2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar ben 32 . Haftada çalışabilir raporu aldım. O ara okul tatildi şimdi vereyim dedim. İmzası onayı yok dedi idare. Benim hastaneye gitme sansimda2yok baya uzak. Raporu 34. Haftada teslim etsem sorun olur mu ki. Hastaneyi aradım imzaya gerek yok zaten sgk ya işlendi diyorlar

hastane doğru söylüyor zaten direk ssk ya bildirmiş oluyorlar okul sadece senin vereceğin raporu evlakların içine koyup saklayacak bişey yapmasına gerek yok yani

Kv delerin en büyük hediyeleri uzak olsunlar yeter yeterki herşeye karışmasınlar uyuz oluyorum su kv delere sevmiyorum arkadaş napim

Peki birşey rica etsem senden. 32. Hafta çalışır raporu ile 35. Hafta çalışamaz raporundaki takip numaralarına bakabilrmsn aynı mı diye,çok mağduyum da ben

evet aynı ama sen farklı hastanelerden aldığın için karışmış olabilir.
ilk gittiğin hastanede raporu kapattırıp sonra en son rapor aldığın hastanede bu işlemi düzettirmen gerekiyor bunlar ince detaylar insan kaynakları dept. sor(çalıştığın yerde) sonra maaşında karışıklık olur.

İdrarda yanma falan var de bence öyle olunca tahlil mecbur ister diye düşünüyorum. .

Kızlar 3lu lohusa takımı alan var mı ne kadar pahalı ya bitane beğendim 315 dio pijamaya okadar verilir mi bilemedim
Banada çok pahalı geliyor okadar veremedim bende .hastanede kirleniyor leke çıkmıyor falan diyorlar.Pentide indirim varmış 3 al 2 öde bende oradan aldım. 3 tkm sabahlikta var 250 liraya ...

Yok cnm ben kendimi sansli gormuyorum cok zor gecti hamileligimin baslari 18.haftaya kadar bulanti ilaci ictim.ama kilo alimi olarak bakarsak sansli denebilir.ayda 2 kg aliyorum ben
sanırım sen de 5. ay kilo almaya başladın bnm gibi. peki şu ana kadar kaç kilo aldın? kaçtın, kaç oldun?

selamlar hanımlar

benden daha tecrübeli anneler var, gebeliği ilerlemiş olan. bebeğin her şeyi çok iyi ama kafası aşağıda. sizinkiler nasıldı ? dr. rahim ağzı kapalı, kapalı olduğu sürece problem değil dedi.dr.um perinatologdu, ama yinede içim rahat değil. var mı bizimki gibi aceleci olan bebiş ? 2 gündür hafif baskı hissediyorum göbek deliğimin epey altında. siz yaşadınız mı böyle bir sorun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…