- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.861
Alma bence canim zararin neresinden donersen kardir belki dokulur dogumdan sonra dokulmezsede lazer epilasyona gideriz napalim.bende doktora giderken cekiniorum ama hamilelikten oldugunu doktorlar biliyorlar zaten hem doktorlarin cogu almayin dioYa ne bileyim kontrollerde doktorun karşısına kıllı kıllı çıkmak istemedimhatta bugün yine alacaktım almiyim mi
Cevabın için tşkr ederim tatlımRenkli olanlari birlikte at, ama beyazlari ayri at bence. Ben oyle yapmistim
Çok soru sormuş olacağım ama işyeri sistemde görebiliyormuymuş 35. Hafta raporunuzu
Neyle yikiyosun canim? Ben dalin alicam galibaKızlar oğlumun kıyafetlerini yıkıyacam da hepsi farklı renklerde artı beyaz olanlarda var hepsini makineye düşük dereceye atsam bisey olurmu acaba renk karışımı falan
kızlar yardım edin nolur bilgisi olan var mı?
idrar tahlili yaptırdım bugün.. sonuçlarımı yarın göstereceğim fakat endişelendim bi ann....
eritrosit 1+ negatif
RBC (Eritrosit) 7 0-3
SQEP 6 5-6
Bu değerlerde sorun var.. sizce nedir bunlar.. karşılaşan oldu mu?
bu takımı bende görmüştüm ama güzelmi ki canım ya.. emin olamadım
Hb haluk bayram :) bilginiz olsunTeşekkürler canım...güle güle giy...:)
O yapmış en azından benimki var mı ağız bezi yoksa alalım dedi. annem yaptı dedim bende. ki annem hiç durmuyo benden heyecanlı.Ay su kv lafini acmayin
Bizimki de sadece agiz bezi yapmis 8 tane o.
Bebegin.odasini gormeye geldi kiyafetleri az.mi sanki dedibende yeter gelisimine gore bakcam dedim.
Ben bisi almadim ama begenmezsin diye dedi
Laf salataligi yapti yani. Bebege aldigi seyo nesini begenmicem.
El gibiler ama bazi seylere de karismaya gelince o hakki da bal gibi kendinde bulurlar.
Gözün aydın canım,bişi yokmuş çok şükür.Dinlen fazla yorma kendini fazla bişeyimiz kalmadı.Nst iyi çıktı kızlar eve dönüyorum şükür. Aslında doğru düzgün de çekilemedi.Bebek çok hareketliydi. Karına bağlanan aparatın sürekli yerini değiştiriyordu hareket ve tekmelerle ; bayağı kesintili oldu,ama iyi dedi doktor.Açıkcası ben de pek hoşlanmadım bu Nst işinden: ) Haftalık takip yapalım, dedi. Bebek hareketlerinde azalma hissedersen ya da bir şey hissedersen ihmal etmeden gel,dedi.Dinlen,kendini yorma,dedi.
Hb haluk bayram :) bilginiz olsun
Bende dalin sıvı deterjan bide toz deterjan aldim su anda sıvı olanı kullandım yumuşatıcı almadım kullanmayacağım icinNeyle yikiyosun canim? Ben dalin alicam galiba
Hadi gözün aydın canım bende gecengun nstye girdigimde bebek acayip hareket etti artik rahatsizmi oluyordu mutlumu oluyordu anlamadim bir an tedirgin oldum bebege biseymi oluyor diye sonra kendi kendime dedim ilk ben girmiyomya nstye insan ilk girince korkuyo vallaNst iyi çıktı kızlar eve dönüyorum şükür. Aslında doğru düzgün de çekilemedi.Bebek çok hareketliydi. Karına bağlanan aparatın sürekli yerini değiştiriyordu hareket ve tekmelerle ; bayağı kesintili oldu,ama iyi dedi doktor.Açıkcası ben de pek hoşlanmadım bu Nst işinden: ) Haftalık takip yapalım, dedi. Bebek hareketlerinde azalma hissedersen ya da bir şey hissedersen ihmal etmeden gel,dedi.Dinlen,kendini yorma,dedi.
Cok sekermis gule gule kullan canimBiri bundan yaptıran var mı diye bebek yuvası (baby nest)resmi koymuştu hatırlayamadım benimki dikilmiş annem resmi attı...Eki Görüntüle 1644312
Ya ne bileyim kontrollerde doktorun karşısına kıllı kıllı çıkmak istemedimhatta bugün yine alacaktım almiyim mi
Evet bu soruya bende cevap bekliyorum....Ebe 2.gün duş aldırıp kuaforunuz geliyo demişti dimi yanlış anlamadiysam resim de sık olanla olsun istiyorum herkes te ilk gün hastaneye gelir iki gün kirlenmë ihtimali yüksek çok kararsizim hangisini ne zaman giycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?