2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Az önce yazdım ama gönderemedim sanırım :) çarşıdaki samancı tadilattaymış, oraya gitmeyin boşuna. Ben dün gittim, kapalı olduğunu görünce makbule gittim. Ordakilerde çok güzel, kaliteli. Oraya bakabilirsiniz.

Reactions: GCA
Samancıya bakacaksanız çarşıya gitmeyin, ordaki tadilattaymış ben dün gittim, kös kös geri döndüm. Makbule gittim. Orda da çok çeşit var. Hoşuma gitti ordan aldım.

Aa haberim yoktu çok teşekkür ederim uyardığınız için. Dediğiniz gibi yapayım Makbule de bakayım. Birde bişey soracağım pijamanızın belinin lastiği ayarlı mı? Benim arkadaşım 2 sene önce aldığı lohusa pijamasının bel lastiğinin ayarlı olduğunu çok rahat ettiğini söyledi ama ben o şekilde görmedim. K.validemin aldığı da normal beli.

Evet canm sezeryan olcak iğne kullandığım için riske Ataman dio bde sonda sordum ilk doğumda takmuyorum dedi içim rahatladı hsonu tekrar bakım fatih yüreğil de çok güzel takımlar spor ordan aldım 70 e bide üçlü sık bişey alcm

Evet belleri ayarlı dagide%50 vardi aldim.az oncede kizlarin önerisiyle sahin lerden 3 lu takım aldim 92 şer tl ikiside. İki tane de annemin çeyiz olarak aldığı gecelik var.yeter herhalde :)

Sonda

Aaa beğen beğendiğim buydu üstü örgü gibi dediğin hayırlı olsun dün ben bunu yanındaki bayan da ben de bunu aldım dedi annesiyle gelmiş herlde senmi ydim yoksa

ben de dikkat etmemiştim şimdi baktım :) biri ayarlı, diğeri de baya gevşek, rahat. Bu halimle bile rahat ettim içinde ikisinin de.

Eklentiler

• image.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 115
Aaa beğen beğendiğim buydu üstü örgü gibi dediğin hayırlı olsun dün ben bunu yanındaki bayan da ben de bunu aldım dedi annesiyle gelmiş herlde senmi ydim yoksa
Sen de eşinle mi gelmiştin :) o bendim işteee :) kayseri küçükmüş

ben de beğendim bu takımı ama beden konusunda kararsızım hamile kıyafeti alırken kendi bedenimizi alıyoruz bunda da öyle mi yoksa bi büyüğünü falan mı almak lazım acaba ?
ben dagiden kendi bedenimi aldım 38 yani cuk diye oturdu valla. beli de ayarlı olduğu için bi skntı çıkmaz heralde daha kilo alsam şişsem bile... ama geceliği 40 göndermişler o da fena olmadı bol gelmedi yani. bence çok kilo almadıysanız bedeniniz aynıysa kendi bedenini almak daha mantıklı

Günaydın kızlar
Her gece bir sağ bir sol yapmaktan çok bunaldim. Hic soran oldumu doktoruna bu dönmelerin cocuga zarari var mı diye
Tatlım ben sordum hatta dedim ki ters bi hareket yaparsam kordonu sıkıntı çıkarır mı diye. Doktor kızdı bana, bu kadar hayvan karnında 5 çocukla avlanıyor da birşey olmuyor. Sen bi sağa sola dönersem bişey olur mu diye soruyorsun dedi. Bana da mantıklı geldi. Tamam belki ben aslan değilim:) ama doğa düşündüğümüz kadar hassas değildir herhalde!

hadi hayırlısı cnm benimde nasıl olacaksa merak içindeyim. eğitimde normal doğuma da pek heveslendim ama bilmiyorum nasıl olur. 10 ekimde randevum var belki bu sefer daha netleşir. bak bakalım ya epey şık şeyler varmış

Günaydın herkese:) Dün kontrolüm vardı aklıma takılan bazı şeyleri sordum doktoruma. Referans olması açısından sizlerle de paylaşmak istedim. Burda da bir ara konuşulan korse mevzusunu sordum. Önermiyoruz çünkü karın adalelerini zayıf bırakıyor halbuki o bölgenin biran önce güçlenmesi toparlanması lazım, onun yerine bazı egzersizler önericem dedi. Bende böylelikle korse araştırmayı bıraktım.
Bir arkadaşım bu haftalarda malt içeceklere, still tea'lere başlayabilirsin demişti. Bunu sordum. Süt oluşumu çok kişisel bir şey. Doğum gerçekleştiğinde görücez nasıl gelişeceğini şu andan başlaman doğru değil dedi.
Birkaç gündür de kramplar ve bel ağrıları yaşıyorum. Bel ağrılarının tipik olduğunu biliyorum ama yine de sordum olağan dedi. kramplar için de tahlillerimi inceledi vitamin ve minerallerinde herhangi bir eksik yok o yüzden herhangi bir şey vermiycem, hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor dedi. Yani magnezyum vermedi. Gereksiz yükleme olur dedi.

Sen de eşinle mi gelmiştin :) o bendim işteee :) kayseri küçükmüş
Evet eşim vardı yanımda da artık karsilasirsak tanırım ben baya baktım sana nasıl oluyo die ıkiside çok güzel Güle güle giy bende krem olanı alcam heralde

Evet belleri ayarlı dagide%50 vardi aldim.az oncede kizlarin önerisiyle sahin lerden 3 lu takım aldim 92 şer tl ikiside. İki tane de annemin çeyiz olarak aldığı gecelik var.yeter herhalde :)

ay güle güle kullan cnm ben daginin indirimine yetişemedim sanıyorum artık hep yeni sezondur. inşallah senin aldığın fiyata bulabilirim. herkes pijamayla rahat edeceğimi söylüyor ama ilk olacağı için bilmiyorum o yüzden gecelikte almak en mantıklısı

çok güzelmiş canım güle güle kullan. hastanede spor olanı mı giyeceksin ilk yoksa bu takımı mı

Bende dün gittim haftaya tekrar gitcem nts için aramızda 4 gün var heralde sezeryan olsa sana 5 kasim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…