2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ya ne bileyim kontrollerde doktorun karşısına kıllı kıllı çıkmak istemedim hatta bugün yine alacaktım almiyim mi
Alma bence canim zararin neresinden donersen kardir belki dokulur dogumdan sonra dokulmezsede lazer epilasyona gideriz napalim.bende doktora giderken cekiniorum ama hamilelikten oldugunu doktorlar biliyorlar zaten hem doktorlarin cogu almayin dio

kızlar yardım edin nolur bilgisi olan var mı?

idrar tahlili yaptırdım bugün.. sonuçlarımı yarın göstereceğim fakat endişelendim bi ann....

eritrosit 1+ negatif
RBC (Eritrosit) 7 0-3
SQEP 6 5-6

Bu değerlerde sorun var.. sizce nedir bunlar.. karşılaşan oldu mu?

Cok sukur dolap yerlestirme yikama utuleme hastane cantasi hazirlama islerim bitti. Haftaya halilari yikamaya vericem ve detayli temizlik yapilacak. 37. Haftada da kuafor isini halledicem sac boyama agda vs. Simdilik planim boyle bir aksilik olmazsa. İnsallah hersey yolunda gider. Kizimin odamizdaki parkyatagini da ekliyorum. Yatak yorgan yastiklar abladan kalma nevresimler yeni

Ben bisey anlamadim bu yazilandan sen raporun resmini cekip atsan daha kolay anlasilir belki.

Nst iyi çıktı kızlar eve dönüyorum şükür. Aslında doğru düzgün de çekilemedi.Bebek çok hareketliydi. Karına bağlanan aparatın sürekli yerini değiştiriyordu hareket ve tekmelerle ; bayağı kesintili oldu,ama iyi dedi doktor.Açıkcası ben de pek hoşlanmadım bu Nst işinden: ) Haftalık takip yapalım, dedi. Bebek hareketlerinde azalma hissedersen ya da bir şey hissedersen ihmal etmeden gel,dedi.Dinlen,kendini yorma,dedi.

O yapmış en azından benimki var mı ağız bezi yoksa alalım dedi. annem yaptı dedim bende. ki annem hiç durmuyo benden heyecanlı.

Gözün aydın canım,bişi yokmuş çok şükür.Dinlen fazla yorma kendini fazla bişeyimiz kalmadı.

Hadi gözün aydın canım bende gecengun nstye girdigimde bebek acayip hareket etti artik rahatsizmi oluyordu mutlumu oluyordu anlamadim bir an tedirgin oldum bebege biseymi oluyor diye sonra kendi kendime dedim ilk ben girmiyomya nstye insan ilk girince korkuyo valla

Ya ne bileyim kontrollerde doktorun karşısına kıllı kıllı çıkmak istemedim hatta bugün yine alacaktım almiyim mi

Ama bu bütün gebeliklerde nerdeyse oluyormuş sen alışkın değilsin ama doktorlara göre çok normal yani doktor ayiplayip yadirgamaz biz kendi kendimize utanıyoruz.bosver alma artık.

Evet bu soruya bende cevap bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…