2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Of ya yine sancim var.Sabah magnezyumu icmeyi unuttum aksam ictim simdide su icip soluma yatiyorum insallah gecer.34. Haftayi en azindan bitirsem niye boyle oluyor anlamadim

Iyi geceler kizlar az once ilk defa göğüs kremi lansinoh surdum baslayim simdiden dedim yalniz biraz trsiyorum göğüs uçları uyarilir erken dogumu tetikler mi diye bir de yarin hurma yemeye baslycam o da erken doğum yapabilirmis ama cok faydali diye yemek istiyorum artik ne dersiniz ikisine de devam edeyim mi yoksa son haftalarda mi basliyim

Canim kremi sur ama hurma icin biraz daha bekle 37. Haftadan sonra yersin suan erken.Ama cok canin cekerse simdilik bir defa icin bir tane ye birsey olmaz

Banada çok pahalı geliyor okadar veremedim bende .hastanede kirleniyor leke çıkmıyor falan diyorlar.Pentide indirim varmış 3 al 2 öde bende oradan aldım. 3 tkm sabahlikta var 250 liraya ...
Yaaa ne zaman aldın yeni mi yoksa?bende dagiye falan baktımda indirimdekilerin bedeni yoktu yeni sezonda uçmuştu yanii, başkada biyere bakmadım, pentide hala var mıdır acaba...

Bence ikisi için de çok erken . Eğitimde bize 36. Haftada başlayabilirsiniz demişlerdi.

Evet SGK işlediği için ben teslim etmedim bile is yerime sistemde gördüler sorun yok dediler

Ağrıdan uyuyamadim kizlar bacak araları dizlerim kaslarım acayip ağrıdı. .magnezyum alıyorum ama 2 gündür kalsiyum az geliyor heralde az önce kalkıp süt içtim allahtan artık ise gitmiyorum sabah güzel güzel uyuruz oglusumla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…