- 5 Şubat 2015
- 1.740
- 847
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.621
aynı durumdayız canım kayınvalidem de öyle.. bir çorap dahi almadı yaklaştıkça kafama takmaya başladım hiç mi merak olmaz insanda..ne görümcelerimde ne kayınvalidem ne de kayınpeder ne e görümcemler hiç bir şey almadı şu ana kadar insan mağazalarda bebek kıyafetlerini görünce merak eder de alırHaklısın , çok sinir bir durum.
Amaaaan neden böyle bilmiyorum.Ben eşimin ikinci eşiyim diye mi böyle bazen diye düşünüyorum.İlk torunda hevesini almıştır belki , şimdi herhalde içinden gelmiyor ki yapmıyor diyorum.
Benim kayınvalidem de Kasım ayında gelecekmiş , eşimin kızına söylemiş telefonda konuşurken.Kızı söyledi bana . Bayramda iyi bayramlar demek için aramıştım. Hiç konuyu bile açmadı , nasılsın dedi,iyiyim dedim. Konuşurken de geriliyorum , insan sıcaklık göremeyince garip hissediyor. Aslında çok iyi bir insan hem kendisi , hem de eşi ; ama ne bileyim bu zamana kadar insan bir hevesini belli eder.
Şimdi sevmeye gelecekler doğunca , ne güzel iş ! İnsan usulen de olsa sormaz mı , bir ihtiyaç var mı diye .
kilo alımımı durdurmak için elimden geleni yapıyorum, umarım başarılı olurum. uyarın için teşekkürler2 kg ne ki benim verdigimin yaninda ☺ama sonradan duzenli kilo aldim hamilelik oncesi simitlerim vardi simdi yok ☺yalniz dikkat et hafta ilerledikce daha cok kilo aliyorsun sen suan tam kilo alacagin haftadasin
az daha dayancan artık cnm napalım ne desek boş bebişler herşeye değer :)Benım bldıgım gobek buyur catlar bnmde basen kalca catlıo artk bnmde artık moralm bozuluo bugun backlarma dogru ındıgnı fark ettım dogurmazsam gerckten catlıycam
Daha minnoslari var bu 1 yaslar icin olandan ☺Almadım ama çok minnoşmuş :)
Yok cnm ben kendimi sansli gormuyorum cok zor gecti hamileligimin baslari 18.haftaya kadar bulanti ilaci ictim.ama kilo alimi olarak bakarsak sansli denebilir.ayda 2 kg aliyorum benkilo alımımı durdurmak için elimden geleni yapıyorum, umarım başarılı olurum. uyarın için teşekkürlersen şanslı gruptansın demek ne güzel sevindim senin adına
Yine de bir şeyler almışlar usulen de olsa . Biz de hiçbir şey yok :) Hadi ayrı şehirlerdeyiz , ama insan bir kere olsun demez ki Can'a şunu aldım diye.Ben de sevinsem ; amaç almak değil burada aslında önemsendiğini hissetmek.Biz de ne yazık ki öyle bir şey yok.Benim de cok moralim bozuluyo ..biz altli ustlu oturuyoruz bide ..benimkiler arabasini yatagini kiyafet emzik biberon hemde cesit cesit aldilar fakat esiminkilerde tik yok..sadece gecen gun bi hastane cikisi, battaniye bide iki zibin bikactanede orgu yelek bitti ..onlarda zaten bi gorseniz basitmi basit hepside en azindan az aldin bari öz al
Senin evine kalmaya gelicek ama sana degilde esinin kizina soylemeside garip, bence icleriden gelmiyor bunlarin, benimki yakin oturuyor ama bebekle ona yuk olmayim diye hamile oldugumu duyar duymaz annenin kagit islerini halledin gelsin dogumuna falan diyor akli cikti ona yuk olcam diyeHaklısın , çok sinir bir durum.
Amaaaan neden böyle bilmiyorum.Ben eşimin ikinci eşiyim diye mi böyle bazen diye düşünüyorum.İlk torunda hevesini almıştır belki , şimdi herhalde içinden gelmiyor ki yapmıyor diyorum.
Benim kayınvalidem de Kasım ayında gelecekmiş , eşimin kızına söylemiş telefonda konuşurken.Kızı söyledi bana . Bayramda iyi bayramlar demek için aramıştım. Hiç konuyu bile açmadı , nasılsın dedi,iyiyim dedim. Konuşurken de geriliyorum , insan sıcaklık göremeyince garip hissediyor. Aslında çok iyi bir insan hem kendisi , hem de eşi ; ama ne bileyim bu zamana kadar insan bir hevesini belli eder.
