- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.661
Bu arada tik yok derken gerçekten yok, zıbın bile yok yani bi tane.
Senin evine kalmaya gelicek ama sana degilde esinin kizina soylemeside garip, bence icleriden gelmiyor bunlarin, benimki yakin oturuyor ama bebekle ona yuk olmayim diye hamile oldugumu duyar duymaz annenin kagit islerini halledin gelsin dogumuna falan diyor akli cikti ona yuk olcam diyebi bilse ben kendi basimin caresine bakarim yeterki bana gelipte benden hizmet beklemesin yeter diye dusundugumu. Yani bizimkilerde iyi insanlardir ama ilgi alaka sifir, neyse boyle kabul edicez artik. Ama ben artik akillandim onceden kendimi paraliyordum onlar icin simdi bana nasillarsa, bende ayni sekilde onlara karsilik veriyorum yani artik bende de ilgi sifir. Bide zirt pirt misafirlige geliyor bana ikram hazirla cay yetistir yahu hamileyim ben ayiptir yahu, bide belimde 3 tane fitigim var zorlaniyorum
Benim fotodan ince göründü ve pantolondan . Eski pantolonlarım dizimin 5-6 parmak yukarısında kalıyor,takılıyor ,yukarıya çıkmıyor bile.Onların içine nasıl gireceğim bilmiyorum.36 bedendim , şu an 38 sıkıyor.40'ı zorluyorum. Tam armut oldum çıktım , olgun armut.Bahsettiğin deformasyonların hepsi bende de mevcut.Bikinili çekip koysam anlaşılır , pantolonla anlaşılmıyor :)))Aynen yaa, doğumdan sonra göbek geri gidince hiç doğum yapmış havasında olmuyo ince bacaklılarama kalın bacaklılarrrr, bildiğin bomba gibi yeni anne oldukları belli oluyoo, bacağı kalın olanın totosuda üst kısmıda cüsseli oluyo cünkü azıcıkk.. Zaten kalındı benimde üstüne biraz daha eklendi ve çatlamış sonunda işte, benimde moralim bozuluyoda işte, yapcek bişey yokk.. Çatlakları problem etmeyen koca candır diyorum naaapıyım
Onlar da abartmışlar , benim eşimin 1 tane erkek kardeşi var , kız kardeş , abla falan yokHaklisin canim ama benim ustumde eltim oturuyo ona gitmis kp bebek arabasi almis neymis kucukmus eski arabasi burda benim daha cok ihtiyacim varken hemde cunku halen dugun borcu oduyoruz ..bizi hic takmiyolar o gucume gidiyo
Alın benden de o kadar!!! Aklıma geldikçe sinir oluyorum 5 yıllık evliyim 4 tane ev değiştirdim kimse de yoktu yaşadığım şehirde bir kez arayıp yardıma ihtiyacın var mı bile demediler...ailemin yakınına başka şehire tasindim geçen sene evi yerleştirdi ise başladım o hafta çıkıp geldiler gelicen madem is varken gel dimi?? 2. Torun benimki ama birşeye ihtiyacınız var mı diye sormadiklari gibi ona ne gerwk var buna niye bukadar para verdiniz sürekli laf söz! !! Birde bayramda niye gelmediniz falan filan!!!kızınaca cadı oluyosun amaaaann hiç birşey beklemiyorum artık şükür allahıma çalışıp kazanıyorum!!!
Evet yaa devletteki doktorlar öyle yapmiyolar işlerine gelmezse helede yogunsa. Yinede dene bence sansini.Kızlar doktorum benden tam idrar tahlili istedi.
Yarın rapor almak için devlette göründüğüm doktora gideceğim , doktora ne demem gerekir ? Tam idrar tahlili yapabilir misiniz desem yapar mı ?Bizim aile hekimliğinde yapılmıyor ne yazık ki , mecbur hastaneden istemem gerekecek.En son 2 ay önce yapılmıştı.Doktor istedi desem çok antipatik olur , yapacağı varsa da yapmaz gibime geliyor.
Ben 3 haftada bir devlete gidiyorum, seyyar satıcı gibi tam idrar tam kana yolluyorlar beni zorla. Ben de özelde yaptırıyorum diyemiyorum niyeyse utanıp, diyorum çişin mi kıymetli al bu tasa da yap ver, gönlü olsun doktorunKızlar doktorum benden tam idrar tahlili istedi.
Yarın rapor almak için devlette göründüğüm doktora gideceğim , doktora ne demem gerekir ? Tam idrar tahlili yapabilir misiniz desem yapar mı ?Bizim aile hekimliğinde yapılmıyor ne yazık ki , mecbur hastaneden istemem gerekecek.En son 2 ay önce yapılmıştı.Doktor istedi desem çok antipatik olur , yapacağı varsa da yapmaz gibime geliyor.
Kızlar doktorum benden tam idrar tahlili istedi.
Biraz yanma var diyeyim o zaman da garantiye alayım , okulun tuvaletinden mikrop kapmış olabilirim mi desem ne desemEvet yaa devletteki doktorlar öyle yapmiyolar işlerine gelmezse helede yogunsa. Yinede dene bence sansini.
Kızlar doktorum benden tam idrar tahlili istedi.
32 de istanbul eğitim araştırma hastabesinden rapor aldım çalışabilir diye,35. Haftada murat kölük devlet hastanesinden çalışamaz aldım fakat üki raporum takip numarası aynı ve sgk sistemnde rapor görünmüyor.dolayısıyla işyeri de raporu göremiyor. Sonrasında sıkıntı olacak diye korkuyorum.senin ne zaman 35. HaftanMerhaba bende 35 den sonra kesicem raporumu nasipse pazartesi.
Ne gib sorun oldu ki
Pardon pazartesi diye yazmışsın şimdi farkettimMerhaba bende 35 den sonra kesicem raporumu nasipse pazartesi.
Ne gib sorun oldu ki
Merhaba kızlar ben 35 + 2 haftalık gebeyim. 35. Haftada çalışamaz raporu aldım fakat takip bo ile ilgili bir sorun var. Benim gibi 37 den önce izne ayrılan varsa sorum olacak
İdrar yaparken ara ara yanma hissediyorum tam idrar tahlili isteyebilirmisiniz desenKızlar doktorum benden tam idrar tahlili istedi.
Allahim alemsin canimEspri iğrenç kaçmaz inşaallahEki Görüntüle 1643610
Ben adanalıda gordum internette dikiminin olduğu sayfanın görüntülerini anneme yolladım o arkadaşlarına verdi biliyorlarmış diktiler..haftaya yanıma gelecek annem inşaallah..gelince resmini atarım.bizimkiler vakıfımızın insanları 40-50ye dikmişlerdir belkide bedavaya vermişlerdir ama ortalama fiyatları 80-100lira zaten ..
degerlerimi merak ediyorum biraz da yanma var dersen yapar bence canimKızlar doktorum benden tam idrar tahlili istedi.
Nereden aldin canim?Daha minnoslari var bu 1 yaslar icin olandan ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?