- 26 Ağustos 2013
- 13
- 0
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.641
Haklisin canim ama benim ustumde eltim oturuyo ona gitmis kp bebek arabasi almis neymis kucukmus eski arabasi burda benim daha cok ihtiyacim varken hemde cunku halen dugun borcu oduyoruz ..bizi hic takmiyolar o gucume gidiyoYine de bir şeyler almışlar usulen de olsa . Biz de hiçbir şey yok :) Hadi ayrı şehirlerdeyiz , ama insan bir kere olsun demez ki Can'a şunu aldım diye.Ben de sevinsem ; amaç almak değil burada aslında önemsendiğini hissetmek.Biz de ne yazık ki öyle bir şey yok.
Merhaba kızlar ben 35 + 2 haftalık gebeyim. 35. Haftada çalışamaz raporu aldım fakat takip bo ile ilgili bir sorun var. Benim gibi 37 den önce izne ayrılan varsa sorum olacak
Bizde hala kararsiziz ama sanki elif hafsa ya daha yakinim bende. Elif ikrada güzelmişben elif ikra düşünüyorum ama kararsızım
Espri iğrenç kaçmaz inşaallahHahhahaaa canim benim cok guldurdun beni Allah razi olsun ama dr uma laf soyletmemdiger drum proftu dusun onu biraktim bu drum icin :) normalde soylemezdim zaten sana tedirgin olma diye ama 32 de cocugun alani daralmaya başlıyor cikmama olasiligi var takip etmen gerek dedi canim... Allahim esirgesin neler atlatmissin
Evliliğinizi onaylamamış olabilirler mi hani eski gelinlerinden oturu seni benimsememiş te olabilirler bence çok takılma..uzak olsunlar iyi olsunlar yeter.Sağol canım , işten kafa olarak uzaklaşmak da ne büyük psikolojik rahatlamaymış.Ben bundan sonra çalışmasam , böyle takılsam :) Çocuk doğurup büyütsem , onlarla ilgilensem hep :))))
Ne güzel şanslısın , o his yeter sana zaten, benim kayınvalidem ve kayınpederim çok iyi insanlardır. O konuda çok şanslıyım ; ama insan babaanneden de bekliyor. Buruk kaldı içim bu konuda , şimdi geçmez ki bu his. Ne bileyim ufak da olsa , bugün denk geldi gördüm , aldım dese . Gözüm öyle büyük şeylerde de değil , oğlumu düşünüyorlar diyeceğim. Minik bir şey , gönül alma amaç. Bir tane emzik ya da bir tane tulum ; amaç sadece aaaa oğlumu düşünüyorlar , onlar için de önemli hissini yaşamam ; ama yok yani.En azından 32.hafta bitiyor bugün , bu zamana kadar bir şey yok :) Sadece Kasım ayında gelecekmiş , onu da bana söylemedi.Eşimin kızına söylemiş , kızı bana söylüyor . İnsan bir sıcaklık göremeyince de çekiniyor.Telefonda konuşurken geriliyorum ; aslında gerçekten çok iyiler ama durumumuz bu.
Yine de bir şeyler almışlar usulen de olsa . Biz de hiçbir şey yok :) Hadi ayrı şehirlerdeyiz , ama insan bir kere olsun demez ki Can'a şunu aldım diye.Ben de sevinsem ; amaç almak değil burada aslında önemsendiğini hissetmek.Biz de ne yazık ki öyle bir şey yok.
Bu arada tik yok derken gerçekten yok, zıbın bile yok yani bi tane.Bizimkilerde de tık yok
Annemler beşik, yatak, dolap aldı, orgu vs hallettiler, karşı tribün sessiz
Her iki tarafın da ilk torunu , ben daha bir heyecan bekledim sanırım ama bu da gol değil
Bende var baby nest.yani dikildi gelecek.Kizlar ben bu yataktan aldim baska alan var mi ?
Aynen yaa, doğumdan sonra göbek geri gidince hiç doğum yapmış havasında olmuyo ince bacaklılaraynen cnm katılıyorum sana milletin göbeği cıkıyo doguruyo sonra aynı benim ilk basenlerim sisti göbeğim yok daha o kadar moralim bozuluyor iştahımda iyi ne kadar frenlesem de kendimi olmuyor yiyorum.ayaklarımda şişiyo fıçı gibi hissediyorum kendimi moralim bozuluyo(((
Yaa duydum birkaç yerden merak ettim gerçi bulunması zor ama kismet artikBen ilk dogumumda dua okuyarak sıcak suya koymuştum. Bir etkisi var mıydı hicbir fikrim yok. Ama dedigi gibi dua oldugu için işin içinde bunda da unutmazsam yapayım diyorum. Ilk dogumdaki otu hala saklıyorum, onu kullanacağım.
Tesekkurler cnm ☺dogumu memlekette yapmaya karar verince park yatak tasimak istemedim ondan bunu memlekete aldim oraya gittiGüle güle kullan canım , çok sevimli görünüyor.İletini gördüm de , cevabı buradan yazayım :)
Ben instagramdan aldim sen nerden kaca aldin cnmBende var baby nest.yani dikildi gelecek.
Yok canım öyle bir şey değil , yapı itibari ile mesafeli insanlar zaten.Evliliğinizi onaylamamış olabilirler mi hani eski gelinlerinden oturu seni benimsememiş te olabilirler bence çok takılma..uzak olsunlar iyi olsunlar yeter.
Vesikalik poz verir gibi tipe bak ☺bizim kiz 24.haftadan beri yuzunu gostermiyorEspri iğrenç kaçmaz inşaallahEki Görüntüle 1643610
Ben adanalıda gordum internette dikiminin olduğu sayfanın görüntülerini anneme yolladım o arkadaşlarına verdi biliyorlarmış diktiler..haftaya yanıma gelecek annem inşaallah..gelince resmini atarım.bizimkiler vakıfımızın insanları 40-50ye dikmişlerdir belkide bedavaya vermişlerdir ama ortalama fiyatları 80-100lira zaten ..Ben instagramdan aldim sen nerden kaca aldin cnm
Bende dikimini gordumde kim ugrasicak dedim zaten malzemeler 50 tl tutuyor.arkadasimda youtubedenn izlemis aman cok zor dikimi dedi ☺benimki boncuk silikon dan elyaflar cok ince oluyor dedi satan bayan.boncuk silikon ve 1 yas fiyati 75 tl di ben 65 e aldimBen adanalıda gordum internette dikiminin olduğu sayfanın görüntülerini anneme yolladım o arkadaşlarına verdi biliyorlarmış diktiler..haftaya yanıma gelecek annem inşaallah..gelince resmini atarım.bizimkiler vakıfımızın insanları 40-50ye dikmişlerdir belkide bedavaya vermişlerdir ama ortalama fiyatları 80-100lira zaten ..
İyi almışsınBende dikimini gordumde kim ugrasicak dedim zaten malzemeler 50 tl tutuyor.arkadasimda youtubedenn izlemis aman cok zor dikimi dedi ☺benimki boncuk silikon dan elyaflar cok ince oluyor dedi satan bayan.boncuk silikon ve 1 yas fiyati 75 tl di ben 65 e aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?