- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.821
Armut ye cnm armut suyu cogaltiyorölçü falan söylemedi sadece suyu iyice çoğalt dedi canım
Evet cnm hala var yeni aldım. Hatta iç camasirlarida öyle 3 al 2 öde bur bak istersen...çok cicili biçilemez değil ama yerleri coj güzel. Termal diye geçiyor. ..Yaaa ne zaman aldın yeni mi yoksa?bende dagiye falan baktımda indirimdekilerin bedeni yoktu yeni sezonda uçmuştu yanii, başkada biyere bakmadım, pentide hala var mıdır acaba...
Günaydın kızlar şuan 32+6 günlük hamileyim.ama 2 gün önce doktora gittim doktorum bebeğimin 1 hafta geriden geldiği söyledi o yüzden canım çok sıkıldı kilosuda 1.800 gram 3 hafta sonra tekrar çağırdı.bebeğim bazen çok hareketli Bazense hiç hareket etmiyor. Böyle olan varmı aranızda
10 kilo aldım :)ben dagiden kendi bedenimi aldım 38 yani cuk diye oturdu valla. beli de ayarlı olduğu için bi skntı çıkmaz heralde daha kilo alsam şişsem bile... ama geceliği 40 göndermişler o da fena olmadı bol gelmedi yani. bence çok kilo almadıysanız bedeniniz aynıysa kendi bedenini almak daha mantıklı
Kızlar göbeğim çok kıllandı napıcam alıyorum alıyorum güçlü çıkıyo artık göbeğim kıllı mı kalacak hep(((
Bende de belfitigi var, yurtdisinda yasiyorum ve burada illede normal doguma bir engel degil dediler ama bende tedirginim acikcasiValla zorluyo canim ne yalan soylim. Bakalim dayanmaya caliscam. Evet baya ileri duzeyde fitiklarim. Doktoruma fitigim var dogum sekli nasil olcak dedim. Acikcasi bende szeryan istiyodum. Normal yapamazsin diyemem ama zorlayabilir seni felan dedi.
Emin misin , bunu detaylı öğreneyim ; ama ne olursa olsun geç başlamak daha iyi.Canım o ekilse maaş alırsan iade etmen gerekir.. Biz önce maaş alıp sonra çalışıyoruz
Canim bende o zaman vermiştim salı geldi ama ben prima premium care 94 sipariş vermiştim onlar bana iki tane elli lik göndermişler. Biraz yavaş çalışan bir siteGünaydın arkadaşlar ben bayramdan önce miniromeden sipariş verdim hala tık yok kargo hazırlanmadı bile, aldıkları eline ulaşmayan veya geç ulaşanlar var mı?
canını sıkma eşinle de konus uzmesin hamile kadını deli mi neGece hic uyuyamadim dun esim cok uzdu beni saatlerce agladim o gidince yine uyuyamadim zombi gibiyim basim catlio resmen...
Canim senin doktoruna bayıldım gerçekten güzel orneklemisTatlım ben sordum hatta dedim ki ters bi hareket yaparsam kordonu sıkıntı çıkarır mı diye. Doktor kızdı bana, bu kadar hayvan karnında 5 çocukla avlanıyor da birşey olmuyor. Sen bi sağa sola dönersem bişey olur mu diye soruyorsun dedi. Bana da mantıklı geldi. Tamam belki ben aslan değilim:) ama doğa düşündüğümüz kadar hassas değildir herhalde!
çok geçmiş olsun umarım zamanında gelir bebis sağlığı ile su içmeyi ihmal etmeyin. Bu arada takip ettim yazilanlari benim kv tarafının da hiç sesi çıkmıyordu taşınırken gelmedi şimdi gelecek ya başladı yaranmalar bir şeyler almalar bebek için para vermeleri. Ben hiç bir şey istemiyorum sadece dürüst olun yahu eşimin yanında neysen yanlizkende o olMerhaba kızlar,
Çalışamaz raporu için ve idrar tahlili istemek için hastaneye gelmiştim. Doktor zaten idrar tahlili isteyecekmiş.Hatta yanma var dediğimde ( yok aslında) idrar kültürü ve 1 günlük idrardan da istedi ek olarak.Ben istedim 1 tane , karşıma 3 tane çıktı.
Nst'ye gireceğim , sıra bekliyorum.Ne zaman girerim Allah bilir , kalabalık mı kalabalık.Nasıl bir şeymiş bakalım bu Nst.
