- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.681
Sayılır tabi tatlım merak etme turp gibidir allahın izniyle bişeycik olmazcikolata tatli yedim uzandim biraz hareket etti bu sayilir mi ki acaba
İnstagramdan aldim cnm.Nereden aldin canim?
Kızlar ben 32 . Haftada çalışabilir raporu aldım. O ara okul tatildi şimdi vereyim dedim. İmzası onayı yok dedi idare. Benim hastaneye gitme sansimda2yok baya uzak. Raporu 34. Haftada teslim etsem sorun olur mu ki. Hastaneyi aradım imzaya gerek yok zaten sgk ya işlendi diyorlar
Peki birşey rica etsem senden. 32. Hafta çalışır raporu ile 35. Hafta çalışamaz raporundaki takip numaralarına bakabilrmsn aynı mı diye,çok mağduyum da benbende 35+2 günlük hamileyim pazartesi çalışamaz raporu aldım ama işe teslim edemedim henüz
Kv delerin en büyük hediyeleri uzak olsunlar yeter yeterki herşeye karışmasınlar uyuz oluyorum su kv delere sevmiyorum arkadaş napimAy su kv lafini acmayin
Bizimki de sadece agiz bezi yapmis 8 tane o.
Bebegin.odasini gormeye geldi kiyafetleri az.mi sanki dedibende yeter gelisimine gore bakcam dedim.
Ben bisi almadim ama begenmezsin diye dedi
Laf salataligi yapti yani. Bebege aldigi seyo nesini begenmicem.
El gibiler ama bazi seylere de karismaya gelince o hakki da bal gibi kendinde bulurlar.
ahhh keşke bizimkilerde hevesli olsalar bırak alsınlar ben daha bir patik bile görmedimBende benim kvmin benden çok hevesli olmasina bozuluyorum.
Tutmasak doğmamiş çocuğa akülü araba alacaklardi
Tam olarak aynı durumdayız şu anbende 35+2 günlük hamileyim pazartesi çalışamaz raporu aldım ama işe teslim edemedim henüz
Peki birşey rica etsem senden. 32. Hafta çalışır raporu ile 35. Hafta çalışamaz raporundaki takip numaralarına bakabilrmsn aynı mı diye,çok mağduyum da ben
Tam olarak aynı durumdayız şu an
İsmi neydi saticinin. Bende almak istiyirumda.İnstagramdan aldim cnm.
Kızlar doktorum benden tam idrar tahlili istedi.
Yarın rapor almak için devlette göründüğüm doktora gideceğim , doktora ne demem gerekir ? Tam idrar tahlili yapabilir misiniz desem yapar mı ?Bizim aile hekimliğinde yapılmıyor ne yazık ki , mecbur hastaneden istemem gerekecek.En son 2 ay önce yapılmıştı.Doktor istedi desem çok antipatik olur , yapacağı varsa da yapmaz gibime geliyor.
İdrarda yanma falan var de bence öyle olunca tahlil mecbur ister diye düşünüyorum. .Kızlar doktorum benden tam idrar tahlili istedi.
Yarın rapor almak için devlette göründüğüm doktora gideceğim , doktora ne demem gerekir ? Tam idrar tahlili yapabilir misiniz desem yapar mı ?Bizim aile hekimliğinde yapılmıyor ne yazık ki , mecbur hastaneden istemem gerekecek.En son 2 ay önce yapılmıştı.Doktor istedi desem çok antipatik olur , yapacağı varsa da yapmaz gibime geliyor.
Banada çok pahalı geliyor okadar veremedim bende .hastanede kirleniyor leke çıkmıyor falan diyorlar.Pentide indirim varmış 3 al 2 öde bende oradan aldım. 3 tkm sabahlikta var 250 liraya ...Kızlar 3lu lohusa takımı alan var mı ne kadar pahalı ya bitane beğendim 315 dio pijamaya okadar verilir mi bilemedim
Ufff Sağol yaa acayip sevindim. Korktum bi an geç olduğu icin calistigim günleri eklemezler diye. Burda birinin başına gelmistehastane doğru söylüyor zaten direk ssk ya bildirmiş oluyorlar okul sadece senin vereceğin raporu evlakların içine koyup saklayacak bişey yapmasına gerek yok yani
sanırım sen de 5. ay kilo almaya başladın bnm gibi. peki şu ana kadar kaç kilo aldın? kaçtın, kaç oldun?Yok cnm ben kendimi sansli gormuyorum cok zor gecti hamileligimin baslari 18.haftaya kadar bulanti ilaci ictim.ama kilo alimi olarak bakarsak sansli denebilir.ayda 2 kg aliyorum ben
3lü takimi ve bir geceliği 140 tlye aldim.Kızlar 3lu lohusa takımı alan var mı ne kadar pahalı ya bitane beğendim 315 dio pijamaya okadar verilir mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?