2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kızlar ben 35 + 2 haftalık gebeyim. 35. Haftada çalışamaz raporu aldım fakat takip bo ile ilgili bir sorun var. Benim gibi 37 den önce izne ayrılan varsa sorum olacak

Haklisin canim ama benim ustumde eltim oturuyo ona gitmis kp bebek arabasi almis neymis kucukmus eski arabasi burda benim daha cok ihtiyacim varken hemde cunku halen dugun borcu oduyoruz ..bizi hic takmiyolar o gucume gidiyo

Merhaba kızlar ben 35 + 2 haftalık gebeyim. 35. Haftada çalışamaz raporu aldım fakat takip bo ile ilgili bir sorun var. Benim gibi 37 den önce izne ayrılan varsa sorum olacak

Merhaba bende 35 den sonra kesicem raporumu nasipse pazartesi.
Ne gib sorun oldu ki

Oğlumun adı Abdullah Emir olacak nasipse. Eşim koydu bende onayladım. En azından kp adı değil
Kv kp konusu açılmış. Bizimkiler de görümcemin düğününe erken doğum riskinden dolauı gidemediğim için tavır koymuşlardı. Şimdi onun üzerine zıbın takımı almışlar sağolsunlar. Her telefonda zıbın takımının şanı yürüyor kesinlikle az bulup küçük görmüyorum ama aldık da aldık tavrı hoşuma gitmiyo. Kendi annem battaniyesinden mendiline aldığı için ihtiyacım da yok. 13 ekimde gelecekler bakalım inş çabuk giderler. Bi de lohusa kadının yanında ne işi var kayınpederin erken doğurmazsam stresten iyidir.

Espri iğrenç kaçmaz inşaallah

Evliliğinizi onaylamamış olabilirler mi hani eski gelinlerinden oturu seni benimsememiş te olabilirler bence çok takılma..uzak olsunlar iyi olsunlar yeter.

Bizimkilerde de tık yok
Annemler beşik, yatak, dolap aldı, orgu vs hallettiler, karşı tribün sessiz
Her iki tarafın da ilk torunu , ben daha bir heyecan bekledim sanırım ama bu da gol değil

Aynen yaa, doğumdan sonra göbek geri gidince hiç doğum yapmış havasında olmuyo ince bacaklılar ama kalın bacaklılarrrr, bildiğin bomba gibi yeni anne oldukları belli oluyoo, bacağı kalın olanın totosuda üst kısmıda cüsseli oluyo cünkü azıcıkk.. Zaten kalındı benimde üstüne biraz daha eklendi ve çatlamış sonunda işte, benimde moralim bozuluyoda işte, yapcek bişey yokk.. Çatlakları problem etmeyen koca candır diyorum naaapıyım

Yaa duydum birkaç yerden merak ettim gerçi bulunması zor ama kismet artik

Evliliğinizi onaylamamış olabilirler mi hani eski gelinlerinden oturu seni benimsememiş te olabilirler bence çok takılma..uzak olsunlar iyi olsunlar yeter.
Yok canım öyle bir şey değil , yapı itibari ile mesafeli insanlar zaten.
Eski gelin yüzlerine bakmıyor , o da ayrı bir tip , alakası yok yani.

Ben instagramdan aldim sen nerden kaca aldin cnm
Ben adanalıda gordum internette dikiminin olduğu sayfanın görüntülerini anneme yolladım o arkadaşlarına verdi biliyorlarmış diktiler..haftaya yanıma gelecek annem inşaallah..gelince resmini atarım.bizimkiler vakıfımızın insanları 40-50ye dikmişlerdir belkide bedavaya vermişlerdir ama ortalama fiyatları 80-100lira zaten ..

Bende dikimini gordumde kim ugrasicak dedim zaten malzemeler 50 tl tutuyor.arkadasimda youtubedenn izlemis aman cok zor dikimi dedi ☺benimki boncuk silikon dan elyaflar cok ince oluyor dedi satan bayan.boncuk silikon ve 1 yas fiyati 75 tl di ben 65 e aldim

İyi almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…