- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.741
O haftaya kadar calismakta zorlar.bende ogretmenim ben ayrildim izne.bende de bel fitigi var seninki ileri boyutta mi kim karar verdi dogum seklineKizlar merhaba. Sizi hep takip ediyorum. Favar sifremi unuttugum icin yazamiyodumnese sonunda sorunu cozdum. 33+0 im bugun. 2 gun once dr kont vardi. 2200 gr olmus oglum. Hersey yolunda dedi dr. Bel fitiklarim oldugu icin direk sezeryan olucam. Tarih olarakta 9 kasim gibi aliriz dedi dr. Bu arada 37. Haftama kadar calismaya calisicam. Ogretmenim baya zorlaniyorum. Sirf ikinci donem 2 hafta gec baslamak icin dayanicam. Cunku alilelerimizden kimse yok bakacak. Esimle ikimiz donusumlu bakicaz. Simdilik bu kadar:)
Gel buyur canım bekleriz samsunumuz güzeldir:) o odalarda normal doguma teşvik odaları cok güzel ve rahatlar odanın icinde dogumhanesi var dogumu yapıp hemen yatagina yatıyorsunSamsuna doğuma gidiyorum döniciim
Evet canım normal doguma teşvik odası icinde dogumhanesi banyosu wcsi tv si herseyi varKızlar şu odaya bakın Samsun'da kadın doğum hastanesiymiş burası bayıldım
Canim eger üçlü takim istiyosan burda bi arkadas almisti sahinler diye bir markadan. Fiyatida cok uygundu bide ona bak istersenYaaa ne zaman aldın yeni mi yoksa?bende dagiye falan baktımda indirimdekilerin bedeni yoktu yeni sezonda uçmuştu yanii, başkada biyere bakmadım, pentide hala var mıdır acaba...
Hangi hastaneymiş?Kızlar şu odaya bakın Samsun'da kadın doğum hastanesiymiş burası bayıldım
Gunaydin bAyram yogunlugudur.3 gundur bende picabo ve english home bekliyorum.bayram öncesi sipariş dedigin gibi.gelmiş ile ama kargo getirmediGünaydın arkadaşlar ben bayramdan önce miniromeden sipariş verdim hala tık yok kargo hazırlanmadı bile, aldıkları eline ulaşmayan veya geç ulaşanlar var mı?
Maşallah bebislere Biz 2 kasim istedik aslında erken dedi hangi şehirden sen44 cm dedi canim. Kilosuna da iyi dedi. Bir hafta onden gidiyo genelde hep. Dogumumuz ayni zamana denk geliyo demek:)
Ya ben ilk defa sipariş verdim bu siteden hatta burdaki arkadaşların tecrübelerine dayanarak fakat ne eposta ne tlf ile hiçbir şekilde irtibat kuramıyorum bilgi alamıyorum, muhatap bulabilsem neyse, ayrıca sipariş kodumu giriyorum böyle bir kod yok diyorG
Gunaydin bAyram yogunlugudur.3 gundur bende picabo ve english home bekliyorum.bayram öncesi sipariş dedigin gibi.gelmiş ile ama kargo getirmedi
hepsi öyle takma kafanaKızlar bugün TSH için endokrin uzmanına gittim.Kadın da beni bir güzel azarladı.Gebelikte TSH değer aralığı 2.00-2.50 diye aklımda kalmış.
Kadın da 0.5 ile 2.5 arası , dedi .Bizim uzmanlık alanımız , bırakın da biz karar verelim gibi bir şeyler söyledi.Eşim de yanımdaydı, o da durumu toparlamaya çalıştı.Ben aklımda kalanı söyledim.Kadın zaten 1 saat 15 dakika geç geldi , sonra bir hışımla azarlayınca sinir oldum . Doğru düzgün neden cevap veremiyor bu doktorlardan bazıları anlamak mümkün değil . Eşim " senin ukalalık yaptığını düşündü " dedi.Aslında hiç öyle bir durum yoktu.Benim TSH ' da 1.93 e inmiş.Bıktım bu TSH'dan , boşuna içiyormuşum gibi geliyor bu ilacı.
Bugün son kez okula da gittim.Neyse ki yarın doğum izni için hastaneye gidip izne ayrılacağım.Artık yoruluyorum dışarıda koşturmaktan.
Haftaya da bebek giysilerini yıkama , ütüleme, hastane çantası hazırlama gibi işleri hallederim artık.
Halıları yıkmaya vereceğim ve evin de temizlenmesi lazım.Yazınca ne çok iş varmış gibi geldi.
Bu arada kalmasın içimde yazayım , babaannemizden " kızım hiç eksik bir şey var mı , ben de bir şey alayım " ya da ne bileyim bir merak , ilgilenme vs gibi hiçbir yaklaşım olmadıBuna çok bozuldum açıkcası . İhtiyaçların bir kısmını biz aldık , bir kısmını da annem aldı sağolsun.
Kayınvalidemin ikinci torunu , ama sonuçta bizim ilk çocuğumuz .
Kizlarr bu arada dun kontrolum vardi ve tam olarak dogum tarihimiz belli oldu .Allah nasip ederse insaallah 23 ekimde spinal ameliyat olucam
Günaydın kızlar
Her gece bir sağ bir sol yapmaktan çok bunaldim. Hic soran oldumu doktoruna bu dönmelerin cocuga zarari var mı diye
Benimki altin yapmicani soyledi.ya ne bana ne torununa...nasıl da laf salatası yapıyorlar kv ler sen parayı ver de biz alırız senin beğenmene gerek yok kibenimki de diyordu bu şekil ben böyle de dedim ama yine yok yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?