2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Teşekkürler kızlar . Bebek giysilerini yıkayıp ütüleyecektim de eşim ne yıkaması ne ütüsü , dedi.Direkt bu şekilde hastane çantası hazırlayacağım ben bu gidişle.Artık doğumdan sonra annem yıkar , ütüler.

O yapmış en azından benimki var mı ağız bezi yoksa alalım dedi. annem yaptı dedim bende. ki annem hiç durmuyo benden heyecanlı.
Ahh annelerimiz olmasa ne yapacaktik acaba ?? Rabbim basimizdan eksik etmesin,olmayanlarada sabir versin .Bu kv ler in hepsimi ayni ki herkeste ayni sorun var.

akıntıların çoğalması normal doktorum her gitmeme söylüyor ama sende enfeksiyon sürekli çıkıyormuş bence doktoruna söyle yine bi tahlil falan yaptır ihmal edilecek bir şey değil enfeksiyon Allah yardımcın olsun

sevindimmmm canımmm dikkat et kendine dinlen yorma kendini

kızlar bugünki idrar tahlili sonucum..

anlayan biri varsa bakabilir mi?

@Berenimbo canım burda ekledim...

Eklentiler

• tahlil.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Geçen biri diyordu idrarda protein iyi değil diye senin eskiden varmış şimdi yok iyi heralde pek anlamadım :) normaldir ehrşey umarım

umarım öledir canım ya.. bu tahlili devlette yaptırdım...

pek güvenmiyorum ordaki doktora.. kendi doktoruma da 15 gün sonra gideceğim.. kafamı karıştırdı biraz...

bu takımı bende görmüştüm ama güzelmi ki canım ya.. emin olamadım
Alan arkadaşlar var onlar yorum yazar belki o zaman daha net karar verirsin canım :) güzel görünüyor ama kalitesi nasil bilemiyorum ama alti üstü hastanede giyicez cok abartmaya gerek yok bence işimiz gorulsun yeter

Alan arkadaşlar var onlar yorum yazar belki o zaman daha net karar verirsin canım :) güzel görünüyor ama kalitesi nasil bilemiyorum ama alti üstü hastanede giyicez cok abartmaya gerek yok bence işimiz gorulsun yeter
doğru sölüyosun aslında.. bende bunun gibi 3lü takım istiyorum da.. hoşuma gitmişti...

bakalım yazan olursa araştırırım...

Bende de belfitigi var, yurtdisinda yasiyorum ve burada illede normal doguma bir engel degil dediler ama bende tedirginim acikcasi
Benimde doktorum normal yapamazsin diyemem. Ama o an bel gucu cok onemli felan dedi. Benimde sezeryan istedigimi hissetti. Bn kendimde o gucu bulamiyorum dedim zaten doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…