 gram olmuş, 12 Eylül'de 1320 gr.dı. gayet iyi gidiyoruz sanırım.

darısı başınıza canlar

Sağol canimm
Gecenki kontrolde bakilmis iki degere de 8 9 çıkmış
Evet netten arastirdim da gebelik kolestazi diye bi rahatsizlikmis.ama onda daha çok elici ve ayakalti kasinirmis
Benim duş alinca ve yaglaninca geçiyor. ve her gece değil üç dört günde bir.insallah vücut genisledigindendir.
Haftaya kontrol var ne diycek bakalım doktorum.ama çok zor bişey kimsenin başına gelmesin

Ne makinasiyla aliyorsun ustu pamuk olanlari merak ettim?

Gece yine acile gittim...Aşırı derecede karın ağrısı var...gaz sancısı gibi ama değil gibide13 yaşımdayım apandisit ameliyatı olmuştum dikişler ağrıyor sanki içinden dışarı çıkacak gibi göbek deliğine etrafına ağrılar giriyor...geçen hafta acile gittik bu yüzden idrar yolları enfeksiyonu dediler yine başladı gece yine gittim birsey yok...hastaneden çıktım yolda acaip bir şekilde istifra ettim bu arada burnu kanadı. ..Şimdi tahlil sonucu almaya gidiyoruz...hastanede ise başlasam diye dusunuyorum

çok geçmiş olsun...doktorunuz başka bir şey demiyor mu yani enfeksiyon bu denli sıkıntı yaşatır mı?

Cok gecmis olsun canim

canım peki doğumun toplamda ne kadar tutacak..doula özel doktor falan...

Merhaba kasımın güzel anneleri. Ne çok derdimiz var Ellah hepimizi bi nefeste kurtarsın. Sabaha kadar uyumadığım için ancak öğleye yakın uyanıyorum. Kendimi yaşlı herşeye söylenen huysuz kaynanalar gibi hissediyorum. Oğlum olursa gelinime yazıkNeyse en fazla iki ay daha sabredeceğiz. Sonra inşallah bebişleri severek mükafatımızı alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…