2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaaaa göbek varda ne sankiii bacaklar incecik maşallah bende buna takıldım herkeste :))) benim baldır bacak basen uçtu valla tutamıyorum yaaa çok kötü hissediyoruuummm
aynen cnm katılıyorum sana milletin göbeği cıkıyo doguruyo sonra aynı benim ilk basenlerim sisti göbeğim yok daha o kadar moralim bozuluyor iştahımda iyi ne kadar frenlesem de kendimi olmuyor yiyorum.ayaklarımda şişiyo fıçı gibi hissediyorum kendimi moralim bozuluyo (((

Merhaba umarim herkesler iyidir
Bugun kontrolum vardi. Dr ilk basta endisenirdi beni kafa ve karin bolgesine gore ayak bolgesi 34 hafta gorunuyo diye 4d istedi ve Nts.
4d doktoru korkacak birsey yok 1hafta geri gozukuyor ama biz zaten hersyi Nazilli bardagi gibi standart olamaz 2 3 hafta gerilik teskil edr sorun edilcek korkulcsk birsey yok dedi.
Sivi vs hersey normal. Tipik Turk dogurcaksin ne bekliyosun dedikoca kafa koca gobek hangi erkegin.bacak boyu uzun bizde bana bak dedi
Ailede kim boyle dedi ..esim oyle ama ona demicem
nts de iyi cikti cok sukur.
Bas asagi pozisyonda. Normal doguma uygun suanlik.
Haftaya tekrar nts
Cati kontrolu 38de yapcakmis

güzel anneler bunu anlatmazsam rahat etmezdim dün gece sabah namazına kalktım ayıptır söylemesi lavabaoya girdim peçeteye kan lekesi geldi ama hani akıntıdan gelen değilde sanki bi yer kesilir blirli bi noktadan gelir ya aynen öyle neyse Allahım ne yapıcağımı şaşırdım aynayı aldım bakmak için koca göbeğim yüzünden bişey göremiyorum ama o an aklımdan bin bir türlü şey geçiyor 36. haftadayız ya ee bebeişte tamamlandı Allahın izniyle doğarsa yaşar burdaki milllette karnın aşağı kaymış doğum yakın diyince psikolojik olarak bende bende her an bekleme modundayım eşimi uyandırdım baktık ettik yok bişeycik kan gelen şeyde sivilce çıkmış ayıptır söylemesi ondan gelmiş ama sabah ezandan sonra uyuyamadım benim sıpada hareket etmeyince dua edip durdum Allahım istediği kadar ayağını kaburgalara göğüs kafesine nereme sokuyorsa soksun istediği kadar canımı acıtsın ama hareket etsin die dua ettim beş dakika sonra sonra duam kabul oldu elini ayağını her yere soktu saolsun oğluşum neyse biraz uzun oldu ama paylaşmaak istedim hayırlısıyla bi doğursaydık iyiydi faranjitim de geçmiyor bi türlü zorlanıyorum

O enfeksiyon sancisini bana sorun bel kasik karin bacak makat bile agriyor. Doguracakmis gibi sancilaniyorsun. Gercekten cok zor gecmis olsun @telephinuss

size de geçmiş olsun o zaman inşallah kurtulursunuz enfeksiyondan. bu kadar sancı yaptığını duymamıştım. erken doğum tehlikesi falan olmasın da...

Ağdaya gittim hiç böyle canım yanmazdı. Son günler vücut bayağı gerginleşiyor anladığım kadarıyla.
daha şimdi gördümmm aynı gün bekliyoruz sağlılı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bende önümüzdeki hafta gidicem gitmeye korkuyorum dediğin gibi canım dahada bi yanmıştı bi öncekinde

Onceki gittigim doktorda balik hapi gibi birsey vermemisti arastirma gorevlisiydi onlarin icindede civa var sen normal yuzey baligi ye yeter dedi.ama ben almistim hafta 1 falan iciyordum cunku hep balik yiyemiyordum
Onceki gittigim doktorda balik hapi gibi birsey vermemisti arastirma gorevlisiydi onlarin icindede civa var sen normal yuzey baligi ye yeter dedi.ama ben almistim hafta 1 falan iciyordum cunku hep balik yiyemiyordum
ben baska bi dra daha gidiyordum o vermisti bana omega ve vitamin yoksa hic kullanamayacaktim ben de canim

İnşallah canım. Bu haftadan sonra haftada bir gideceğiz. Ağda olayı bayağı zor olacak

su hamilelikte basima gelmeyen kalmadi...Rabbim sagliklisi hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eder insallah bebislerimizi... biraz once cekyatta oturuyordum yanima başka biri geldi oturdu ve hooop cekyat kayiverdi arkaya dogru acildi su anda bisey hissetmiyorum aci sizi vs bi tek belim ağrıyor... ama kordon da dolanmisti ya acaba cocuk korkmusmudur dr a gitsem mi bilemedim cunku bebekte su anda hareket etmiyor ne yapayim sizce kizlar

Canım en yakın sağlık ocagına gidip kalp atışını dinle bence.
Çok geçmiş olsun
Allah başka kaza beladan korusun.

İnşallah canım. Bu haftadan sonra haftada bir gideceğiz. Ağda olayı bayağı zor olacak
son anda sancım falan olursa ewde jilet hazır tutuyorum napimm bide daha çatı muaynesi olmadım sekizinde gidicem o zmn olucam belki sezeryan dır diye düşünüyorum sezeryanın sevdiğim tarafı gün belli ya git temizlen doğumuna gir oh missss

Biliyorsundur belki ama yinede söylim hemşire bana demisti bebek hareket etmedigi zaman sekerli bisey ic sol tarafina yat uzan bekle öyle hareket etmeye başlarmış

Stres yapma diyecegim ama ben de olsam yapardim ne yalan diyeyim. Kordon her bebekte neredeyse dolaniyor ama her doktor daha ilk turda soyleyip anneyi germiyor.
Benim kaynana gibi ne gevsek agizli doktormus o.
Cekyatta cocugun korkmasina takilma, ben 2 metrelik duvardan atladim, gecen balkona nerdeyse simsek dustugunde ciglik atarak yataktan kalktim, kapi ziliyle sicrayip yataktan yarim tur düştüm, kedim camdan düştü sanıp aklım çıktı, daha neler..Stres yapıp sancı tetikleme.
Bir paket çiko ye, sola uzan, parmaklarınla hafifce pıt pıt yap göbeğine, inşallah hemen cevap verecektir.
Rabbim tüm kuzularımızı korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…