2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bisey sorcam ya ben tatli yedigim zaman bikac dakika sonra bi halsizlesiyorum hic canim falan kalmiyo hic boyle olmazdi 1-2aydir boyle seker yuklememde sorunda cikmadi ama neden olurki ya

Bende gebelik şekeri var, o yüzden hiç tatlı bir sey yemiyorum. Ama her yemekten sonra böyle halsiz oluyorum. Nedenini bulamadim ben de. Genel olarak tansiyonum çok düşüyor gebelikte. Ona yormuştum

Kizlar bisey sorcam ya ben tatli yedigim zaman bikac dakika sonra bi halsizlesiyorum hic canim falan kalmiyo hic boyle olmazdi 1-2aydir boyle seker yuklememde sorunda cikmadi ama neden olurki ya
Demir eksikligin var mi canim baktirmis miydin? Bende de aynen dedigin gibi oluyordu alakalimidir bilmem ama kan ilacindan sonra olmamaya basladi.

ben de dayanamadim baska bi dr a daha gittim... ama bu sefer beni tanımayan bi dr olsun istedim.. gittigim de ünlü proflardan biri bulundugum sehirde...kendi drum daha ilimliydi bu daha kaderci kismetci cikti iyice bunalima girdim sayesinde... kisaca yine bebegimi takipte kalmam gerektigini soyleyip takdir-i ilahi yi de ekleyerek hadi Güle güle dedi... önceden 3 agliyorsam simdi 5 agliyorum istahim kesildi agzima bisey cok zor giriyor
Bu arada narin oğlum 32+0 ' da 1570 gr , boyunu bilmiyorum.Ben doğduğumda 2650 gr minicik bir şeymişim,oğlum da bana benziyor sanırım :)
Maşallah senin narin oglusuna canim ayrica sana da cok coj gecmis olsun canim

Ufff bnm findigim nie 39.4 cm yaaaaa
Canim ultrasondan ultrasona bebegin anlik durusuna gore bile değişiyor degisiyor... 2 gun once kendi drumla bugun gittigim drun soyledigi boylar arasinda 3 cm var... bu cocuk 2 gunde 3 cm mi uzadi... cihaz durus vb şeyler etkiliyor bence

Merhaba anneler,

Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. 31 haftamızı bitirdik, 32 nin içindeyiz. Bebeğim 2 kilo 88 gr olmuş, 45 cm de boyu. İlk defa nst ye girdim, karnına bir şey bağlayıp, eline de bir düğme veriyorlar, bebek hareket ettiğinde bas diye.
Bugün eczaneye gittiğimde eczacı 8.ayına girdiysen kesinlikle göğüs ucu kremi kullan dedi, mustelayı önerdi. Sözde bir kadının memesi yara olmuş (kadın krem kullanmıyormuş), bebek de memeden süt emdikten sonra kan kusmuş, bana bu örneği verdi.Hamilelikten önce başlamak gerekiyormuş. Ben bu eczacı kozmetikçi tavsiyelerine biraz tereddütle yaklaşıyorum, acaba satış amaçlı mı diye? Siz ne dersiniz?

dr döndüğünü söyledi bana başı aşağıdaymış
Yukarıda sağa doğru çıkıntı var mesela oda poposuymuş:)
Mansallah canm :) ya bende sanki karnimin altinda hissediyorum kafasini asaya donmis gibi heran cikcakmis gibi oluyo baya bi baski hissediyorum ama daha donmemistir sanirim

Artık fazla yormamak lazım kendimizi
Rutin ev işlerini bile ağırdan alıyorum ben
Zaten pek hamarat diilimdir:))) yardımcı ayarlasan bu dönem için
En azından doğuma kadar işlerini kolaylarsın
Çok abartmış
İyi satıcıymış hatta:)
Göğüs kreminde en etkilisi lansinoh
Ama başlamak için erken
Doğuma bi hafta kala
Başlasan yeterli
Şu an göğüslere çok ellemek doğru değil zaten
Doğumu tetikleyebilir

Masallah bebegine eczacin biraz fazla abartmis sanirim, bana biraz satis amacli geldi, benim ebeler su an icin sadece nemli tutman yeterli diyorlar vucuduma kullandigim yagdan gogus uclarimada suruyorum

Canim sen evde sekerinı ölç mutlaka açlık ve tokluğuna bak geçmiş olsun

Aklına gelirse çok sevinirim :))
Canim buldum bilgisayarda kayıtlı kalmış dominoshop sitenin adı baha diye geçiyor zaten haluk bayram söyle bir baktım benim aldığımdan kalmamış ama yine çok güzeller vardi
bence hemen eczaneni degismelisin

Kadının da verdiği örneğe bak :) Korku filmi gibi .Boşver sen onu , eğitimde üstüne basa basa 36.hafta demişlerdi.Hatta isteyenlere soğuk sıkım kakao yağı numunesi dağıttılar.En doğalı oymuş ; ama ben de Lansinosh'un göğüs ucu kremini aldım,ek olarak.Benim kerata 36 ya kadar beklerse ben de kullanmaya başlayacağım ama erkenci gibi olacak sanırım.Eşim 7.ayda doğmuş , aman sana benzemesin diyorum şimdilerde , biz en azından 8 in içindeyiz. :)

Bende gebelik şekeri var, o yüzden hiç tatlı bir sey yemiyorum. Ama her yemekten sonra böyle halsiz oluyorum. Nedenini bulamadim ben de. Genel olarak tansiyonum çok düşüyor gebelikte. Ona yormuştum
Tansiyonumda iyi gebelik sekerimde yok ama anlamadm neden boyle oluyo midem tatliyi kabul etmiyo geri veriyo hemen aci swkilde

Demir eksikligin var mi canim baktirmis miydin? Bende de aynen dedigin gibi oluyordu alakalimidir bilmem ama kan ilacindan sonra olmamaya basladi.
Yok canim heray tahlillerim yapiliyo kan ilacida kullaniyorum o kadar dusuk olmamasina ragmen ama anlamadim ya doktoruma sorcam ayin 9unda kontrlm daha :/

salı günü bende gittim doktor hiç nst felan demedi bana kaçıncı haftadan sonra giriyosun ntsye
31.haftamdaydım girdim nstyi baglayan bayan diyordu nst icin erken agrınmı var yok dedim doktor kontrolleri 3 haftadan 2 haftaya indirdi ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var önce nstye bağlanacakmışım

Merhaba ben yeni üye oldm arkadaşlar 33 haftalık hamileyim hastane çantama ne koyacağımı tam olarak bilmiyorum siz hazırladınız mı çantanızı kaç haftalıksızınız benim ilk hamileliğm çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…