- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.881
Bir suredir goremiyordum seni meraklanmaya baslamistimSelam kızlarr nasılsınız :)
Ahh annelerimiz olmasa ne yapacaktik acaba ?? Rabbim basimizdan eksik etmesin,olmayanlarada sabir versin .Bu kv ler in hepsimi ayni ki herkeste ayni sorun var.O yapmış en azından benimki var mı ağız bezi yoksa alalım dedi. annem yaptı dedim bende. ki annem hiç durmuyo benden heyecanlı.
akıntıların çoğalması normal doktorum her gitmeme söylüyor ama sende enfeksiyon sürekli çıkıyormuş bence doktoruna söyle yine bi tahlil falan yaptır ihmal edilecek bir şey değil enfeksiyon Allah yardımcın olsunselam anneler ben tup bebekle hamıle kaldım ama burayı gorunce sızlere sormak ıstedım. akıntım cok fazla koyu ve sarı bu normalmi her tahlılde enfeksıyon cıkıyor ve antıbıyotık kullanıyorum ama 2 haftadır bıraktm akıntım cogaldı. sonlara yaklastıgım ıcınmı yoksa enfeksıyon yınemı yenıledı yanmam yok sukur. korkuyorum erken dogum olur dıe enfeksıyon tetıklıyor dıe bılıyorum umarım vaktınde alırız bebişlerimizi
sevindimmmm canımmmNst iyi çıktı kızlar eve dönüyorum şükür. Aslında doğru düzgün de çekilemedi.Bebek çok hareketliydi. Karına bağlanan aparatın sürekli yerini değiştiriyordu hareket ve tekmelerle ; bayağı kesintili oldu,ama iyi dedi doktor.Açıkcası ben de pek hoşlanmadım bu Nst işinden: ) Haftalık takip yapalım, dedi. Bebek hareketlerinde azalma hissedersen ya da bir şey hissedersen ihmal etmeden gel,dedi.Dinlen,kendini yorma,dedi.
selammmmm nasılsınnnn buralardamıydın bende çok giremediğim için ama her girmeme baktığımda göremiyordum seniSelam kızlarr nasılsınız :)
İyiyim :) sen nasılsın ? Tabletten telefondan çok reklam veriyor site soğudumBir suredir goremiyordum seni meraklanmaya baslamistimiyimisin?
Yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür seni sormalıSelam kızlarr nasılsınız :)
İyiyiz cok sukur, evet bu reklamlar sıkıyor insani. Topikte asayis berkemal daha doguran yok cok sukurİyiyim :) sen nasılsın ? Tabletten telefondan çok reklam veriyor site soğudum
Aynen pek giremiyorum :) az kaldı doğuma da hazırlıklar telaşlar bayram gezmeleri derken iyice uzak kaldık :)selammmmm nasılsınnnn buralardamıydın bende çok giremediğim için ama her girmeme baktığımda göremiyordum seni
İyiyim bende çok şükür rüyalarda doğurup duruyoruzYuvarlanıp gidiyoruz çok şükür seni sormalı
İyiyiz cok sukur, evet bu reklamlar sıkıyor insani. Topikte asayis berkemal daha doguran yok cok sukur
Geçen biri diyordu idrarda protein iyi değil diye senin eskiden varmış şimdi yok iyi heralde pek anlamadım :) normaldir ehrşey umarımkızlar bugünki idrar tahlili sonucum..
anlayan biri varsa bakabilir mi?
Geçen biri diyordu idrarda protein iyi değil diye senin eskiden varmış şimdi yok iyi heralde pek anlamadım :) normaldir ehrşey umarım
Alan arkadaşlar var onlar yorum yazar belki o zaman daha net karar verirsin canım :) güzel görünüyor ama kalitesi nasil bilemiyorum ama alti üstü hastanede giyicez cok abartmaya gerek yok bence işimiz gorulsun yeterbu takımı bende görmüştüm ama güzelmi ki canım ya.. emin olamadım
doğru sölüyosun aslında.. bende bunun gibi 3lü takım istiyorum da.. hoşuma gitmişti...Alan arkadaşlar var onlar yorum yazar belki o zaman daha net karar verirsin canım :) güzel görünüyor ama kalitesi nasil bilemiyorum ama alti üstü hastanede giyicez cok abartmaya gerek yok bence işimiz gorulsun yeter
Sahinlerden 3lu takimi 92tl ye aldim. Hala kampanya suruyor3lü takimi ve bir geceliği 140 tlye aldim.
Relax mode dan.
Benimde doktorum normal yapamazsin diyemem. Ama o an bel gucu cok onemli felan dedi. Benimde sezeryan istedigimi hissetti. Bn kendimde o gucu bulamiyorum dedim zaten doktora.Bende de belfitigi var, yurtdisinda yasiyorum ve burada illede normal doguma bir engel degil dediler ama bende tedirginim acikcasi
Ben de senlen ayniydim dun gece. Ben aglarken o gitti uyumaya. Iyice gicik oldum.Gece hic uyuyamadim dun esim cok uzdu beni saatlerce agladim o gidince yine uyuyamadim zombi gibiyim basim catlio resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?