2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba ben de 25. Haftada bu sorunu yaşamıştım yürürken sanki düşecekmiş gibi göbeğimin altını tutuyordum. O hafta hep uzandım yormadı kendimi. Sen de sakın yorma daha bebişin bayağı küçük. Çok ayakta durma. Açılma olmaması çok iyi. Ben bu haftaya kadar geldim şükür. Yoruldukça uzandım

Ya ben bu ayın maaşını aldım onda sıkıntı yok ama doğum sonrası sıkıntı olur diye korkuyorum.

Senin ilk önce ilk adığın raporu mu kapattılar peki

sanırım sen de 5. ay kilo almaya başladın bnm gibi. peki şu ana kadar kaç kilo aldın? kaçtın, kaç oldun?
Yok ben 12.haftadan sonra kilo aldim.64 le hamile kaldim 65 oldum sonra 55 e dustum hastanede felan yattim 10 gun ulser cikti simdi67 yim

teşekkürler canım cevaın için evet daha çok küçük. dönemsi için çok erken. epey endişelendim o baskıyı bilirsin göbek altında sanki hemen doğacak gibi. Allah korur inşallah. ben dediğin gibi yatayım biraz dinleneyim belki döner yine. sağ ol canım.

Benim ilk gebeligimde bebegim ilk zamanlardan beri hep bas asagida duruyordu. Doktorum oyle rahat etmis o yuzden demisti rahimin yapisiylada alakali. Korkulucak bir durum yok merak etme. 38+3 de dogurmustum.

Benim ilk gebeligimde bebegim ilk zamanlardan beri hep bas asagida duruyordu. Doktorum oyle rahat etmis o yuzden demisti rahimin yapisiylada alakali. Korkulucak bir durum yok merak etme. 38+3 de dogurmustum.
ya öylemi içim ferahlattın canım ya çok sağ ol. inşallah bendede öyle olur. birden çok panik yaptım doğrusu. galiba ben 2 gündür gebeliğin farkına vardım :) çünkü oturup kalkmam, yürümem, seyehatler öyle rahattiki. 2 gündür aşırı ağırlık, yorgunluk ve baskı hissediyorum. artık kendime dikkat etmeliyim sanırım :)

Kizlar merhaba. Sizi hep takip ediyorum. Fakat sifremi unuttugum icin yazamiyodum nese sonunda sorunu cozdum. 33+0 im bugun. 2 gun once dr kont vardi. 2200 gr olmus oglum. Hersey yolunda dedi dr. Bel fitiklarim oldugu icin direk sezeryan olucam. Tarih olarakta 9 kasim gibi aliriz dedi dr. Bu arada 37. Haftama kadar calismaya calisicam. Ogretmenim baya zorlaniyorum. Sirf ikinci donem 2 hafta gec baslamak icin dayanicam. Cunku alilelerimizden kimse yok bakacak. Esimle ikimiz donusumlu bakicaz. Simdilik bu kadar:)

Bende bugün 33 +0 oldum 9 Kasım görünüyo boyu na kaç dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…