- 1 Ekim 2015
- 240
- 245
- 103
- 30
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.961
sen de gayet iyisin canım ben 77 ile kaldım 89 kiloyum şuanHepiniz gayet iyisiniz. 60 la hamile kaldim 75 kiloyum. Gecen ay 4 kilo, bu ay da 5 kilo almisim. Bu ay dikkatte ettim ona ragmen 5 kilo. Napicam bilmiyorum. Bu kilolardan cok daraldim hareket edemiyorum dogru durust :-( . ilk dogumum sezeryandi eve gelip tartildim sadece 3 kilo gitmisti. Bu seferrde cok gidecegini sanmiyorum. Depresyona girecem galiba
Maşallah ne güzelKontrolden çıktım şimdi ilk defa nstye girdim çok sıkıcıymış. Bebiş 2700 olmuş. Artık haftada bir gideceğim. Vay be çok yakında evimin gerçek sahibi geliyor
Anladim canim gene bi sor doktoruna bendede var o agri normalde hep vardir enfeksiyon bende yer edindi resmen ama bu ay cok sukur birsey çikmadi doktoruma o agrilari sormustum yorma kendini demisti benim bebeim erkek gayet iyi Allah ima şükür gelisimi boy kilosundada sıkinti yok basi 7 aydan beri asagida normal dogum pozisyonunda seninkinin cinsiyeti nehamileliğmin ilk aylarnda enfeksiyon vardı ama şimdi yok allah şükür bi hafta sonra kontrolüm var bakalm ne diyck doktor bu arada sizin bebişiniz nasl cinsiyeti ne..?
Ay maşallah fıstık gibisin tatlım. 89 kilo nerede valla göremedim. Ben 85 kiloyum ve senin iki katınım resmensen de gayet iyisin canım ben 77 ile kaldım 89 kiloyum şuanheralde en dobikiniz benim
Ayy çok senin adına benim bebeğimde erkek boyu kilosu gelişimi felan iyi ama doktor bebek yan duruyor sezeryana hazırlıklı ol dedi inşlh başı aşağıya dönr çünkü normal doğum yapmayı çok istiyorumAnladim canim gene bi sor doktoruna bendede var o agri normalde hep vardir enfeksiyon bende yer edindi resmen ama bu ay cok sukur birsey çikmadi doktoruma o agrilari sormustum yorma kendini demisti benim bebeim erkek gayet iyi Allah ima şükür gelisimi boy kilosundada sıkinti yok basi 7 aydan beri asagida normal dogum pozisyonunda seninkinin cinsiyeti ne
Saol canim ins doner seninkide biyerde okumustum kasiklarina dogru isik tut duzenli olarak isaga dogru donuyormus ve muzik dinlet onu ayni sekil kasiklarina yakin tut telden acicaksan muzik sesine dondugunu duymustum ne kadar dogru bilmiyorum ama demekte fayda varAyy çok senin adına benim bebeğimde erkek boyu kilosu gelişimi felan iyi ama doktor bebek yan duruyor sezeryana hazırlıklı ol dedi inşlh başı aşağıya dönr çünkü normal doğum yapmayı çok istiyorum
Geçen biri diyordu idrarda protein iyi değil diye senin eskiden varmış şimdi yok iyi heralde pek anlamadım :) normaldir ehrşey umarım
Canım teşekkür ederim göstermiyorumdur boyum da 160 kısayım aslında, mutlu oldum şimdiAy maşallah fıstık gibisin tatlım. 89 kilo nerede valla göremedim. Ben 85 kiloyum ve senin iki katınım resmen
Valla canim ne kadar cabuk yaparsan o kadar iyi.her an hersey olabilir.hazirlikli ilmakta fayda var.bugun bi arkadas yazmisti 20 kasimda dogum beklenirken bebek dogmus.hepimizin basina gelebilir.Kizlar dogum cantami hazirlamadim eksiklerim var suanda hafta sonu annem gelcek onunla beraber son eksikleri alirim kiyafetlerin hepsini yikar oyle hazirlarim dusuncesindeyim.Birde haftaya persembe bebegimin oda takimi gelicek birazda onu bekliyorum.Ama gec kalmiyorum degil mi?biseyleri sona birakmaktan pek hoslanan biri degilim aslinda....
Bebeklerimiz ins. Sarilik olmazYa aslinda dayanilmayacak biseydegil Allah sabrini veriyor ama maalesef kotu tecrübelerimden dolayi boyle karamsarim. En onemlisi saglik aslinda. Allahim hastanelere dusurmesin. Sariliktan dolayi yatmak bile sıkıntı. Biz 5kardesiz hicbirimiz sarilik olmamisiz. Annem oglum dogdugunda sekerli su ver dedi inatla verdirmedim zararli diye. Oysa bizler gozumuzu acip sekerli suyla tanismisiz. Bu defa inşallah verdirecem sekerli suyu.
G uzel olmus eline saglik :)Rozet bu arada resimdekler herkes iyidir umarım
Fazla stres yapma bence bebeğine yazik iyi şeyler düşün ki iyi olsun herseyy dogumdan korkarsan vicudunda dogum sirasinda iyice sfrese girer ve dogumunu zorlastirirsin hayatimizda neler yasamiyoruz ki ne acilar cekmiyoruz ki hem bu zorun arkasinda hayatimiz boyunca eslik edicek yawrumuzA kavusucazzDogum korkum var hep ruyalarima grioartik dusunmekten yoruldum .
Ben de pijama takiminin bir tanesini bumarkadan aldim, kim gorse cok begendievet ya o marka ayrıca Baha diye de geçiyor:)
internetten baktımdan bulamadım ya aslında hoşuma gitti baya...benim de 3'lü bir takıma ihtiyacım var öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?