- 29 Haziran 2015
- 1.283
- 1.547
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.581
Ne makinasiyla aliyorsun ustu pamuk olanlari merak ettim?
aynen cnm katılıyorum sana milletin göbeği cıkıyo doguruyo sonra aynı benim ilk basenlerim sisti göbeğim yok daha o kadar moralim bozuluyor iştahımda iyi ne kadar frenlesem de kendimi olmuyor yiyorum.ayaklarımda şişiyo fıçı gibi hissediyorum kendimi moralim bozuluyoYaaaa göbek varda ne sankiii bacaklar incecik maşallah bende buna takıldım herkeste :))) benim baldır bacak basen uçtu valla tutamıyorum yaaa çok kötü hissediyoruuummm
Onu duymadimda hurmada doģumu kolaylastirio haftaya 1 tane tane baslicam insKızlar normal doğum düşünenler Meryem ana eli otunu hic duydu mu? Çok merak ettim gerçekten kolaylık sağlıyor mu acaba doğumda?
ölçü falan söylemedi sadece suyu iyice çoğalt dedi canımkac cm ölctu cnm ?
O enfeksiyon sancisini bana sorun bel kasik karin bacak makat bile agriyor. Doguracakmis gibi sancilaniyorsun. Gercekten cok zor gecmis olsun @telephinuss
daha şimdi gördümmm aynı gün bekliyoruz sağlılı bi şekilde kucağımıza alırız inşallahAğdaya gittim hiç böyle canım yanmazdı. Son günler vücut bayağı gerginleşiyor anladığım kadarıyla.
N NS1607 canim birsey olmaz Allahin izniyle benimde ayrintili ultrasonda boynunda kordon gozukuyordu raporu okuyunca gordum doktorum hic bahsini bile acmadi. Dogum yaklasinca sormayi dusunuyorum.. Boynunda kordonla dogan cok bebek var kordon kesilmeden cigerlerden nefes alinmadigindan hemen cozulup kesiliyor ondan sonra cigerlere ilk hava giriyor endiselenecek birsey yok.
Onceki gittigim doktorda balik hapi gibi birsey vermemisti arastirma gorevlisiydi onlarin icindede civa var sen normal yuzey baligi ye yeter dedi.ama ben almistim hafta 1 falan iciyordum cunku hep balik yiyemiyordum
ben baska bi dra daha gidiyordum o vermisti bana omega ve vitamin yoksa hic kullanamayacaktim ben de canimOnceki gittigim doktorda balik hapi gibi birsey vermemisti arastirma gorevlisiydi onlarin icindede civa var sen normal yuzey baligi ye yeter dedi.ama ben almistim hafta 1 falan iciyordum cunku hep balik yiyemiyordum
İnşallah canım. Bu haftadan sonra haftada bir gideceğiz. Ağda olayı bayağı zor olacakdaha şimdi gördümmm aynı gün bekliyoruz sağlılı bi şekilde kucağımıza alırız inşallahbende önümüzdeki hafta gidicem gitmeye korkuyorum dediğin gibi canım dahada bi yanmıştı bi öncekinde
su hamilelikte basima gelmeyen kalmadi...Rabbim sagliklisi hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eder insallah bebislerimizi... biraz once cekyatta oturuyordum yanima başka biri geldi oturdu ve hooop cekyat kayiverdi arkaya dogru acildi su anda bisey hissetmiyorum aci sizi vs bi tek belim ağrıyor... ama kordon da dolanmisti ya acaba cocuk korkmusmudur dr a gitsem mi bilemedim cunku bebekte su anda hareket etmiyor ne yapayim sizce kizlar
son anda sancım falan olursa ewde jilet hazır tutuyorum napimmİnşallah canım. Bu haftadan sonra haftada bir gideceğiz. Ağda olayı bayağı zor olacak
Biliyorsundur belki ama yinede söylim hemşire bana demisti bebek hareket etmedigi zaman sekerli bisey ic sol tarafina yat uzan bekle öyle hareket etmeye başlarmışsu hamilelikte basima gelmeyen kalmadi...Rabbim sagliklisi hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eder insallah bebislerimizi... biraz once cekyatta oturuyordum yanima başka biri geldi oturdu ve hooop cekyat kayiverdi arkaya dogru acildi su anda bisey hissetmiyorum aci sizi vs bi tek belim ağrıyor... ama kordon da dolanmisti ya acaba cocuk korkmusmudur dr a gitsem mi bilemedim cunku bebekte su anda hareket etmiyor ne yapayim sizce kizlar
Ebe aynı zamanda doula . Tek kişi ile ikisini de halletmiş olacağım. 10 bin liraya yakın bir miktar tutacak diye düşünüyoruz.canım peki doğumun toplamda ne kadar tutacak..doula özel doktor falan...
33.cu haftaya girdim 1640 gr 39 cm bu cok dusuk geldi bana cok huzursuz ve mutsuzum
Stres yapma diyecegim ama ben de olsam yapardim ne yalan diyeyim. Kordon her bebekte neredeyse dolaniyor ama her doktor daha ilk turda soyleyip anneyi germiyor.su hamilelikte basima gelmeyen kalmadi...Rabbim sagliklisi hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip eder insallah bebislerimizi... biraz once cekyatta oturuyordum yanima başka biri geldi oturdu ve hooop cekyat kayiverdi arkaya dogru acildi su anda bisey hissetmiyorum aci sizi vs bi tek belim ağrıyor... ama kordon da dolanmisti ya acaba cocuk korkmusmudur dr a gitsem mi bilemedim cunku bebekte su anda hareket etmiyor ne yapayim sizce kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?