2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin hayirli sabahlar
Ekim geldi
Artik bircogumuz kavusacagiz hayirli bu ay evlatlarimiza
Dun gece hic uyuyamadim oglumun eli ayagi durmadi yani.
Ne guzel uyuyodu benle bir onceden

Günaydın arkadaşlar ben bayramdan önce miniromeden sipariş verdim hala tık yok kargo hazırlanmadı bile, aldıkları eline ulaşmayan veya geç ulaşanlar var mı?
stokta sorun vardır canim... ara ellerinde olanlari gondersinler olmayanlari gelince yollarlar

ben surekli sipariş veriyorum canim ilk siparisimde ben de boyle tedirgin olmustum durust bir site merak etme canim

Günaydın kızlar
Her gece bir sağ bir sol yapmaktan çok bunaldim. Hic soran oldumu doktoruna bu dönmelerin cocuga zarari var mı diye

ben sola yatmak istedikçe kendimi sağda buluyorum. 2 hafta önce sormuştum. sırtüstü ve sağa yatınca bebeğe oksijen az gider sen uyandıkça sola dön dedi. dönüşlerin sanmam zararı olacağını. zaten benim cadı sağa yatınca bi dürtüyo. sonra sola dönüyorum orda da bi kıpır kıpır. sanırım yerleştiriyo kendini. çocuğunda başı dönüyodur sabaha kadar dön dön

Gece hic uyuyamadim dun esim cok uzdu beni saatlerce agladim o gidince yine uyuyamadim zombi gibiyim basim catlio resmen...

Bende dagi ye baktım ama geç kaldım Heralde beden kalmamış elindeki ürünler ind dedi uzun kollu da gelmemiş

Siz kayserideydiniz sanırım. Ben dün çarşıdaki makbulden aldım 2 takım. 2 si de sabahlıklı pijama takımı. Biri biraz daha şık, biri daha spor. Ama ikisi de çok kaliteli. Yeni sezon. 320 liraya aldım ikisini.

Reactions: GCA
O haftaya kadar calismakta zorlar.bende ogretmenim ben ayrildim izne.bende de bel fitigi var seninki ileri boyutta mi kim karar verdi dogum sekline
Valla zorluyo canim ne yalan soylim. Bakalim dayanmaya caliscam. Evet baya ileri duzeyde fitiklarim. Doktoruma fitigim var dogum sekli nasil olcak dedim. Acikcasi bende szeryan istiyodum. Normal yapamazsin diyemem ama zorlayabilir seni felan dedi.

Günaydın kızlar yapılan bi araştırmaya göre 34.haftadan sonra hafta da 2 kez balık yiyen annelerin bebekleri daha büyük doğmuş boy kilo skinti çeken annelere duyurulur

Günaydın canım. Senin kesin sezaryen mi olacak karar verdiniz mi. doğum takvimin yok ya kaçıncı haftadasın tam bilemiyorum. pijama bana bi takım k.validem aldı Fatih Yüreğilliden 140 TL ye dantelli fln çok şık. bi tane de ben alcam takım bide gecelik alcam. Samancılara bakıcam. bi tanıdığım caddedeki domino ya bakmış indirimde 70 tlye fln takımlar varmış ama ben gitmedim bilmiyorum. Yinede bir bak istersen.

Bende hep sola dönmeye dikkat ediyorum ama sağda çok rahat ediyorum aslında. Sola yatinca oğlum da tam soluma yatiyor oraya sıkıştırıyor kendini üzülüyorum öyle olunca acaba ezilirmi bilmem ne diye.bir an önce sağlıcakla kavusalim minnoslara

Bendede aynı Ağrılar var uyumak eziyet oldu. Benimde bu hafta son inşallah dinleneceğim artık

aynı şekilde bende sağda daha rahatım ama bebeğim belli ediyo rahatsız olduğunu. sola dönünce de bi değişik bişeyler yapıyor. eşime takılıyorum eve ultrason cihazı alalım neremde nesi var görüp ona göre yatıyım diyorum

Samancıya bakacaksanız çarşıya gitmeyin, ordaki tadilattaymış ben dün gittim, kös kös geri döndüm. Makbule gittim. Orda da çok çeşit var. Hoşuma gitti ordan aldım.

Reactions: GCA
Evet kayserdeyim bnde baktım makbul e orda üçlü sık takım beğendim onu alcam herlde sabhligi örgü gibiydi görüşündur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…