- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.781
Az önce yazdım ama gönderemedim sanırım :) çarşıdaki samancı tadilattaymış, oraya gitmeyin boşuna. Ben dün gittim, kapalı olduğunu görünce makbule gittim. Ordakilerde çok güzel, kaliteli. Oraya bakabilirsiniz.Günaydın canım. Senin kesin sezaryen mi olacak karar verdiniz mi. doğum takvimin yok ya kaçıncı haftadasın tam bilemiyorum. pijama bana bi takım k.validem aldı Fatih Yüreğilliden 140 TL ye dantelli fln çok şık. bi tane de ben alcam takım bide gecelik alcam. Samancılara bakıcam. bi tanıdığım caddedeki domino ya bakmış indirimde 70 tlye fln takımlar varmış ama ben gitmedim bilmiyorum. Yinede bir bak istersen.
Resimlerini yükleyim aldıklarımınEvet kayserdeyim bnde baktım makbul e orda üçlü sık takım beğendim onu alcam herlde sabhligi örgü gibiydi görüşündur belki
Samancıya bakacaksanız çarşıya gitmeyin, ordaki tadilattaymış ben dün gittim, kös kös geri döndüm.Makbule gittim. Orda da çok çeşit var. Hoşuma gitti ordan aldım.
Evet canm sezeryan olcak iğne kullandığım için riske Ataman dio bde sonda sordum ilk doğumda takmuyorum dedi içim rahatladıGünaydın canım. Senin kesin sezaryen mi olacak karar verdiniz mi. doğum takvimin yok ya kaçıncı haftadasın tam bilemiyorum. pijama bana bi takım k.validem aldı Fatih Yüreğilliden 140 TL ye dantelli fln çok şık. bi tane de ben alcam takım bide gecelik alcam. Samancılara bakıcam. bi tanıdığım caddedeki domino ya bakmış indirimde 70 tlye fln takımlar varmış ama ben gitmedim bilmiyorum. Yinede bir bak istersen.
Evet belleri ayarlı dagide%50 vardi aldim.az oncede kizlarin önerisiyle sahin lerden 3 lu takım aldim 92 şer tl ikiside. İki tane de annemin çeyiz olarak aldığı gecelik var.yeter herhalde :)Aa haberim yoktu çok teşekkür ederim uyardığınız için. Dediğiniz gibi yapayım Makbule de bakayım. Birde bişey soracağım pijamanızın belinin lastiği ayarlı mı? Benim arkadaşım 2 sene önce aldığı lohusa pijamasının bel lastiğinin ayarlı olduğunu çok rahat ettiğini söyledi ama ben o şekilde görmedim. K.validemin aldığı da normal beli.
Evet kayserdeyim bnde baktım makbul e orda üçlü sık takım beğendim onu alcam herlde sabhligi örgü gibiydi görüşündur belki
SondaEvet canm sezeryan olcak iğne kullandığım için riske Ataman dio bde sonda sordum ilk doğumda takmuyorum dedi içim rahatladıhsonu tekrar bakım fatih yüreğil de çok güzel takımlar spor ordan aldım 70 e bide üçlü sık bişey alcm
ben de beğendim bu takımı ama beden konusunda kararsızım hamile kıyafeti alırken kendi bedenimizi alıyoruz bunda da öyle mi yoksa bi büyüğünü falan mı almak lazım acaba ?
ben de dikkat etmemiştim şimdi baktım :) biri ayarlı, diğeri de baya gevşek, rahat. Bu halimle bile rahat ettim içinde ikisinin de.Aa haberim yoktu çok teşekkür ederim uyardığınız için. Dediğiniz gibi yapayım Makbule de bakayım. Birde bişey soracağım pijamanızın belinin lastiği ayarlı mı? Benim arkadaşım 2 sene önce aldığı lohusa pijamasının bel lastiğinin ayarlı olduğunu çok rahat ettiğini söyledi ama ben o şekilde görmedim. K.validemin aldığı da normal beli.
Sen de eşinle mi gelmiştin :) o bendim işteee :) kayseri küçükmüşAaa beğen beğendiğim buydu üstü örgü gibi dediğin hayırlı olsun dün ben bunu yanındaki bayan da ben de bunu aldım dedi annesiyle gelmiş herlde senmi ydim yoksa
ben dagiden kendi bedenimi aldım 38 yani cuk diye oturdu valla. beli de ayarlı olduğu için bi skntı çıkmaz heralde daha kilo alsam şişsem bile... ama geceliği 40 göndermişler o da fena olmadı bol gelmedi yani. bence çok kilo almadıysanız bedeniniz aynıysa kendi bedenini almak daha mantıklıben de beğendim bu takımı ama beden konusunda kararsızım hamile kıyafeti alırken kendi bedenimizi alıyoruz bunda da öyle mi yoksa bi büyüğünü falan mı almak lazım acaba ?
Tatlım ben sordum hatta dedim ki ters bi hareket yaparsam kordonu sıkıntı çıkarır mı diye. Doktor kızdı bana, bu kadar hayvan karnında 5 çocukla avlanıyor da birşey olmuyor. Sen bi sağa sola dönersem bişey olur mu diye soruyorsun dedi. Bana da mantıklı geldi. Tamam belki ben aslan değilim:) ama doğa düşündüğümüz kadar hassas değildir herhalde!Günaydın kızlar
Her gece bir sağ bir sol yapmaktan çok bunaldim. Hic soran oldumu doktoruna bu dönmelerin cocuga zarari var mı diye
Evet canm sezeryan olcak iğne kullandığım için riske Ataman dio bde sonda sordum ilk doğumda takmuyorum dedi içim rahatladıhsonu tekrar bakım fatih yüreğil de çok güzel takımlar spor ordan aldım 70 e bide üçlü sık bişey alcm
Evet eşim vardı
Sen de eşinle mi gelmiştin :) o bendim işteee :) kayseri küçükmüş
Evet belleri ayarlı dagide%50 vardi aldim.az oncede kizlarin önerisiyle sahin lerden 3 lu takım aldim 92 şer tl ikiside. İki tane de annemin çeyiz olarak aldığı gecelik var.yeter herhalde :)
Bende dün gittim haftaya tekrar gitcem nts için aramızda 4 gün var heralde sezeryan olsa sana 5 kasim derhadi hayırlısı cnm benimde nasıl olacaksa merak içindeyim. eğitimde normal doğuma da pek heveslendim ama bilmiyorum nasıl olur. 10 ekimde randevum var belki bu sefer daha netleşir. bak bakalım ya epey şık şeyler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?