Şimdi sevmeye gelecekler doğunca , ne güzel iş ! İnsan usulen de olsa sormaz mı , bir ihtiyaç var mı diye .
Güle güle kullan canım , çok sevimli görünüyor.İletini gördüm de , cevabı buradan yazayım :)Daha minnoslari var bu 1 yaslar icin olandan ☺
Gecmis olsun kardesineSlm kızlar yazıları okudum herkese sağlık diliyorum çok takilamiyorum kardeşim ameliyat oldu iki gündür hastanedeyiz sonrada bende kalacaklar işlerim bitene kadar kimse doğurmasın akıllı durun haaa
Zormuş canım senin de işin .Senin evine kalmaya gelicek ama sana degilde esinin kizina soylemeside garip, bence icleriden gelmiyor bunlarin, benimki yakin oturuyor ama bebekle ona yuk olmayim diye hamile oldugumu duyar duymaz annenin kagit islerini halledin gelsin dogumuna falan diyor akli cikti ona yuk olcam diyebi bilse ben kendi basimin caresine bakarim yeterki bana gelipte benden hizmet beklemesin yeter diye dusundugumu. Yani bizimkilerde iyi insanlardir ama ilgi alaka sifir, neyse boyle kabul edicez artik. Ama ben artik akillandim onceden kendimi paraliyordum onlar icin simdi bana nasillarsa, bende ayni sekilde onlara karsilik veriyorum yani artik bende de ilgi sifir. Bide zirt pirt misafirlige geliyor bana ikram hazirla cay yetistir yahu hamileyim ben ayiptir yahu, bide belimde 3 tane fitigim var zorlaniyorum
nasıl da laf salatası yapıyorlar kv ler sen parayı ver de biz alırız senin beğenmene gerek yok kiAy su kv lafini acmayin
Bizimki de sadece agiz bezi yapmis 8 tane o.
Bebegin.odasini gormeye geldi kiyafetleri az.mi sanki dedibende yeter gelisimine gore bakcam dedim.
Ben bisi almadim ama begenmezsin diye dedi
Laf salataligi yapti yani. Bebege aldigi seyo nesini begenmicem.
El gibiler ama bazi seylere de karismaya gelince o hakki da bal gibi kendinde bulurlar.
ben elif ikra düşünüyorum ama kararsızımKizlar isimlere karar verildi mi? Özellikle kiz annisleri ne isim dusunduler? Biz esimle bi orta noktada bulusamadik henuz bir ismi yok minigimizin. Ama secenekler sunlar: Elif Hafsa* Şeyma* Ervanur*Büşra*Betul vs. Iste yani cok değişik olmayan ama anlami guzel olan kisa öz isimler...
nasıl da laf salatası yapıyorlar kv ler sen parayı ver de biz alırız senin beğenmene gerek yok kibenimki de diyordu bu şekil ben böyle de dedim ama yine yok yine yok
Canım hiç germe kendini. Benim kv de de iyi biri ama hala bebeğimi sormuş bile değil. Almayı bi kenara bıraktım. Üzülmüyorum bile belki onun huyu böyledir ne bileyim.Sağol canım , işten kafa olarak uzaklaşmak da ne büyük psikolojik rahatlamaymış.Ben bundan sonra çalışmasam , böyle takılsam :) Çocuk doğurup büyütsem , onlarla ilgilensem hep :))))
Ne güzel şanslısın , o his yeter sana zaten, benim kayınvalidem ve kayınpederim çok iyi insanlardır. O konuda çok şanslıyım ; ama insan babaanneden de bekliyor. Buruk kaldı içim bu konuda , şimdi geçmez ki bu his. Ne bileyim ufak da olsa , bugün denk geldi gördüm , aldım dese . Gözüm öyle büyük şeylerde de değil , oğlumu düşünüyorlar diyeceğim. Minik bir şey , gönül alma amaç. Bir tane emzik ya da bir tane tulum ; amaç sadece aaaa oğlumu düşünüyorlar , onlar için de önemli hissini yaşamam ; ama yok yani.En azından 32.hafta bitiyor bugün , bu zamana kadar bir şey yok :) Sadece Kasım ayında gelecekmiş , onu da bana söylemedi.Eşimin kızına söylemiş , kızı bana söylüyor . İnsan bir sıcaklık göremeyince de çekiniyor.Telefonda konuşurken geriliyorum ; aslında gerçekten çok iyiler ama durumumuz bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?