2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aynı durumdayız canım kayınvalidem de öyle.. bir çorap dahi almadı yaklaştıkça kafama takmaya başladım hiç mi merak olmaz insanda..ne görümcelerimde ne kayınvalidem ne de kayınpeder ne e görümcemler hiç bir şey almadı şu ana kadar insan mağazalarda bebek kıyafetlerini görünce merak eder de alır

2 kg ne ki benim verdigimin yaninda ☺ama sonradan duzenli kilo aldim hamilelik oncesi simitlerim vardi simdi yok ☺yalniz dikkat et hafta ilerledikce daha cok kilo aliyorsun sen suan tam kilo alacagin haftadasin
kilo alımımı durdurmak için elimden geleni yapıyorum, umarım başarılı olurum. uyarın için teşekkürler sen şanslı gruptansın demek ne güzel sevindim senin adına

Benim de cok moralim bozuluyo ..biz altli ustlu oturuyoruz bide ..benimkiler arabasini yatagini kiyafet emzik biberon hemde cesit cesit aldilar fakat esiminkilerde tik yok..sadece gecen gun bi hastane cikisi, battaniye bide iki zibin bikactanede orgu yelek bitti ..onlarda zaten bi gorseniz basitmi basit hepside en azindan az aldin bari öz al

TE="nrtn4886, post: 42817617, member: 673807"]az daha dayancan artık cnm napalım ne desek boş bebişler herşeye değer :)[/QUOTE]
Ebet bencede ya gobegim catlak icinde ne yapalim dayanacagiz. Herseye deger dediğin gibi.:)

kilo alımımı durdurmak için elimden geleni yapıyorum, umarım başarılı olurum. uyarın için teşekkürler sen şanslı gruptansın demek ne güzel sevindim senin adına
Yok cnm ben kendimi sansli gormuyorum cok zor gecti hamileligimin baslari 18.haftaya kadar bulanti ilaci ictim.ama kilo alimi olarak bakarsak sansli denebilir.ayda 2 kg aliyorum ben

Yine de bir şeyler almışlar usulen de olsa . Biz de hiçbir şey yok :) Hadi ayrı şehirlerdeyiz , ama insan bir kere olsun demez ki Can'a şunu aldım diye.Ben de sevinsem ; amaç almak değil burada aslında önemsendiğini hissetmek.Biz de ne yazık ki öyle bir şey yok.

Senin evine kalmaya gelicek ama sana degilde esinin kizina soylemeside garip, bence icleriden gelmiyor bunlarin, benimki yakin oturuyor ama bebekle ona yuk olmayim diye hamile oldugumu duyar duymaz annenin kagit islerini halledin gelsin dogumuna falan diyor akli cikti ona yuk olcam diye bi bilse ben kendi basimin caresine bakarim yeterki bana gelipte benden hizmet beklemesin yeter diye dusundugumu. Yani bizimkilerde iyi insanlardir ama ilgi alaka sifir, neyse boyle kabul edicez artik. Ama ben artik akillandim onceden kendimi paraliyordum onlar icin simdi bana nasillarsa, bende ayni sekilde onlara karsilik veriyorum yani artik bende de ilgi sifir. Bide zirt pirt misafirlige geliyor bana ikram hazirla cay yetistir yahu hamileyim ben ayiptir yahu, bide belimde 3 tane fitigim var zorlaniyorum

Kizlarr bu arada dun kontrolum vardi ve tam olarak dogum tarihimiz belli oldu .Allah nasip ederse insaallah 23 ekimde spinal ameliyat olucam

Ay su kv lafini acmayin
Bizimki de sadece agiz bezi yapmis 8 tane o.
Bebegin.odasini gormeye geldi kiyafetleri az.mi sanki dedi bende yeter gelisimine gore bakcam dedim.
Ben bisi almadim ama begenmezsin diye dedi
Laf salataligi yapti yani. Bebege aldigi seyo nesini begenmicem.
El gibiler ama bazi seylere de karismaya gelince o hakki da bal gibi kendinde bulurlar.

Zormuş canım senin de işin .
Gelince bizde kalmıyor , bekar oğlu var ,onda kalıyor. O konularda düşüncelidir .Ben dedim kaç kere , gelin burada kalın diye ama gelmiyorlar kalmaya.
Ben de geldiklerinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Dediğin gibi böyle kabul edeceğiz , beklenti içine girmeyeceğiz ; ama geçen gün eşim bile dedi , o da fark etmiş.

nasıl da laf salatası yapıyorlar kv ler sen parayı ver de biz alırız senin beğenmene gerek yok ki benimki de diyordu bu şekil ben böyle de dedim ama yine yok yine yok

Kizlar isimlere karar verildi mi? Özellikle kiz annisleri ne isim dusunduler? Biz esimle bi orta noktada bulusamadik henuz bir ismi yok minigimizin. Ama secenekler sunlar: Elif Hafsa* Şeyma* Ervanur*Büşra*Betul vs. Iste yani cok değişik olmayan ama anlami guzel olan kisa öz isimler...

ben elif ikra düşünüyorum ama kararsızım

nasıl da laf salatası yapıyorlar kv ler sen parayı ver de biz alırız senin beğenmene gerek yok ki benimki de diyordu bu şekil ben böyle de dedim ama yine yok yine yok

Böyle ilgisizlik görülmemiştir kv lerde
Geçenlerde tesadüfen eski eşin olduğu bir hamile kayıt CD si bulmuştum , evi toplayıp düzenliyordum dolap içi vs. Bu ne diye baktım , aldıklarını vs çekmişler işte. Eski eş orada gösteriyordu akrabalarına ( çocuk daha doğmamış ) babaannemiz bunları aldı diye , giysiler , battaniye vs falan var.Ben bunu görünce iyice sinir oldum Bir yandan da komik aslında Nereden buldum da , gördüm , izledim. Görünce de karşılaştırma yaptım ister istemez

Canım hiç germe kendini. Benim kv de de iyi biri ama hala bebeğimi sormuş bile değil. Almayı bi kenara bıraktım. Üzülmüyorum bile belki onun huyu böyledir ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…