- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.841
Benimde kıllı bende hiç bişi yapmadım.Dökülürse ne ala dökülmezsede yapıcak bişi yok.Benim de killandi ama hiç almadim dökülecek dediler.bence daha fazla ellesme kalıcı olmasın
sidMerhaba kızlar,
Çalışamaz raporu için ve idrar tahlili istemek için hastaneye gelmiştim. Doktor zaten idrar tahlili isteyecekmiş.Hatta yanma var dediğimde ( yok aslında) idrar kültürü ve 1 günlük idrardan da istedi ek olarak.Ben istedim 1 tane , karşıma 3 tane çıktı.
Nst'ye gireceğim , sıra bekliyorum.Ne zaman girerim Allah bilir , kalabalık mı kalabalık.Nasıl bir şeymiş bakalım bu Nst.
Doktor çalışamaz raporu vereceğim , evde dinlenmen gerek,dedi. Suyum sınırdaymış.7 civarı bir şey söyledi.Bu aralar çok mu hareketlisin,dedi.Koşturuyorum haklı kadın , ondan olabilir , istirahatle artabilir,dedi. Bebeğin göbek çevresi 2 haftaya yakın geriymiş , ama tek başına anlam ifade etmez , minyonsun, onun etkisi vardır, dedi.
Hareketi, kalp atışı vs iyiymiş ; ama Nst sonucuna göre yatış isteyebilirmiş.Rapor dedik,başımıza gelmeyen kalmadı.
38 ya da 40 'a kadar beklemeyebilir,dedi.Hadi bakalım, o kadar doğal doğum dedim ya Murphy Kanunu, bu gidişle Zeynep Kamil' de doğuracağım sanırım.Neyse bebek iyi olsun da.
Haftaya pazartesi yine göreyim seni,dedi.Normalde 2 haftada bir çağırıyorlarmış artık ; ama benim her hafta gitmem gerekebilirmiş.Haftaya kendi doktoruma da randevum var.
Benim de muhtemel tarih 29 kasim falan daha var diye pek rahattim suan dogum yaptigimi dusunemedim bile hicbirsey hazir degilDün gece bi tanıdığım beklenen doğum tarihi 20 kasımdı. Doğum yaptı.
Çok şükür kendiside bebeğide iyi.
Erken doğum riski yoktu, birden şekillendi her şey 1 kaç gün içinde.
1740 gram bir oğlu oldu, 1 hafta 10 gün kadar solunumu için yoğun bakımda kalacak, çok şükür hayatı riski yok.
Artık bebeklerimiz büyüdü hayata tutunabiliyorlar çok şükür ve tedbirli olmak lazım her an doğurabiliriz.
Rica ederim :) ben bu hafta başladığım için alışverişe epey bişey keşfettim :)Bugün epey iyi fikirler aldım cnm senden saolasın
CAnim almasaydin keske dogumdan sonra dokuo diye biliyorum ama almadigin surece bikere bile alirsan daha guclu cikar ve dogumdan sonrada oyle kalir
HB diye bi marka. Kayseride bi mağazadan aldım.canım bu pijama hangi marka?
çok güzelmiş çok beğendim.
nerden aldın acaba:) ?
HB diye bi marka. Kayseride bi mağazadan aldım.
Canim senin için rahatsa emin ol her şey yolunda çıkacak biZi haberdar etmeyi unutmaDoktor su içme ile hiç alakası yok,dedi.Kafam karıştı. Her gün 2 litre içiyorum, dedim.Daha çok iç demedi yani , istirahat et , dedi.Nst çıksın bakalım, ona göre ya yatış verecek ya eve yollayacak :/Hiç böyle bir şey beklemiyordum, gayet de rahatım. Doktor seni endişelendireceğiz şimdi, dedi ama nedense içim rahat. Endişenin e si yok,ııy sadece hastanede yatmak istemiyorum.
Tesekkür ederimTeşekkürler canım...güle güle giy...:)
canım çok geçmiş olsunDoktor su içme ile hiç alakası yok,dedi.Kafam karıştı. Her gün 2 litre içiyorum, dedim.Daha çok iç demedi yani , istirahat et , dedi.Nst çıksın bakalım, ona göre ya yatış verecek ya eve yollayacak :/Hiç böyle bir şey beklemiyordum, gayet de rahatım. Doktor seni endişelendireceğiz şimdi, dedi ama nedense içim rahat. Endişenin e si yok,ııy sadece hastanede yatmak istemiyorum.
Kızlar oğlumun kıyafetlerini yıkıyacam da hepsi farklı renklerde artı beyaz olanlarda var hepsini makineye düşük dereceye atsam bisey olurmu acaba renk karışımı falan
Bende daha yikamadim bebek programi var onin 40 derecesinde yikicam.bence acik renklileri ve koyu renklileri ayri ayri at garanti olsunKızlar oğlumun kıyafetlerini yıkıyacam da hepsi farklı renklerde artı beyaz olanlarda var hepsini makineye düşük dereceye atsam bisey olurmu acaba renk karışımı falan
Canım bende aşılamayla hamile kaldım bendede akıntı yeşil gibi oluyo doktor normal dedi artık normalmi degilmi bende bilmiyorumselam anneler ben tup bebekle hamıle kaldım ama burayı gorunce sızlere sormak ıstedım. akıntım cok fazla koyu ve sarı bu normalmi her tahlılde enfeksıyon cıkıyor ve antıbıyotık kullanıyorum ama 2 haftadır bıraktm akıntım cogaldı. sonlara yaklastıgım ıcınmı yoksa enfeksıyon yınemı yenıledı yanmam yok sukur. korkuyorum erken dogum olur dıe enfeksıyon tetıklıyor dıe bılıyorum umarım vaktınde alırız bebişlerimizi
Hmm dogru diyorsun canımBende daha yikamadim bebek programi var onin 40 derecesinde yikicam.bence acik renklileri ve koyu renklileri ayri ayri at garanti olsun
banada normal dıyor ama bu 3 gundur daha sık gıbı neyse ne dıyelım haırlısı nezamansa ozaman olsun yarın kontrolum var umarım hersey yolundadırCanım bende aşılamayla hamile kaldım bendede akıntı yeşil gibi oluyo doktor normal dedi artık normalmi degilmi bende bilmiyorum
Canim insallah nts iyi cikar sende evine dönersinDoktor su içme ile hiç alakası yok,dedi.Kafam karıştı. Her gün 2 litre içiyorum, dedim.Daha çok iç demedi yani , istirahat et , dedi.Nst çıksın bakalım, ona göre ya yatış verecek ya eve yollayacak :/Hiç böyle bir şey beklemiyordum, gayet de rahatım. Doktor seni endişelendireceğiz şimdi, dedi ama nedense içim rahat. Endişenin e si yok,ııy sadece hastanede yatmak istemiyorum.
Renkli olanlari birlikte at, ama beyazlari ayri at bence. Ben oyle yapmistimKızlar oğlumun kıyafetlerini yıkıyacam da hepsi farklı renklerde artı beyaz olanlarda var hepsini makineye düşük dereceye atsam bisey olurmu acaba renk karışımı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?