- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.921
Canim ya takilma bu boy meselesine bebekler dogduktan sonrada bir anda boy atiyorlarUfff bnm findigim nie 39.4 cm yaaaaa
Kizlar bisey sorcam ya ben tatli yedigim zaman bikac dakika sonra bi halsizlesiyorum hic canim falan kalmiyohic boyle olmazdi 1-2aydir boyle seker yuklememde sorunda cikmadi ama neden olurki ya
Demir eksikligin var mi canim baktirmis miydin? Bende de aynen dedigin gibi oluyordu alakalimidir bilmem ama kan ilacindan sonra olmamaya basladi.Kizlar bisey sorcam ya ben tatli yedigim zaman bikac dakika sonra bi halsizlesiyorum hic canim falan kalmiyohic boyle olmazdi 1-2aydir boyle seker yuklememde sorunda cikmadi ama neden olurki ya
Evet ben de canim. Cunku 1 tk daha almam lazim.Aklına gelirse çok sevinirim :))
Maşallah senin narin oglusuna canim ayrica sana da cok coj gecmis olsun canimBu arada narin oğlum 32+0 ' da 1570 gr , boyunu bilmiyorum.Ben doğduğumda 2650 gr minicik bir şeymişim,oğlum da bana benziyor sanırım :)
Canim ultrasondan ultrasona bebegin anlik durusuna gore bile değişiyor degisiyor... 2 gun once kendi drumla bugun gittigim drun soyledigi boylar arasinda 3 cm var... bu cocuk 2 gunde 3 cm mi uzadi... cihaz durus vb şeyler etkiliyor benceUfff bnm findigim nie 39.4 cm yaaaaa
Mansallah canm :) ya bende sanki karnimin altinda hissediyorum kafasini asaya donmis gibi heran cikcakmis gibi oluyo baya bi baski hissediyorum ama daha donmemistir sanirim
Artık fazla yormamak lazım kendimiziDun gece yatakta bende ayni seyi hissettim, sanki o an kafasini cikaracakmis gibi bir baski oldu korkuttu beni. Bacaklarimi sıkma hissi geldi bir anda bebek cikmasin diyeYuruyun diyorlar ya aksam spor salonunda 45 dakika yurumustum, zaten asagida bebek bide bu hafta yorganlari falan yikamistim yoruyorumda kendimi iyi etmiyorum herhalde yaaa. Ama tek basimayim her is bende maalesef.Benim ilk dogumum olacak allah nasip ederse
Çok abartmışMerhaba anneler,
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. 31 haftamızı bitirdik, 32 nin içindeyiz. Bebeğim 2 kilo 88 gr olmuş, 45 cm de boyu. İlk defa nst ye girdim, karnına bir şey bağlayıp, eline de bir düğme veriyorlar, bebek hareket ettiğinde bas diye.
Bugün eczaneye gittiğimde eczacı 8.ayına girdiysen kesinlikle göğüs ucu kremi kullan dedi, mustelayı önerdi. Sözde bir kadının memesi yara olmuş (kadın krem kullanmıyormuş), bebek de memeden süt emdikten sonra kan kusmuş, bana bu örneği verdi.Hamilelikten önce başlamak gerekiyormuş. Ben bu eczacı kozmetikçi tavsiyelerine biraz tereddütle yaklaşıyorum, acaba satış amaçlı mı diye? Siz ne dersiniz?
Masallah bebegineMerhaba anneler,
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. 31 haftamızı bitirdik, 32 nin içindeyiz. Bebeğim 2 kilo 88 gr olmuş, 45 cm de boyu. İlk defa nst ye girdim, karnına bir şey bağlayıp, eline de bir düğme veriyorlar, bebek hareket ettiğinde bas diye.
Bugün eczaneye gittiğimde eczacı 8.ayına girdiysen kesinlikle göğüs ucu kremi kullan dedi, mustelayı önerdi. Sözde bir kadının memesi yara olmuş (kadın krem kullanmıyormuş), bebek de memeden süt emdikten sonra kan kusmuş, bana bu örneği verdi.Hamilelikten önce başlamak gerekiyormuş. Ben bu eczacı kozmetikçi tavsiyelerine biraz tereddütle yaklaşıyorum, acaba satış amaçlı mı diye? Siz ne dersiniz?
Canim sen evde sekerinı ölç mutlaka açlık ve tokluğuna bak geçmiş olsunKizlar bisey sorcam ya ben tatli yedigim zaman bikac dakika sonra bi halsizlesiyorum hic canim falan kalmiyohic boyle olmazdi 1-2aydir boyle seker yuklememde sorunda cikmadi ama neden olurki ya
Canim buldum bilgisayarda kayıtlı kalmış dominoshop sitenin adı baha diye geçiyor zaten haluk bayram söyle bir baktım benim aldığımdan kalmamış ama yine çok güzeller vardiAklına gelirse çok sevinirim :))
bence hemen eczaneni degismelisinMerhaba anneler,
Kadının da verdiği örneğe bak :) Korku filmi gibi .Boşver sen onu , eğitimde üstüne basa basa 36.hafta demişlerdi.Hatta isteyenlere soğuk sıkım kakao yağı numunesi dağıttılar.En doğalı oymuş ; ama ben de Lansinosh'un göğüs ucu kremini aldım,ek olarak.Benim kerata 36 ya kadar beklerse ben de kullanmaya başlayacağım ama erkenci gibi olacak sanırım.Eşim 7.ayda doğmuş , aman sana benzemesin diyorum şimdilerde , biz en azından 8 in içindeyiz. :)Merhaba anneler,
Doktorlar tahmini boy kilo söylüyorlar die biliyorum yanılma payı varmış çok takma fındığın buyur dahaUfff bnm findigim nie 39.4 cm yaaaaa
Tansiyonumda iyi gebelik sekerimde yok ama anlamadm neden boyle oluyo midem tatliyi kabul etmiyo geri veriyo hemen aci swkildeBende gebelik şekeri var, o yüzden hiç tatlı bir sey yemiyorum. Ama her yemekten sonra böyle halsiz oluyorum. Nedenini bulamadim ben de. Genel olarak tansiyonum çok düşüyor gebelikte. Ona yormuştum
Yok canim heray tahlillerim yapiliyo kan ilacida kullaniyorum o kadar dusuk olmamasina ragmen ama anlamadim ya doktoruma sorcam ayin 9unda kontrlm daha :/Demir eksikligin var mi canim baktirmis miydin? Bende de aynen dedigin gibi oluyordu alakalimidir bilmem ama kan ilacindan sonra olmamaya basladi.
31.haftamdaydım girdim nstyi baglayan bayan diyordu nst icin erken agrınmı var yok dedim doktor kontrolleri 3 haftadan 2 haftaya indirdi ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var önce nstye bağlanacakmışımsalı günü bende gittim doktor hiç nst felan demedi bana kaçıncı haftadan sonra giriyosun ntsye
Yok canım Kadın dogum ve cocuk hastanesi özel degilözel hastane mi canım burası ne güzelmiş
Hayırdir canim neden üzdü seni sakin ol stres sıkıntı bebegine hiç iyi gelmez;(Gece hic uyuyamadim dun esim cok uzdu beni saatlerce agladim o gidince yine uyuyamadim zombi gibiyim basim catlio resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?