2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
O haftaya kadar calismakta zorlar.bende ogretmenim ben ayrildim izne.bende de bel fitigi var seninki ileri boyutta mi kim karar verdi dogum sekline

Günaydın şu sabahları aniden uykumun bitmesiyle uyanmam garip ya. Benim kız alıştırıyor beni erken kalkmaya

Yaaa ne zaman aldın yeni mi yoksa?bende dagiye falan baktımda indirimdekilerin bedeni yoktu yeni sezonda uçmuştu yanii, başkada biyere bakmadım, pentide hala var mıdır acaba...
Canim eger üçlü takim istiyosan burda bi arkadas almisti sahinler diye bir markadan. Fiyatida cok uygundu bide ona bak istersen

Günaydın kızlar
Her gece bir sağ bir sol yapmaktan çok bunaldim. Hic soran oldumu doktoruna bu dönmelerin cocuga zarari var mı diye

Günaydın arkadaşlar ben bayramdan önce miniromeden sipariş verdim hala tık yok kargo hazırlanmadı bile, aldıkları eline ulaşmayan veya geç ulaşanlar var mı?

G
Günaydın arkadaşlar ben bayramdan önce miniromeden sipariş verdim hala tık yok kargo hazırlanmadı bile, aldıkları eline ulaşmayan veya geç ulaşanlar var mı?
Gunaydin bAyram yogunlugudur.3 gundur bende picabo ve english home bekliyorum.bayram öncesi sipariş dedigin gibi.gelmiş ile ama kargo getirmedi

G

Gunaydin bAyram yogunlugudur.3 gundur bende picabo ve english home bekliyorum.bayram öncesi sipariş dedigin gibi.gelmiş ile ama kargo getirmedi
Ya ben ilk defa sipariş verdim bu siteden hatta burdaki arkadaşların tecrübelerine dayanarak fakat ne eposta ne tlf ile hiçbir şekilde irtibat kuramıyorum bilgi alamıyorum, muhatap bulabilsem neyse, ayrıca sipariş kodumu giriyorum böyle bir kod yok diyor

Gunaydin guzel annişler 3+3teyim dün kontrolumuz vardı kızım 2300 gram olmuş doğum pozisyonu almış suyumuz da iyiymis kilosu iyimi sizce

hepsi öyle takma kafana

Kizlarr bu arada dun kontrolum vardi ve tam olarak dogum tarihimiz belli oldu .Allah nasip ederse insaallah 23 ekimde spinal ameliyat olucam

canım inşallah kolay geçer doğumun:)
sanırım topikte ılk doğuranlardan olacaksın

Günaydın kızlar
Her gece bir sağ bir sol yapmaktan çok bunaldim. Hic soran oldumu doktoruna bu dönmelerin cocuga zarari var mı diye

aynen ben de artık rahat uyuyamamaktan bıktım ya...bebegımız ıcın katlanıyoruz mecburen
ben donmelerın bır sakıncası olduğunu sanmıyorum. aksıne hep aynı tarafa yatarsak ve eger bebek o pozısyonu sevmedıyse dha cok rahatsız olurmuş gıbı geliyor bana...

Günaydın kızlar yapılan bi araştırmaya göre 34.haftadan sonra hafta da 2 kez balık yiyen annelerin bebekleri daha büyük doğmuş boy kilo skinti çeken annelere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…