- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.761
stokta sorun vardır canim... ara ellerinde olanlari gondersinler olmayanlari gelince yollarlarGünaydın arkadaşlar ben bayramdan önce miniromeden sipariş verdim hala tık yok kargo hazırlanmadı bile, aldıkları eline ulaşmayan veya geç ulaşanlar var mı?
ben surekli sipariş veriyorum canim ilk siparisimde ben de boyle tedirgin olmustum durust bir site merak etme canimYa ben ilk defa sipariş verdim bu siteden hatta burdaki arkadaşların tecrübelerine dayanarak fakat ne eposta ne tlf ile hiçbir şekilde irtibat kuramıyorum bilgi alamıyorum, muhatap bulabilsem neyse, ayrıca sipariş kodumu giriyorum böyle bir kod yok diyor
Gel buyur canım bekleriz samsunumuz güzeldir:) o odalarda normal doguma teşvik odaları cok güzel ve rahatlar odanın icinde dogumhanesi var dogumu yapıp hemen yatagina yatıyorsun
Günaydın kızlar
Her gece bir sağ bir sol yapmaktan çok bunaldim. Hic soran oldumu doktoruna bu dönmelerin cocuga zarari var mı diye
Bende dagi ye baktım ama geç kaldım Heralde beden kalmamış elindeki ürünler ind dedi uzun kollu da gelmemiş
Valla zorluyo canim ne yalan soylim. Bakalim dayanmaya caliscam. Evet baya ileri duzeyde fitiklarim. Doktoruma fitigim var dogum sekli nasil olcak dedim. Acikcasi bende szeryan istiyodum. Normal yapamazsin diyemem ama zorlayabilir seni felan dedi.O haftaya kadar calismakta zorlar.bende ogretmenim ben ayrildim izne.bende de bel fitigi var seninki ileri boyutta mi kim karar verdi dogum sekline
Günaydın kızlar yapılan bi araştırmaya göre 34.haftadan sonra hafta da 2 kez balık yiyen annelerin bebekleri daha büyük doğmuş boy kilo skinti çeken annelere duyurulur
ben sola yatmak istedikçe kendimi sağda buluyorum. 2 hafta önce sormuştum. sırtüstü ve sağa yatınca bebeğe oksijen az gider sen uyandıkça sola dön dedi. dönüşlerin sanmam zararı olacağını. zaten benim cadı sağa yatınca bi dürtüyo. sonra sola dönüyorum orda da bi kıpır kıpır. sanırım yerleştiriyo kendini. çocuğunda başı dönüyodur sabaha kadar dön dön
Ist dayim. Bana sanki hic 9 kasimi bekliycekmis gibi gelmiyo. Sanki daha erken olcakMaşallah bebislere Biz 2 kasim istedik aslında erken dedi hangi şehirden sen
Ben varim canim ilkk bebegim dusmustu. O yuzden kullaniyorumKizlar icinizde clexane kullanan var miiii
Ağrıdan uyuyamadim kizlarbacak araları dizlerim kaslarım acayip ağrıdı. .magnezyum alıyorum ama 2 gündür kalsiyum az geliyor heralde az önce kalkıp süt içtim allahtan artık ise gitmiyorum sabah güzel güzel uyuruz oglusumla inşallah
50kere aradım farklı gün ve saatlerde tlf hep mi meşgul olur, inşallah dediğin gibi olurstokta sorun vardır canim... ara ellerinde olanlari gondersinler olmayanlari gelince yollarlar
Bende hep sola dönmeye dikkat ediyorum ama sağda çok rahat ediyorum aslında. Sola yatinca oğlum da tam soluma yatiyor oraya sıkıştırıyor kendini üzülüyorum öyle olunca acaba ezilirmi bilmem ne diye.bir an önce sağlıcakla kavusalim minnoslara
Samancıya bakacaksanız çarşıya gitmeyin, ordaki tadilattaymış ben dün gittim, kös kös geri döndüm.Günaydın canım. Senin kesin sezaryen mi olacak karar verdiniz mi. doğum takvimin yok ya kaçıncı haftadasın tam bilemiyorum. pijama bana bi takım k.validem aldı Fatih Yüreğilliden 140 TL ye dantelli fln çok şık. bi tane de ben alcam takım bide gecelik alcam. Samancılara bakıcam. bi tanıdığım caddedeki domino ya bakmış indirimde 70 tlye fln takımlar varmış ama ben gitmedim bilmiyorum. Yinede bir bak istersen.
Evet kayserdeyim bnde baktım makbul e orda üçlü sık takım beğendim onu alcam herlde sabhligi örgü gibiydi görüşündur belkiSiz kayserideydiniz sanırım. Ben dün çarşıdaki makbulden aldım 2 takım. 2 si de sabahlıklı pijama takımı. Biri biraz daha şık, biri daha spor. Ama ikisi de çok kaliteli. Yeni sezon. 320 liraya aldım ikisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?