2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar şuan 32+6 günlük hamileyim.ama 2 gün önce doktora gittim doktorum bebeğimin 1 hafta geriden geldiği söyledi o yüzden canım çok sıkıldı kilosuda 1.800 gram 3 hafta sonra tekrar çağırdı.bebeğim bazen çok hareketli Bazense hiç hareket etmiyor. Böyle olan varmı aranızda

Canım o ekilse maaş alırsan iade etmen gerekir.. Biz önce maaş alıp sonra çalışıyoruz

çok güzelmiş canım güle güle kullan. hastanede spor olanı mı giyeceksin ilk yoksa bu takımı mı
Kaç gün yatarım belli değil. Eğer iki gün falan yatacaksam ikisini de götürcem, önce spor olanı giyerim. Gelen giden olmaya başlayınca diğerini. Yok ertesi güne taburcu olursam spor olanı götürürüm evde de beyazı giyerim diye düşünüyorum.

Reactions: GCA
Bende dün gittim haftaya tekrar gitcem nts için aramızda 4 gün var heralde sezeryan olsa sana 5 kasim der

ayy heycan yaptım şimdi. eşim de ayın 10unundan sonra olsun die sipariş verio ilk 10 gün işi çok yoğun olur. bende 11.11 diorum nişan yıldönümümüz. sezaryen olursa bu kadar beklemez de normal olursa bakalım tutar mı tarih

Benim eşim de dr 2 kasim olmaz mı dio kendi doğum gunune ayarlıyor dr erken dedi normal olursa 10 geçer bence

bende iki takım götürüp duruma göre tercih edeceğim sanıyorum. birde eve giderken ne giyeceğimi düşünüyorum. herkes pijamayla gidip evde değiştirirsin diyor ama hava soğuk olur üşür müyüm. bide kalın eşofman mı götürsem giymeye halim olur mu bilemiyorum

Ebe 2.gün duş aldırıp kuaforunuz geliyo demişti dimi yanlış anlamadiysam resim de sık olanla olsun istiyorum herkes te ilk gün hastaneye gelir iki gün kirlenmë ihtimali yüksek çok kararsizim hangisini ne zaman giycen

kesinleştirdiniz mi peki 9 olarak siz. ay denk gelse güzel olurdu aslında erkekler seviyo böyle şeyleri
Yok kesinleşmedi ekim anneleri aradan ciksin suan görünen 9 dedi ama durmus ken 2 gün daha dursun 11.11 olsun ay ne kötü ya kuaföre gidiyo gibi randevu alıp doğuma gidiyoruz keşke normal olsaydi

evet öyle demişti. spinal ya da genel anesteziye karar verdin mi? hangi doğum paketini alacaksın. zaten şöyle bir durum var. ameliyattan sonra akşam geliolar üstünü giydirmeye. gündüz kısmında ameliyat önlüğü olur. akşam sporu giysen daha mantıklı bence. ertesi gün kuaförden sonra şık olanı giyip süslenip fotoğraf çekimi yapılması daha güzel olur. zaten senin tarih belli olacağı için gitmeden de fön çektirirsin ilk günde saçın bakımlı olur

Valla zorluyo canim ne yalan soylim. Bakalim dayanmaya caliscam. Evet baya ileri duzeyde fitiklarim. Doktoruma fitigim var dogum sekli nasil olcak dedim. Acikcasi bende szeryan istiyodum. Normal yapamazsin diyemem ama zorlayabilir seni felan dedi.
Allah yardimcin olsun okul ev isi zaten normalzamanda zorluyor simdi hamilelikle dusunemiyrm...ben hamile kalmadan beyin cerrahi ile gorusmustum normal dogumda yapabilirsin dedi buna kadin dogumcuyla karar verilir demisti .son haftalardaki duruma gore karar verilicek...

Yok karar vermedik spinal ıi aslında kendim de olurum ama çok cesaretli biri değilim

Pentide de çok güzel ev kıyafetleri var. Ben bi tane aldım kalınca. Bi de alt üst iki parça alınca üçüncü parça ücretsiz. Çıkarken onu giyebilirim. Ya da bi tayt üstüne tunik falan. Pijamayla çıkamam dışarı gibime geliyor.

Bu doktorlar da kızacak yer ariyor napalim yani ilk defa dogurcaz merak ediyoruz endiseleniyoruz.
Ama sanırım dediğin gibi onlar bizim düşündüğümüzden daha güvendeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…