2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
salı günü bende gittim doktor hiç nst felan demedi bana kaçıncı haftadan sonra giriyosun ntsye

Alan arkadaşlar var onlar yorum yazar belki o zaman daha net karar verirsin canım :) güzel görünüyor ama kalitesi nasil bilemiyorum ama alti üstü hastanede giyicez cok abartmaya gerek yok bence işimiz gorulsun yeter
masum34 Ben onun lilasini aldim canim. Beden olarak buyuk xl almistim kucuk gelir diye cuval gibi geldi. Geri gonderdim m bedenini aldim. Cok guzel oldu. Mali da cok kaliteli gorunutor, simdi yikaniyor ins cekme yapmazsa super diye yazarim. Ben begendim, alacak olanlara duyurulur. Int.den alirsan begemesen bile iade hakkin var bi dene derim cunku fiyati uygun.

Gece idrar yaptiktan sonra ve gecenin herangi bi zamaninda gobek altim kasigim tam ustunde regl agrisi gibi agri oluyor 2 gecedir var. Ne agrisi anlamadim. Bilen var mi?

salı günü bende gittim doktor hiç nst felan demedi bana kaçıncı haftadan sonra giriyosun ntsye
Riskli bir durum görürse istiyorlar erken haftalarda canım ,genelde 36 ' dan sonra isteniyor.

Ben de girdim bugün , çünkü doktor suyun sınırda derdi.Gerçi 7 civarı sınırda değil , azalmış durummuş. (5-8 arası ) Preeklamsiden şüphelendi ; ama tansiyon ,idrarda protein , şişme vs çıkmadı.
Her hafta kontrole gideceğim.Bir sıkıntı olursa erkenden alıyorlarmış.
Doğal doğum dedim ,dedim.Adım adım sezaryen yolu görünmeye başlıyor gibi geliyor.Artık ikimiz için de en sağlıklısı ne ise o olsun.Tıbbi zorunluluk yoksa doğal doğum en iyisi ; ama varsa yapacak bir şey yok.

Kızlar bazı arkadaşlar haluk bayram pijama takımını sormuş ben üç parça üstü Polarli olanla birde gecelik aldım kumaşı çok güzel normalde 179 du sadece pijama takımı ama bir site vardı adını unuttum orada kısa süreliğine 99 a inmişti öyle aldım site ismini hatırlarsam söylerim

anladım cnm banada pazartesi gel çalışabilir raporu vereyim dedi sonra 15 gün sonraya randevu al dedi ayın 20sine randevu aldım bende tabiki senin için ne iyi hayırlı olursa o olsun cnm napalım doktor ne derse yapcaz artık.

Yaw ne okuz bu erkekler ettikleri lafin nereye gittigini hesap etmeden konusuyorlar sonrada ben onumu demek istedim simdi diyip cevir kazi yanmasin yapiolar valla canimdan bezdim ha

Cnm senin hayat şartlarını bilemem tabiki ama yazdıklarından farkettiğim epey stres altındasın. Ama şunu unutmaki bebeklerimize en zarar veren şey stres. eşlerimiz bazen anlamıo bizi ya da biz bizim kadar ayrıntılı düşünsünler istiyoruz ki bu onların genetik kodlarına tanımlanmamış bir durum. bence bol bol dua et hatta sesli sesli oku bebeğinde sende rahatlarsınız. inşallah her şey gönlünce olur

Beyaz Patik çok geçmiş olsun cnm. okul yolun uzundu yormuşsun demek kendini. şimdi dinlen güzelce. Bazı doktorlar aşırı rahat bazıları gereksiz panik yaptırıyorlar.

Sen en baştan beri doğal doğum istiyosun ama dr derse sezeryan olurum demen çok güzel çünkü bazı kadınlar anlamsız bir şekilde normal diye ısrarcı oluyorlar. Allah korusun olumsuz bişey olur mu diye korkmuyorlar. En iyisi doktorlarımıza güvenmek ve hayırlısı olması için bol bol dua etmek.

Etrafımızda normal doğumu büyük başarı gibi gören o kadar kadın varki inanılır gibi değil valla

Kizlar bisey sorcam ya ben tatli yedigim zaman bikac dakika sonra bi halsizlesiyorum hic canim falan kalmiyo hic boyle olmazdi 1-2aydir boyle seker yuklememde sorunda cikmadi ama neden olurki ya

Aklına gelirse çok sevinirim :))

Selam annisler
Bende dun drdaydim
Kizim iyiydi cok sukur 2200gr 44 cm boy dedi yanlis hatirlamiyosam
Bol suya devam
15 gun sonra randevu
1 saat once gelip nstye gireceksin dedi
Sonrada her hafta nst ve kontrol
Veee dogum:))
Yalniz ben cocugun basini hissediyorum
Sanki cikmaya calisiyo dedim
Dr ilk dogumu normal yapanlarda olur bu durum dedi

Mansallah canm :) ya bende sanki karnimin altinda hissediyorum kafasini asaya donmis gibi heran cikcakmis gibi oluyo baya bi baski hissediyorum ama daha donmemistir sanirim

Dun gece yatakta bende ayni seyi hissettim, sanki o an kafasini cikaracakmis gibi bir baski oldu korkuttu beni. Bacaklarimi sıkma hissi geldi bir anda bebek cikmasin diye Yuruyun diyorlar ya aksam spor salonunda 45 dakika yurumustum, zaten asagida bebek bide bu hafta yorganlari falan yikamistim yoruyorumda kendimi iyi etmiyorum herhalde yaaa. Ama tek basimayim her is bende maalesef.Benim ilk dogumum olacak allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…