Doktor çalışamaz raporu vereceğim , evde dinlenmen gerek,dedi. Suyum sınırdaymış.7 civarı bir şey söyledi.Bu aralar çok mu hareketlisin,dedi.Koşturuyorum haklı kadın , ondan olabilir , istirahatle artabilir,dedi. Bebeğin göbek çevresi 2 haftaya yakın geriymiş , ama tek başına anlam ifade etmez , minyonsun, onun etkisi vardır, dedi.
Hareketi, kalp atışı vs iyiymiş ; ama Nst sonucuna göre yatış isteyebilirmiş.Rapor dedik,başımıza gelmeyen kalmadı.
38 ya da 40 'a kadar beklemeyebilir,dedi.Hadi bakalım, o kadar doğal doğum dedim ya Murphy Kanunu, bu gidişle Zeynep Kamil' de doğuracağım sanırım.Neyse bebek iyi olsun da.
Haftaya pazartesi yine göreyim seni,dedi.Normalde 2 haftada bir çağırıyorlarmış artık ; ama benim her hafta gitmem gerekebilirmiş.Haftaya kendi doktoruma da randevum var.
Cacanım benimde bebeğimin gelişimi 1 hafta geri şuan ama benim bebeğimi besleyen damarlardan biri yok bu sebepten. buna rağman doktorum 2 haftaya kadar gelişimin geri olması çok sorun değil ama 3 hafta olursa erken alırız dedi. korkma dua et. bide yumurta süt ve cevizi ihmal etme. bana ayrıca kalsiyum ilacı verdi ve magnezyum
Doktor su içme ile hiç alakası yok,dedi.Kafam karıştı. Her gün 2 litre içiyorum, dedim.Daha çok iç demedi yani , istirahat et , dedi.Nst çıksın bakalım, ona göre ya yatış verecek ya eve yollayacak :/Hiç böyle bir şey beklemiyordum, gayet de rahatım. Doktor seni endişelendireceğiz şimdi, dedi ama nedense içim rahat. Endişenin e si yok,ııy sadece hastanede yatmak istemiyorum.Slm kızlar kardeşim ameliyat oldu bana getirdik çok şükür rahatladim.
Canim bende o zaman vermiştim salı geldi ama ben prima premium care 94 sipariş vermiştim onlar bana iki tane elli lik göndermişler. Biraz yavaş çalışan bir site
canını sıkma eşinle de konus uzmesin hamile kadını deli mi ne
Canim senin doktoruna bayıldım gerçekten güzel orneklemis
çok geçmiş olsun umarım zamanında gelir bebis sağlığı ile su içmeyi ihmal etmeyin. Bu arada takip ettim yazilanlari benim kv tarafının da hiç sesi çıkmıyordu taşınırken gelmedi şimdi gelecek ya başladı yaranmalar bir şeyler almalar bebek için para vermeleri. Ben hiç bir şey istemiyorum sadece dürüst olun yahu eşimin yanında neysen yanlizkende o ol
Canım çok Sağol cevabın için beslenmeme çok dikkat ediyorum ama böyle olunca korku kapladı içimi.zor olan bir bebek çünkü. Rabbim herkese hayırlı Doğumlar nasip etsin
Pentide de çok güzel ev kıyafetleri var. Ben bi tane aldım kalınca. Bi de alt üst iki parça alınca üçüncü parça ücretsiz. Çıkarken onu giyebilirim. Ya da bi tayt üstüne tunik falan. Pijamayla çıkamam dışarı gibime geliyor.
Dün gece bi tanıdığım beklenen doğum tarihi 20 kasımdı. Doğum yaptı.
Çok şükür kendiside bebeğide iyi.
Erken doğum riski yoktu, birden şekillendi her şey 1 kaç gün içinde.
1740 gram bir oğlu oldu, 1 hafta 10 gün kadar solunumu için yoğun bakımda kalacak, çok şükür hayatı riski yok.
Artık bebeklerimiz büyüdü hayata tutunabiliyorlar çok şükür ve tedbirli olmak lazım her an doğurabiliriz.
CAnim almasaydin keske dogumdan sonra dokuo diye biliyorum ama almadigin surece bikere bile alirsan daha guclu cikar ve dogumdan sonrada oyle kalirKızlar göbeğim çok kıllandı napıcam alıyorum alıyorum güçlü çıkıyo artık göbeğim kıllı mı kalacak hep(((
ben de dikkat etmemiştim şimdi baktım :) biri ayarlı, diğeri de baya gevşek, rahat. Bu halimle bile rahat ettim içinde ikisinin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?