- 15 Nisan 2013
- 264
- 131
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.801
ben de dikkat etmemiştim şimdi baktım :) biri ayarlı, diğeri de baya gevşek, rahat. Bu halimle bile rahat ettim içinde ikisinin de.
Tesekkür ederimEvet eşim vardıyanımda da artık karsilasirsak tanırım ben baya baktım sana nasıl oluyo die ıkiside çok güzel Güle güle giy bende krem olanı alcam heralde
Canım o ekilse maaş alırsan iade etmen gerekir.. Biz önce maaş alıp sonra çalışıyoruzBilmiyorum , heyet raporu alabilir miyim , nereden bulacağım ki.Özel muayenesi olan doktora gidiyorum şu an ,herhangi bir yerle çalışmıyor,sormaya da çekinirim sanırım.
Anladığım kadarıyla 2 haftası Şubat tatilinden dolayı yanıyor.Yeni torba yasaya göre , erken doğum olursa doğum öncesi izin sonraya aktarılabiliyordu sanırım.Öyle bir şey okudum diye aklımda kalmış ; ama çok da emin değilim.Araştırmak lazım.Bu şekilde 2 hafta kazanabilirsin ; ama Şubat tatili olacağı için pek de anlamı yok.32+0 ' da izne ayrılırsan zaten ilk dönemi kapatmış oluyorsun,ikinci dönemki ilk maaşını da alırsın.Sonra ya ücretsiz izne ayrılabilirsin ya heyet raporu alabilirsin ya da çalışmaya başlayabilirsin . 37. haftaya kadar çalışırsan , yanlış hesaplamadıysam 26 Şubat'ta bitiyor.Eğer , erken doğum diye önceki 2 haftayı sonraya ekletebilirsen , belki rapor da bulabilirsen Mart 15'de de maaş alıp öyle izne ayrılabilirsin.Ben olsam 32 de alırım senin yerinde.
Tesekkür ediyorum. Çok güzel şeyler var orda bakın mutlakaikiside birbirinden güzel güle güle kullan. kesin bayakım bende
Kaç gün yatarım belli değil. Eğer iki gün falan yatacaksam ikisini de götürcem, önce spor olanı giyerim. Gelen giden olmaya başlayınca diğerini. Yok ertesi güne taburcu olursam spor olanı götürürüm evde de beyazı giyerim diye düşünüyorum.çok güzelmiş canım güle güle kullan. hastanede spor olanı mı giyeceksin ilk yoksa bu takımı mı
Aday öğretmenken doğum için ücretsiz izin alabilir ama adaylık süreci uzayacağı için adaylığı 1 senede kalkmaz. Ne zaman 1 yılı tamamlamış olursa o zaman kalkarbenim bildigim aday ogr iken ucretsiz izin alamazsin ama yine de araştır
Bende dün gittim haftaya tekrar gitcem nts için aramızda 4 gün var heralde sezeryan olsa sana 5 kasim der
Benim eşim de dr 2 kasim olmaz mı dio kendi doğum gunune ayarlıyor dr erken dediayy heycan yaptım şimdi. eşim de ayın 10unundan sonra olsun die sipariş verioilk 10 gün işi çok yoğun olur. bende 11.11 diorum nişan yıldönümümüz. sezaryen olursa bu kadar beklemez de normal olursa bakalım tutar mı tarih
Kaç gün yatarım belli değil. Eğer iki gün falan yatacaksam ikisini de götürcem, önce spor olanı giyerim. Gelen giden olmaya başlayınca diğerini. Yok ertesi güne taburcu olursam spor olanı götürürüm evde de beyazı giyerim diye düşünüyorum.
Benim eşim de dr 2 kasim olmaz mı dio kendi doğum gunune ayarlıyor dr erken dedinormal olursa 10 geçer bence
Ebe 2.gün duş aldırıp kuaforunuz geliyo demişti dimi yanlış anlamadiysam resim de sık olanla olsun istiyorum herkes te ilk gün hastaneye gelir iki gün kirlenmë ihtimali yüksek çok kararsizim hangisini ne zaman giycenbende iki takım götürüp duruma göre tercih edeceğim sanıyorum. birde eve giderken ne giyeceğimi düşünüyorum. herkes pijamayla gidip evde değiştirirsin diyor ama hava soğuk olur üşür müyüm. bide kalın eşofman mı götürsem giymeye halim olur mu bilemiyorum
Yok kesinleşmedi ekim anneleri aradan ciksin suan görünen 9 dedi ama durmus ken 2 gün daha dursun 11.11 olsun ay ne kötü ya kuaföre gidiyo gibi randevu alıp doğuma gidiyoruz keşke normal olsaydikesinleştirdiniz mi peki 9 olarak siz. ay denk gelse güzel olurdu aslında erkekler seviyo böyle şeyleri
Ebe 2.gün duş aldırıp kuaforunuz geliyo demişti dimi yanlış anlamadiysam resim de sık olanla olsun istiyorum herkes te ilk gün hastaneye gelir iki gün kirlenmë ihtimali yüksek çok kararsizim hangisini ne zaman giycen
Allah yardimcin olsun okul ev isi zaten normalzamanda zorluyor simdi hamilelikle dusunemiyrm...ben hamile kalmadan beyin cerrahi ile gorusmustum normal dogumda yapabilirsin dedi buna kadin dogumcuyla karar verilir demisti .son haftalardaki duruma gore karar verilicek...Valla zorluyo canim ne yalan soylim. Bakalim dayanmaya caliscam. Evet baya ileri duzeyde fitiklarim. Doktoruma fitigim var dogum sekli nasil olcak dedim. Acikcasi bende szeryan istiyodum. Normal yapamazsin diyemem ama zorlayabilir seni felan dedi.
Yok karar vermedik spinal ıi aslında kendim de olurum ama çok cesaretli biri değilimevet öyle demişti. spinal ya da genel anesteziye karar verdin mi? hangi doğum paketini alacaksın. zaten şöyle bir durum var. ameliyattan sonra akşam geliolar üstünü giydirmeye. gündüz kısmında ameliyat önlüğü olur. akşam sporu giysen daha mantıklı bence. ertesi gün kuaförden sonra şık olanı giyip süslenip fotoğraf çekimi yapılması daha güzel olur. zaten senin tarih belli olacağı için gitmeden de fön çektirirsin ilk günde saçın bakımlı olur
Pentide de çok güzel ev kıyafetleri var. Ben bi tane aldım kalınca. Bi de alt üst iki parça alınca üçüncü parça ücretsiz. Çıkarken onu giyebilirim. Ya da bi tayt üstüne tunik falan. Pijamayla çıkamam dışarı gibime geliyor.bende iki takım götürüp duruma göre tercih edeceğim sanıyorum. birde eve giderken ne giyeceğimi düşünüyorum. herkes pijamayla gidip evde değiştirirsin diyor ama hava soğuk olur üşür müyüm. bide kalın eşofman mı götürsem giymeye halim olur mu bilemiyorum
Bu doktorlar da kızacak yer ariyor napalim yani ilk defa dogurcaz merak ediyoruz endiseleniyoruz.Tatlım ben sordum hatta dedim ki ters bi hareket yaparsam kordonu sıkıntı çıkarır mı diye. Doktor kızdı bana, bu kadar hayvan karnında 5 çocukla avlanıyor da birşey olmuyor. Sen bi sağa sola dönersem bişey olur mu diye soruyorsun dedi. Bana da mantıklı geldi. Tamam belki ben aslan değilim:) ama doğa düşündüğümüz kadar hassas değildir herhalde!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?