2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizim karin cevresi de 1 hafta geri cikti bas cevreside 2 hafta ileri cikti doktor olabilir dedi sanirim herkesde olagan seyler...sen en iyisi bol bol dinlen fazla yorma kendini
sid

Benim de muhtemel tarih 29 kasim falan daha var diye pek rahattim suan dogum yaptigimi dusunemedim bile hicbirsey hazir degil Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inş...

CAnim almasaydin keske dogumdan sonra dokuo diye biliyorum ama almadigin surece bikere bile alirsan daha guclu cikar ve dogumdan sonrada oyle kalir

Ya ne bileyim kontrollerde doktorun karşısına kıllı kıllı çıkmak istemedim hatta bugün yine alacaktım almiyim mi

Canim senin için rahatsa emin ol her şey yolunda çıkacak biZi haberdar etmeyi unutma

selam anneler ben tup bebekle hamıle kaldım ama burayı gorunce sızlere sormak ıstedım. akıntım cok fazla koyu ve sarı bu normalmi her tahlılde enfeksıyon cıkıyor ve antıbıyotık kullanıyorum ama 2 haftadır bıraktm akıntım cogaldı. sonlara yaklastıgım ıcınmı yoksa enfeksıyon yınemı yenıledı yanmam yok sukur. korkuyorum erken dogum olur dıe enfeksıyon tetıklıyor dıe bılıyorum umarım vaktınde alırız bebişlerimizi

Kızlar oğlumun kıyafetlerini yıkıyacam da hepsi farklı renklerde artı beyaz olanlarda var hepsini makineye düşük dereceye atsam bisey olurmu acaba renk karışımı falan

canım çok geçmiş olsun

Kızlar oğlumun kıyafetlerini yıkıyacam da hepsi farklı renklerde artı beyaz olanlarda var hepsini makineye düşük dereceye atsam bisey olurmu acaba renk karışımı falan

canım beyazları ve kremleri ayrı yıka...ister istemez renkliler etki edebilir...
yani beyazlarla kremleri beraber, renklileri beraber yıka:)

Bende daha yikamadim bebek programi var onin 40 derecesinde yikicam.bence acik renklileri ve koyu renklileri ayri ayri at garanti olsun

Canım bende aşılamayla hamile kaldım bendede akıntı yeşil gibi oluyo doktor normal dedi artık normalmi degilmi bende bilmiyorum

Canım bende aşılamayla hamile kaldım bendede akıntı yeşil gibi oluyo doktor normal dedi artık normalmi degilmi bende bilmiyorum
banada normal dıyor ama bu 3 gundur daha sık gıbı neyse ne dıyelım haırlısı nezamansa ozaman olsun yarın kontrolum var umarım hersey yolundadır

Canim insallah nts iyi cikar sende evine dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…